Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει ενισχυμένο ρόλο στη κυβέρνηση και με άλλα ονόματα στον ανασχηματισμό

Το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει ενισχυμένο ρόλο στη κυβέρνηση και με άλλα ονόματα στον ανασχηματισμό
Σήμερα ή αύριο αναμένεται να μεταβεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ζητήσει ενίσχυση του ρόλου του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση με πρόσωπα κλειδιά σε παραγωγικά υπουργεία.
Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να προχωρήσει σε ανασχηματισμό μέσα στον επόμενο μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, επεξεργάζοντας το ενδεχόμενο να αλλάξει υπουργούς κρίσιμων υπουργείων.
http://egiakoumis.com/

Read more...

Σε ποιες περιοχές η ΕΛΙΑ ηρθε τρίτη και που καταποντίστηκε

Σε ποιες περιοχές η ΕΛΙΑ ηρθε τρίτη και που καταποντίστηκε
Στο πάλαι ποτέ ισχυρό κάστρο του ΠΑΣΟΚ, στηρίχθηκε η Ελιά σε αυτές τις Ευρωεκλογές. Ηταν άλλωστε η περιοχή που κατέγραψε τα καλύτερα ποσοστά πανελλαδικά.
Οπως σημειώνεται και στην Καθημερινή, η «Ελιά» εμφανίζει ποσοστό 16,97% στο Ρέθυμνο καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. Στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 το ΠΑΣΟΚ είχε καταλάβει την τρίτη θέση στο Ρέθυμνο με ποσοστό 21,77%, ενώ την καλύτερη «εμφάνιση» είχε κάνει στο Λασίθι με ποσοστό 23,82%.
Στις χθεσινές εκλογές η «Ελιά» αναδείχθηκε τέταρτη δύναμη στο Λασίθι με σχεδόν το μισό ποσοστό 12,06%. Τη δεύτερη καλύτερη εκλογική επίδοση έκανε η «Ελιά» στη Θεσπρωτία με ποσοστό 13,47%, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση. Τρίτη υψηλότερη περιφέρεια της «Ελιάς» στις ευρωεκλογές αναδείχθηκε χθες η Χίος με 13,3%, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση. Στη Χίο το 2012 το ΠΑΣΟΚ είχε λάβει ποσοστό 19,02% και είχε βρεθεί δεύτερο κόμμα. Τρίτο κόμμα αναδείχθηκε η «Ελιά» στην περιφέρεια Δωδεκανήσου με ποσοστό 11,52% (έναντι 16,68% το 2012 το ΠΑΣΟΚ), ενώ στη Δράμα έλαβε 11,51% (έναντι 16,77% το 2012), στην Ηλεία 11,50% (16,55% το 2012) και στο Ηράκλειο 11,37% (18,61% το 2012).
Χειρότερη επίδοση στη Β' Πειραιώς
Τη χειρότερη επίδοση με ποσοστό μόλις 5,51% εμφάνισε η «Ελιά» στη Β΄ Περιφέρεια Πειραιώς καταλαμβάνοντας την έκτη θέση, μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Ν.Δ., τη Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και το «Ποτάμι». Στις εκλογές του 2012 η Β΄ Πειραιώς ήταν η δεύτερη χειρότερη περιφέρεια για το ΠΑΣΟΚ με 7,94%, ενώ τα χαμηλότερα ποσοστά είχε εμφανίσει στην Περιφέρεια Αττικής με 7,70%.
Τα επόμενα χαμηλότερα ποσοστά εμφάνισε η «Ελιά» στη Ροδόπη, όπου αναδείχθηκε πέμπτο κόμμα με ποσοστό 5,59%. Η απώλεια στην περιφέρεια Ροδόπης είναι σημαντική, καθώς στις βουλευτικές εκλογές του 2012 ήταν η τρίτη καλύτερη περιφέρεια του ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 20,54% ενώ είχε αναδειχθεί σε δεύτερο κόμμα.
Η τρίτη χαμηλότερη επίδοση της «Ελιάς» ήταν στην Ξάνθη, όπου αναδείχθηκε έκτη με 5,62% αφού προηγήθηκαν το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας, η Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή και το «Ποτάμι». Στις βουλευτικές εκλογές του 2012 το ΠΑΣΟΚ είχε αναδειχθεί τρίτο καταγράφοντας την έβδομη χειρότερη επίδοσή του μεταξύ των περιφερειών. Στις χθεσινές εκλογές η «Ελιά» στην Αττική ανέβηκε σε επίπεδο κατάταξης περιφερειών λαμβάνοντας 5,88% και καταγράφοντας την τέταρτη χειρότερη επίδοσή της. Στις εκλογές του 2012 το ΠΑΣΟΚ είχε σημειώσει τα χειρότερα ποσοστά του στην Αττική με 7,70%. Στη Μεσσηνία η «Ελιά» αναδείχθηκε τέταρτο κόμμα με 6,06%, ενώ το 2012 ήταν δέκα θέσεις ψηλότερα στην κατάταξη των περιφερειών με ποσοστό 11,65%.
http://egiakoumis.com/

Read more...

Νίκη-σταθμός για το Γαλάτσι του Γιώργου Μαρκόπουλου






Όπως το είχαμε προβλέψει, έτσι κι έγινε! Ο 39χρονος Γιώργος Μαρκόπουλος που κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω, κρατώντας χαμηλούς τόνους και με σεμνότητα, μαζί με μια ενθουσιώδη ομάδα νέων ανθρώπωνΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ στο τέλος ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ! Εκλέχθηκε νέος δήμαρχος Γαλατσίου με ποσοστό 56,57%, σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Κ. Τσίρος έλαβε 43,43%.

Οι νέοι άνθρωποι της πόλης αναλαμβάνουν τα ηνία πλέον και το Γαλάτσι μπαίνει σε νέα φάση, μετά από μια 8ετία που – όπως υποστηρίζαμε τα τελευταία χρόνια, κρίνοντας πάντα πολιτικά το έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής – κυριάρχησε η αδιαφάνεια, η αναξιοκρατία, η ρουσφετολογία, αλλά και η πολιτική αλαζονεία και η αντιδημοκρατικότητα σε συμπεριφορές συγκεκριμένων προσώπων. Νομίζω ότι μετά από 4 χρόνια που σταθήκαμε δημοσίως απέναντι σε όλα τα παραπάνω, αισθανόμαστε τη μεγάλη δικαίωση ότι βάλαμε κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην αλλαγή σελίδας στο Δήμο μας.
Κατά τη διάρκεια του χθεσινού απογεύματος, αμέσως μόλις άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα αποτελέσματα από διάφορα εκλογικά τμήματα, και έγινε φανερή η δυναμική του κου Μαρκόπουλου, δεκάδες συμπολίτες μας άρχιζαν να κατακλύζουν το εκλογικό του κέντρο στη Λεωφ. Βεΐκου. Καθώς η ώρα περνούσε, και όλα έδειχναν ότι η πορεία νίκης δεν μπορούσε ν’ αναστραφεί, ο κ. Μαρκόπουλος δεχόταν με συγκίνηση τις αγκαλιές, τα φιλιά και τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου που τον στήριξε. Λίγο αργότερα ο νέος δήμαρχος της πόλης μας συναντήθηκε με τον κ. Μανώλη Πρωτονοτάριο, που είχε δηλώσει δημόσια ότι τον στηρίζει στο δεύτερο εκλογικό γύρο και μαζί περπάτησαν ως το εκλογικό κέντρο, όπου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό και πανηγυρισμούς. Η βραδιά κύλησε με τραγούδια, χορούς και ενθουσιώδεις πανηγυρισμούς, κυρίως από τη νεολαία, ενώ στον πρώτο χαιρετισμό που απηύθυνε στους Γαλατσιώτες ως νέος δήμαρχος, έστειλε μήνυμα ενότητας, συγχαίροντας όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους και κυρίως τον απερχόμενο δήμαρχο, καλώντας τους να συνεργαστούν για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας.










Καταχωρήθηκε στις Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014  
g-magazine.gr

Read more...

Ποια είναι η νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου μετά την εκλογή νέου δημάρχου

giorgos-markopoulos

Η νίκη της παράταξης του Γιώργου Μαρκόπουλου έφερε ‘’αέρα ανανέωσης’’ στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Γαλατσίου με νέο δήμαρχο και 20 καινούριους συμβούλους. Σχεδόν άλλαξαν τα 2/3 του ΔΣ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το Γαλάτσι έχει να διοικηθεί από νέο άνθρωπο, από τότε που ο Βασίλης Παπαδιονυσίου εκλέχτηκε 1η φορά δήμαρχος στα 34 του χρόνια ενώ ο κος Μαρκόπουλο είναι 39 ετών.

Υπήρξε επανεκλογή δύο παλιών δημοτικών συμβούλων, η κα Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη Κωνσταντίνα και ο κος Μελισσουργός Γερμάνος. Επίσης εκλέχτηκαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι που έθεσαν τον εαυτό τους 1η φορά στη διαδικασία, ενώ ο εκλέχτηκε και ο κος Κουνάνης Ελευθέριος-Φραγκίσκος 1η φορά μετά από 10 εκλογικές διαδικασίες.
Δήμαρχος Γαλατσίου
Γιώργος Μαρκόπουλος
Δημοτικοί Σύμβουλοι – Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο
Λεπίδα-Ντάγλα Σοφία
Δερεδίνης Βασίλειος
Ελευθερίου Εμμανουήλ(Μάνος)
Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη Κωνσταντίνα
Μπουγιούκας Ευάγγελος
Μελισσουργός Γερμάνος
Δαβίλλας Παναγιώτης
Κουνάνης Ελευθέριος-Φραγκίσκος
Μπακάλου Ισιδώρα
Ροδόπης Παναγιώτης
Μπάστας Κωνσταντίνος
Βερούλης Ιωάννης
Δάσκα-Σώμου Μαρία(Μαίρη)
Ζήκου Αγγελική-Μαρία
Λιάπη Δήμητρα
Αμοργιανός Γεώργιος
Μανδηλαρά Μαργαρίτα
Κοράκη Μάρθα
Βάσιλας Πέτρος
Οικονόμου Ιωάννης
Δημοτικοί Σύμβουλοι – Δημοκρατική Συνεργασία Πολιτών
Κυριάκος Τσίρος
Ζώμπος Κωνσταντίνος
Μανιάτης Ιωάννης
Μπούρας Αθανάσιος
Παναγιωτακοπούλου Ασπασία
Δημοτικοί Σύμβουλοι – Μαζί μπορούμε για το Γαλάτσι
Πρωτονοτάριος Εμμανουήλ
Σκληράκης Ιωάννης
Δημοτικοί Σύμβουλοι – Γαλάτσι – Νέα Αρχή
Μαγκανάρης Νίκος
Σιδερής Ιωάννης
Δημοτικοί Σύμβουλοι – Ενότητα για την ανατροπή
Παναγιώτου Σπύρος
Παπαδοκωστόπουλος Αριστείδης(Άρης)
Δημοτικοί Σύμβουλοι – Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου
Χαραλαμπίδης Γρηγόρης
Βουρδούμπας Χαράλαμπος
Καλή τύχη και καλή δύναμη σε όλους. 
ingalatsi.gr

Read more...

Πόσες έδρες θα κέρδιζαν τα κόμματα ...




 ...αν ήταν βουλευτικές οι εκλογές...
Ο Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του αμέσως μετά τα αποτελέσματα που έδειξαν οι κάλπες είπε πως αν ήταν βουλευτικές οι εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ...
130 βουλευτές και η ΝΔ 69 αμέσως έδωσε το έναυσμα για αν θα σχηματιζόταν κυβερνητικός συνασπισμός.
Αν λοιπόν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών μετατραπούν σε αποτελέσματα εθνικών εκλογών τα κόμματα θα καταλάμβαναν τις εξής έδρες:
  • ΣΥΡΙΖΑ: 130 (μαζί με το μπόνους των 50 εδρών που παίρνει το πρώτο κόμμα).
  • Νέα Δημοκρατία: 70
  • Χρυσή Αυγή: 28
  • Ελιά/ΠΑΣΟΚ: 24
  • Ποτάμι: 20
  • ΚΚΕ: 18
  • ΑΝ.ΕΛ.: 10

 

Read more...

Οι τέσσερις Δήμοι που κέρδισε το ΚΚΕ...


http://www.newsbeast.gr/files/temp/A0C65C47E003814FCCE94FD005022A00.jpg
Τέσσερις Δήμους κατάφερε να κερδίσει το ΚΚΕ στις χθεσινές δημοτικές εκλογές, αυξάνοντας έτσι τις επιτυχίες του συγκριτικά με το 2010, που είχε κερδίσει μόνο έναν Δήμο.

Αναλυτικά, δήμαρχοι από το ΚΚΕ εκλέγονται στους εξής Δήμους:...


Πετρούπολη (Με ενσωματωμένο το 98,84%)
Βαγγέλης Σίμος 53,03%

Χαϊδάρι (Με ενσωματωμένο το 89,19%)
Σελέκος Μιχάλης 68,59%

Πάτρα (Με ενσωματωμένο το 99,38%)
Πελετίδης Κωνσταντίνος 63,64%

Ικαρία (Με ενσωματωμένο το 100%)
Σταμούλος Στυλιανός 50,84%

Read more...

Λυκούδης: Δεν θέτω θέμα Κουβέλη...




 «Δεν θέτω θέμα Κουβέλη», δήλωσε το πρωί (ΣΚΑΙ) ο Σπύρος Λυκούδης, με αφορμή τα χαμηλά ποσοστά που έλαβε η ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές.

Ωστόσο,  το αποτέλεσμα θέτει ζητήματα όσον αφορά την...
πολιτική του κόμματος, είπε και πρόσθεσε «πρέπει να επιταχύνουμε τις διαδικασίες για την συγκρότηση της κεντροαριστεράς»...

Read more...

Στον δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης Στη Μανωλάδα εξελέγη ο πρώτος μετανάστης δήμαρχος στην Ελλάδα


Στη Μανωλάδα εξελέγη ο πρώτος μετανάστης δήμαρχος στην Ελλάδα
Εργάτες στα πρόχειρα καταλύμματα στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Πάτρα
Ο μετανάστης από την Συρία, αλλά πολιτογραφημένος Έλληνας, γιατρός στο επάγγελμα, Ναμπίλ Μοράντ, είναι ο νέος δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης. Στον δήμο ανήκει διοικητικά και η Μανωλάδα, η περιοχή με τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών που δουλεύουν στα φραουλοχώραφα.
Ο Ναμπίλ Μοράντ αναφέρθηκε στα σχέδιά του για τον δήμο, αλλά και ποιες πρωτοβουλίες σκοπεύει να πάρει ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης του μεγάλου αριθμού των οικονομικών μεταναστών που εργάζονται στις καλλιέργειες φράουλας.
«Κάναμε ένα δυνατό αγώνα και πετύχαμε ένα μεγάλο ποσοστό, γιατί το πίστευε ο κόσμος» τόνισε ο ίδιος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Όσον αφορά τις προτεραιότητές του, ο Ναμπίλ Μοράντ ανέφερε ότι επείγουν τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως η ύδρευση, η καθαριότητα, ο φωτισμός, η οδοποιία κ.ά.
Όσο για τις λύσεις, τόνισε ότι θα δοθεί αγώνας, ώστε να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα έργα στο νέο ΕΣΠΑ.
Σχετικά με τους οικονομικούς μετανάστες που εργάζονται στις καλλιέργειες φράουλας, ο Ναμπίλ Μοράντ σκοπεύει άμεσα να συνεργαστεί τόσο με τους φορείς της πολιτείας, όσο και με την πρεσβεία του Μπαγκλαντές -αφού οι περισσότεροι μετανάστες είναι υπήκοοι της χώρας αυτής- με στόχο να βρεθούν λύσεις για τη νόμιμη απασχόλησή τους και για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Ναμπίλ Μοράντ θεωρεί ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα ιατρείο για την παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης, αλλά και ένα κοινωνικό φροντιστήριο, ώστε οι μετανάστες να μπορέσουν να μάθουν ελληνικά.
Ο Ναμπίλ Μοράντ, ο οποίος γεννήθηκε το 1962 στην πόλη Χομς της Συρίας, ήλθε στην Ελλάδα πριν από περίπου 25 χρόνια, έχοντας ήδη σπουδάσει ιατρική σε χώρα του εξωτερικού. Με την ελληνίδα σύζυγό του, που είναι επίσης γιατρός, αποφάσισαν να εγκατασταθούν στα Λεχαινά, όπου άνοιξαν το δικό τους ιατρείο και δημιούργησαν την οικογένειά τους, αποκτώντας δύο παιδιά. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες απέκτησαν και το πρώτο τους εγγόνι.
Με τα κοινά -και ειδικότερα την τοπική αυτοδιοίκηση- ο Ναμπίλ Μοράντ αποφάσισε να ασχοληθεί το 2002. Εξελέγη δύο φορές, το 2002 και το 2006, δημοτικός σύμβουλος Λεχαινών και μία φορά το 2010 δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.
Οι συνδημότες του τον τιμούσαν με την ψήφο τους και τον εξέλεγαν πάντα στις πρώτες θέσεις. Έτσι φέτος, έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος και εκλέχτηκε στον δεύτερο γύρο με ποσοστό 52,23% λαμβάνοντας 5.941 ψήφους.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read more...

Οι 21 της Ελλάδας Ποιοι προηγούνται στη μάχη του σταυρού για την Ευρωβουλή



Ποιοι προηγούνται στη μάχη του σταυρού για την Ευρωβουλή
Η καταμέτρηση των σταυρών συνεχίζεται   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Συνεχίζεται η καταμέτρηση των σταυρών για τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές, αλλά η εικόνα έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται 6 ευρωβουλευτές, από τη ΝΔ 5, από τη Χρυσή Αυγή 3, ενώ από δύο ευρωβουλευτές εκλέγουν Ποτάμι, Ελιά και ΚΚΕ. Ένας ευρωβουλευτής για τους ΑΝΕΛ. Δείτε ποιοι προηγούνται.

Με ενσωμάτωση 18,5% στην καταμέτρηση σταυρών:

ΣΥΡΙΖΑ (6)Μ.Γλέζος 82.679
Σ.Σακοράφα 53.036
Δ.Παπαδημούλης 35.358
Κ.Κούνεβα 31.301
Γ.Κατρούγκαλος 30.697
Κ.Χρυσόγονος 27.284

Ακολουθεί στην 7η θέση ο Στ.Κούλογλου με 25.232 σταυρούς, ο νυν ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Χουντής με 23.733, ο Γ.Μηλιός 20.707 και ο Κρίτων Αρσένης 20.671 σταυρούς.

Νέα Δημοκρατία (5)Μ.Κεφαλογιάννης 42.490
Μ.Σπυράκη 43.490
Ε.Βόζεμπεργκ 39.826
Γ.Κύρτσος 38.748
Θ.Ζαγοράκης 35.363

Ακολουθεί στην 6η θέση η Ν.Τζαβέλλα με 24.708 σταυρούς, ο Γ.Αμυράς με 22.785 και η Ρόδη Κράτσα με 20.565 σταυρούς.

Χρυσή Αυγή (3)
Ελ.Συναδινός 17.405
Λ.Φουντούλης 15.783
Γ.Επιτήδειος 15.348

Ακολουθεί στην 4η θέση ο Κ.Αλεξανδράκης με 9.734 σταυρούς

Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη
 (2)Ε.Καϊλή 21.248
Ν.Ανδρουλάκης: 19.893

Ακολουθεί στην 3η θέση ο Π.Καψής με 19.094, η Σ.Ράπτη με 17.282, η Κατερίνα Μπατζελή με 12.245 σταυρούς, ο Κ.Πιερρακάκης με 7.575, ο Νίκος Μπίστης με 7.028 σταυρούς και ο Γ.Βερνίκος με 4.567 σταυρούς.

Το Ποτάμι (2)
Γ.Γραμματικάκης 13.579
Μ.Κύρκος: 5.288

Ακολουθεί στην 3η θέση ο Β.Δοσούλας με 4.833 σταυρούς, στην 4η θέση ο Νίκος Ορφανός με 4.421, η Ζωή Αποστολοπούλου με 4.203 σταυρούς, ο Π.Αβραμίδης με 3944 και ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης με 3.678 σταυρούς.

ΚΚΕ (2)

Κ.Παπαδάκης 18.070
Σ.Ζαριανόπουλος 17.890

ΑΝΕΛ (1)
Νότης Μαριάς 6.872

Ακολουθούν στη 2η θέση ο Γ.Ρωμανιάς με 6.299, ο Κ.Ζουράρις με 6.015 σταυρούς, η Ζωή Γεωργαντά με 5.602 σταυρούς και ο Δ.Καμμένος με 5.572 σταυρούς.
Newsroom ΔΟ
Λ

Read more...

«Δεν έχει νομιμοποίηση η κυβέρνηση» Προσφυγή στις κάλπες ζήτησε ο Αλ.Τσίπρας από τον Κ.Παπούλια


Ο Κάρολος Παπούλιας με τον Αλέξη Τσίπρα στο προεδρικό μέγαρο   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Προειδοποίηση στον πρωθυπουργό να μην προχωρήσει στον διορισμό νέου διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και στον διορισμό νέου επιτρόπου χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε στον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τα χθεσινά ποσοστά δεν νομιμοποιούν την κυβέρνηση να λάβει αυτές τις αποφάσεις, είπε ο κ. Τσίπρας και ανέφερε πως ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο δυνατόν, για να αποκατασταθεί η «δημοκρατική ομαλότητα».

Το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα δημιουργεί νέο πολιτικό τοπίο, συνιστά ιστορική ανατροπή και δημιουργεί νέους συσχετισμούς δυνάμεων, είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης έχουν απωλέσει το 11% της δύναμής τους σε σχέση με το 2012, κι ότι αν είχαμε σήμερα εθνικές εκλογές θα είχαν μαζί 94 βουλευτές.

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι αυτό δημιουργεί πολύ μεγάλη δυσαρμονία ανάμεσα στην λαϊκή βούληση και στους συσχετισμούς πολιτικών δυνάμεων και πως είναι προφανές ότι κανείς δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει στην λήψη κρίσιμων αποφάσεων και στην εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες συντεταγμένα και το συντομότερο δυνατόν, για να αποκατασταθεί η δημοκρατική ομαλότητα, συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε ότι τον καλεί «να μην διανοηθεί να εφαρμόσει τα σχέδια που έχει στο συρτάρι του για λιτότητα, για περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, σε απολύσεις, στην ιδιωτικοποίηση του νερού, σε εκποιήσεις δημόσιας περιουσίας».

Στον σύντομο διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπροστά στις κάμερες ο κ. Τσίπρας είπε ότι η έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας μπορεί να δώσει δυνατότητες στη χώρα για μια ισχυρότερη παρουσία στην Ευρώπη.
«Κάποιοι κινδυνολογούσαν για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, κερδίσαμε με 4 μονάδες και έξω έχει μια ωραία μέρα» τόνισε. Τόσο ο κ. Παπούλιας όσο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκαν και στην άνοδο των ακραίων κομμάτων στην Ευρώπη.
  
Newsroom ΔΟΛ

Read more...

«Από αύριο μάχη με τα συμφέροντα» Η Ρένα Δούρου νικήτρια στην Περιφέρεια Αττικής


Η Ρένα Δούρου νικήτρια στην Περιφέρεια Αττικής
Η Ρένα Δούρου   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Δώσαμε έναν σκληρό και σπουδαίο αγώνα, δήλωσε η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου από τα Προπύλαια, τονίζοντας ότι η νίκη της στην Περιφέρεια σημαίνει νέους αγώνες μέχρι την τελική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να φύγουν μόνοι τους, θα τους ρίξουμε με τους αγώνες μας, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η πλειονότητα των συμπολιτών μας κατανόησαν ότι δώσαμε έναν αγώνα με ήθος, κόντρα στις προβλέψεις και στα συμφέροντα, είπε η Ρένα Δούρου και συμπλήρωσε ότι από αύριο ξεκινά η μάχη με τα συμφέροντα, η μάχη που θα αλλάξει τις ζωές στην Περιφέρεια και σε όλη την χώρα.

«Με το ίδιο ήθος θα πορευτούμε τα επόμενα πέντε χρόνια» ανέφερε η νέα περιφερειάρχης και συμπλήρωσε ότι στην θητεία της δεν θα υπάρχουν δήμαρχοι και πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.

«Θα κυβερνήσουμε την Αττική με αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια, ανθρωπιά» είπε και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον αγώνα.

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι η νίκη της Ρένας Δούρου συνδυάζεται με την ιστορική επικράτηση της Αριστεράς για πρώτη φορά σε εκλογική αναμέτρηση σε εθνικό επίπεδο. Ο ελληνικός λαός, είπε, έστειλε ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη, μόνο στο Μέγαρο Μαξίμου και σε κάποιους τηλεοπτικούς σταθμούς κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, συμπλήρωσε.

«Αυτός ο λαός δεν βολεύεται με λιγότερο ήλιο, αυτός ο λαός δεν βολεύεται με λιγότερη αξιοπρέπεια, αυτός ο λαός δεν βλεύεται παρά μονάχα με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και προκοπή» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και κατέληξε αναφερόμενος στην κυβέρνηση: «Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να φύγουν μόνοι τους, θα τους ρίξουμε με τους αγώνες μας».
Newsroom ΔΟΛ


Read more...

Τι έδειξε η κάλπη Πού πήραν τα μεγαλύτερα και πού τα μικρότερα ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ


Πού πήραν τα μεγαλύτερα και πού τα μικρότερα ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔΚέρκυρα, Άρτα, Ηράκλειο οι κορυφές για ΣΥΡΙΖΑ - Λακωνία, Καστοριά, Μεσσηνία για ΝΔ - Αντίθετα, μονοψήφια ποσοστά για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη - Χαμηλότερο για τη ΝΔ  το 16,02% στο Ηράκλειο


Το μεγαλύτερο ποσοστό ο ΣΥΡΙΖΑ το έλαβε στην εκλογική περιφέρεια τηςΚέρκυρας με 38,9%. Γενικότερα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αύξησε ελαφρώς και σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές τα ποσοστά του στην περιφέρεια, ενώ τα μικρότερα ποσοστά τα έλαβε σε Πελοπόννησο και βόρεια Ελλάδα.

Από την πλευρά της, η ΝΔ έλαβε το μεγαλύτερο ποσοστό της στην εκλογική περιφέρεια της Λακωνίας με 32,5%, ενώ καλές επιδόσεις είχε γενικότερα στην Πελοπόννησο.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ τα μεγαλύτερα ποσοστά του (άνω του 30%) τα έλαβε εκτός από την Κέρκυρα, στην Άρτα με 34,75% (τόπος καταγωγής του Αλέξη Τσίπρα), στο Ηράκλειο με 33,85%, στην Αχαΐα με 33,63%, στη Βοιωτία με 32,7%, στη Λευκάδα με 32,55%, στη Ζάκυνθο με 32,4%, στα Χανιά με 32,2% και στα Ιωάννινα με 31,95%.

Τα χαμηλότερα ποσοστά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (κάτω από 20%) τα έλαβε στη Ροδόπη με 9,78%, στην Ξάνθη με 17,25%, στον Έβρο με 17,4%, στη Δράμα με 17,5%, στα Γρεβενά με 18,6%, στην Καστοριά με 18,7% και στη Λακωνία με 19,05%.

Η Νέα Δημοκρατία τα υψηλότερα ποσοστά (άνω του 30%) τα έλαβε εκτός από τη Λακωνία, στην Καστοριά με 32,05%, στη Μεσσηνία με 31,15 (τόπος καταγωγής του Αντώνη Σαμαρά), στην Ευρυτανία και στη Χίο με 30,9% και στον Έβρο με 30,4%.

Τα χαμηλότερα ποσοστά η ΝΔ τα λαμβάνει στην εκλογική περιφέρεια Ηρακλείου με 16,02%, στη Ροδόπη με 17,05%, στο Ρέθυμνο με 17,75%, στην Κέρκυρα με 17,8%, στην Ξάνθη με 18,8%, στη Βοιωτία με 18,95% και στην Εύβοια με 19,8%.

Σημειώνεται ότι τα παραπάνω ποσοστά ήταν με ενσωμάτωση αποτελεσμάτων περίπου στο 50 τοις εκατό.
protothema.gr

Read more...

Πρώτη δύναμη το κόμμα της μουσουλμανικής μειονότητας σε Ροδόπη και Ξάνθη

Αναλυτικά τα ποσοστά που πήρε το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας σε δύο περιοχές της Θράκης και αρκετούς δήμους
Το κόμμα της «μουσουλμανικής μειονότητας», αλλιώς το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (Dostluk-Eşitlik-Barış Partisi) αναδεικνύεται σε πρώτη δύναμη στις δύο περιοχές της Θράκης, όπως δείχνουν τα ποσοστά που συγκεντρώνει στην μάχη των ευρωεκλογών.
Στην περιφερειακή ενότητα της Ροδόπης το DEP ξεπερνά το 41,99%, σύμφωνα με τα στοιχεία από το 41,57% των εκλογικών τμημάτων, αφήνοντας πολύ πίσω τόσο την Νέα Δημοκρατία που παίρνει 17,26% όσο και το ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στο 10,47%.
Στην Ξάνθη, αντίστοιχα οι επιδόσεις του είναι μικρότερες, αλλά και πάλι κρατάει την πρώτη θέση με 22,17%, στο 35,27% των τμημάτων, με την ΝΔ στο 18,72% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 17,42%. Αντίθετα, στο δήμο Ξάνθης το εν λόγω κόμμα αναδεικνύεται ως πέμπτη δύναμη, με ποσοστό 7,72% στο 40% της ενσωμάτωσης, ενώ πρώτο κόμμα βγαίνει η ΝΔ με ποσοστό 21,53%.
Στο δήμο Ιάσμου λαμβάνει το 56,20% στο 50% της ενσωμάτωσης, στο δήμο Αρριανών  φτάνει στο ποσοστό 92,2% στο 32,7% της ενσωμάτωσης.
Ακόμα πιο ενισχυμένο εμφανίζεται το κόμμα της τουρκικής μειονότητας στο δήμο Μύκης, με ποσοστό 75,18%.
Πανελλαδικά, στο 46,49% της ενσωμάτωσης, το ποσοστό κινείται στο 0,61%, με 15.288 ψήφους, κάτω από την "Ένωση Κεντρώων" και το κόμμα "Κοινωνία".
http://news247.gr/

Read more...

Μώραλης: Εχουμε σχέδιο για τον Πειραια...


  Μαρινάκης (συγκινημένος): Αφιερώνω τη νίκη στον πατέρα μου και στα παιδιά του Πειραιά (Βιντεο)...
Γιάννης Μώραλης και Βαγγέλης Μαρινάκης απηύθυναν ενα σύντομο μήνυμα στους πολίτες του Πειραιά, μέσα σ' ενα πανηγυρικό  κλίμα και...
στιγμές συναισθηματικής φόρτισης, ιδιαίτερα τη στιγμή που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έλεγε, πως, αυτή τη νικη, την αφιερώνει στον πατέρα του και τα παιδιά του Πειραιά.

Ο Γιάννης Μωραλης, είπε πως δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και πως ο συνδυασμός τους έχει σχέδιο για τον Πειραιά. ..

Δείτε τα βίντεο 


Read more...

Παιδιά, χάσαμε...


Ο Φώτης Κουβελης στη σύντομη δήλωση του, μας είπε αυτό που ήδη ξέραμε. Οτι η ΔΗΜΑΡ έχασε.
" Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για την ΔΗΜΑΡ".
Θα...
το συζητήσουν στα οργανα του κόμματος, είπε. Και πάντως, πως, η ΔΗΜΑΡ θα είναι παρούσα στις εξελίξεις.

Read more...

Χάρηκα που γνώρισα τον Γαβριήλ...





 Οι Αθηναίοι ψήφισαν για την Αθήνα(Βίντεο)...
Συγκινημένος ο Καμίνης ευχαρίστησε τους Αθηναίους για την εμπιστοσύνη τους και είπε πως, ψήφισαν "πάνω από την πόλωση και... 
τον φανατισμό".
Εκείνο, ομως, που εκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ηταν η αναφορά του στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. "Χάρηκα γιατί γνώρισα εναν νέο άνθρωπο και τον καλωσορίζω στο δημοτικό συμβούλιο".
Ο Καμίνης, στο σημείο αυτό,  άφησε υπαινιγμούς για την Χρυση Αυγή, μιλώντας για "συνεργασία των δημοκρατικών δυνάμεων"...

Read more...

Τσίπρας: Εκλογές το συντομότερο δυνατόν...


Βίντεο...

Το σημερινό αποτέλεσμα διέλυσε κάθε πρόσχημα νομιμοποίησης αυτής της κυβέρνησης , υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.
Αναφέρθηκε στα ποσοστά που εχασαν Νεα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ  σε...
σχεση με τις εκλογες του 2012 (7 μονάδες η ΝΔ, 5 το, κρυμμένο πίσω από την "Ελια", ΠΑΣΟΚ).
Και κατέληξε λέγοντας, "με ποια ηθική και πολιτική νομιμότητα θα διαπραγματευθεί η κυβέρνηση αυτή, το χρεος. Τα νεα μέτρα, το νέο μνημόνιο".
"Ο σεβασμός στην Δημοκρατία απαιτεί προσφυγή σε εκλογές , το συντομότερο δυνατό.
Αυτό είναι το μήνυμα της κάλπης"...

Read more...

Θεοδωράκης: Σκίσαμε…


Ανέντιμο το δίλημμα σταθερότητα ή αστάθεια…

Δεν συνδέονται οι Εθνικές εκλογές με τις Ευρωεκλογές (Βίντεο)…

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε για πολιτικό άθλο. «Χωρίς λεφτά, χωρίς προστάτες καταφέραμε να πάρουμε το 6,6%».

Είπε πως το «Ποτάμι» θα σπρώξει τους μαθουσάλες της…
πολιτικής ζωής, στην συνταξιοδότηση.

Χαρακτήρισε ανέντιμο το δίλημμα στα και είπε πουθενά στον άλλον κόσμο δεν συνδέονται οι ευρωεκλογές με τις Εθνικές εκλογές.

Στο τέλος της δήλωσής του επανάλαβε το προεκλογικό του μήνυμα «θα τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να τα γκρεμίσουμε όλα»…

Read more...

Ικανοποίηση Κουτσούμπα για τα ποσοστά του ΚΚΕ...


Δε συνιστούν ανατροπή του πολιτικού σκηνικού τα σημερινά αποτελέσματα για το Κομουνιστικό Κόμμα(Βίντεο)...

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, τονίζοντας πως οι...
υποψήφιοι που συμμετείχαν στο β' γύρο των εκλογών, φαίνεται τελικά να υπερισχύουν των αντιπάλων τους και να κόβουν πρώτοι το νήμα.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του κόμματος, τονίζοντας πως τα σημερινά αποτελέσματα αποτελούν συνέχεια της ενθαρρυντικής εικόνας της πρώτης Κυριακής, χαρακτηρίζοντας ενθαρρυντικό το γεγονός ότι, τουλάχιστον, εκφράστηκε η λαϊκή δυσαρέσκεια για την πολιτική της συγκυβέρνησης.

Όσον αφορά στο ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σημείωσε πως αρκετοί υποψήφιοι φάνηκε να υιοθετούν την ρητορική του ΚΚΕ, ωστόσο τούτο δε σημαίνει πως εκφράζουν στην πραγματικότητα την ανάγκη για εναντίωση στις σκληρές, ευρωπαϊκές αντιλαϊκές πολιτικές.

Το αποτέλεσμα των εκλογών, τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, δε συνιστά ανατροπή, αλλά καταγράφει τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ στάθηκε και στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας την παγίωση της τάσης μετακίνησης των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ προς το σχηματισμό, ενώ όσον αφορά στη ΔΗΜΑΡ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, παρατήρησε πως η εμφάνιση νέων σοσιαλιστικών σχημάτων, όπως η ΕΛΙΑ και το Ποτάμι, οδήγησαν στην εκλογική πτώση της παράταξης του κ. Κουβέλη...

Read more...

"Πειραιάς Νικητής" για Γιάννα: Την αφήνουμε στο δράμα της...


Πως απάντησε ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη στην επίθεση της Αγγελοπούλου...

Επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον νέο Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, εξαπέλυσε η Γιάννα Αγγελοπούλου, μέσα από...
την συχνότητα του Alpha, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα στον Πειραιά.

Από τον συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής" έγινε το ακόλουθο σχόλιο:

Η «συγγραφέας» Γιάννα Αγγελοπούλου με το γνωστό σε όλους βίο και πολιτεία παραπονείται για τη νίκη του Πειραιά. Αλησμόνητη η αδυναμία της στα μεγάλα βαλάντια και η βλαχομπαρόκ αισθητική της, που τη ζήσαμε με τα ανεπανάληπτα πυροτεχνήματα, που εξέθεσαν παγκόσμια την Ελλάδα.

Καμμένο πυροτέχνημα πλέον και αυτή , την αφήνουμε να ζει το δράμα της και να περιοδεύει, αφηγούμενη αυτό.

parapolitika.gr

Read more...

Σαρωτική πρωτιά του Γιώργου Μαρκόπουλου στο Γαλάτσι-Μήνυμα νίκης του νέου Δημάρχου



Αν και η καταμέτρηση συνεχίζεται και τα ποσοστά μπορεί να αλλάξουν από ώρα σε ώρα, η πρωτιά έχει «κλειδώσει» και νέος Δήμαρχος Γαλατσίου είναι πλέον ο Γιώργος Μαρκόπουλος. Πέτυχε μια άνετη νίκη με ισχυρό προβάδισμα, που μέχρι πριν από λίγη ώρα είχε διαμορφθεί στο 58% περίπου, αφήνοντας πίσω 17 μονάδες τον αντίπαλό του Κυριάκο Τσίρο, στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε έξω από το εκλογικό του κέντρο επί της Λεωφ. Βεΐκου και ο νέος Δήμαρχος της πόλης μας έκανε την ακόλουθη δήλωση νίκης:






"Γαλατσιώτισσες και Γαλατσιώτες,

Σας ευχαριστώ! Η πόλη μας σήμερα ΑΛΛΑΞΕ σελίδα.
Σας είχα πει ότι αυτό που πετύχαμε την πρώτη Κυριακή, δεν θα είναι τίποτα μπροστά στο σημερινό αποτέλεσμα.
Σήμερα σας λέω ότι η σημερινή μας μεγάλη νίκη, δεν θα είναι τίποτα -και δεν θα έχει κανένα νόημα- μπροστά στις νίκες που πρέπει να πετυχαίνουμε, από εδώ κι εμπρός, κάθε μέρα, δίπλα στους συμπολίτες μας, πάνω από τα προβλήματα, στο δρόμο για καλύτερο Γαλάτσι!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους υποψηφίους του συνδυασμού Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο, τους ανθρώπους που μου έκαναν τη μεγαλύτερη τιμή, να βάλουν τα ονόματά τους δίπλα στο δικό μου. Δώσαμε μαζί έναν σπουδαίο αγώνα και οι συμπολίτες μας μάς δικαίωσαν! Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάω τα πάντα. Ευχαριστώ τον κ.Πρωτονοτάριο που έχω εδώ μπροστά μου και η παρουσία του μαζί μας αυτή την εβδομάδα μας τιμά και έδωσε τη δική της ώθηση στο συνδυασμό μας. Ευχαριστώ κάθε Γαλατσιώτισσα και κάθε Γαλατσιώτη όποιον υποψήφιο και αν ψήφισαν, για τη συμμετοχή τους και τη δημοκρατική στάση τους.
Ένα πράγμα σας υποσχέθηκα προεκλογικά, ένα σας υπόσχομαι και τώρα: Να κάνω ό,τι μπορώ για να ΜΗΝ σας απογοητεύσω. Να μην πείτε ποτέ «Α ρε Γιώργο, αλλιώς σε ξέραμε»… Κι αυτό ισχύει για όλους στο συνδυασμό μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε έντιμα κι αντρίκια. Όπως εμείς ξέρουμε! Δεν θα κάνουμε όσα τόσο καιρό αντιμετωπίσαμε… Δεχθήκαμε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη-εμείς δεν θα το κάνουμε. Αντιμετωπίσαμε ύβρεις και συκοφαντίες-εμείς δεν θα το κάνουμε. Μας απείλησαν και με απείλησαν προσωπικά-εμείς δεν θα το κάνουμε. Είχαμε απέναντι ταξίματα και παλαιοκομματικές πρακτικές-εμείς αυτά δεν θα τα κάνουμε ποτέ!
Εμείς θα συνεχίσουμε όπως μας ξέρετε, οι ίδιοι όπως μας δικαιώσατε στην κάλπη. Καθαρά και έντιμα. Χωρίς μεγάλα λόγια. Χωρίς ταμπέλες. Χωρίς κομματικές εξαρτήσεις. Με μόνο οδηγό τις αρχές μας και την αγάπη όλων μας για το Γαλάτσι.
Θέλω και σήμερα, όπως έκανα και μετά τον α’ γύρο να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου για το εκλογικό τους αποτέλεσμα. Και όταν λέω όλους, εννοώ όλους. Και τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Τσίρο-κι ας μην συμφωνώ καθόλου με πολλές μεθόδους που ακολούθησε σε αυτό το διάστημα. Για εμένα όλα αυτά τελειώνουν σήμερα. Πρόθεσή μου, είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Δέσμευσή μου, είναι το Γαλάτσι να μπαίνει πάνω απ’ όλα! Καμία προσωπική, πόσο μάλλον κομματική, διαφορά δεν επιτρέπεται να το αλλάξει αυτό. Τους καλώ όλους να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας και των συμπολιτών μας.
Η ευθύνη που μας δίνει το σημερινό αποτέλεσμα είναι μεγάλη. Το ξέρουμε. Και σας το ξαναλέω: Δεν έχει κανένα νόημα αυτή η νίκη, αν δεν πετυχαίνουμε κάθε μέρα μικρές και μεγάλες νίκες για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή στο Γαλάτσι. Είμαστε έτοιμοι για δουλειά.
Σας ευχαριστώ όλους και σας παρακαλώ πολύ για ένα μόνο πράγμα: Αυτά τα 5 χρόνια, από την πρώτη μέρα που θα πιάσουμε δουλειά στο Δήμο να μας κρίνετε αυστηρά. Και όποιο λάθος δείτε να κάνουμε, να μας το λέτε την ίδια στιγμή.
Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο! Όλοι μαζί στο δρόμο για καλύτερο Γαλάτσι! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!"

Καταχωρήθηκε στις Κυριακή, 25 Μαΐου 2014  
http://www.g-magazine.gr/Default.aspx/?tabid=63&newsid401=1098

Read more...