Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ...


Τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών κατήρτισε το ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής προσωπικού ...
που θα τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Όπως αναφέρει η ανεξάρτητη αρχή, κατήρτισε τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή και ειδικότητα, βάσει των ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τονίζεται δε ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης βασίζεται αποκλειστικά στα στοιχεία όπως ακριβώς απεστάλησαν από την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού του εν λόγω φορέα.

Προστίθεται δε ότι για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που θα τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Οι πίνακες αυτοί, όπως προβλέπεται, διαβιβάστηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες στο οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο το οποίο είναι αρμόδιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.

Εξάλλου, το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι παρέλαβε από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο τον τελικό πίνακα με τους υπαλλήλους που τίθενται σε διαθεσιμότητα από τον ΕΟΤ.


Δείτε εδώ του πίνακες
http://fimotro.blogspot.gr/2014/10/blog-post_2856.html

Read more...

Του ανοίγουν τους λογαριασμούς?...


noname-gr.blogspot
Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές είναι πιθανόν να ανοιχτούν οι λογαριασμοί του πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου, αλλά και του υποδιοικητή Ιωάννη Παπαδάκη.
Και οι δυο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ...

κοινούς λογαριασμούς και κοινές εταιρείες.
Εάν επαληθευτεί, σίγουρα θα πρόκειται για μια είδηση βόμβα 


 

Read more...

Ο Παπανδρέου στην κηδεία του Χαραλαμπόπουλου...


ΦΩΤΟ...

Στην κηδεία του πρώην υπουργού Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, που ...
πραγματοποιήθηκε στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, παρέστη ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Σημειώνεται ότι ύστερα από απόφαση του υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, οι ένοπλες δυνάμεις συνόδευαν τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο στην τελευταία του κατοικία, με τιμές εν ενεργεία υπουργού Εθνικής Άμυνας.


Δείτε τις φωτο...




enikos.gr , πηγή φωτογραφιών ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read more...

Κουβέλης: Δεν θα είμαι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ...





Κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, βάζοντας έτσι ένα τέλος στις φήμες περί αυτόνομης καθόδου ή όχι στις εκλογές.


"Το πρόσφατο...
συνέδριό μας, το 3ο συνέδριό μας, αποφάσισε για την οργανωτική και πολιτική αυτονομία και αυτοτέλεια της Δημοκρατικής Αριστεράς. Και από θέση αυτοτέλειας και αυτονομίας της ΔΗΜΑΡ θα διεκδικήσουμε και την κάθοδό μας στις προσεχείς εκλογές και όποτε αυτές γίνουν", είπε ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στο Real FM.
Ο Φ. Κουβέλης ανέφερε ότι η όποια "όποια μετεκλογική συνεργασία δεν μπορεί να είναι γενική και αόριστη. Πρέπει να είναι στη βάση συγκεκριμένου προγραμματικού περιεχομένου και προγραμματικής συμφωνίας. Είτε αυτό θα λέγεται ψήφος εμπιστοσύνης, είτε ψήφος ανοχής".
Και πρόσθεσε: "Η αφετηρία της απάντησής μου είναι από εκείνο που θέσατε. Αν δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ θελήσει για παράδειγμα, αν καταταγεί πρώτη δύναμη, δεν σπεύδω ούτε να προφητεύσω, ούτε να εκτιμήσω, και ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης ή ψήφο ανοχής από τη ΔΗΜΑΡ. Σας είπα ευθέως ποια είναι τα προσδιοριστικά στοιχεία. Αν με καλούσατε να σας απαντήσω ποια επαφή και ποια συνάφεια υπάρχει μεταξύ του προγράμματος, της πολιτικής παρουσίας και της πολιτικής θέσης της Δημοκρατικής Αριστεράς με τους ΑΝ.ΕΛΛ. θα σας έλεγα καμία". 

Read more...

Συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης ...






Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς ετοιμαζόταν να "πετάξει" για Βρυξέλλες ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε...
12 χρόνια και 10 μήνες κάθειρξη ως συνεργός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα, στην απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά τον Ιούνιο του 2008.


Ο πρόσφατα αποφυλακισμένος κατάδικος είχε σκοπό να πετάξει από την Αθήνα στις Βρυξέλλες, πριν τον σταματήσουν οι αστυνομικοί, τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς παραβιάζει τους περιοριστικούς όρους της αποφυλάκισης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε εκδόσει εισιτήριο στο οποίο χρησιμοποιούσε τα πραγματικά του στοιχεία, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί κατά τη διαδικασία του ελέγχου της λίστας των επιβατών.
Ο συλληφθείς παραπέμπεται στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία.
Ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης είχε αρνηθεί τη συμμετοχή του στην απαγωγή Μυλωνά και είχε υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τον Βασίλη Παλαιοκώστα, τον οποίο βοηθούσε κάποιες φορές σε δουλειές, που δεν μπορούσε εκείνος να κάνει, καθώς ήταν καταζητούμενος.

Ο Γεωργιάδης ήταν αυτός, που νοίκιασε το «κρησφύγετο» της Σουρωτής, όπου κρατείτο ο Γ. Μυλωνάς κατά τη διάρκεια της 13ήμερης ομηρίας του.
 left.gr

Read more...

Πέθανε ο Σπύρος Ζαγοραίος...


Έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 86 ετών, ο σπουδαίος ερμηνευτής, στιχουργός και...
συνθέτης Σπύρος Ζαγοραίος.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο το απόγευμα από το Γ' Νεκροταφείο...
parapolitika.gr

Read more...

Υψηλού συμβολισμού η επίσκεψη Τσίπρα στο Πεντάγωνο...


Ως ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας, αλλά και υψηλού συμβολισμού, θεωρείται η επίσκεψη που...
πραγματοποιεί το πρωί στο Πεντάγωνο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος συναντάται με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας.

Η συνάντηση έχει ζητηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες από την ηγεσία της Κουμουνδούρου εδώ και αρκετές ημέρες. 

Ο Αλέξης Τσίπρας, πέραν της εικόνας του «εν αναμονή πρωθυπουργού» που επιθυμεί να εδραιώσει στην κοινωνία, επιδιώκει να αποστείλει μεταξύ άλλων και τρία μηνύματα: Πρώτον, ότι το κόμμα του στηρίζει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, εν μέσω μιας μεγάλης έντασης στην περιοχή, με επίκεντρο πλέον το σκηνικό Ιμίων που στήνει η Τουρκία στην Κύπρο.

Δεύτερον, ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, θα αποκαταστήσει τους μισθούς των ενστόλων-μια κοινωνική κατηγορία εργαζομένων με την οποία έως σήμερα η ΝΔ (επιθυμεί να) διατηρεί προνομιακές σχέσεις. Και τρίτον, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που εν αντιθέσει με το Μέγαρο Μαξίμου επιθυμεί το διάλογο και τη συνεννόηση σε μείζονα θέματα. 

Μόνο τυχαίο, άλλωστε, δεν είναι ότι η ηγεσία της Κουμουνδούρου ζήτησε συνάντηση με το υπουργείο Άμυνας και όχι π.χ. με το υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος διατηρεί συνεχώς ανοιχτή γραμμή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώνοντας τον Αλέξη Τσίπρα είτε ως υπουργός Άμυνας τώρα, είτε ως υπουργός Εξωτερικών νωρίτερα, εν αντιθέσει με τον Ευάγγελο Βενιζέλο που πρωταγωνιστεί στις επιθέσεις κατά της Κουμουνδούρου και έχει κόψει κάθε δίαυλο συζήτησης μαζί της. 

Τα δικά του μηνύματα

Με την αποδοχή της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα για συνάντηση, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος εκτιμάται ότι αποστέλλει τα δικά του μηνύματα υπέρ της εθνικής συνεννόησης και ευρύτερων συναινέσεων. Άλλωστε με συνέντευξή του είχε ταχθεί υπέρ κυβέρνησης «μεγάλου συνασπισμού», μιας θέσης που είχε τότε προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως δε τονίζουν και στην Κουμουνδούρου, «εν αντιθέσει με τον Αντώνη Σαμαρά, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος συζητά».

Σοβαρότερη ενασχόληση

Συνολικότερα, πάντως, το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται σοβαρότερα με τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, όπως έδειξε τόσο η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του, όσο και οι ανακοινώσεις της αρμόδιας του κόμματος Νάντιας Βαλαβάνη...
real.gr

Read more...

Ο Λουκάνικος έγινε γκράφιτι...


ΦΩΤΟ-Ο Λουκάνικος έγινε γκράφιτι ΦΩΤΟ...


Η μορφή του γνωστού σκύλου "επαναστάτη", και σύμβολο των διαδηλώσεων, του Λουκάνικου πλέον...
κοσμεί ως γκράφιτι το κέντρο της Αθήνας, στου Ψυρρή.

Στο γκράφιτι υπάρχει κι ένα εμπνευσμένο σύνθημα που γράφει «τα δακρυγόνα μαζί τα φάγαμε»...
Σε ένα άλλο σημείο του γκράφιτι, αναφέρεται ότι «όλοι οι σκύλοι πάνε στον παράδεισο».





enikos.gr

Read more...

Πέθανε ο Ρενέ Μπουρί, ο φωτογράφος του Τσε Γκεβάρα...


Πέθανε ο Ρενέ Μπουρί, ο φωτογράφος του Τσε ΓκεβάραΟ διάσημος Ελβετός φωτογράφος Ρενέ Μπουρί, ο άνθρωπος που αποτύπωσε την...
περίφημη φωτογραφία του Τσε Γκεβάρα στην οποία εικονίζεται να καπνίζει ένα πούρο, πέθανε τη Δευτέρα στη Ζυρίχη, σε ηλικία 81 ετών, μετά από μακρά ασθένεια, ανέφερε ο ιστότοπος sept.info.

Ο Μίχαελ φον Γκράφενριντ, φωτογράφος και στενός φίλος του Μπουρί, επιβεβαίωσε τον θάνατό του μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων ATS.

Ο Ρενέ Μπουρί εργαζόταν από το 1959 για το πρακτορείο Magnum. Ζούσε μεταξύ Ζυρίχης και Παρισιού και πέρσι κληροδότησε όλο το αρχείο του, σχεδόν 30.000 φωτογραφίες, στο Μουσείο των Ηλυσίων, στη Λωζάννη.

Εκτός από την εμβληματική φωτογραφία του Τσε, ο Μπουρί την ίδια χρονιά, το 1963, φωτογράφισε και τον Κουβανό ηγέτη Φιντέλ Κάστρο.

Μεταξύ άλλων, ο Ελβετός φωτογράφος απαθανάτισε τον Γαλλοελβετό αρχιτέκτονα Λε Κορμπιζιέ, τον Ελβετό γλύπτη Αλμπέρτο Τζιακομέτι, τον ζωγράφο και γλύπτη Ζαν Τενγκελί, τον Πάμπλο Πικάσο και άλλους.

Το 2011 τιμήθηκε με το βραβείο Ράινχαρντ φον Γκράφενριντ για το σύνολο του έργου του...
in.gr

Read more...

Τελευταίος χαιρετισμός από τον Βενιζέλο Με τιμές εν ενεργεία υπουργού Εθνικής Άμυνας η κηδεία του Γ.Χαραλαμπόπουλου


Με τιμές εν ενεργεία υπουργού Εθνικής Άμυνας η κηδεία του Γ.Χαραλαμπόπουλου
Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου. Φωτογραφία: Νίκος Λυμπερτάς/ SOOC  

Αθήνα
Με τιμές εν ενεργεία υπουργού Εθνικής Άμυνας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η κηδεία του πρώην βουλευτή, υπουργού και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Χαραλαμπόπουλου.
Πολίτες συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, προκειμένου να αποχαιρετήσουν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ενώ έξω από την εκκλησία είχε παραταχθεί άγημα και από τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος επισήμανε, στον επικήδειο λόγο του, ότι «η Ελληνική Δημοκρατία σύσσωμη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Βουλή των Ελλήνων και τα κόμματα του συνταγματικού τόξου που μετέχουν σε αυτή, η Κυβέρνηση, οι Ένοπλες Δυνάμεις, αποχαιρετούν σήμερα έναν δημόσιο άνδρα που τίμησε όσο λίγοι το Έθνος και τη Δημοκρατία».
Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι «αποχαιρετά έναν άνθρωπο που τίμησε την παράταξη, που ταυτίστηκε μαζί της, που της προσέφερε με ανιδιοτέλεια τους αγώνες μιας ολόκληρης ζωής».
Αναφερόμενος στη στρατιωτική δράση του εκλιπόντος στα βουνά της Αλβανίας και στη Μέση Ανατολή, σημείωσε ότι «ο πατριωτισμός του δεν ήταν ρητορικός, αλλά έμπρακτος» και επισήμανε ότι «τέσσερις λέξεις: Αγώνας, Αντίσταση, Αξιοπρέπεια, Προσφορά ορίζουν τη διαδρομή του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου από τη Σχολή των Ευελπίδων έως τα υψηλά και υπεύθυνα κυβερνητικά αξιώματα».
Στην κηδεία παρέστησαν ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και συγκεκριμένα ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, η αναπληρωτής υπουργός, Φώφη Γεννηματά και ο υφυπουργός, Ιωάννης Λαμπρόπουλος. Επίσης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος.
Στο κοιμητήριο του Ζωγράφου, που έγινε η ταφή του εκλιπόντος παραβρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.
Το «παρών» στην κηδεία έδωσαν, επίσης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Δημήτρης Κρεμαστινός, Γιάννης Μανιάτης, Θάνος Μωραΐτης, Φίλιππος Σαχινίδης, Νίκος Σηφουνάκης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Επίσης, στην κηδεία παρευρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Αλέξης Μητρόπουλος και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μάρκος Μπόλαρης και Βύρων Πολύδωρας. Επίσης, πολλά ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων οι Γεράσιμος Αρσένης, Κώστας Γείτονας, Κίμωνας Κουλούρης, Κώστας Λαλιώτης, Γρηγόρης Νιώτης, Βάσω Παπανδρέου, Φίλιππος Πετσάλνικος, Θανάσης Τσούρας κ.α.
Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης, στην εκκλησία μετέβη και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read more...

Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος

Δεν μου αρέσει
Γιάννης ΧαραλαμπόπουλοςΑύριο το πρωί, στις 11, θα γίνει η κηδεία του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, στον Άγιο Διονύση τον Αρεοπαγίτη. Θα πάω, είναι χρέος μου. Πληροφορήθηκα ότι τον μοναδικό χαιρετισμό στον νεκρό θα απευθύνει ο Βαγγέλης Βενιζέλος, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, "του οποίου ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος υπήρξε συνιδρυτής και "ιστορικό στέλεχος".
Η ιστορία έχει καταγράψει ότι τότε που ο αείμνηστος Χαραλαμπόπουλος, κόσμημα του ΠΑΣΟΚ,συνίδρυε το Κίνημα, ο σημερινός Πρόεδρός του δεν ήταν εκεί. Κι τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης διακρίθηκε για την πολεμική του εναντίον του νεοϊδρυθέντος (από τον Ανδρέα Παπανδρέου, όπως λέει ο ίδιος) σοσιαλιστικού Κινήματος.
Έχει καταγράψει επίσης ότι πέρασαν 15 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ για να εμφανιστεί ο σημερινός Πρόεδρός του στη Χαρ. Τρικούπη, σε δύσκολη, είναι αλήθεια, περίοδο.
Αυτό δεν θα με εμποδίσει να παραστώ στην κηδεία του "τίμιου Τζων", όπως τον αποκαλούσε αείμνηστος συνάδελφος (δημοσιογράφος) και συναγωνιστής του στο ΠΑΚ.
Είναι, όμως, μερικά γεγονότα τα οποία έχουν καταγραφεί ιστορικά. Και αυτά θα μας τα θυμίζει η ιστορία όσο καταγράφει τα νεότερα γεγονότα. Γνωρίζω κάποιους που λένε ότι ο χρόνος και οι εν τω μεταξύ εξελίξεις αμβλύνουν τις εντυπώσεις και στρογγυλεύουν τις σχέσεις. Και άλλους, πολύ περισσότερους (όλους τους γνώρισα πριν κάνει ο Β. Βενιζέλος την εμφάνισή του στο ΠΑΣΟΚ) που θυμούνται ότι τον είχαν απέναντί της στα αμφιθέατρα της Νομικής Θεσσαλονίκης, στη ΦΕΑΠΘ και στην ΕΦΕΕ,όπως και στις συναντήσεις εκπροσώπων των νεολαιών των δημοκρατικών κομμάτων και τον θυμούνται να επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ με φανατισμό και ρητορικό οίστρο (ποτέ δεν του έλειψε) ως εκπρόσωπος της Ν. ΚΟΔΗΣΟ του Γιάγκου Πεσματζόγλου.
Δεν ξέρω αν γεγονότα, όπως η κηδεία ενός σημαντικού ανθρώπου, πρέπει να είναι ευκαιρία για να λησμονηθούν τα παρελθόντα ή για να τα ξαναθυμηθούν όλοι, καθώς θα ανατρέχουν στις στιγμές που έζησαν παρέα με τον εγκαταλείψαντα τα εγκόσμια ή μακριά και απέναντι από αυτόν. Κι αυτό δεν αφορά μόνο τον σημερινό Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αφορά και ορισμένους από εκείνους που τόλμησαν να εμφανιστούν δίπλα στον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο, παριστάνοντας τους γίγαντες, ενώ ήταν και αποδείχθηκαν νάνοι και ανάξιοι της τιμής να είναι δίπλα σε έναν γίγαντα.
Εγώ, πάντως, δεν τολμώ να πάρω στα χέρια μου το σφουγγάρι και να τα σβήσω όλα. Μπορώ να τα δω μέσα από τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στο μεταξύ. Αλλά, λόγω και του ότι υποστηρίζω ότι, ως λαός, οφείλουμε να έχουμε ιστορική μνήμη, μου είναι αδύνατο να διαγράψω τα γεγονότα, είμαι πολύ μικρός για να επιχειρήσω κάτι τέτοιο.
Άλλωστε, δεν έχω ενώπιόν μου κάτι μεγάλο που θα με βοηθούσε σε ένα παρόμοιο εγχείρημά μου, αν ποτέ το τολμούσα.
Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος δεν ήταν άνθρωπος της δημοσιότητας και ίσως αυτό τον βοήθησε να παραμείνει έντιμος και ακέραιος μέχρι το τέλος της ζωής του.
Οι νεότεροι ας φροντίσουν να πληροφορηθούν για τον άνθρωπο αυτόν κι ας προσπαθήσουν να βαδίσουν στα βήματά του. Περισσότερο απ΄ όλους όσοι σκοπεύουν να ασχοληθούν με την πολιτική.

Read more...