Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο Κ.ΠΑΠΑΟΥΛΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ...


Διαδοχικές συναντήσεις με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευση στις 14:45 μετά το μεσημέρι και στις 18:00 με τον πρωθυπουργό θα έχει τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας...
Πιο συγκεκριμένα, ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί στις 14:45 με τον Αλέξη Τσίπρα μετά από αίτημα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον πρωθυπορυγό η συνάντηση θα γίνει το απόγευμα με την ευκαιρία και της ορκωμοσίας των δύο νέων υπουργών και συγκεκριμένα μετά από αυτήν. Η προγραμματισμένη ώρα της ορκωμοσίας είναι στις 5:30 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ είχε ανακοινωθεί η μετάβαση του πρωθυπουργού στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητήθηκε να οριστεί για τη Δευτέρα ραντεβού του κ. Τσίπρα με τον κ. Παπούλια -αίτημα που έγινε αμέσως αποδεκτό.
http://fimotro.blogspot.gr/2014/11/blog-post_79.html

Read more...

«Θλιβεροί εκτελεστές» του …ΠΑΣΟΚ...




 Δεν άντεξε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος και …ξέσπασε, ενόψει της διήμερης συνεδρίασης της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης που ξεκινά σήμερα στην Αθηναΐδα.
«Για να...
καταλάβω δηλαδή», γράφει ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας, «μέλη ενός κόμματος καλούνται να συμμετάσχουν σε συνδιάσκεψη ενός υπό διαμόρφωση άλλου κόμματος, χωρίς το κόμμα στο οποίο ανήκουν να έχει λάβει τέτοια απόφαση σε συνέδριό του!».
Και επειδή ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα, ο πρώην συγκεντρωσιάρχης του Ανδρέα Παπανδρέου, έχοντας μάθει σε περισσότερο σεβασμό στις δημοκρατικές αξίες, κάνει λόγο για «θλιβερούς εκτελεστές του ΠΑΣΟΚ» που βιάζονται να το τελειώσουν οριστικά, «στο όνομα μίας υποτιθέμενης ‘δημοκρατικής παράταξης’, χωρίς να σέβονται στοιχειώδεις δημοκρατικές διαδικασίες»…
Πρόκειται ασφαλώς για την «εκδίκηση όσων πολέμησαν με λύσσα το ΠΑΣΟΚ στο όνομα ενός υποτιθέμενου … ΠΑΣΟΚ». Τουλάχιστον σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει. Και αν μη τι άλλο, από ΠΑΣΟΚ, ξέρει καλά…

matrix24.gr

Read more...

Φτωχότεροι κατά 50 δισ. ευρώ...


Φτωχότεροι κατά 50 δισ. ευρώ



Τη χρεοκοπία των ελληνικών νοικοκυριών και δευτερευόντως των επιχειρήσεων την περίοδο των Μνημονίων αποτυπώνουν ακόμη δύο ...
στοιχεία που ήρθαν χθες στο προσκήνιο, στοιχεία που επίσης δείχνουν ότι η οικονομική κατάσταση συνεχίζει να επιδεινώνεται.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, το διαθέσιμο εισόδημα των Ελλήνων μειώθηκε το 2013 κατά 14 δισ. (10,2%) και συνολικά μετά το 2009 κατά 48,4 δισ. ή κατά 28%. Η μείωση αποδίδεται, περίπου κατά το ήμισυ, στη μείωση των αποδοχών των εργαζομένων και τη μείωση των κοινωνικών παροχών προς τα νοικοκυριά. Παράλληλα, από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοινώθηκε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο η λίστα όσων έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία αυξήθηκε κατά 850.000, φτάνοντας συνολικά τα 3,3 εκατ. φυσικά και νομικά πρόσωπα.
* 850.000 πολίτες προστέθηκαν τον Σεπτέμβριο σ' αυτούς που αδυνατούν να πληρώσουν την εφορία
avgi.gr

Read more...

«Πόρτα» Φορτσάκη στους φοιτητές...



Ξανά τα ΜΑΤ στην Πρυτανεία...
Φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών ζήτησαν να μπουν στην (εξ' αναβολής) Σύγκλητο αλλά φαίνεται ότι ο πρύτανης Θ. Φορτσάκης εμμένει στην άρνηση για διάλογο ρίχνοντας...
«πόρτα» στους φοιτητές - Με λίστα εισόδου (!) η πρόσβαση στην Πρυτανεία



Ενημέρωση - φωτογραφίες: @dromografos & @yannisKemmos
10:45 Πάνω από τα κάγκελα της Πρυτανείας επέστρεψαν τα προσωπικά αντικείμενα εκπροσώπου των διοικητικών που έμεινε έξω!
Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας
10:40 Η συνεδρίαση πραγματοποιείται χωρίς τη συμμετοχή εκπροσώπων των φοιτητών, μετά την «πόρτα» Φορτσάκη, αλλά με ικανό αριθμό μελών της Συγκλήτου ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη πλειοψηφία και να έχουν ισχύ οι αποφάσεις που θα ληφθούν. Έξω από την είσοδο, επί της οδού Ρήγα Φεραίου, η οποία είναι κλειστή, βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι φοιτητές φωνάζουν συνθήματα κατά του αυταρχισμού Φορτσάκη και της αστυνομοκρατίας.
Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας
Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις, ΕΔΩ... 

Read more...

Τσίπρας: H διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών...




 ...είναι επίσημη θέση της επόμενης κυβέρνησης...
Ένα σημείο με τη δική του ιδιαίτερη σημασία από την σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Εκτελεστική Επιτροπή του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, ήταν εκείνο για τις γερμανικές οφειλές: 
«Ζητάμε...
-τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ΚΕΑ- ισχυρή λαϊκή εντολή για να κάνουμε επίσημη θέση της χώρας τη διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και των πολεμικών επανορθώσεων. Γιατί για μας αποτελεί, όχι απλώς διμερή διαφορά, αλλά ευρωπαϊκή εκκρεμότητα, γιατί συνδέεται με το οριστικό κλείσιμο του πιο οδυνηρού κεφαλαίου της ευρωπαϊκής ιστορίας».
Αξιοσημείωτη όμως και η παρέμβαση, λίγο αργότερα, της Κλαούντια Χάιντ, που μετέφερε την απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του Die Linke, την οποία και, όπως τόνισε, το κόμμα της γερμανικής αριστεράς θα θέσει στο γερμανικό Κοινοβούλιο.
Το Linke συνηγορεί ειδικότερα με την καταβολή πολεμικών επανορθώσεων, καταβολή αποζημιώσεων στα θύματα πολεμικών εγκλημάτων και με την αποπληρωμή κατοχικού δανείου.

Read more...

"Το ΠΑΣΟΚ θα διατηρήσει την υπόστασή του", λέει ο Βενιζέλος...



Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσει το ΠΑΣΟΚ την υπόστασή του έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Εθνική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, σύμφωνα με το...
ρεπορτάζ της Μαριτίνας Ζαφειριάδου, η οποία μίλησε στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου, στον RealFM, 97.8.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ΠΑΣΟΚ θα έχει την αυτονομία του, τα σύμβολά του και θα μετέχει με το όνομά του. Επίσης, ο κ. Βενιζέλος έστειλε πολλά μηνύματα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και, κυρίως, στους διαφωνούντες, λέγοντας ότι δεν υπάρχει δίλημμα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατικής Παράταξης.
Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι βρισκόμαστε λίγο πριν από την έξοδο από το μνημόνιο. Ωστόσο, όπως είπε, το πολιτικό κλίμα δεν είναι άδολο.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, άφησε αιχμές προς τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να τον κατανομάσει, μιλώντας για κάποιους που θέλουν να προκηρύξουν πρόωρες εκλογές, θεωρώντας ότι αυτό θα τους δώσει ένα πρόκριμα, ενώ, όπως είπε, κάνουν λάθος.
Ακούστε το ηχητικό, ΕΔΩ...
πηγη enikos.gr

Read more...

Η Ραχήλ, στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ...


ΦΩΤΟ-Η Ραχήλ Μακρή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ


Στο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας στο πλευρό των εργαζομένων από τα «Τσιμέντα Χαλκίδας» βρέθηκε η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή.
Η ίδια ανέβασε τη...
φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Twitter γράφοντας: "Ο αγώνας για την δικαίωση των εργαζομένων στα τσιμέντα Χαλκίδος συνεχίζεται".
Να σημειωθεί ότι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ συμμετείχαν Σωματεία, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Οργανώσεις και φορείς από όλη την Ελλάδα.
enikos.gr

Read more...

Συγκεντρώσεις χρυσαυγιτών και αντιφασιστών στην Αττική...


Xrisi-Augi-Neo-Irakleio-dolofonia 
Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία για τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις από μέλη της Χρυσής Αυγής και αντιφασιστικών οργανώσεων.
Ειδικότερα, τα μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν...
προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στη μνήμη των δύο δολοφονημένων μελών της, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη στις 18:30 στη Λεωφόρο Ηρακλείου, στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία των δύο ανδρών.
Όμως νωρίτερα, στις 17:00 αντιρατσιστικές οργανώσεις και αντιεξουσιαστές έχουν προγραμματίσει αντι-συγκεντρώσεις έξω από το σταθμό του Ηλεκτρικού σε Ηράκλειο και Μαρούσι.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», «η αντιφασιστική συγκέντρωση, το Σάββατο, 1 Νοέμβρη, στις 5 μμ στη πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου, θα είναι η απάντηση του αντιφασιστικού κινήματος στη νεκροφιλική φιέστα που ετοιμάζουν την ίδια μέρα οι νεοναζί με αφορμή την ανεξιχνίαστη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής μπροστά από τα παλιά γραφεία τους στη Λ. Ηρακλείου».
«Η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική συμμορία και όχι άλλο ένα πολιτικό κόμμα. Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής πηγάζει από τα ναζιστικά της πιστεύω: σκοπός της δεν είναι η πολιτική πειθώ, αλλά η συγκρότηση ταγμάτων εφόδου στις γειτονιές και τους δρόμους που θα σπέρνουν τον τρόμο σε μετανάστες, αντιφασίστες, συνδικαλιστές, αγωνιστές κλπ. Η ισχύς αυτών των ταγμάτων εφόδου προσέφερε ιστορικά τη δυνατότητα στις φασιστικές ηγεσίες να διαπραγματευτούν με τους ισχυρούς του πλούτου την παράδοση σε αυτές της πολιτικής εξουσίας, σε περιόδους οξυμένης οικονομικής κρίσης και κοινωνικής αποσταθεροποίησης. Το πολιτικό αυτό σχέδιο, που είναι το μοντέλο της Χρυσής Αυγής, συνεπάγεται αξιωματικά τη διάπραξη πλήθους εγκληματικών πράξεων, ανάμεσά τους και δολοφονιών» προσθέτει η ΚΕΕΡΦΑ σε ανακοίνωσή της. efsyn.gr

Read more...

Μέχρι την ένταξη στη ρύθμιση Στοπ στις κατασχέσεις για χρέη ώς 300.000 μέχρι τα Χριστούγεννα


Στοπ στις κατασχέσεις για χρέη ώς 300.000 μέχρι τα Χριστούγεννα
Η Κατερίνα Σαββαΐδου   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Πάγο στις κατασχέσεις για τους «μικρούς» μέχρι τα Χριστούγεννα βάζει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Με άτυπη εντολή της Κατερίνας Σαββαΐδου προς τον εισπρακτικό μηχανισμό της Φορολογικής Διοίκησης, ώσπου να ανοίξει η ειδική εφαρμογή για την ένταξη στη ρύθμιση οφειλών σε έως και 100 δόσεις και να αρχίσει να τρέχει η ρύθμιση, οι εφορίες θα σταματήσουν να βάζουν χέρι σε καταθέσεις, μισθούς και συντάξεις, ενοίκια και γενικότερα απαιτήσεις σε χέρια τρίτων για φορολογουμένους με συσσωρευμένα χρέη έως 300.000 ευρώ.

«Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στους φορολογουμένους να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους χωρίς το άγχος της κατάσχεσης» τονίζει στην εφημερίδα Τα Νέα Σαββατοκύριακο η Κ. Σαββαΐδου, εξηγώντας ότι το πάγωμα των κατασχέσεων δεν αφορά τους πολύ μεγάλους οφειλέτες.

Για όσους χρωστούν περισσότερα από 300.000 ευρώ, οι κατασχέσεις δεν αδρανοποιούνται. Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως, συνήθως επιστρατεύονται τα μεγάλα μέσα, όπως κατασχέσεις ακινήτων, τα οποία οι φορολογούμενοι θα μπορούν να ακυρώσουν με μία απλή κίνηση: μπαίνοντας στη ρύθμιση. Ούτως ή άλλως, από την κατάσχεση ενός περιουσιακού στοιχείου έως και τον πλειστηριασμό του μεσολαβούν αρκετοί μήνες.

Το δίχτυ προστασίας που απλώνεται αφορά κυρίως όσους οφείλουν φόρο εισοδήματος ή φόρους ακινήτων και περιμένουν τη ρύθμιση, για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους σε πολλές δόσεις. Και είναι πάρα πολλοί. Κάτι λιγότερο από τέσσερα εκατομμύρια φορολογούμενοι -3.928.140 για την ακρίβεια- χρωστούν έως 20.000 ευρώ βεβαιωμένες ή ληξιπρόθεσμες οφειλές έως την 1η Οκτωβρίου.

Όλοι αυτοί, έως τα Χριστούγεννα, θα μπορούν να είναι ήσυχοι έναντι του ενδεχόμενου κατασχέσεων. Αν δεν ενταχθούν στη ρύθμιση στη συνέχεια, θα πρέπει μάλλον να ανησυχούν.

Η ειδική εφαρμογή για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στο taxisnet αναμένεται να ανοίξει έως τις 15 Νοεμβρίου και το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί έως το τέλος του έτους κρίνεται επαρκές για να ενταχθεί η συντριπτική πλειονότητα των ενδιαφερομένων στη νέα ρύθμιση. Η καταληκτική ημερομηνία υπαγωγής εκπνέει στις 31 Μαρτίου 2015, αλλά ο πάγος στις κατασχέσεις θα λιώσει νωρίτερα, ίσως ως μέσο πίεσης για να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να μην απειληθεί η πορεία είσπραξης των δημοσίων εσόδων.
Newsroom ΔΟΛ

Read more...

«Θα είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων» Τσίπρας: Εγγυητής πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ο ΣΥΡΙΖΑ


Τσίπρας: Εγγυητής πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Αθήνα

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξαιτίας της στάσης της υπάρχει σήμερα «πολιτική και θεσμική αβεβαιότητα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «υπάρχει καθολική πολιτική βεβαιότητα ότι η επόμενη κυβέρνηση του τόπου θα είναι κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα είναι κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας και πολιτικής σταθερότητας. Θα είναι κυβέρνηση όλων των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων. Θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων».

Ο κ. Τσίπρας ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματός του, που -όπως είπε- βρίσκονται στον αντίποδα της ακολουθούμενης πολιτικής στην Ευρώπη, σημειώνοντας ότι η πολιτική λιτότητας έχει οδηγήσει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και όλη την Ευρώπη σε αδιέξοδο, κάτι που -όπως είπε- έχει γίνει πλέον αποδεκτό. Η λιτότητα, είπε ο κ. Τσίπρας, εκτός από ατελέσφορη και αδιέξοδη στην αντιμετώπιση της κρίσης, τώρα αποδεικνύεται και επικίνδυνη. Σημείωσε επίσης ότι ο κίνδυνος να ξαναβυθιστεί η Ευρώπη στην ύφεση και να εξαγάγει τη δική της κρίση στην παγκόσμια οικονομία καθιστά αναγκαία μια ριζική πολιτική στροφή στην Ευρώπη, μια ριζική πολιτική στροφή που ίσως ξεκινήσει από την Ελλάδα και την επερχόμενη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν αντέχει άλλο το 'success story' ενός ιδιόμορφου τρίτου κόσμου της φτώχειας και των αποκλεισμών που γέννησε η πολιτική των Μνημονίων στην Ελλάδα» και πρόσθεσε ότι «αυτό που χρειάζεται ο τόπος για να ορθοποδήσει είναι σιγουριά και σταθερότητα, είναι διεκδίκηση με ασφάλεια».

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «η κυβέρνηση Σαμαρά εγγυάται τη μη διεκδίκηση και την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα και την αστάθεια» και ότι «έχει μετατρέψει τη δική της εγγενή αστάθεια από την πολιτική που ασκεί σε συνολική, κοινωνική, οικονομική και πολιτική αστάθεια για τον τόπο».

Όσο δεν υπάρχει κοινωνική σταθερότητα, δεν θα μπορεί να υπάρξει ούτε πολιτική σταθερότητα, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι «είναι ξεκάθαρο, ότι προϋπόθεση για την αποκατάσταση της ηρεμίας και της σταθερότητας στον τόπο είναι η άμεση αποκατάσταση της δημοκρατίας, της λαϊκής κυριαρχίας». Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε τη θέση του ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία λύση, καμία νέα συμφωνία δίχως την έγκριση, την επικύρωση του λαού και ζήτησε τη διεξαγωγή εκλογών και «ισχυρή εντολή διαπραγμάτευσης και ακόμα πιο ισχυρή κοινωνική συμπόρευση και στήριξη για να διεκδικήσουμε τη καλύτερη δυνατή συμφωνία προς όφελος του λαού μας, στην Ευρώπη».

Αναλύοντας περαιτέρω τη θέση του αυτή, ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά άμεση προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία και ισχυρή εντολή διαπραγμάτευσης με στόχο:

  • Τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους της ονομαστικής αξίας του χρέους, ώστε να γίνει βιώσιμο. Έγινε για τη Γερμανία το 1953. Να γίνει και για την Ελλάδα το 2014.
  • «Ρήτρα ανάπτυξης» στην αποπληρωμή του υπόλοιπου, έτσι ώστε να εξυπηρετείται από την ανάπτυξη και όχι από το πλεόνασμα του προϋπολογισμού.
  • Περίοδο χάριτος, δηλαδή «moratorium», στην εξυπηρέτησή του, για την άμεση εξοικονόμηση πόρων για την ανάπτυξη.
  • Εξαίρεση του προγράμματος δημόσιων επενδύσεων από τους περιορισμούς του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης.
  • Συμφωνία για «Ευρωπαϊκό New Deal», με δημόσιες επενδύσεις για την ανάπτυξη και χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.
  • Ποσοτική χαλάρωση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με απευθείας αγορά κρατικών ομολόγων.
Επίσης ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ισχυρή λαϊκή εντολή για να κάνει επίσημη θέση της χώρας τη διεκδίκηση του κατοχικού δανείου. Για το ίδιο θέμα είπε ότι για το κόμμα του το θέμα του κατοχικού δανείου αποτελεί, όχι απλώς διμερή διαφορά, αλλά ευρωπαϊκή εκκρεμότητα, γιατί συνδέεται με το οριστικό κλείσιμο του πιο οδυνηρού κεφαλαίου της ευρωπαϊκής Ιστορίας και αυτό, όπως είπε «το έχουμε καταστήσει σαφές στους εταίρους μας».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read more...