Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Παραιτήθηκε ο Αβραμόπουλος ...


...από αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Κάλεσε τον Σταύρο Δήμα να πράξει το ίδιο...
Την παραίτησή του από την αντιπροεδρία της ΝΔ, ανακοίνωσε πριν από λίγα μόλις λεπτά, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

O Αβραμόπουλος πρότεινε...
ριζοσπαστικές αλλαγές στη λειτουργία του κομματικού μηχανισμού, ενώ ως λόγο παραίτησης ανέφερε την ενασχόληση του με το ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο της μετανάστευσης και της εσωτερικής ασφάλειας.

Μάλιστα ο Έλληνας Επίτροπος κάλεσε τον Σταύρο Δήμα, δεύτερο αντιπρόεδρο του κόμματος, να ακολουθήσει το παράδειγμά του, δίνοντας χώρο, όπως είπε, στη νέα γενιά.

parapolitika.gr

Read more...

Ανακοινώθηκε σε βίντεο Συμμαχία της φρίκης για Μπόκο Χαράμ - ISIS


H εξτρεμιστική ισλαμιστική οργάνωση της Νιγηρίας Μπόκο Χαράμ δήλωσε υποταγή στην τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, που έχει κηρύξει χαλιφάτο στις περιοχές που έχει καταλάβει στη Συρία και το Ιράκ, ανακοίνωσε  η αμερικανική υπηρεσία παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοσελίδων SITE.
boko-haram
"Σας ανακοινώνουμε την υποταγή μας στον Χαλίφη ... και ότι θα ακούμε και θα υποτασσόμαστε σε καιρούς δύσκολους και σε καιρούς ευημερίας", φέρεται να δηλώνει η Μπόκο Χαράμ σε βίντεο που ανάρτησε στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με τη SITE.
http://www.matrix24.gr/

Read more...

Η θέση του Μαξίμου «Ο Βαρουφάκης δεν παραπέμπει σε κανένα δημοψήφισμα για το ευρώ»


Κύκλοι του Μαξίμου σχολιάζουν ότι τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μια προσπάθεια αποδόμησης του υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη.
maximou
«Είτε με ειρωνικά σχόλια, είτε με ψευδείς ή ανακριβείς ειδήσεις. Δηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ ή με την προσθήκη «διευκρινίσεων» αλλάζουν τελείως το νόημα των απαντήσεων, όπως έγινε με τη συγκεκριμένη συνέντευξη του υπουργού στην εφημερίδα Corriere della Sera. Ο Γ. Βαρουφάκης δεν παραπέμπει ποτέ σε κανένα «δημοψήφισμα για το ευρώ». Η λέξη «ευρώ» είναι προσθήκη του δημοσιογράφου γι’ αυτό και υπάρχει σε παρένθεση».
Συνεχίζοντας οι κύκλοι της κυβέρνησης αναφέρουν: «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Υπουργός Οικονομικών της χώρας είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης. Αν θέλουν κάποιον τύπου 'Γκίκα Χαρδούβελη', που έλεγε 'ναι' σε όλα, θα απογοητευθούν», τονίζουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.
Και καταλήγουν: «Η ελληνική κυβέρνηση έχει τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού στο πλευρό της. Η κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της για ουσιαστική και πραγματική διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Αυτό, δηλαδή, που δεν έκανε ποτέ η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά» καταλήγουν.
http://www.matrix24.gr/

Read more...

Στα όρια τους οι συνταξιοδοτικές δαπάνες: Τι δείχνουν τα νούμερα


kt
Ισορροπία τρόμου, που ενδέχεται να διαταραχθεί άμεσα, δείχνουν τα στοιχεία της αναλογιστικής μελέτης και για το υπ’ αριθμόν ένα «στόχο» που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ενωση, και δεν είναι άλλος από τη διατήρηση της συνταξιοδοτικής δαπάνης κάτω από το 16% του ΑΕΠ.
Αν και σε ολόκληρη τη μελέτη δεν αναφέρεται πουθενά η εξέλιξη του ΑΕΠ της χώρας, οι προβολές δείχνουν ότι διατηρώντας την ισχύουσα νομοθεσία, εφαρμόζοντας δηλαδή τις αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού της κύριας σύνταξης και τις ρήτρες βιωσιμότητας στις επικουρικές, τα επόμενα κρίσιμα 5 χρόνια, έως το 2020, οι δαπάνες για τη βασική – αναλογική σύνταξη και το ΕΚΑΣ κυμαίνονται μεταξύ 15,7% και 15,5% του ΑΕΠ, πέριξ δηλαδή του 16% που ενεργοποιεί το…απαγορευτικό από την Ε.Ε.
Μόνο για την κύρια σύνταξη, η δαπάνη εκτιμάται ότι από 13,7% του ΑΕΠ το 2013, θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα της τάξης του 13,4% έως το 2020 και θα αρχίσει να μειώνεται, όχι όμως σημαντικά, από το 2030 (12,4%), για να φθάσει στο 12,3% το 2060.
Ειδικά για το ΙΚΑ, οι δαπάνες για συντάξεις αναμένεται να μειωθούν στο 4,7% του ΑΕΠ, το 2038, εφόσον εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος Λοβέρδου – Κουτρουμάνη (ν. 3063/2010). Βέβαια, από το 2040 και μετά θα ξεκινήσει νέα αύξηση των δαπανών, καθώς ολοένα και περισσότεροι ασφαλισμένοι θα παραμένουν στην αγορά εργασίας για περισσότερα χρόνια.
Οπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην αναλογιστική μελέτη, οι συνταξιοδοτικές δαπάνες για το ΙΚΑ παραμένουν υψηλές, καθώς οι χαμηλές συντάξεις που δίνει δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από τις προβλεπόμενες περικοπές.
Αλλά και στον ΟΑΕΕ οι δαπάνες θα συνεχίσουν να αυξάνονται, καθώς ήδη το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης είναι υψηλό και συνεπώς η επίδραση των μεταρρυθμίσεων περιορισμένη.
Συγκεκριμένα, από 1,7% του ΑΕΠ το 2013, αυξάνεται χωρίς μείωση, μέχρι να φθάσει το 2,5% του ΑΕΠ το 2060. Στον αντίποδα, η… εξαφάνιση των αγροτών οδηγεί σε μείωση των δαπανών για τον ΟΓΑ από 2,1% το 2013 σε 1% σε 45 χρόνια από σήμερα.
http://lykavitos.gr/

Read more...

Μια ανάσα από την εσωτερική πτώχευση: Άτυπη στάση πληρωμών από το Δημόσιο


louketo2
Με την εσωτερική πτώχευση, αυτό που στο εξωτερικό αποκαλούν Graccident και έχει προς το παρόν αντικαταστήσει το Grexit, φλερτάρει η κυβέρνηση, καθώς χάνει χρόνο διεκδικώντας χρηματοδότηση που οι πιστωτές δεν είναι διατεθειμένοι να της δώσουν χωρίς αντάλλαγμα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, η Ευρωζώνη περιμένει από την Αθήνα την υλοποίηση των μέτρων για τα οποία δεσμεύθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με την επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ, στις 23 Φεβρουαρίου.
Με εκείνη την επιστολή, ο κ. Βαρουφάκης δεσμευόταν, μεταξύ άλλων, ότι θα κάνει αλλαγές στον ΦΠΑ, καταργώντας εξαιρέσεις και ειδικά καθεστώτα, θα ενισχύσει την ανεξαρτησία της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, θα περιορίσει τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, θα προχωρήσει σε συγχωνεύσεις ασφαλιστικών φορέων, θα ενισχύσει τη σχέση μεταξύ εισφορών και παροχών, θα συνεχίσει τις ιδιωτικοποιήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη κ.ά.
Επίσης, η Ευρωζώνη θεωρεί ότι όλα αυτά αποτελούν μέρος του προγράμματος και η υλοποίησή τους, που θα αξιολογείται και θα πιστοποιείται από την τρόικα (άλλως θεσμοί), είναι προαπαιτούμενο για τη συνέχιση της χρηματοδότησης.
Η κυβέρνηση, από την άλλη, θεωρεί ότι εφαρμόζοντας ένα μέρος από αυτά –το πιο ανώδυνο– δικαιούται κάποιας μορφής χρηματοδότηση, ώστε να μη χρεοκοπήσει το κράτος έως τον Ιούνιο, όταν θα ολοκληρώνονται οι συζητήσεις για το επόμενο πρόγραμμα.
Ετσι, στη νέα επιστολή Βαρουφάκη προς τον κ. Ντάισελμπλουμ, ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας, όχι απλώς δεν υπάρχει εξειδίκευση των μέτρων για τα οποία είχε δεσμευτεί με την προηγούμενη, αλλά επίσης τα περισσότερα και πιο ουσιαστικά απουσιάζουν εντελώς.
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις ευφάνταστες ιδέες για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής με τις νοικοκυρές και τους τουρίστες που θα δουλεύουν ως «μυστικοί εφοριακοί» έχουν προκαλέσει θυμό, αγανάκτηση και θυμηδία από την πλευρά των εταίρων και πλήρη κατάρρευση της αξιοπιστίας της Αθήνας. Σύμφωνα με κοινοτικό αξιωματούχο, υπήρξε κράτος-μέλος που πρότεινε να μην περιληφθεί το θέμα της Ελλάδας στην ατζέντα του Eurogroup.
Κι ενώ η Αθήνα φαίνεται να ακολουθεί μια παρελκυστική τακτική, ο χρόνος δουλεύει εναντίον της, καθώς κάθε μέρα που περνάει βρίσκεται όλο και πιο κοντά στη χρεοκοπία, αφού εξαντλούνται τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου.
Με βάση τις εκτιμήσεις του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, το Δημόσιο χρειάζεται περίπου 1 δισ. ευρώ, πλέον των εκτιμώμενων εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού, για να καλύψει το σύνολο των βασικών υποχρεώσεών του στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Οι εναλλακτικές που έχει είναι ελάχιστες και απελπιστικά βραχυπρόθεσμες.
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, διά του προέδρου της Μάριο Ντράγκι, κατέστησε σαφές με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν προτίθεται να επιτρέψει στις τράπεζες να αυξήσουν τα δάνειά τους προς το Δημόσιο, αγοράζοντας περισσότερα έντοκα γραμμάτια από αυτά που έχουν ήδη στο χαρτοφυλάκιό τους.
Η κυβέρνηση έχει ήδη δεσμεύσει όποια ταμειακά διαθέσιμα δημοσίων φορέων μπορούσε, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για βραχυχρόνιο δανεισμό μέσω repos. Εχει πάρει ήδη 250 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, 450 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (προκαλώντας την αντίδραση του Μόνιμου Μηχανισμού Εποπτείας της ΕΚΤ) και 144 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.
Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Μάρδας έχει δώσει εντολή να σταματήσει η πληρωμή οποιασδήποτε άλλης δαπάνης πλην των απολύτως αναγκαίων, δηλαδή μισθών και συντάξεων. Η εξόφληση υποχρεώσεων αναβάλλεται από τον ένα μήνα στον άλλο.
Ακόμη κι έτσι, όμως, υπάρχει ακόμη μια τρύπα που εκτιμάται σε 1 δισ. ευρώ περίπου και υπό την προϋπόθεση ότι αναχρηματοδοτούνται τα έντοκα που λήγουν. Ωστόσο και αυτό το τελευταίο δεν είναι δεδομένο.
Η εντολή της ΕΚΤ προς τις τράπεζες είναι να αναχρηματοδοτήσουν όχι το σύνολο των εντόκων που αγόρασαν κατά την έκδοσή τους, αλλά αυτά που είχαν στα χαρτοφυλάκιά τους στις 18 Φεβρουαρίου. Κάποιες, όμως, έχουν πουλήσει στο μεταξύ ένα μέρος. Για παράδειγμα, αυτό τον μήνα λήγει η έκτακτη έκδοση 3μηνων εντόκων 1,6 δισ. ευρώ, που είχε πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο και είχε καλυφθεί στο σύνολό της από τις ελληνικές τράπεζες.
Σήμερα, αυτές έχουν στην κατοχή τους το 1,3 δισ. Τα υπόλοιπα 300 εκατ. τα πούλησαν πριν από τις 18/2 και σύμφωνα με την οδηγία της ΕΚΤ δεν μπορούν να τα αναχρηματοδοτήσουν. Είναι μια επιπλέον «τρύπα» 300 εκατ. ευρώ.
Το Γενικό Λογιστήριο προσπαθεί να πείσει την ΕΚΤ, με τη βοήθεια της Κομισιόν, να επιτρέψει στις τράπεζες να αναχρηματοδοτήσουν και τα 300 εκατ. ευρώ που πούλησαν, αλλιώς η τρύπα μεγαλώνει και η μόνη εναλλακτική που έχει είναι να καταφύγει στον δανεισμό από τα ρευστά διαθέσιμα που έχουν κυρίως ασφαλιστικά ταμεία και ο ΟΑΕΔ στις εμπορικές τράπεζες.
Ωστόσο, αυτός ο δανεισμός ενδέχεται να είναι υποχρεωτικός, δηλαδή να γίνει με νομοθετική ρύθμιση, δεδομένου ότι οι διοικήσεις των Ταμείων αρνούνται προς το παρόν να συναινέσουν.
Ακόμη κι έτσι, πάντως, η κυβέρνηση θα περάσει τον κάβο του Μαρτίου, στη διάρκεια του οποίου είχε υποχρεώσεις ύψους 2,5 δισ. ευρώ, περίπου, για την εξυπηρέτηση του χρέους (το 1,5 δισ. ήταν δόσεις προς το ΔΝΤ), αλλά θα βρεθεί και πάλι με ταμειακό έλλειμμα τον Απρίλιο.
Τον επόμενο μήνα οι υποχρεώσεις προς το εξωτερικό για την εξυπηρέτηση του χρέους είναι μόλις 615 εκατ. (415 εκατ. δόση προς το ΔΝΤ και 200 εκατ. ευρώ τόκοι). Αυτό σημαίνει ότι ενδεχόμενη αδυναμία πληρωμών θα αφορά υποχρεώσεις προς το εσωτερικό, μισθούς και συντάξεις.
Γι’ αυτό και η κυβέρνηση επείγεται να περάσει την έκτακτη ρύθμιση οφειλών, προκειμένου να μαζέψει όσο περισσότερα έσοδα μπορεί μέχρι το τέλος Μαρτίου.
http://lykavitos.gr/

Read more...

Στην τελική ευθεία η κάρτα του πολίτη...



Στην τελική ευθεία μπαίνει η υλοποίηση της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη από την κυβέρνηση με στόχο την πάταξη της γραφειοκρατίας, αλλά και ως όπλου για την...
αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αφού θα εφαρμοστεί πιλοτικά στις κοινωνικές ομάδες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Η έξυπνη κάρτα του πολίτη περιλαμβάνεται και στην επιστολή του υπουργού Οικονομικών, προς το Eurogroup ως βασικό εργαλείο της διοικητικής μεταρρύθμισης για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας στο Δημόσιο και τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες επαφές με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να συμφωνηθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και με την κατασκευή της να αποφευχθεί η παραβίαση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η έξυπνη κάρτα του πολίτη θα έχει το σχήμα πιστωτικής κάρτας και θα περιλαμβάνει τσιπάκι στο οποίο θα είναι περασμένοι τρεις βασικοί αριθμοί που ταυτοποιούν τον κάτοχο: ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου, ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και ο Αριθμός Δημοτολογίου.

Αρχικά, υπήρχε προβληματισμός αν θα περιλαμβάνει barcode – για το οποίο αντιδρούν διάφοροι κοινωνικοί φορείς – ή κωδικό (Pin) για την ταυτοποίηση του κατόχου.

Η κάρτα του πολίτη θα έχει και τη λειτουργία προπληρωμένης κάρτας, καθώς θα «φορτώνεται» με ένα ποσό κάθε μήνα από το κράτος για τους κατόχους που δεν έχουν εισόδημα, προκειμένου να μπορούν αξιοπρεπώς να αγοράζουν τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ ή να λαμβάνουν την επιδότηση ενοικίου που προβλέπεται από τα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Το υπουργείο προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει κωδικό πρόσβασης προκειμένου να ταυτοποιείται ηλεκτρονικά ο κάτοχος της έξυπνης κάρτας.

Προοπτικά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κάρτα του πολίτη θα μπορεί να χρησιμοποιείται για όλες τις δυνητικές χρήσεις (ως κάρτα δημότη, ως κάρτα ασφαλισμένου, ως κάρτα αγρότη, ως κάρτα ασθενούς, ως κάρτα μετανάστη, ως κάρτα νέου κ.λπ.) και θα περιλαμβάνει τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τους κωδικούς για το πρόγραμμα taxis του υπουργείου Οικονομικών

Read more...

Βόμβα Βαρουφάκη για δημοψήφισμα...


Βόμβα Βαρουφάκη για δημοψήφισμα
«Αν δεν αποδεχθούν τις προτάσεις μας πάμε στο λαό»...
Mια μέρα πριν το κρίσιμο Eurogroup, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ξεκαθαρίζει πως αν δεν γίνουν δεκτές οι ελληνικές προτάσεις, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να...
προχωρήσει σε δημοψήφισμα. 

Σε συνέντευξη που έδωσε στην ιταλική εφημερίδα "Corriere della Sera", ο Βαρουφάκης τόνισε οτι η κυβέρνηση θα επιβιώσει ακόμη και αν δεν υπάρξει συμφωνία στις Βρυξέλλες, ενώ πρόσθεσε, πως, είναι έτοιμη να πάει σε δημοψήφισμα.

«Όπως έχω πει στον πρωθυπουργό μου, δεν είμαστε ακόμα κολλημένοι στις θέσεις μας. Μπορούμε να πάμε σε εκλογές, να καλέσουμε ένα δημοψήφισμα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών, με την εφημερίδα να συμπληρώνει στη δήλωση του, πως, το δημοψήφισμα θα μπορούσε να είναι για την παραμονή στο ευρώ...

Read more...

Κατατίθεται τη Δευτέρα το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ...


ΕΡΤ
Τη Δευτέρα θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ, το οποίο καθυστέρησε καθώς οι αρμόδιοι στην κυβέρνηση αναζητούσαν τις νομικές οδούς για μια σειρά ζητήματα.

Η...
κυβέρνηση επισημαίνει ότι οι απολυμένοι της 11ης Ιουνίου 2013 επιστρέφουν, ότι αποτελεί φροντίδα η ομαλή μετάβαση στην ΕΡΤ, αντιμετωπίζοντας προβλήματα που προκλήθηκαν από τους χειρισμούς της προηγούμενης συγκυβέρνησης κατά τη μετάβαση στην Δ.Τ. και τη ΝΕΡΙΤ.

Επιπρόσθετα θα υπάρξει οικονομικός έλεγχος στη ΝΕΡΙΤ, ενώ οι πόροι της ΕΡΤ θα προέρχονται από το ανταποδοτικό τέλος στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Θα διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, εκ των οποίων δύο μέλη εκπρόσωποι των εργαζομένων, θα καταργηθούν παροχές, απολαβές και προνόμια, ενώ δεν θα υπάρξει καμία δημοσιονομική επιβάρυνση.

Αλλωστε οι εξωφρενικές δαπάνες των εξωτερικών/μεικτών παραγωγών θα καταργηθούν με ρητό τρόπο στο νομοσχέδιο.

 Νίκος Σβέρκος

efsyn.gr

Read more...

Σαμαράς: Το θέμα για αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ έχει κλείσει...


 Σαμαράς: Δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση, αλλά δεν εγκαταλείπωΑποφασισμένος να παραμείνει στο τιμόνι της ΝΔ εμφανίστηκε την Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια ανοικτής ομιλίας του στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. 
«Το...
θέμα για αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ έχει κλείσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε λάθος τη διεξαγωγή ενός εκτάκτου συνεδρίου, καθώς κάτι τέτοιο, όπως είπε, θα αποτελούσε το καλύτερο δώρο για το ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε τα στελέχη της ΝΔ σε εγρήγορση και επανέλαβε ότι η παράταξη θα πρέπει να αποφύγει το δρόμο της εσωστρέφειας.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας γίνεται, με φόντο τα εσωκομματικά πυρά που δέχεται ο επικεφαλής της παράταξης στον απόηχο της εκλογικής ήττας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα στη Συγγρού παραμένει ιδιαίτερα βαρύ, ιδίως μετά τα όσα ακούστηκαν στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την περασμένη Πέμπτη, όπου ομάδα βουλευτών ζήτησε τη διεξαγωγή συνεδρίου, κάτι που αρνήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός.

Εξάλλου, η Ντόρα Μπακογιάννη με συνέντευξή της άφησε αιχμές εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας με νόημα ότι «οι λογικές τύπου 'ενός ανδρός αρχή' είναι ξεπερασμένες».

tvxs.gr

Read more...