Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Έψαχναν δύο μηχανές και δύο αυτοκίνητα και μπούκαραν σε σπίτια.Όλα δείχνουν "Επαναστατικό Αγώνα"


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΓΑΔΑ Θ.Κοκαλάκης σε επίσημη ανακοίνωσή του ανέφερε ότι στο πλαίσιο εντατικών ερευνών για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ προέβησαν τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου σε προσαγωγές ατόμων και σε κατ' οίκον έρευνες από τις οποίες προέκυψαν σημαντικά στοιχεία που κατασχέθηκαν.

Οι εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας επισήμανε ότι έρευνες συνεχίζονται, χωρίς να κάνει οποιοδήποτε περαιτέρω σχόλιο και αρνούμενος να απαντήσεις σε ερωτήσεις εάν οι προσαχθέντες συνδέονται με κάποια τρομοκρατική οργάνωση.


ΕΚΤΑΚΤΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συλλήψεις έγιναν αφού μπούκαραν σε σπίτια των τρομοκρατών και έψαχναν δύο μηχανές και δύο αυτοκίνητα! Είναι η πρώτη φορά που η ΕΛ.ΑΣ. μιλάει με σιγουριά για τρομοκράτες και δεν αφήνει να τους στείλει στον εισαγγελέα χωρίς στοιχεία.

ΕΔΩ έχουμε διαφορετικές περιπτώσεις και ...


γιαυτόν τον λόγο θα γίνουν ανακοινώσεις σε 10 λεπτά περίπου. Είναι 4 άτομα και μέσα σε αυτά είναι και μια κοπέλα. Η τρομοκρατική οργάνωση μπορεί να είναι ο Ε.Α. αλλά έτσι και αλλιώς και η ΣΕΧΤΑ από εκεί προέρχεται.



Η αστυνομία έκανε ντου χθες το βράδυ σε σπίτια. Σε ένα απο αυτά στην Ν. Ιωνία βρέθηκαν προκηρύξεις του "Επαναστατικού Αγώνα".

Μιλάμε για συλλήψεις και όχι για προσαγωγές άρα...


έχει στοιχεία η αστυνομία

Δεν υπάρχουν σχόλια: