Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

«Ο κόσμος ζορίζεται» είπε από την Βαρβάκειο η Λούκα Κατσέλη

«Να βάλουμε όλοι πλάτη»


ΑΠΕ
«Ο κόσμος ζορίζεται, είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, αλλά αν όλοι βάλουμε πλάτη μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα», τόνισε η κ.Κατσέλη
Αθήνα



Αυξημένη είναι από το πρωί της Μ.Πέμπτης η κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά, όπου βρέθηκε και η υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη.

«Πρέπει να είμαστε συνέχεια εδώ, να διασφαλίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον πολίτη που αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται», τόνισε η κ.Κατσέλη.

Υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη να στηριχθεί από όλους η ελληνική οικονομία. «Ο κόσμος ζορίζεται, είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, αλλά αν όλοι βάλουμε πλάτη μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα».

Στην αγορά και ο Β.Παπαγεωργόπουλος

Την ευχή να αντιστραφεί το κλίμα απαισιοδοξίας που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε την κεντρική αγορά της πόλης.

«Η κίνηση είναι καλή, οι τιμές είναι εξαιρετικές, όμως ο κόσμος δυσκολεύεται να αγοράσει. Υπάρχει ένα κλίμα απαισιοδοξίας, το οποίο πρέπει να αντιστρέψουμε. Θα πρέπει να κινηθεί η ελληνική οικονομία και να κρατηθούν όρθιες οι θέσεις εργασίας», τόνισε ο κ.Παπαγεωργόπουλος.

Εντοπίστηκαν 16 τόνοι ακατάλληλες ελιές

Φορτίο βάρους 16 τόνων, που περιείχε μαύρες ελιές σε άλμη, προέλευσης Τουρκίας, κρίθηκε ακατάλληλο για κατανάλωση, μετά από έλεγχο που διενήργησαν τα αρμόδια συνεργεία της νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

Το προϊόν παρουσίαζε ποιοτικά ελαττώματα συνολικά πάνω από το 30% κατά βάρος. Το φορτίο κρίθηκε ακατάλληλο για κατανάλωση και απαγορεύτηκε η διάθεσή του στην αγορά.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια: