Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Σαμαράς: Θα αξιολογηθούν όλα τα στελέχη της ΝΔ

nooz.gr/
Mήνυμα ότι δεν έχουν θέση στην "καινούργια" Νέα Δημοκρατία όσοι έχουν "έχουν πονέσει και όσοι έχουν θίξει την παράταξη" έστειλε εκ νέου ο Αντώνης Σαμαράς, σε ομιλία του σε γαλάζια στελέχη της Αυτοδιοίκησης.

Μάλιστα, ο Αντώνης Σαμαρας, κανοντας ένα ακόμη βήμα στην πορεία της "αυτοκάθαρσης", τόνισε ότι η αξιολογηση για υποψήφιους βουλευτές ξεκινα από τώρα, ανεξάρτητα από το πότε θα στηθούν βουλευτικές κάλπες.

Τονισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ: "Ανακοινώνω την απόφαση, ότι από τώρα και στο εξής και ενόψει των βουλευτικών εκλογών, όποτε αυτές γίνουν, όλοι όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν προς αξιολόγηση την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι. Για το λόγο αυτό, συγκροτώ Επιτροπή Αξιολόγησης, από καταξιωμένα στελέχη της Παράταξης, με σκοπό αφού αξιολογήσουν, όλες τις υποψηφιότητες να υποβάλουν τις προτάσεις τους στην ηγεσία του κόμματος. Όλοι μα όλοι, θα αξιολογηθούν και θα κριθούν, με βάση την πολιτική και προσωπική τους διαδρομή. Η παράταξη έχει μεγάλο πλούτο. Και ασφαλώς όσοι έχουν πονέσει και όσοι έχουν θίξει την παράταξη δεν θα έχουν κανένα απολύτως ρόλο στην καινούρια Νέα Δημοκρατία. Η σελίδα έχει γυρίσει"

Δεν υπάρχουν σχόλια: