Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

«Ψίχουλα» χαρακτηρίζει η ΝΔ τα προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας στη Β.Ελλάδα

«Επικοινωνιακό παιχνίδι»

Ο βουλευτής της ΝΔ Θ.Καράογλου εκτίμησε ότι η ανεργία στη βόρειο Ελλάδα ξεπέρασε το 25%
Ο βουλευτής της ΝΔ Θ.Καράογλου εκτίμησε ότι η ανεργία στη βόρειο Ελλάδα ξεπέρασε το 25% (Φωτογραφία: Ευρωκίνηση )
Θεσσαλονίκη
«Επικοινωνιακό παιγνίδι», χαρακτηρίζει η ΝΔ την επίσκεψη της υπουργού Εργασίας Λούκας Κατσέλη στη Θεσσαλονίκη, όπου ανακοίνωσε την εφαρμογή δύο προγραμμάτων για την απορρόφηση 9.500 ανέργων.

«Τα προγράμματα αυτά δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, είναι ψίχουλα και κοροϊδία» επισήμανε ο βουλευτής Θεόδωρος Καράογλου, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρη Βαρτζόπουλο και τον Κώστα Ταγγίρη, από τον Τομέα Οικονομίας του κόμματος.

Η ανεργία στη Θεσσαλονίκη είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, είπε ο κ. Καράογλου, επικαλούμενος στοιχεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, βάσει των οποίων, η ανεργία ξεπερνά το 25%.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών ο κ. Καράογλου, υπογράμμισε πως αν τις αποφασίσει ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αυτό θα σημάνει ομολογία της αποτυχίας του και ότι επιλέγει την «ηρωϊκή έξοδο».

Στο θέμα της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης αναφέρθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν διαφωνεί με τους στόχους σταθεροποίησης και εξυγίανσης της οικονομίας, αλλά με το μίγμα της εφαρμοζόμενης πολιτικής.

«Η πολιτική αυτή δεν βγαίνει, παγιδεύει την οικονομία σε υψηλούς κύκλους ύφεσης και υπερχρέωσης και ωθεί σε όλο σκληρότερα και αναποτελεσματικά μέτρα. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχουμε πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: