Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Εξοργισμένος ο πρωθυπουργός με τα σενάρια εκλογών


Εξοργισμένος ο πρωθυπουργός με τα σενάρια εκλογών eurokinissi

Η απεργία στα μέσα ενημέρωσης , τηλεοπτικά , ραδιοφωνικά και ο έντυπος τύπος, που αποτελούν τον ιστό της επίσημης ενημέρωσης των πολιτών στη χώρα μας, είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες και κάποιοι να παίξουν και πάλι με την αγωνία του κόσμου.

Ανέδειξαν από την απουσία των επίσημων ΜΜΕ , τον καταστροφικό τους ίστρο με φήμες για δήθεν πρόωρες εκλογές, αναδιάρθρωση , χρεοκοπία.
Στο Μέγαρο Μαξίμου σήμανε συναγερμός κινητοποιήθηκαν οι πάντες, έγιναν τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ των αρμοδίων υπουργών για το πως και με τι τρόπο θα διαψευστούν οι Κασσάνδρες της παραπληροφόρησης. Το ευάλωτο πολιτικό κλίμα που υπάρχει στη χώρα , δίνει χώρο στους ανώνυμους να λένε ότι θέλουν και όπως το θέλουν αρκεί να σπέρνουν τον πανικό για μερικές εκατοντάδες κλικ παραπάνω. Τόση ανευθυνότητα πρώτη φορά επιδεικνύεται από μερικούς που νομίζουν ότι κάτι κάνουν.
Ο πρωθυπουργός στον οποίο έφτασε το δραματικό κλίμα , εμφανίστηκε εξοργισμένος με τα σενάρια που δυστυχώς τροφοδοτούν στους ανώνυμους, ανώνυμοι υπουργοί. Γιατί έτσι είναι , δεν τα βγάζει κανείς από το στομάχι του. Αυτοί που επενδύουν στην καταστροφή και τον όλεθρο δεν κάθονται και σκέπτονται το τι θα γράψουν για να εντυπωσιάσουν. Υπάρχουν και αυτοί. Μερίδιο ευθύνης φέρουν και υπουργοί που διατηρούν σχέσεις στοργής με όλους αυτούς, για να εξαγοράζουν την ασυλία, να βρίσκονται στο απυρόβλητο πουλώντας εκδούλευση και ψευτοειδήσεις για μια ανάρτηση που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στο κλίμα της αγοράς.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πολλοί άλλοι εντός της κυβέρνησης δεν βαρέθηκαν να σηκώνουν τα τηλέφωνα τους και να απαντούν: δεν υπάρχει τίποτα όλα είναι ψέματα, ώστε να μπορέσουν να διαψεύσουν το κλίμα που είχε αρχίσει να αναπτύσσεται και να διογκώνεται από την Παρασκευή το πρωί. εξ αίτιας αυτών των δημοσιευμάτων. Παρ όλα αυτά, η έλλειψη επίσημης και υπεύθυνης ενημέρωσης αφέθηκε στα χέρια εκείνων που θέλουν να μετρήσουν για το αν έχουν δύναμη να παραπληροφορούν τους πολίτες που είναι οι πραγματικοί που αγωνιούν σε αυτόν τον τόπο.
Η κυβέρνηση θεατής όπως πάντα, έρμαια των νοσηρών ανωνύμων εγκεφάλων ।

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: