Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Βενιζέλος - Κακλαμάνης έβαλαν πλάτη για Αθανασιάδη

Για το πολυπόθητο «ναι»


http://img.protothema.gr/8249E4C28668F93624348900BE61F7A5.jpg

Απάντηση στις ανησυχίες του κ. Αλέκου Αθανασιάδη, αλλά και της κυρίας Χρύσας Αράπογλου έδωσε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας πως «δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουμε σε αποκρατικοποιήσεις, όπως ΔΕΗ και νερά, μόνο με Μεσοπρόθεσμο και εφαρμοστικό», εξηγώντας πως όλα θα εξαντληθούν με συζητήσεις και σε νομοσχέδια που θα έρθουν.

Επιπροσθέτως, επιχείρησε να κάμψει τις όποιες αντιστάσεις του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, λέγοντας πως «ως σύγχρονος Τειρεσίας, μας μεταφέρει τις αγωνίες της κοινωνίας, γι’ αυτό και ετοιμάζουμε ένα νέο δίκαιο φορολογικό σύστημα».

Με τον τρόπο αυτό φαίνεται πως οι αντιστάσεις του Κοζανίτη βουλευτή κάμπτονται και οι περισσότεροι αναμένουν να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο.

Τον κ. Βενιζέλο «σιγόνταρε» και ο έμπειρος Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος είπε: «Θέλω να τονίσω τη δέσμευση του υπουργού, ο οποίος είπε ότι δεν θα πωληθούν έτσι η ΔΕΗ και τα νερά και να υπενθυμίσω ότι η ΔΕΗ, η ενέργεια, τα νερά είναι έργα του ΠΑΣΟΚ και ποτέ δεν πρόκειται να τα εγκαταλείψουμε. Δεν κρύβω πως όλοι έχουμε προβληματισμό ανάλογο με αυτό του κ. Αθανασιάδη, αλλά πιστεύω ότι η δέσμευση του κ. Βενιζέλου καλύπτει όλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: