Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Εντός της εβδομάδας οι συμφωνίες για «Ελ. Βενιζέλος» και τις άδειες του ΟΠΑΠ

Με ταχείς ρυθμούς οι ιδιωτικοποιήσεις

Ο ΟΠΑΠ συμφώνησε στις βασικές γραμμές της ρύθμισης για την επέκταση της σύμβασής του και για την απόκτηση της αποκλειστικής άδειας για τα VLT's
Ο ΟΠΑΠ συμφώνησε στις βασικές γραμμές της ρύθμισης για την επέκταση της σύμβασής του και για την απόκτηση της αποκλειστικής άδειας για τα VLT's (Φωτογραφία: Αρχείο ΔΟΛ )


Αθήνα
Η κυβέρνηση ίσως ανακοινώσει εντός της εβδομάδας τις συμφωνίες για την επέκταση της σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», καθώς και για δύο άδειες του ΟΠΑΠ, δήλωσε την Δευτέρα ο γενικός γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Χριστοδουλάκης.

«Πρόκειται για ανανέωση της σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου της Αθήνας, ανανέωση της σύμβασης παραχώρησης των παλαιών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ και πώληση αδειών για τα λεγόμενα videolottery terminals (VLTs)», είπε ο κ. Χριστοδουλάκης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Είναι δυνατόν να ανακοινωθεί η συμφωνία μέσα στην εβδομάδα για τις τρεις συμβάσεις παραχώρησης», προσέθεσε.

Ο ΟΠΑΠ συμφώνησε στις βασικές γραμμές της ρύθμισης για την επέκταση της σύμβασής του και για την απόκτηση της αποκλειστικής άδειας για τα VLT's.

Οι δύο συμφωνίες είναι κρίσιμης συμφωνίας στο πλαίσιο των δεσμεύσεων της κυβέρνησης να αντλήσει έσοδα 5 δισ. ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις μέχρι το τέλος του 2011 .

Ο κ. Χριστοδουλάκης είπε ότι η συμφωνία για την πώληση των κρατικών λαχείων θα μπορούσε γίνει το Νοέμβριο και πρόσθεσε ότι παραμένει ο προγραμματισμός για την πώληση ποσοστών σε ΔΕΠΑ, Ελληνικά Πετρέλαια, ΟΠΑΠ, καθώς για την επέκταση των αδειών κινητής τηλεφωνίας.
 

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: