Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Δεν καταθέτει τα όπλα ο γιος του Καντάφι...



Και τη μεταβατική ηγεσία της χώρας και το ΝΑΤΟ δήλωσε ότι θα πολεμήσει ο γιος του πρώην ηγέτη της Λιβύης, Σαϊφ αλ Ισλάμ.

Ο γιος του Μουάμαρ Καντάφι, δηλώνει με ηχητικό του μήνυμα -το... οποίο μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο "Al Arabiya"- ότι θα πολεμήσει τη μεταβατική ηγεσία της χώρας και το ΝΑΤΟ.

"Θα συνεχίσουμε την αντίσταση. Αφήστε τους αρουραίους και το ΝΑΤΟ να χαθούν. Αυτή είναι η χώρα μας όπου ζούμε και πεθαίνουμε", λέει σε μήνυμά του που μετέδωσε το δίκτυο Al-Rai TV, το οποίο στηρίζει τον Καντάφι και εδρεύει στη Συρία.

Το μήνυμα διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σύμφωνα με το Al-Arabiya, προφανώς μεταδόθηκε ζωντανά, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι ο Σαϊφ αλ Ισλάμ το διέκοψε σύντομα από φόβο μην εντοπιστεί.

Η τύχη του γιου του Μουαμάρ Καντάφι παραμένει άγνωστη. Ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις του στρατιωτικού διοικητή του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, Αμπντέλ Μαχίντ Μλέγκτα, στο "Ρόιτερς" μαχητές του αναπτύχθηκαν σε περιοχή νοτίως της πόλης Μπάνι Ουαλίντ, όπου πιστεύεται ότι έχει καταφύγει ο Σαϊφ αλ Ισλάμ από την περασμένη Πέμπτη όταν διέφυγε από τη Σύρτη.
enet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: