Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης στην ΠΓΔΜ

Καταζητείται από τον Σεπτέμβριο



Αθήνα
Στη σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην ΠΓΔΜ. Κατά του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλα, εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε αξιόποινες πράξεις, όπως εκβίαση, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και «στημένα» παιχνίδια.

Ο Ψωμιάδης συνελήφθη, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές της ΠΓΔΜ από την ελληνική Αστυνομία, την ώρα που έβγαινε από καφετέρια. Μάλιστα, φέρεται να έχει κόψει το μουστάκι για να μην αναγνωρίζεται και φορούσε ένα καφέ δερμάτινο μπουφάν και τζην παντελόνι.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:


«Συνελήφθη, σήμερα (09.11.2011) το μεσημέρι, στα Σκόπια, 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου – «στημένα παιχνίδια»

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από τις Αρχές Ασφάλειας των Σκοπίων ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που παρασχέθηκαν από τις Ελληνικές Αρχές (Ελληνική Αστυνομία – Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών)».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: