Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Χριστίνα Πουλίδου, μία κολλητή της Ντόρας «δεξί χέρι» του Καψή στο Μέγαρο Μαξίμου









Χριστίνα Πουλίδου, μία κολλητή της Ντόρας «δεξί χέρι» του Καψή στο Μέγαρο Μαξίμου
Το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου άρχισε να στελεχώνει ο νέος υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής και ένα από τα πρώτα ονόματα που αποφάσισε να έχει στο πλευρό του, είναι ιδιαιτέρως γνώριμο στον χώρο των δημοσιογράφων.

Πρόκειται για τη Χριστίνα Πουλίδου, διπλωματική συντάκτρια του ΑΠΕ και του Επενδυτή.

Η Πουλίδου, προερχόμενη από τον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς, ήταν μεταξύ αυτών οι οποίοι ήθελαν μια δημοκρατική- εκσυγχρονιστική Αριστερά ταυτισμένη με τον εκσυγχρονισμό του Κώστα Σημίτη. Ωστόσο υπήρξε ιδιαιτέρως αγαπητή από όλα τα «συστήματα» τα οποία πέρασαν από το ΥΠΕΞ.

Και από αυτό του Γιώργου και από αυτό των εκσυγχρονιστών και από αυτό της Ντόρας.

Μάλιστα, τα χρόνια που η Ντόρα ήταν υπουργός Εξωτερικών, λεγόταν ότι η Χριστίνα Πουλίδου ήταν μια από τους διπλωματικούς συντάκτες που είχαν άριστες σχέσεις μαζί της, επαγγελματικές και φιλικές. Ήταν- με μια λέξη, κολλητές.

Τα χρόνια της δημοσιογραφικής της καριέρας, φημολογείται ότι απέκτησε περισσότερους φίλους από τον πολιτικό κόσμο, παρά από τον δημοσιογραφικό. Ένας από τους οικογενειακούς της φίλους από τον χώρο της δημοσιογραφίας, είναι και ο νυν υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής με τον οποίο έχουν περάσει και πολλά καλοκαίρια στη Σύρο μαζί με τους συζύγους τους. Αυτή η φιλία την έφερε στο Μέγαρο Μαξίμου. Αλλά και η άλλη, με τη Ντόρα, καλά κρατεί…

Γιώργος Παλαιολόγος
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: