Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Δανειακή σύμβαση και προκήρυξη εκλογών μετά την... παρέλαση

Δεν έχει συζητηθεί το ζήτημα παραίτησης Βενιζέλου


Η ακριβής ημερομηνία των εκλογών θα καθοριστεί, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, όταν διευκρινιστεί η ημερομηνία κατάθεσης της δανειακής σύμβασης στη Βουλή.

Οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις δείχνουν ότι αυτό θα γίνει λίγο μετά την 25η Μαρτίου.

Σε ερώτηση προς τον κ. Παντελή Καψή κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης στους κυβερνητικούς συντάκτες για το αν θα παραιτηθεί και πότε από τη θέση του υπουργού Οικονομικών ο Ευάγγελος Βενιζέλος εν όψει της ανάληψης των νέων του καθηκόντων στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, εκείνος απάντησε πως αυτό θα γίνει, όταν ολοκληρωθεί το έργο του.

Συμπλήρωσε δε πως δεν έχει συζητηθεί ακόμα στο Μέγαρο Μαξίμου το όνομα του διαδόχου του, παρά τα όσα ακούγονται ότι ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, θα αναλάβει και το υπουργείο Οικονομικών.

Τέλος, ο κ. Καψής, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, δήλωσε πως κάθε πράξη βίας ή διαμαρτυρίας έρχεται σε αντίθεση με το πνεύμα των παρελάσεων. Πρόσθεσε επίσης ότι κινητοποιούνται τα άκρα και πως αυτές οι εκδηλώσεις υποβαθμίζουν τη Δημοκρατία.

Αργά το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του κ। Παπαδήμου με τον υπουργό Μεταφορών, Μάκη Βορίδη, στην οποία θα συζητηθεί η πρόοδος των μεγάλων έργων σε όλη τη χώρα και πιθανώς οι δύο άντρες να εξετάσουν και το θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ταξιτζήδων.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: