Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Δεν θα υπάρξουν προβλήματα από την απεργία, διαβεβαιώνει ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ

«Τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά»

(Φωτογραφία: ΑΠΕ )


Αθήνα

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα σημειωθούν σοβαρά προβλήματα στη διακίνηση των επιβατών με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, παρά την απεργία που έχουν εξαγγείλει για τη Μ.Πέμπτη οι εργαζόμενοι σε αυτά, παρείχε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Σοφοκλής Φάτσιος.

Ο κ. Φάτσιος δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά, όπως έχει προγραμματισθεί, δεδομένου ότι το 90% των ιδιοκτητών είναι και οδηγοί.

Οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ έχουν εξαγγείλει απεργία την Μ.Πέμπτη, διεκδικώντας την υπογραφή νέας σύμβασης εργασίας και να σταματήσουν οι απολύσεις συναδέλφων τους.

Από την πλευρά της η διοίκηση των ΚΤΕΛ αντιτείνει ότι οι εργαζόμενοι ζητούν νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, με αυξήσεις μισθών, τη στιγμή που σε όλους τους χώρους εργασίας γίνονται μειώσεις αποδοχών.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, που έχουν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενοι για απολύσεις έξι συναδέλφων τους, Βασίλης Χρηστίδης έκανε λόγο για παράνομες και αδικαιολόγητες απολύσεις και ανέφερε πως έχουν αναγγελθεί και άλλες.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: