Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Για έξι εβδομάδες μόνο στην Ελλάδα ο Αντώνης Σαμαράς

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ



Για έξι εβδομάδες μόνο στην Ελλάδα ο Αντώνης Σαμαράς
Αυστηρή εντολή από τους θεράποντες ιατρούς του έλαβε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, να μην ταξιδέψει για έξι εβδομάδες. Οι γιατροί του συνέστησαν να αποφύγει οποιοδήποτε αεροπορικό ταξίδι εκτός Ελλάδας καθώς και τα υψόμετρα για τουλάχιστον έξι με οκτώ εβδομάδες και ταυτοχρόνως να προσέξει ιδιαιτέρως όλες τις μετακινήσεις.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να ανατρέπονται τα κυβερνητικά σχέδια για την Ευρώπη καθώς στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής, που προγραμματίζεται στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, δεν θα παραβρεθεί ο πρωθυπουργός. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός έχοντας πάρει το πρώτο «πράσινο φως» από τους γιατρούς του θα είναι παρών στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης όπως και σε όλες τις υποχρεώσεις τους εντός Ελλάδας.

Αν και η πορεία της υγείας του Αντώνη Σαμαρά είναι καλή, κρίνεται αναγκαίο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε κάθε μετακίνησή του καθώς ακόμα και η κόπωση μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο δεξί του μάτι.

Για αυτό το λόγο, στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής που αφορά στην Ελλάδα και την επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής αναμένεται να παρουσιαστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας αντί του πρωθυπουργού  με την ελληνική αντιπροσωπεία.http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: