Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Στον ανακριτή την Πέμπτη οι συλληφθέντες της ρατσιστικής επίθεσης στο Πέραμα

Αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους


Φωτ. αρχείου
Φωτ. αρχείου   (Φωτογραφία:  Icon )


Αθήνα
Στον ανακριτή Πειραιά θα οδηγηθούν το πρωί της Πέμπτης τα έξι άτομα -πέντε άνδρες και μία γυναίκα- που φέρονται ως οι δράστες της επίθεσης εναντίον τεσσάρων Αιγυπτίων στο Πέραμα, εκ των οποίων τραυμάτισαν τον ένα σοβαρά στο κεφάλι.

Οι έξι συλληφθέντες που έχουν αναγνωριστεί από τα θύματα τους, ως οι δράστες της επίθεσης, πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι από κοινού για βαριά σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι συλληφθέντες προσέγγισαν μονοκατοικία στο Πέραμα, όπου διέμεναν οι τέσσερις Αιγύπτιοι 28, 36, 39 και 42 χρόνων και αφού προκάλεσαν φθορές στα παράθυρα, επιτέθηκαν εναντίον του 28χρονου, τον οποίο τραυμάτισαν στο κεφάλι.

Ο σαοβαρότερα τραυματισμένος 28χρονος νοσηλεύεται στο Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», με διπλό καταγμα της κάτω γνάθου και των ρινικών του οστών.

Επίσης, οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε δύο αυτοκίνητα και ένα τρίκυκλο ιδιοκτησίας των αλλοδαπών και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: