Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Συνεχίζονται οι έλεγχοι Τριήμερο στη Μύκονο έκαναν τα συνεργεία του ΣΔΟΕ


Τριήμερο στη Μύκονο έκαναν τα συνεργεία του ΣΔΟΕ
  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Συνεχίζονται οι εντατικοί φορολογικοί και συναφείς έλεγχοι της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε τουριστικές περιοχές, σε όλη τη χώρα.

Κατά το τριήμερο 26-28 Ιουλίου, κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας, πραγματοποίησαν εκτεταμένους ελέγχους σε καταστήματα και επιχειρήσεις της Μυκόνου.

Συνολικά ελέγχθηκαν 41 επιχειρήσεις και βρέθηκαν 29 καταστήματα με παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, καθώς και 17 ανασφάλιστοι εργαζόμενοι.

Οι παραβάσεις ποικίλουν από μη έκδοση αποδείξεων, έκδοση αθεώρητων φορολογικών στοιχείων και παραστατικών, στέρηση πιστοποιητικών, έως μη καταχώρηση νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού και λειτουργία καταστήματος χωρίς άδεια σε μία περίπτωση.

Οι έλεγχοι στους τουριστικούς προορισμούς της χώρας θα συνεχιστούν όλο το διάστημα της καλοκαιρινής περιόδου (έως και το Σεπτέμβριο).

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να κάνουν καταγγελίες στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και financialpolice@hellenicpolice.gr 
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: