Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ευθυγραμμίστηκαν με τη διαθεσιμότητα: Τα πρώτα ΑΕΙ έστειλαν λίστες με τους διοικητικούς υπό διωγμό



Τα Πανεπιστήμια Ιωαννίνων και Θεσσαλίας και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έστειλαν τις πρώτες λίστες με τα ονόματα των διοικητικών υπαλλήλων που τίθενται σε καθεστώς διαθεσιμότητας
Τις λίστες με τα ονόματα των διοικητικών υπαλλήλων που τίθενται σε διαθεσιμότητα έστειλαν στο ΑΣΕΠ τα Πανεπιστήμια Ιωαννίνων και Θεσσαλίας και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Σύμφωνα με το skai.gr, πρόκειται για δύο από τα οκτώ Ιδρύματα από τα οποία θα προέλθουν οι συνολικά 1.349 διοικητικοί υπάλληλοι που θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Η διορία για την αποστολή των καταλόγων με τους προς διαθεσιμότητα εργαζόμενους λήγει σήμερα Τετάρτη.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος έχει ζητήσει την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, σε περίπτωση μη υποβολής των καταλόγων, και οι κατά τόπους εισαγγελείς δηλώνουν έτοιμοι να παρέμβουν.
Με αφορμή την επικείμενη λήξη της διορίας, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης δήλωσε: "δεν έχω διαπράξει κανένα αδίκημα, ας έλθουν να με συλλάβουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: