Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Β. Βενιζέλος: Αύριο θα τα πούμε ολα … Συνεδριάζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

20131119-094514.jpg
Αυστηρό μήνυμα προτίθεται να στείλει εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στους βουλευτές του κόμματος του. Μιλώντας στη Κοινοβουλευτική του Ομάδα, αύριο , ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα σηκώσει το γάντι που του έριξε ο Αλέξης Τσίπρας που κάλεσε βουλευτές της συμπολίτευσης να αποστασιοποιηθούν από τη κυβέρνηση.
Συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έλεγαν ότι η αυριανή του ομιλία στη συνεδρίαση της ΚΟ έχει ως στόχο να συσπειρώσει τους βουλευτές του οι οποίοι θα πρέπει να εμφανιστούν σαν μια γροθιά απέναντι στον κ. Τσίπρα και με ένα στίγμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ : μην παίζεται με τη Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει μέσα και έξω από το κόμμα του.
Αυτό θα επιδιώξει ο κ. Βενιζέλος ο οποίος μάλιστα βλέπει ότι η πίεση του κ. Τσίπρα προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχει αντίθετα αποτελέσματα. Μας έχει πεισμώσει, ο τρόπος που προσπάθησε να διαρρήξει την ενότητα του ΠΑΣΟΚ μέσα από εφημερίδα και ΜΜΕ, είναι ο πλέον αντιθεσμικός τρόπος, σημειώνουν πρωτοκλασάτα στελέχη που συνομιλούν σε καθημερινή βάση με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και άρα έχουν εικόνα για το τι γίνεται.
Παράλληλα όμως υπάρχουν και εκείνοι που δεν συμφωνούν με ορισμένες επιλογές της ηγεσίας και διαφωνούν με τον τρόπο που κινείται και γι’ αυτό είναι αποφασισμένοι αύριο στην συνεδρίαση της ΚΟ να θέσουν τα θέματα που πιστεύουν ότι πρέπει να μπουν στο τραπέζι προς συζήτηση έτσι, ώστε, να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Η επίθεση πάντως που δέχθηκαν από τον κ. Τσίπρα , στο ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν ότι από την άλλη τους έκανε καλό. Με την έννοια ότι συσπειρωθήκαν εναντίον, εκείνων που επιχειρούν την αποστασία. Είναι χαρακτηριστικό ότι το τηλεφωνικό κέντρο τις τελευταίες ημέρες στη Χαρίλαου Τρικούπη έχει σπάσει. Πολίτες από όλη την Ελλάδα παίρνουν τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθούν για τις επιθέσεις που δέχεται όπως λένε η Δημοκρατική Παράταξη μέσα από το κόμμα του κ. Τσίπρα, ενώ στο στόχαστρο έχουν βάλει τη κ. Θ. Τζάκρη για την οποία αναφέρουν, ότι αποτελεί μέρος σχεδίου για την διάλυση της Δημοκρατικής Παράταξης, όταν λέει πως ο κορμός της είναι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: