Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ν. Κακλαμάνης: Ανιστόρητος και προκλητικός ο Στουρνάρας

nikitas_kaklamanis_208827275Σφοδρή επίθεση στον Υπουργό Οικονομικών εξαπέλυσε το πρωί της Τρίτης ο Ν. Κακλαμάνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Αποκαλώντας τον υπουργό Οικονομικών “προκλητικό απέναντι στην κοινωνία και ανιστόρητο”, σχολίασε την χθεσινή του συνέντευξη στην εκπομπή “Ανατροπή”, αναφέροντας ότι ο Γ. Στουρνάρας “δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται στην κοινωνία”.
Ο κ. Κακλαμάνης τοποθετήθηκε με αφορμή τη θέση του υπουργού Οικονομικών ότι η Ελλάδα δεν υπερφορολογείται. “Είναι ανιστόρητος απέναντι στην παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής”, δήλωσε ο ίδιος.
“Δεν έχει καταλάβει τι γίνεται στις κοινοβουλευτικές ομάδες που στηρίζουν την κυβέρνηση, σε ότι αφορά το θέμα των πλειστηριασμών”, πρόσθεσε. Για τον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Χατζηδάκη και τη συνέντευξη που έδωσε στο Star και την εκπομπή “Στον Ενικό”, είπε: “Είδα έναν άνθρωπο σεμνό, που τοποθετήθηκε με σεβασμό απέναντι στην ελληνική κοινωνία”.
Ο Ν. Κακλαμάνης σε πρόσφατες δηλώσεις του στο “Βήμα FM”, είχε άλλωστε πει ενδεικτικά ότι “σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ το να αλλάξουμε τον κ. Στουρνάρα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: