Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Αφιέρωμα στη «μάχητου Champions League Η UEFA προετοιμάζει το... έδαφος για το Ολυμπιακός-Γιουνάιτεντ


Η UEFA προετοιμάζει το... έδαφος για το Ολυμπιακός-Γιουνάιτεντ
  (Φωτογραφία:  Intime )

Aθήνα
Σε ρυθμούς Champions League επιυυμεί να κρατήσει η UEFA την ποδοφαιρική Ευρώπη και παρ' ότι το πρώτο ματς στη φάση των «16» απέχει 1,5 σχεδόν μήνα (25/2) στον επίσημο διακυτακό της τόπο παρουσίασε αφιέρωμα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τίτλο «ο Ολυμπιακός ψάχνει αναστροφή της τύχης κόντρα στην Γιουνάιτεντ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να αλλάξει το αποτέλεσμα σε σχέση με τα προηγούμενα ραντεβού του με την αγγλική ομάδα, ενώ αναφέρεται και η παράδοση του με Άγγλους στην έδρα του (5 νίκες-3 ισοπαλίες - 3 ήττες) και του αήττητου της Μάντσεστερ με ελληνικές (8 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Παράλληλα παρουσιάζει πότε στο παρελθόν έχουν συνατηθεί αντίπαλοι πρόσωπα των δύο ομάδων:

- Ο Γκιγκς έχει αγωνισθεί και στα 4 ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

- Ο Μίτσελ έχει ξαναπαίξει κόντρα σε Άγγλους (με την Ρεάλ εναντίον της Τότεναμ 1-0 και 0-0, όπως και με την Ισπανία εναντίον της Αγγλίας με μία νίκη 1-0 το 1992 και μία ήττα 2-4 το 1987).

- Ο Μόγιες είδε ελληνικές ομάδες (με την Έβερτον νίκες 3-1 με τη Λάρισα και 4-0 και 1-0 με την ΑΕΚ)

- Ο Καγκάβα έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, αλλά και αυτά του Φαν Πέρσι με τη φανέλα της Άρσεναλ.

- Ο Βάις με τους Ρέιντζερς .

- Για το πως ο Ντε Χέα και ο Ρομπέρτο ήταν συμπαίκτες στην Ατλέτικο. Και με αναφορά στο ματς με την Πόρτο όταν ο Ντε Χέα έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στα 18 χρόνια του αντικαθιστώντας τον 26ο λεπτό τον Ρομπέρτο!

- Αλλά και για τη συνύπαρξη των Σαβιόλα και Εβρά στη Μονακό, με την οποία είχαν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ πριν από 9 χρόνια.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: