Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ραντεβού με την ιστορία και τη Μ.Γιουνάιτεντ έχει ο Ολυμπιακός


Ραντεβού με την ιστορία και τη Μ.Γιουνάιτεντ έχει ο Ολυμπιακός

Αθήνα
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:45, NovaSports2) στο κατάμεστο «Γ.Καραϊσκάκης» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Champions league και έχει ως μοναδικό στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την υπέρβαση και την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Βέβαια, οι Μπέμπηδες παραμένουν το φαβορί, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία έχοντας απέναντί τους μια τεράστια πρόκληση.

Ο Μίτσελ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα πως «ότι δεν απαγορεύεται να το πετύχουμε», και προετοιμάζει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο, έχοντας μπροστά του (από αριστερά) τον Χολέμπας, τον Μαρκάνο, τον Μανωλά και τον Σαλίνο.

Αμυντικά χαφ αναμένεται να αγωνιστούν οι Εντινγκά και Μανιάτης, με τον Κάμπελ (δεξιά) και τον Πέρες (ή τον Φουστέρ) αριστερά. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ολαϊτάν, έχοντας πίσω του τον Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Βαλντές και Βέργος.

Με το ίδιο σύστημα αναμένεται να παραταχθεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την εστία των Μπέμπηδων θα υπερασπιστεί ο Ντε Χέα, με τους (από δεξιά) Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ και Εβρά να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Αμυντικοί μέσοι θα παίξουν οι Φλέτσερ και Κάρικ, με τον Βαλέντσια και τον Καγκάβα (ή Γιάνγκ) στα πλάγια. Τέλος, ο Ρούνι θα βρίσκεται πίσω από τον... φουνταριστό Φαν Πέρσι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λίντεγκααρντ, Ράφαελ, Μπίτνερ, Γκιγκς, Νάνι, Γιανουζάι, Κλέβερλι, Φελαϊνί, Γουέλμπεκ και Ερνάντες.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι μαζί βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντι Λιμπερατόρες, Καριολάτο (πλάγιοι) και Ματζιολέρι, Βαλέρι (δίπλα στις εστίες).
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: