Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Κερδίζει τον Σπηλιωτόπουλο στο β΄ γύρο ο Καμίνης...




Μάχη του Γιώργου Καμίνη με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στο δεύτερο γύρο των εκλογών για το δήμο της Αθήνας προβλέπει η έρευνα της MRB για λογαριασμό της εφημερίδας REAL NEWS. Νικητής σύμφωνα με την έρευνα θα αναδειχθεί ο νυν δήμαρχος Αθηναίων.
Μάλιστα τα...
ποσοστά των προαναφερθέντων όπως και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη φαίνεται να παρουσιάζουν άνοδο.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Καμίνης λαμβάνει 21,9% από 20% στη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος 14,9% από 13,4%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης 13,6% από 9,6% και ο Ηλίας Κασιδιάρης 11,8% από 11%.

Οι υποψήφιοι που ακολουθούν σημειώνουν πτώση στα ποσοστά τους, σε σύγκριση πάντα με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας: ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκεντρώνει 8,4% από 12,4%, ο Βασίλης Καπερνάρος 4,7% από 6,4%, ο Νίκος Σοφιανός 4,6% από 6,2% και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος 1,9% από 1,7%.

Αδιευκρίνιστη είναι η ψήφος του 14,6% των δημοτών, ενώ το 2,6% δηλώνει πως θα ψηφίσει «άλλον υποψήφιο».

Οι «μάχες» στον β’ γύρο

Όσον αφορά στα ευρήματα της δημοσκόπησης για το δεύτερο γύρο, ο Γιώργος Καμίνης κερδίζει όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός του, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος νικάει όλους τους άλλους εκτός του κ. Καμίνη, ενώ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επικρατεί των κυρίων Κασιδιάρη και Κακλαμάνη, χάνει όμως από τους κυρίους Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο.

Παράλληλα, ο Ηλίας Κασιδιάρης βγαίνει χαμένος όποιον κι αν έχει αντίπαλο, ενώ ο Νικήτας Κακλαμάνης κερδίζει μόνο τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής και ηττάται από όλους τους άλλους.

Τέλος, στην πρόβλεψη για το νικητή των εκλογών, οι δημότες θεωρούν επικρατέστερους κατά σειρά τους κυρίους Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: