Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο Μαυρογιαλούρος του Πειραιά ζήτησε 1.000.000 ευρώ...



... από τον Μιχελάκα.
Άδειασε τα ταμεία του Δήμου και ήθελε και ... δανεικά!...

parapolitika.gr 

Ο "μεγάλος νοικοκύρης" του Δήμου Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, με το έγγραφο που φέρνει σήμερα στο φώς της δημοσιότητας το mellon.gr και έχει την υπογραφή του, αποδεικνύει μόνος του ,ότι έχει βουλιάξει τα Οικονομικά του Δήμου Πειραιά.
Με ...
το έγγραφο 822/13-5-2014, λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές της πρώτης Κυριακής ,ζήτησε από τον Υπουργό Γιάννη Μιχελάκη "1.000.000 euro" ως προκαταβολή από ΚΑΠ (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι) για να πληρώσει υποχρεώσεις.... του Δήμου(και για να ικανοποιήσει τα ρουσφέτια του) για τους μήνες Μάϊο,-Ιούνιο 2014.

Εκτός όμως της οικονομικής διάλυσης του Δήμου ,ο Μιχαλολιάκος υποθηκεύει τα οικονομικά του Δήμου, γιά τον επόμενο Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, ο οποίος θα λάβει ποσό από ΚΑΠ κατά 1.000.000 euro λιγότερο. Αυτόν λοιπόν τον δήμαρχο τον ανεκδιήγητο σε όλα, Βασίλη Μιχαλολιάκο, θα τον ψηφίσετε αυτή την Κυριακή, για να διαλύσει αυτός και το σόϊ του, ότι άντεξε στην λαίλαπα τους στον Δήμο Πειραιά;

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μιχαλολιάκος, προσπαθεί το τελευταίο διάστημα (και εν μέσω της προεκλογικής περιόδου) να αποσπάσει χρήματα από το κράτος, για να ενισχύσει την θέση του, απέναντι στην υποψηφιότητα Μώραλη. Λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του τελευταίου, ο απερχόμενος δήμαρχος, είχε πάει στο Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας στήριξη από τον πρωθυπουργός. Ως σύγχρονος Μαυρογιαλούρος, έβαλε όπως ισχυρίζεται τον Αντώνη Σαμαρά, στην διαδικασία να τηλεφωνεί στους υπουργούς, ζητώντας τους, να τον βοηθήσουν. Οι υπουργοί που δέχθηκαν τηλέφωνο ήταν οι Μιχελάκης και Σταικούρας. Ευτυχώς, όμως, που στην κυβέρνηση έχουν πάρει χαμπάρι τι θα γίνει στον Πειραιά, και "γράφουν" εκεί που δεν πιάνει μελάνι τον γίγαντα Μιχαλολιάκο.

(Παραθέτουμε πιο κάτω αυτούσιο το σχετικό έγγραφο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: