Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Αποκάλυψη: Εντοπίστηκε λογαριασμός Τραπεζίτη, με 8 εκατ. ευρώ “μαύρου” χρήματος


xrima
Ισχυρές σεισμικές δομήσεις στο τραπεζικό σύστημα αναμένεται να προκαλέσει μια αποκάλυψη που αφορά επικεφαλή μεγάλης Τράπεζας.
Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή εντοπίστηκε σε ξένη τράπεζα ένας λογαριασμός των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ!
Πρόκειται για μαύρο κατάμαυρο λογαριασμό που δεν δικαιολογείται απ’ τις αποδοχές του παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένο τραπεζικό στέλεχος έχει μεγάλη διαδρομή σε κορυφαίες θέσεις της διοικητικής πυραμίδας.
Στην περίπτωση κατά την οποία ο τραπεζίτης δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον επίμαχο λογαριασμό τότε θα διωχθεί για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και φοροδιαφυγή. Αλλά και στην περίπτωση που καταφέρει να τα δικαιολογήσει η παραίτησή του θεωρείται μονόδρομος αφού προκύπτει ηθικό ζήτημα.
Γιατί όταν ένας διοικητής τραπέζης έχει οκτώ εκατομμύρια στο εξωτερικό τότε θέτει σε ευθεία αμφισβήτηση την τράπεζα την οποία διοικεί. Η εμπιστοσύνη των καταθετών χάνεται αυτομάτως και μαζί αυτό που λέγεται τραπεζική πίστη στην οποία στηρίζεται ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα.
Βέβαια καλά πληροφορημένη πηγή που γνωρίζει λεπτομέρειες για τον επίμαχο λογαριασμό με διαβεβαιώνει ότι τα οκτώ εκατομμύρια δεν δικαιολογούνται με τίποτα και σύντομα ο συγκεκριμένο τραπεζίτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με δικαστικές περιπέτειες.
Το ζήτημα αναμένεται να αποκτήσει και πολιτική διάσταση και δεν αποκλείεται η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει ως όχημα τον μαύρο λογαριασμό του τραπεζίτη για να προχωρήσει σε γενικό ξεκαθάρισμα στις τράπεζες.
http://lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: