Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Τηλεμαχία με στόχο τους αναποφάσιστους Πρόσωπο με πρόσωπο Τσίπρας - Μεϊμαράκης στο κρίσιμο ντιμπέιτ

Live: Πρόσωπο με πρόσωπο Τσίπρας - Μεϊμαράκης στο κρίσιμο ντιμπέιτΑθήνα
Με ζητούμενο ένα ζωηρό τηλεοπτικό διάλογο, που να κρατά το ενδιαφέρον των πολιτών και ενδεχομένως να γείρει την πλάστιγγα των αναποφάσιστων προς τη μία ή προς την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συμμετέχουν σε λίγη ώρα στην μεταξύ τους τηλεοπτική αναμέτρηση στην οποία έχουν επενδύσει πολλά τα κομματικά επιτελεία.
Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί έφτασαν στο Ραδιομέγαρο περίπου μισή ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της τηλεμαχίας και δεν έκαναν δηλώσεις. 
Η τηλεμαχία ξεκινά στις 21:00 στο Ραδιομέγαρο της Μεσογείων και αναμένεται να διαρκέσει 2,5 ώρες. Αυτή τη φορά οι δύο «μονομάχοι» θα έχουν τη δυνατότητα διαλόγου. Θα είναι όρθιοι και οι δημοσιογράφοι και θα προβάλλονται σε διπλό πλάνο ώστε να καταγράφονται συνεχώς οι αντιδράσεις τους.

Ερωτήσεις θα θέσουν έξι δημοσιογράφοι από έξι κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ το συντονισμό θα έχει ο Πάνος Χαρίτος από την ΕΡΤ.

Στον πρώτο γύρο, οι θεματικές ενότητες θα είναι δύο: θέματα εσωτερικής πολιτικής (οικονομία, ανάπτυξη κλπ) και θέματα εξωτερικής πολιτικής (ασφάλεια, προσφυγικό κλπ).

Κάθε δημοσιογράφος θα μπορεί να κάνει δύο ερωτήσεις σε κάθε αρχηγό. Μετά την απάντηση του κάθε αρχηγού, ο άλλος πολιτικός θα έχει τη δυνατότητα να κάνει σχόλιο, δείχνοντας «κόκκινη κάρτα» για να πάρει το λόγο.

Θα υπάρξει ένα διαφημιστικό διάλειμμα και στον δεύτερο οι Τσίπρας και Μεϊμαράκης θα κάνουν από μία ερώτηση ένας στον άλλο. Και εδώ θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Στον τρίτο γύρο, ερώτηση θα κάνει ο συντονιστής, Πάνος Χαρίτος. Θα είναι η ίδια ερώτηση και στους δύο, πάλι με δυνατότητα σχολιασμού.

Η τηλεμαχία θα κλείσει με την τοποθέτηση του κάθε αρχηγού για 2 λεπτά.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: