Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Τραγικό δυστύχημα σε σιδηροδρομική γραμμή Δύο νεκροί και δύο τραυματίες στις Σέρρες από τη σύγκρουση βαγονιών στις ράγες


Δύο νεκροί και δύο τραυματίες, όλοι τους υπάλληλοι του ΟΣΕ είναι ο τραγικός απολογισμός δυστυχήματος, που σημειώθηκε στην περιοχή Τούμπα των Σερρών λίγο μετά τις 13:00.
rages
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική το δυστύχημα συνέβη, όταν συγκρούστηκε ένα μηχάνημα συντήρησης γραμμών με ένα ψεκαστικό σταθερής τροχιάς του ΟΣΕ.
Καλά στην υγεία τους είναι -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της αστυνομίας- οι δύο εργαζόμενοι του ΟΣΕ, που τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση δύο σιδηροδρομικών οχημάτων του Οργανισμού. Οι τραυματίες φαίνεται ότι ήταν οδηγοί των οχημάτων και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ο ένας μεταφέρθηκε προληπτικά, λόγω του σοκ που υπέστη, ενώ ο δεύτερος φέρει ελαφρά τραύματα.
Όπως έγινε γνωστό, νεκροί είναι δύο εργάτες που επέβαιναν στο ψεκαστικό. Αμέσως μετά τη σύγκρουση, τα αίτια της οποίας ερευνώνται, σήμανε συναγερμός, ενώ στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο του ΟΣΕ. Η σιδηροδρομική γραμμή έκλεισε στο σημείο και άνοιξε περίπου στις 17:00.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: