Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Πρώτη κόντρα ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΣΟΚ


Την έντονη αντίδραση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στον Έβρο προκάλεσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Εσωτερικών και βουλευτή Γιώργου Ντόλιου, αναφορικά με το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. Ο κ. Ντόλιος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Status 94,2, χαρακτήρισε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ως ένα «ιδιωτικό κόμμα», επισημαίνοντας ότι ο κ. Παπανδρέου: «Κανέναν δε ρώτησε, με κανέναν δε συνομίλησε, πριν πάρει την απόφασή του» είπε ο Υφυπουργός,
συμπληρώνοντας: «Στα στελέχη του που μου τηλεφώνησαν, ρώτησα αν συζήτησαν με κάποιον από τον νομό μας και πήρα αρνητική απάντηση».
Απαντώντας στις παραπάνω δηλώσεις, το Κίνημα σημειώνει πως «ένας πολιτικός φορέας δεν γεννιέται στην τύχη ούτε αποτελεί μία κλειστή κάστα ατόμων προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες! Αφουγκράζεται τα μηνύματα, τους προβληματισμούς, τις επιταγές και τα όνειρα της κοινωνίας!». Μάλιστα, η υποψήφια βουλευτής Κατερίνα Μπέρδου επισημαίνει με δήλωσή της πως ο κ. Ντόλιος, όπως και τα υπόλοιπα τοπικά κυβερνητικά στελέχη θα πρέπει να απολογηθούν για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα ο νομός μας:
«Όσο το ΚΙΝΗΜΑ εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι απολύτως κατανοητό το πολιτικό, οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο να ανησυχεί. Θα προτιμούσαμε από τον Υφυπουργό κύριο Ντόλιο, μαζί με τα υπόλοιπα τοπικά κυβερνητικά στελέχη, να μην αρκείται σε αοριστολογίες και ανεδαφικά πυροτεχνήματα αλλά να απολογηθεί για την σημερινή κατάσταση του νομού μας, την ανεργία, το κλείσιμο των εργοστασίων και την φανερή έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: