Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Ο ακροδεξιός... "δίνει" τους ακροδεξιούς!


Δεν ξέρω ακριβώς που το πάει ο Καρατζαφέρης (ας το ψάξει ο Καραμανλής αυτό), αλλά η αποκάλυψη (ή αλλιώς το "δόσιμο") που κάνει εναντίον της παράταξης όπου ανήκει (ας μη γελιόμαστε...) και ο ίδιος, είναι το αποκορύφωμα της κατάντιας τους.
Βόμβα μεγατόνων που αποδεικνύει τα όσα εδώ και καιρό λέμε για αυτούς. Το μόνο όπλο τους απέναντι στην πολιτική του Γ. Παπανδρέου είναι η λάσπη και η συκοφαντία!
Τα διαβάζαμε στα παπαγαλάκια τους στο διαδίκτυο. Αλλά το να τα λένε και μέσα στην επίσημη καθοδήγησή τους, ξεπερνά κάθε όριο!
Δείτε το βίντεο:

http://krogias.blogspot.com/


Read more...

Στον ανακριτή ο πρώην γενικός διευθυντής της Siemens



Ενώπιον του 4ου ειδικού ανακριτή Ν. Ζαγοριανού αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο πρώην γενικός διευθυντής της Siemens, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του C4I...

Ο πρώην γενικός διευθυντής της Siemens, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, Δ. Δενδρινός κατηγορείται για απάτη κατά συναυτουργία, που αφορά στη σύμβαση του ελληνικού δημοσίου με την εταιρία SAIC, για την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας C4I, πριν τους Ολυμπιακών Αγώνες του 2004.

http://troktiko.blogspot.com

Read more...

Όχι άλλο κάρβουνο‏...



Από το http://pressonice.blogspot.com/

.
Βρισκόμαστε στις αρχές ακόμα του καλοκαιριού και ήδη ξεκίνησε το μεγάλο κακό με τις πυρκαγιές που καίνε χιλιάδες εκτάσεις κάθε χρόνο του δασικού μας πλούτου.Χθές είχαμε πυρκαγιά και πάλι στους πρόποδες της πολύπαθης Πάρνηθας αλλά ευτυχώς αντιμετωπίστηκε και κατασβέστηκε γρήγορα. Πρέπει να κινηθούν όλες οι υπηρεσίες του κράτους άμεσα να οργανώσουν σχέδιο καταπολέμησης του προβλήματος των πυρκαγιών.Να δωθούν λύσεις στα προβλήματα των εποχιακών πυροσβεστών αλλά και του Πυροσβεστικού σώματος.Δεν θέλουμε να ζήσουμε άλλες σκηνές με νεκρούς συμπολίτες μας , καμμένα σπίτια και περιουσίες , και τον δασικό μας πλούτο να παραδίνεται στις φλόγες.Πρέπει και εμείς οι πολίτες να ενεργοποιηθούμε για να περισώσουμε ότι έχει απομείνει!

http://press-gr.blogspot.com

Read more...

Το σλόγκαν της ΝΔ για τις επόμενες εκλογές...



Dikolodas
http://press-gr.blogspot.com


Read more...

Αλέκος εναντίον Αλέξη...


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βούλα Κεχαγιά
ΣΥΡΙΖΑ: ψυχροπολεμικό κλίμα, με τις σχέσεις τους στην κόψη του ξυραφιού
«Αν μιλήσω, θα πω πολύ σκληρά πράγματα». Ήταν η μία και μοναδική φράση που ειπώθηκε από τα χείλη του Αλέκου Αλαβάνου στην προχθεσινή Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ λίγα δευτερόλεπτα προτού εκείνος αποχωρήσει εμφανώς θυμωμένος από τη συνεδρίαση, προκαλώντας παγωμάρα στα υπόλοιπα μέλη του οργάνου.
Η συγκεκριμένη κουβέντα που αποδίδεται στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει και το ψυχροπολεμικό κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Κουμουνδούρου και το οποίο η...

ηγεσία του κόμματος προσπάθησε προεκλογικώς να υποβαθμίσει θεωρώντας πως θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά στο κόμμα.

Μετά την αποχώρηση Αλαβάνου, ο Αλέξης Τσίπρας που καθόταν ακριβώς δίπλα στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, απέφυγε τον οποιονδήποτε σχολιασμό. Αργότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν πως ο Αλέκος Αλαβάνος δεν πήρε τον λόγο διότι έπρεπε να αποχωρήσει εξαιτίας του προγραμματισμένου για χθες το πρωί ταξιδιού του στο Ηράκλειο.

Οι παροικούντες την Κουμουνδούρου λένε ότι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα έχει δυσαρεστηθεί από λάθη και παραλείψεις που έχουν λάβει χώρα στον Συνασπισμό, «ίσως και από εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί εις βάρος του», στοιχεία που πιστεύει πως μέτρησαν για το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλ. Αλαβάνος ήδη από τον περασμένο χειμώνα διαπίστωνε κάποιες δυσλειτουργίες στην Κουμουνδούρου, οι οποίες διογκώθηκαν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, με κορύφωση την ένταση που προκλήθηκε σχετικά με την εκπροσώπηση στο debate των πολιτικών αρχηγών. Κάποιοι λένε πως «εάν μιλούσε ο Αλέκος, θα ήταν κριτικός απέναντι σε όλους, στην Ανανεωτική Πτέρυγα, στα στελέχη του κόμματος, στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ». Οι γνωρίζοντες στον ΣΥΝ θεωρούν όμως ότι η πραγματική αιτία της προχθεσινής έκρηξης του Αλέκου Αλαβάνου σχετίζεται με το ότι ο ίδιος έχει απογοητευτεί από την επιλογή του να υποδείξει τον Αλέξη Τσίπρα ως διάδοχό του στην Κουμουνδούρου. Παράγοντες του ΣΥΝ υποστηρίζουν μάλιστα ότι το τελευταίο 20ήμερο «έγιναν στο κόμμα χοντράδες» που βρίσκονταν σε ευθεία συνάρτηση με το δίδυμο Τσίπρα- Αλαβάνου και τις οποίες αρνήθηκαν να περιγράψουν λέγοντας ότι θα προκαλούσαν κι άλλη φθορά στο κόμμα τους.

Οριακές
Στελέχη του Συνασπισμού θεωρούν ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι οριακές και ότι η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί. Περιμένουν μάλιστα- όπως επισημαίνουν- εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα. Πάντως, και τα δύο στελέχη συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμά τους. Ο κ. Τσίπρας εισηγείται αύριο στην Κεντρική Επιτροπή τη θέση του ΣΥΝ για τα αίτια της εκλογικής αποτυχίας, ενώ ο κ. Αλαβάνος που πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη συγκάλεσε για την Τρίτη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν και οι πιο αισιόδοξοι για το μέλλον της σχέσης Τσίπρα- Αλαβάνου, οι οποίοι θεωρούν πως τα πράγματα είναι αναστρέψιμα, όπως ο Λεωνίδας Κύρκος, ο οποίος δήλωσε στα «ΝΕΑ» ότι και οι δύο μπορούν να βρουν τη γενναιότητα για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. ● Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με χθεσινή της ανακοίνωση επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «το αποτέλεσμα είναι κατώτερο των προσδοκιών μας. Η Αριστερά- τόσο το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ - είχε απώλειες τόσο σε σύγκριση με τις εκλογές του 2007 όσο και με τις ευρωεκλογές του 2004, ιδιαίτερα σε αριθμό ψήφων». Προσθέτει ότι η ερμηνεία για την αποτυχία θα πρέπει να αναζητηθεί με συγκροτημένο και υπεύθυνο τρόπο στις ήδη αποφασισμένες διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ Γιάννης Μπαλάφας τονίζει ότι με υπευθυνότητα και αυτοκριτική διάθεση μπορούμε να προχωρήσουμε σε συνθετική εκτίμηση των αιτίων της πολύ σοβαρής υποχώρησής μας στις ευρωεκλογές.

Καταγγελία
● Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος της ΚΟΕ κ. Ελένη Σωτηρίου κατήγγειλε χθες πως η υποψηφιότητά της χτυπήθηκε δημοσίως, ενώ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μέλη της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδος υποστήριξαν ότι υπήρξαν μέλη ή οπαδοί της Ανανεωτικής Πτέρυγας που δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη, η ΑΚΟΑ με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μακράς πνοής ενωτικό εγχείρημα της Αριστεράς και θα βάλει με τόλμη τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων για τη διερεύνηση των αιτίων που ανέκοψαν τη δυναμική που είχε.
ΝΕΑ

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

«Σκούπα» 100 ατόμων την ημέρα...


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης
Άρχισαν οι επιχειρήσεις κατά των παράνομων μεταναστών στην Αθήνα...
Με την κωδική ονομασία «Αστραπή» άρχισαν οι επιχειρήσεις-σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. σε επιλεγμένες περιοχές του κέντρου της Αθήνας με στόχο την «εξαφάνιση» των παράνομων μεταναστών.
Σε πρώτη φάση δίνεται προτεραιότητα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας- Ομόνοια, Πλατεία Θεάτρου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθηνάς, Πειραιώς, Σοφοκλέους, Μενάνδρου και Ευριπίδου. Στο πλαίσιο της εκκαθάρισης του κέντρου αποφασίστηκε και η μεταφορά μονάδων του ΟΚΑΝΑ σε χώρους όπου θα υποδείξει το υπουργείο Υγείας.
Το υπουργείο Εσωτερικών θα...
διαθέσει επιπλέον 1.500 αστυνομικούς στην υπάρχουσα δύναμη των 3.000 αστυνομικών που έχει επιφορτιστεί με την αστυνόμευση του κέντρου της πρωτεύουσας. «Οι επιχειρήσεις θα είναι "χειρουργικής ακριβείας" και θα στοχεύουν στη σύλληψη, το πολύ, 100 ατόμων κάθε φορά» λέει στα «ΝΕΑ» κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών που εξηγεί: «Και να τους συλλάβουμε, δεν έχουμε πού να τους βάλουμε. Τα κρατητήρια αλλοδαπών έχουν γεμίσει».

Η δημιουργία των κατάλληλων χώρων για τη συγκέντρωση των λαθρομεταναστών ήταν το δεύτερο θέμα που τέθηκε στην Κυβερνητική Επιτροπή. «Ο αριθμός των στρατοπέδων που θα επιλεγούν θα εξαρτηθεί από τα χρήματα που δοθούν στο υπουργείο για τις αναγκαίες μετατροπές», είπε στα «ΝΕΑ» ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως διαμήνυσε πως θα αντιμετώπιζε θετικά ακόμη και το ενδεχόμενο κάποιοι από τους χώρους συγκέντρωσης να βρίσκονται στην επαρχία. «Η μεταφορά τους με λεωφορεία είναι εφικτή», αναφέρει ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας.

Στο μοντέλο που παρουσίασαν οι κ.κ. Παυλόπουλος και Μαρκογιαννάκης, προβλέπεται πως ύστερα από τη σύλληψη των λαθρομεταναστών και τη μεταφορά τους στα στρατόπεδα θα ακολουθεί επαναπροώθησή τους στις χώρες τους. Ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές με τις αντίστοιχες πρεσβείες. Η επαναπροώθηση 55 Πακιστανών συνοδεία 40 Ελλήνων αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε με απευθείας πτήση τσάρτερ αποτελεί το μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει η ΕΛ.ΑΣ. Τα έξοδα των πτήσεων επιστροφής, όπως υποστηρίζουν κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, καλύπτονται από ευρωπαϊκά προγράμματα.

Χθες αποφασίστηκε η μετατροπή σε κακούργημα του αδικήματος της δουλεμπορίας, αλλά και η παραμονή των λαθρομεταναστών στα κέντρα υποδοχής μέχρι και 12 μήνες.

● Τη λειτουργία του τζαμιού και το ξεμπλοκάρισμα των διαδικασιών για την κατασκευή μουσουλμανικού νεκροταφείου στο Σχιστό υποσχέθηκε, χθες ακόμη μία φορά, η κυβέρνηση.

ΜΕΧΡΙ 12 ΜΗΝΕΣ

Μέχρι και 12 μήνες η παραμονή των λαθρομεταναστών στα κέντρα υποδοχής. Σε κακούργημα μετατράπηκε το αδίκημα της δουλεμπορίας


Για κάθε έναν που συλλαμβάνεται, 7 παραμένουν ασύλληπτοι

ΣΕ ΚΑΘΕ λαθρομετανάστη που συλλαμβάνεται αντιστοιχούν 7 ασύλληπτοι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. Εξάλλου, μόνο το 2008 από τα ελληνοτουρκικά σύνορα (χερσαία και θαλάσσια) μπήκαν στην Ελλάδα και συνελήφθησαν περίπου 45.000 παράνομοι μετανάστες. Στο ίδιο διάστημα όμως, οι απελάσεις λαθρομεταναστών από χώρες με πύλη εισόδου στην Ελλάδα τα σύνορα με την Τουρκία, έφτασαν μόλις τις 2.352. Το 2008 απελάθηκαν συνολικά από την Ελλάδα 20.555 παράνομοι μετανάστες, εκ των οποίων οι 18.203 ήταν Αλβανοί.
Θέλουν στρατόπεδα- μπαμπούλα για να αποτρέψουν νέους λαθρομετανάστες
ΝΕΑ


http://www.nonews-news.blogspot.com/

Read more...

ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ...


Ο Παπαντωνίου βρέθηκε μπλεγμένος από το ρεπορτάζ του Μάκη για τα γηροκομεία (πως το έπαθε και έκανε σοβαρό ρεπορτάζ με πολιτική διάσταση;). Ο τρόπος που απάντησε επιβεβαιώνει την αλαζονεία του και την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να τον πετάξουν έξω με κλωτσιές από το Κίνημα. Απαράδεκτος. Υπερφίαλος και εμπαθής. Νομίζει ότι έχει ελπίδες να μπει και πάλι στις λίστες. Γιάννο, εξαφανίσου πριν σε πάρουν με τις ντομάτες...
http://pressmme.blogspot.com/

Read more...

Ολα τα Πρωτοσέλιδα Απογευματινών,Πρωινών, Οικονομικών , Αθλητικών και Θεσσαλονίκης


12-6-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ

















ΠΡΩΙΝΕΣ











ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ










ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ















ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ














http://kafeneio-gr.blogspot.com/



Read more...