Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Ο Σημίτης ακούει την ξενάγηση με ακουστικά


"Ρε παιδιά γιατι ο Σημιτης φορούσε κατα τη διάρκεια της ξενάγησης ακουστικά; Δεν καταλαβαίνει ελληνικά; Το ίδιο και ο Σαρτζετάκης:"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

troktiko: Λογικό θέλει να τα ακούει στην μητρική του γλώσσα, καταλαβαίνει καλύτερα στα Κινέζικα.


http://troktiko.blogspot.com

Read more...

"Συγχαρητήρια" στα ελληνικά...


Ο Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο πριν από λίγο έκλεισε την ομιλία του στα ελληνικά, λέγοντας "σας συγχαίρω για το νέο σας μουσείο της Ακρόπολης" .
Απ' όλα όσα είπε συγκρατήσαμε "ο πολιτισμός θα αποδειχθεί πιο σημαντικός από την οικονομία και...

υπ' αυτή την έννοια, η Ελλάδα είναι μία από τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο" .
Ισπανικό κομπλιμεντάκι...

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ...


Συνήθως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προηγείται όλων. Και πολύ περισσότερο του πρωθυπουργού. Πρώτη φορά βλέπουμε τον ανώτατο Πολιτεακό παράγοντα να κάθεται στην ίδια σειρά με τον Καραμανλή!

http://pressmme.blogspot.com

Read more...

Τιμή στον άνδρα (Χρήστο Ζαχόπουλο), που έδωσε το είναι του για το Μουσείο της Ακρόπολης.




Εχουν δίκιο οι Καραμανλήδες.
Αυτοί είχαν την μεγάλη ιδέα για το Μουσείο της Ακρόπολης κι οχι η Μελίνα.
Και την υπερασπίστηκαν οι μπαγάσηδες. Ειδικά ο 53χρονος, που τοποθέτησε σε θέση κλειδί τον Χρήστο Ζαχόπουλο.
Μιλάμε για πραγματικούς άνδρες και τις δημιουργίες τους...
http://kourdistoportocali.blogspot.com/


Read more...

Ισορροπίες μεταξύ Καραμανλή και Μελίνας...


"Έγκλημα η υφαρπαγή των μαρμάρων" ...
Ο υπουργός Πολιτισμού, Αντώνης Σαμαράς, προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες, ανάμεσα στο κόμμα του και το ΠΑΣΟΚ. Όπως είπε "ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πρώτος το ενεπνεύσθη. Η Μελίνα Μερκούρη το συνέχισε και...

εργάστηκε πολύ πάνω σ' αυτό. Επί Σημίτη, το 2000, μπήκε το μουσείο στην τελική του φάση. Επί Καραμανλή ολοκληρώνεται και εγκαινιάζεται" .
Τέλος ο υπουργός Πολιτισμού χαρακτήρισε έγκλημα την υφαρπαγή των μαρμάρων του Παρθενώνα και ζήτησε την επιστροφή τους.
Έκλεισε την ομιλία του, λέγοντας "κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζω στο σπίτι σας" ...

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

ΕΓΚΑΙΝΙΑ με δρακόντεια μέτρα και επιχείρηση "σκούπας" ...


2.500 αστυνομικοί υπό τη σκιά της Ακροπόλεως. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τα εγκαίνια του μουσείου και ενώ οι επίσημοι προσέρχονται στο λαμπρό μουσείο, η Αστυνομία πραγματοποιεί μια τεράστια επιχείρηση "σκούπας" και...

"μαζεύει" τους μετανάστες.
Κάπως έτσι γινόταν και στην Αρχαία Αθήνα. Οι πολίτες απολάμβαναν τα προνόμια και οι δούλοι, ξένοι, κυρίως αχμάλωτοι πολέμου... μαστίγιο...


http://www.nonews-news.blogspot.com/

Read more...

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...





Read more...

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ...


Την λίστα με τα 21 ονόματα προσώπων στα οποία επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα λόγω της εμπλοκής τους στο σκάνδαλο της Siemens δημοσιεύει το Παρόν. Στην λίστα δεν συμπεριλαμβάνονται ο Χρ. Καραβέλας και τα μέλη της οικογένειάς του, ούτε φυσικά ο Δ. Δενδρινός για τους οποίους έχει επίσης απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα. Η εφημερίδα δημοσιεύει φωτοτυπία του σήματος που στάλθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στις 12 Ιουνίου προς όλες τις αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια...
http://pressmme.blogspot.com

Read more...

ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ...


Τον Καραμανλή και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας χτυπάει πάλι η Καθημερινή της Κυριακής. Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας στην πρώτη σελίδα, με τίτλο "γιατί διστάζει; η εφημερίδα σκεί δριμύτατη κριτική στον πρωθυπουργό γιατί αργεί να πάρει αποφάσεις που θα αλλάξουν το κλίμα. Εξαιρετικά αρνητικό για τον Προκόπη Παυλόπουλο το ρεπορτάζ που φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα. Η Καθημερινής της Κυριακής αποκαλύπτει ότι είχε ενημερωθεί ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και "περίμεναν δολοφονία αστυνομικού"!
http://pressmme.blogspot.com

Read more...

1,5 ΕΚ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!


Πολύ ενδιαφέρον και εξαιρετικά απογοητευτικό το ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής για το "νέο τσουνάμι λαθρομεταναστών" που χτυπάει την Ελλάδα. Σύμφωνα με την εφημερίδα διεθνείς οργανισμοί και Ελληνικές υπηρεσίες βλέπουν περαιτέρω όξυνση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης καθώς εκτός από τους 150.000 που βρίσκονται στα παράλια της Τουρκίας, άλλο 1,5 εκατ. έχει ξεκινήσει με προορισμό της Ευρώπη!


http://pressmme.blogspot.com

Read more...

ΘΑΥΜΑ! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!


Για τριπλή ρελάνς του Καραμανλή κάνει λόγο ο Τύπος της Κυριακής ο οποίος επέστρεψε στην παραδοσιακή του στήριξη στη Ν.Δ. Εκλογικός νόμος, ανασχηματισμός και ψηφοδέλτια θα είναι οι πρώτες κινήσεις του πρωθυπουργού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε. Γιατί μέχρι τώρα άλλη εικόνα μας έχει δώσει ο Καραμανλής. Ότι είναι οκνηρός και ότι βαριέται που ζει...

http://pressmme.blogspot.com

Read more...

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ (20 ΙΟΥΝΙΟΥ)




Read more...

ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΤΟΥΝ ΤΗΣ ΝΕΤ


H κρατική ΕΡΤ δίνει τα ρέστα της σήμερα. Έβγαλαν όλους τους Ρηγιλλάριους από το πρωί. Στη μάχη έπεσαν και τα...
τρία κρατικά κανάλια. Πρώτος και καλύτερος το καρτούν της ΝΕΤ Μανώλης Κοττάκης. Το καρφί του Ρουσόπουλου, ο άνθρωπος που ρουφιάνευε τους συναδέλφους του δημοσιογράφους σε όλα τα αφεντικά (με εξαίρεση την Γιάννα γιατί εκεί τον έχει του κλώτσου και του μπάτσου ο ο διευθυντής της εφημερίδας Σεραφείμ Κοτρώτσος). Υπουργός Πολιτισμού και διευθυντής του νέου Μουσείου σε μια εκπομπή Αγιογραφία της λογικής του κομματισμού και του πολιτικού πάθους. Μπράβο παιδιά. Είστε γνήσιοι απόγονοι του Μαυρογυαλούρου. Να τον χαίρεστε (τον Κοττάκη).

Σ.Σ. Τελευταία ο Α. Σαμαράς πλησιάζει ολοένα και περισσότερο τον χαρακτηρισμό που του αποδίδουν οι αντίπαλοί του. "Το παιδί για όλα τα ρουσφέτια".
http://pressmme.blogspot.com


Read more...

ΡΑΜΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΜΑ!!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

Υπερβολές. Ο Νίκος Κουνταρδάς παραδόθηκε μόνος του, υποστηρίζοντας περίεργα πράγματα, τα οποία όπως είναι φυσικό δεν έχουν λογική εξήγηση λόγω των προβλημάτων που έχει. Η Αντιτρομοκρατική σε ένα γελοίο σόου που θύμιζε τον καταδρομέα Πήτερ Σέλλερς(!) έδωσε εντολή στους άνδρες της να φορέσουν κουκούλες σαν να πρόκειται για κάποια σπουδαία σύλληψη η οποία θα οδηγούσε στην εξάρθρωση της Τρομοκρατίας. Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι τελείως για τα μπάζα. Δεν παίζονται...
http://pressmme.blogspot.com


Read more...

Μνημόσυνο για τα 13 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου


Ο Μάρκος Μπόλαρης παραβρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου όπου τελέστηκε το πρωί στο Α' Νεκροταφείο, με αφορμή τη συμπλήρωση 13 ετών από το θάνατό του.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, η σύζυγός του Δήμητρα Παπανδρέου, οι Νίκος και Αντρίκος Παπανδρέου, στελέχη του ΠΑΣΟΚ και συνεργάτες του ιδρυτή του Κινήματος.

Μετά την τέλεση του μνημοσύνου για τα 13 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άφησε συμβολικά ένα λουλούδι στο μνήμα της Μελίνας Μερκούρη.

Με δηλώσεις τους, στελέχη του ΠΑΣΟΚ μίλησαν για τον ιδρυτή του κόμματος ενώ με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι «ξέχασε» τη Μελίνα Μερκούρη.





Read more...

ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ...


Σκληρά αντιπολιτευτική η Real News δημοσιεύει το ρεπορτάζ που αφορά τα ενδοκυβερνητικά μαχαιρώματα μεταξύ Παυλόπουλου και Μαρκογιαννάκη. Επί της ουσίας η εφημερίδα αναδεικνύει αυτό που γνωρίζουν οι περισσότεροι αστυνομικοί συντάκτες. Ότι δηλαδή, δεν υπάρχει καμία σοβαρή πληροφορία που θα οδηγήσει την ΕΛ.ΑΣ. στην εξάρθρωση της νέας γενιάς τρομοκρατών. Ενδιαφέρουσα η συνέντευξη του Μ. Χρυσοχοίδη ο οποίος πιστεύει ότι οι δυο νέες τρομοκρατικές οργανώσεις είναι ουσιαστικά μια.
http://pressmme.blogspot.com

Read more...

Melina Mercouri about the Parthenon Marbles




Read more...

Γ.Μανώλης: "Παραιτούμαι γιατί δεν θέλω να με λένε λαμόγιο


Το είπε και δεν το παίρνει πίσω ο Γιάννης Μανώλης με νέες σημερινές του δηλώσεις στον ARRENA 89,2 αλλά αυτή την φορά το δήλωσε πιο χοντρά:
"Δεν θα μείνω στην βουλή. Θέλω απλά να παραιτηθώ και να τα πω στην βουλή. Επειδή όμως δεν είμαι σε αυτό το τμήμα γιαυτό θα παραιτηθώ στις 9 Σεπτεμβρίου. Όμως δεν θέλω να κυκλοφορώ και να με λένε λαμόγιο. Έτσι...


όπως έχει γίνει η πολιτική ζωή δεν έχει νόημα να μείνω με το 50% να απέχει και να απαξιώνει τους πολιτικούς. Αν αλλάξουν οι καταστάσεις αργότερα μπορεί να γυρίσω στην Ν.Δ. Όμως θα παραμείνω ενεργός στην πολιτική".

http://troktiko.blogspot.com


Read more...

Δεν έρχεται ο Ερντογάν στα εγκαίνια!


Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/
.
Πριν από λίγο ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι αναβάλλει το σημερινό ταξίδι του στην Ελλάδα, με σκοπό να παρευρεθεί στα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης, για λόγους υγείας.
Τώρα αν πρόκειται για διπλωματική ασθένεια του κουμπάρου θα δείξει ο χρόνος.
Καμία επίσημη ανακοίνωση από μεριάς της κυβέρνησης μέχρι στιγμής.




Read more...

13 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου

Το μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου για τα 13 χρόνια από τον θάνατό του, τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου στο Α΄ Νεκροταφείο, παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πολλών στελεχών του κόμματος και της ιστορικής του ηγεσίας.

«Πολιτικέ μας πατέρα, εσύ μας άφησες μια μεγάλη παρακαταθήκη, εμείς τα πολιτικά παιδιά άλλοτε τη σεβαστήκαμε και άλλοτε όχι. Έφυγες νωρίς, εμείς να δούμε τώρα», είπε η Δ. Λιάνη Παπανδρέου.

Μετά την τέλεση του μνημοσύνου, ο Γιώργος Παπανδρέου άφησε συμβολικά ένα λουλούδι στο μνήμα της Μ. Μερκούρη.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ μίλησαν για τον ιδρυτή του κόμματος, ενώ με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι «ξέχασε» τη Μ. Μερκούρη.

Ο Απ. Κακλαμάνης έκανε λόγο για ημέρα μνήμης του Ανδρέα και πρόσθεσε: «Αφήστε τον κ. Καραμανλή στη δυστυχία του και αγωνιστείτε η δυστυχία του να μη γίνεται άλλο δυστυχία και του τόπου».

Ο Γ. Λιάνης ανέφερε ότι «όσο περνάει ο καιρός ο Ανδρέας Παπανδρέου λείπει όλο και περισσότερο στον ελληνικό λαό», ενώ τόνισε ότι είναι «σχεδόν βλάσφημο το γεγονός ότι δεν θυμόμαστε τη Μ. Μερκούρη».

Για «μικρότητα από πλευράς των κυβερνητικών παραγόντων», μίλησε ο βουλευτής, Ν. Σηφουνάκης, όταν ρωτήθηκε για τη «μη αναφορά της συμβολής της Μ. Μερκούρη στο Μουσείο».

Η Μ. Ξενογιαννακοπούλου είπε ότι οι ιδέες του Α. Παπανδρέου είναι πιο επίκαιρες από ποτέ, «γιατί ο τόπος αποδεικνύει κάθε μέρα ότι χρειάζεται μια βαθειά κοινωνική και πολιτική αλλαγή και αυτές οι ιδέες είναι ο οδηγός μας».

Η βουλευτής πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση της ΝΔ «θα έπρεπε να απολογηθούν» στον ελληνικό λαό «γιατί μέσα σε 5 χρόνια έχουν διαλύσει κάθε κρατική υπηρεσία και έχουν πάει πίσω τη χώρα όσον αφορά στην ασφάλεια του πολίτη».

«Δυστυχώς και αυτή τη μέρα ήρθε να τη σκιάσει η μικροψυχία και ο μικροκομματισμός της κυβέρνησης», δήλωσε η κ. Ξενογιαννακοπούλου, απαντώντας σε ερώτηση για το όραμα της Μελίνας.

Για το ίδιο θέμα, ο Γρ. Νιώτης επισήμανε ότι αποτελεί «ολίσθημα για τον κ. Καραμανλή να επιχειρεί να αναβιώσει τον Κων/νο Καραμανλή ως τάχα εμπνευστή του σχεδίου». Επίσης, επέρριψε ευθύνες στον πρωθυπουργό για «διάλυση» της Αντιτρομοκρατικής.

Στο μνημόσυνο παρέστησαν τα αδέλφια του Γ. Παπανδρέου, Νίκος και Αντρίκος, καθώς και πολλά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ άλλων, οι Ευ. Βενιζέλος, Ν. Αθανασάκης, Δ. Ρέππας, Γ. Ραγκούσης, Κ. Λαλιώτης, Γ. Αρσένης, Φ. Πετσάλνικος, Απ. Κατσιφάρας, Π. Οικονόμου, Α. Λιβάνης, Ά. Τσοχατζόπουλος και Κρ. Αρσένης.

http://www.nooz.g


Read more...

ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ SIEMENS


Στο θέμα για τις σχέσεις Αγίας Οικογένειας με την Siemens υπάρχουν ενδιαφέροντα… έγγραφα για τα παζάρια της Ντόρας που ζητούσε εκπτώσεις με την παρέμβαση βέβαια του Χριστοφοράκου για... blender και... λεμονοστίφτες...
της οικοσκευής του γιου της Κωστάκη Μπακογιάννη. Επίσης εκπτώσεις που ζητούσε ο Κυρικάκος Μητσοτάκης για ηλεκτρική σκούπα κλπ. (τα σχόλια δικά σου). Υπάρχουν επίσης έγγραφα για χορηγίες της Siemens στο Δήμο Αθηναίων όταν ήταν εκεί η Ντόρα καθώς και της Ομοσπονδίας Ιππασίας λόγω Κούβελου.
Στα πιο σοβαρά υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι τον γάμο της εγγονής του Μητσοτάκη, Μαρίκας Δημητριάδου που έγινε στις 20-08-2007 στα Χανιά παραβρέθηκε εκτός βέβαια από τον Χριστοφοράκο ο παντοδύναμος πρώην πρόεδρος της Siemens Γερμανίας Κάρλ Χέρμαν Μπάουμαν. Επίσης ταξίδι της Ντόρας στο Μόναχο με τον
Χριστοφοράκο. Κάθε επί μέρους θέμα συνοδεύεται και από το σχετικό έγγραφο. Για να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις κλπ
http://pressmme.blogspot.com


Read more...

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!


Οι βόλτες των Τούρκων στο Αιγαίο...

Αυξάνουν συνεχώς τις προκλήσεις

Η Μπακογιάννη αλλάζει το καθεστώς για τους Μουφτήδες στη Θράκη, για να μην στενοχωριέται ο Ερντογάν!

Δικαιώνει την ανυπόστατη τουρκική θέση

Κίνηση στρατηγικής των Τούρκων στον Έβρο;

Νευρικότητα στο Ελληνικό Πεντάγωνο



Read more...

13 χρόνια χωρίς Αντρέα...


Μνημόσυνο στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α' νεκροταφείο, έκανε η οικογένεια του Ανδρέα Παπανδρέου, για τα 13 χρόνια από το θάνατό του. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου πήγε και άφησε λουλούδια στον τάφο της Μελίνας και...

του παππού του Γεωργίου Παπανδρέου.
Η Δήμητρα Λιάνη έδωσε πάλι παράσταση με δακρύβρεχτες δηλώσεις. Δεν το καταλαβαίνει ότι η υποκρισία κι η ψευτιά της, κάνουν μπαμ από μακριά; Κι εν πάση περιπτώσει, ότι έχει καταντήσει γραφική;


http://www.nonews-news.blogspot.com/

Read more...

Ολα τα πρωτοσέλιδα Απογευματινών--Πρωινων- Οικονομικών Αθλητικών- και Θεσσαλονίκης εφημερίδων


20-6-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ












ΠΡΩΙΝΕΣ









ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ













ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ














ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Read more...