Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Aναβλήθηκε για τις 8 Μαΐου η δίκη του Κουκούτση...


koukoutsis 
Επικαλούμενος λόγους υγείας και προσκομίζοντας σχετικό έγγραφο, ο Δημήτρης Κουκούτσης πήρε σήμερα αναβολή για την εκδίκαση της συκοφαντικής δυσφήμησης εναντίον του Πέτρου Κωνσταντίνου, συντονιστή της ...
Κίνησης «Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» και δημοτικού συμβούλου Αθηναίων με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Θυμίζουμε ότι στις 24 Αυγούστου 2012 ο χρυσαυγίτης βουλευτής διέβαλε τον κ. Κωνσταντίνου, αφού πρώτα πραγματοποίησε επίθεση που περιλάμβανε προπηλακισμούς και χειροδικία και μάλιστα μέσα στον αύλειο χώρο της Βουλής.
Νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης ορίστηκε η 8η Μαΐου 2015.

efsyn.gr

Read more...

Πολίτες ματαίωσαν πλειστηριασμό στη Νέα Ιωνία...



 Δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας χθες, Τετάρτη, με στόχο τη ματαίωση δύο πλειστηριασμών κατοικιών της περιοχής.  
Στην ...
μαζική κινητοποίηση, με σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»,  καλούσαν πολλές συλλογικότητες, πολιτικές οργανώσεις και σωματεία της περιοχής. 

 

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος ekfrasi.net, την προγραμματισμένη ώρα (3.45) δεκάδες πολίτες είχαν γεμίσει τους χώρους μέσα και έξω από το Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας, αριθμός που αυξανόταν όσο πέρναγε η ώρα. Η συγκέντρωση των πολιτών λειτούργησε αποτρεπτικά για τους παράγοντες του πλειστηριασμού, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν καθόλου, πλην μιας συμβολαιογράφου η οποία αποχώρησε μόλις είδε το πλήθος.

 

Οι συγκεντρωμένοι διαδήλωσαν την ετοιμότητά τους να βρίσκονται στο χώρο όποτε έχει πλειστηριασμό. Μεταξύ των συγκεντρωμένων ήταν άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης – η αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Όλγα Κατημερτζή , οι δημοτικοί σύμβουλοι Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Γιώργος Πάνος (πρόεδρος ΔΣ) και Βασίλης Παπακώστας, ο δημοτικός σύμβουλος Μεταμόρφωσης Βασίλης Καραβάκος με ομάδα της “Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση”.

 
Ακόμα ήταν αντιπροσωπεία του κινήματος “Δεν Πληρώνω”, του Ε.ΠΑ.Μ., των ΑΝ.ΕΛΛ με τον γραμματέα νομικής υποστήριξης δανειοληπτών Σωτήρη Αβδελίδη, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από Ν. Ιωνία, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ των πέριξ Δήμων και η Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας «Υδραγωγείο».

Με πληροφορίες από: ekfrasi.net


topontiki.gr 

Read more...

Στο εδώλιο σήμερα ο χρυσαυγίτης Κουκούτσης ...




Σήμερα Πέμπτη κάθεται στο εδώλιο για την επίθεση -στη Βουλή μάλιστα- εναντίον του Πέτρου Κωνσταντίνου της ΚΕΕΡΦΑ στις 24 Αυγούστου 2012 ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χ.Α., ο οποίος μάλιστα είχε εκδώσει και δελτίο Τύπου ανακοινώνοντας με καμάρι την πράξη του!


Του ...
Γιάννη Μπασκάκη
Στο εδώλιο κάθεται σήμερα ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης. Δικάζεται για συκοφαντική δυσφήμηση του Πέτρου Κωνσταντίνου, συντονιστή της Κίνησης «Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» και δημοτικού συμβούλου Αθηναίων με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τον οποίο διέβαλε, αφού πρώτα πραγματοποίησε επίθεση που περιλάμβανε προπηλακισμούς και χειροδικία. Μάλιστα, η επίθεση του χρυσαυγίτη βουλευτή σημειώθηκε μέσα στον αύλειο χώρο της Βουλής.
Το χρονικό
Ηταν 24 Αυγούστου 2012. Μόλις δύο μήνες μετά τις εθνικές εκλογές και την είσοδο της ναζιστικής οργάνωσης στο Κοινοβούλιο. Μετά τις 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, με σκοπό την καταγγελία των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας που βρισκόταν σε έξαρση. Η πορεία ήταν μαζική, ξεκίνησε από την Ομόνοια και κατέληξε στο Σύνταγμα.
Εκεί τριμελής αντιπροσωπεία των διαδηλωτών (Πέτρος Κωνσταντίνου, Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Φώτης Ανδρεόπουλος, εκπαιδευτικός του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών), συνοδευόμενη από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, εισήλθε στο κτίριο του Κοινοβουλίου, προκειμένου να συναντήσει τον πρόεδρο της Βουλής Β. Μεϊμαράκη και να του επιδώσει το ψήφισμα της συγκέντρωσης.
Μετά το τέλος της συνάντησης, η αντιπροσωπεία αποχώρησε από το γραφείο το προέδρου της Βουλής και κατευθύνθηκε προς την έξοδο του Κοινοβουλίου επί της Βασιλίσσης Σοφίας. Πριν όμως προλάβουν να βγουν από τον αύλειο χώρο, τους εντόπισε ο Κουκούτσης, ο οποίος ήρθε μαινόμενος καταπάνω τους. «Τι θες εσύ εδώ; Εξω από δω Πακιστανολάγνε, που σε γαμάνε οι αραπάδες», φώναξε στον Π. Κωνσταντίνου και συνέχισε: «Φύγετε από δω, να πάτε στο Πακιστάν, δεν έχετε καμία δουλειά στην ελληνική Βουλή».
Παράλληλα με την εκτόξευση ύβρεων, χτύπησε με το χέρι του τον Π. Κωνσταντίνου στην πλάτη, προκαλώντας την παρέμβαση της Βασ. Κατριβάνουπου μπήκε ανάμεσά τους. Τότε ο Κουκούτσης άρχισε να βρίζει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σήκωσε το χέρι του για να τη χτυπήσει, όμως -πριν προλάβει να το κάνει- τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί της φρουράς. Χαρακτηριστικές είναι και οι χειρονομίες που έκανε ο χρυσαυγίτης βουλευτής στον Π. Κωνσταντίνου – τον απείλησε ότι θα τον μαχαιρώσει και ότι θα του κόψει το λαιμό.
Περηφανευόταν κιόλας
Το επεισόδιο μπορεί να έληξε, όμως δύο μέρες μετά ο Κουκούτσης εξέδωσε δελτίο Τύπου, ανακοινώνοντας με καμάρι -και ομολογώντας στην ουσία την πράξη του- ότι «πέταξε με τις κλοτσιές από το ελληνικό Κοινοβούλιο τον εμπρηστή, και όχι μόνο της “Μαρφίν”, αρχηγό της Ανταρσίας Κωνσταντίνου».
Η συκοφαντική αυτή ανακοίνωση αναπαρήχθη από πλήθος ιστοσελίδων, φασιστικών και όχι μόνο. Τελικά, ένα χρόνο μετά, στις 27/11/2013, και αφού μεσολάβησε εν τω μεταξύ η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Βουλή αποφάσισε με ψήφους 253 υπέρ και 1 «παρών» την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κουκούτση και η δίκη διεξάγεται αύριο στο Κτίριο 2 της Ευελπίδων.
«Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής έστηναν τα τάγματα εφόδου που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν και μαχαίρωσαν εκατοντάδες, έχοντας τη συκοφαντική εκστρατεία ως συμπλήρωμα αυτής της εγκληματικής δράσης. Τα συνειδητά ψέματα και οι συκοφαντίες των Κουκούτσηδων δεν ήταν παρά μέρος της ίδιας της συγκροτημένης δράσης του νεοναζιστικού μορφώματος, πιστού στην παράδοση του Γκέμπελς “λέγε λέγε κάτι θα μείνει”», τονίζει η ΚΕΕΡΦΑ σε ανακοίνωσή της.

esfyn.gr

Read more...

Νέα ταλαιπωρία με τον ΕΝΦΙΑ...


Νέο... επεισόδιο στο σίριαλ του ΕΝΦΙΑ, με 500.000 δικαιούχους της έκπτωσης να...
περνούν από νέα ταλαιπωρία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικαιούχοι της έκπτωσης, πρώτα θα πληρώσουν και έπειτα θα γίνει η εκκαθάριση της έκπτωσης.

Εάν δεν ολοκληρωθεί και η διαδικασία υποβολής τροποποιητικών δηλώσεων, δεν θα είναι σαφές εάν η αρχική εκτίμηση για τον αριθμό των δικαιούχων ήταν "φουσκωμένη" καθώς το Υπουργείο μιλούσε για σχεδόν 2.000.000 δικαιούχους, ή εάν τελικά αυτοί που δεν εντοπίστηκαν στη δεύτερη φάση, θα σπρώξουν τον αριθμό των δικαιούχων πολύ πάνω από τα 2 εκατομμύρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πάρε- δώσε των ιδιοκτητών ακινήτων με τις εφορίες θα συνεχιστούν και μετά από την Πρωτοχρονιά, με το τελικό κόστος των εκπτώσεων να ξεπερνά, όπως όλα δείχνουν, τα 150 εκατ. ευρώ...
parapolitika.gr

Read more...

"Ζαλίζεστε" και εκτίθεστε...


XynidisΤη δική του απάντηση στο άρθρο της Άννας Παναγιωταρέα –και μαζί με αυτό σε πολλούς άλλους- για τον...
πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, δίνει μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης, κάνοντάς της μάλιστα ... «διαφήμιση», αφού καλεί τους πολίτες να το διαβάσουν «για να αντιληφθούν την εμπάθεια της καθεστηκυίας τάξης απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου».

Αναρωτώμενος από τον τίτλο ακόμα της ανάρτησής του «αφού τους ‘ζαλίζει’ο Παπανδρέου, γιατί ασχολούνται;», ο πρώην υπουργός, αναρωτιέται «γιατί ένας άχρηστος, λίγος και τώρα πλέον και αμόρφωτος, είναι μόνιμος στόχος όλων αυτών που χρόνια τώρα υπερασπίστηκαν με νύχια και με δόντια την ολιγαρχία της χώρας;».

Αυτό το τελευταίο, ειδικά, δεν θα το άφηνε έτσι. «Ένα δεν είχε ακούσει μέχρι τώρα ο Παπανδρέου. Ότι είναι αμόρφωτος : ‘λίγο από όλα ίσον τίποτε’, λέει η κυρία Παναγιωταρέα. Και οι διαλέξεις στα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου, στις σπουδαιότερες συναντήσεις πολιτικής και διανόησης σε όλη την Οικουμένη είναι ένα τίποτα. Είναι επικοινωνία. Ποιος από όλους τους περισπούδαστους διανοητές-αρθρογράφους της σημερινής Ελλάδας μπορεί στοιχειωδώς να σταθεί σε αυτό το διεθνές επίπεδο; Να εξηγήσει τις έγινε στην Ελλάδα και να ακουστεί μια φωνή που δεν απαξιώνει τη χώρα;», αναρωτιέται στην ανάρτησή του, καλώντας όσους ενοχλούνται να ασχοληθούν με τις selfies τους ή να πάνε και σε κανένα ...μοναστήρι να ηρεμήσουν. «Με τον Παπανδρέου όμως μην ασχολούνται γιατί τους "ζαλίζει" και εκτίθενται», καταλήγει...
matrix24.gr

Read more...

Υπεξαίρεσε 400.000 ευρώ...


... για τον έρωτά της!...


Μέχρι και "χέρι" στους προθεσμιακούς λογαριασμούς πελατών της τράπεζας, στην οποία εργαζόταν, έβαλε...
37χρονη, για χάρη του έρωτά της, ο οποίος, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε το παραμικρό. Και οι δύο παραπέμπονται να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ανατολικής Κρήτης. Η υπόθεση αφορά στην υπεξαίρεση ποσού περίπου 400.000 ευρώ, όπως είχε προσδιοριστεί τότε από τράπεζα στον Πύργο.

Η 37χρονη διατηρούσε ερωτικό δεσμό με 49χρονο επιχειρηματία και η εμπλοκή της στην υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία. Η ίδια, κατά την απολογία της, είχε εμφανιστεί συντετριμμένη και μετανιωμένη για την πράξη της.

Υποστήριξε ότι είχε παθολογική αγάπη στο σύντροφό της και ήταν ψυχικά εξαρτημένη από εκείνον. Ισχυρίστηκε ότι, επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα με την εταιρεία του, της ζήτησε αρχικά να «σηκώσει» ένα συγκεκριμένο ποσό από την τράπεζα, διαβεβαιώνοντας την ότι θα το επέστρεφε στο ακέραιο και κανείς θα αντιλαμβανόταν το παραμικρό. Στην πορεία, όμως, της ζήτησε και άλλα χρήματα, λέγοντας της ότι σκόπευε να πάρει δάνειο, προκειμένου να καλύψει τη «μαύρη τρύπα».

Σύμφωνα με την 37χρονη, όχι μόνο δεν πήρε δάνειο, όπως της είχε υποσχεθεί, αλλά συνέχισε να την πιέζει, καθώς κινδύνευε να του σφραγίσουν επιταγές. Σφοδρά ερωτευμένη μαζί του προχώρησε στην υπεξαίρεση, μέχρι που αποκαλύφθηκε. Κατά την απολογία της, ανέφερε ότι η ίδια έχει καταστραφεί οικονομικά από αυτήν την ιστορία, καθώς ό,τι είχε και δεν είχε το εκποίησε ή το υποθήκευσε, προκειμένου να επιστρέψει στην τράπεζα μέρος των χρημάτων που είχε υπεξαιρέσει.

Ο 49χρονος, από την πλευρά του, υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν γνώριζε για την υπεξαίρεση, ενώ διέψευσε ότι είχε ζητήσει από τη φίλη του να πάρει αυτά τα χρήματα. Πίστευε, όπως ισχυρίστηκε, ότι τα χρήματα προέρχονταν από δάνειο...
ΠΑΤΡΙΣ - cretalive.gr

Read more...

Στην Εισαγγελία Εφετών σήμερα η δήμαρχος Ζωγράφου Τ. Καφατσάκη...


Από την Εισαγγελία Εφετών έχει κληθεί σε απολογία, σήμερα Πέμπτη, η δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη, για την...
αρνησικυρία που άσκησε ενάντια στο νεοσύστατο μέτρο της αξιολόγησης που προωθείται από την κυβέρνηση.  


Υπενθυμίζεται πως εχθές ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, κατέθεσε ενώπιον της Εισαγγελέως με την ιδιότητα του υπόπτου για τα αδικήματα της απείθειας και της παράβασης καθήκοντος, ενώ στην κατάθεσή του χαρακτήρισε αντισυνταγματικό το νέο νόμο που δεν εφαρμόζεται. 

Παράλληλα, έχουν κληθεί οι δήμαρχοι Αγ. Ρέντη - Νίκαιας, Πάτρας και Λάρισας...
stokokkino.gr

Read more...

Στοιχεία του ΥΠΕΣ Πόσοι έχουν ζητήσει αποζημίωση για τις καταστροφές από τις πλημμύρες


Πόσοι έχουν ζητήσει αποζημίωση για τις καταστροφές από τις πλημμύρες
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Στις 1.085 για ακίνητα και στις 422 για αυτοκίνητα έχουν φθάσει οι αιτήσεις για αποζημίωση λόγω ζημιών από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Αττική, ενώ 395 πολίτες έχουν ζητήσει το έκτακτο βοήθημα των 586 ευρώ.

Αυτά είναι τα επικαιροποιημένα στοιχεία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Απόστολου Κακλαμάνη.

Έως την Κυριακή είχαν καταγραφεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ζημιές σε μόλις 580 ακίνητα και 168 αυτοκίνητα.

Ο κ. Ντινόπουλος διαβεβαίωσε ότι άμεσα καταβάλλεται το έκτακτο βοήθημα των 586 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο έχει δεσμεύσει για το σκοπό αυτό κονδύλι ύψους 300.000 ευρώ και πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 395 αιτήσεις από τους δήμους Αχαρνών, Ιλίου, Περιστερίου, Πειραιώς και Φυλής.

Έως αύριο, Παρασκευή, πάντως που λήγει η προθεσμία υποβολής της σχετικής αίτησης, ο αριθμός αυτός των δικαιούχων αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο.

Παράλληλα, ο κ. Ντινόπουλος επισήμανε ότι και οι 25 δήμοι της Αττικής που έχουν υποστεί ζημιές μπορούν από χθες να υποβάλουν αίτημα και να πάρουν χρήματα για αντιπλημμυρικά έργα από το κονδύλι ύψους 900.000 ευρώ που έχει στη διάθεση του το υπουργείο Εσωτερικών.

Το υπουργείο Εσωτερικών, για να διευκολύνει τις υπηρεσίες των δήμων και να γίνει γρήγορη ταυτοποίηση και καταγραφή ζημιών, έχει ήδη διαβιβάσει τα δελτία καταγραφής ζημιών που έκανε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο κ. Ντινόπουλος χαρακτήρισε ανεπαρκή τα κονδύλια για τα αντιπλημμυρικά έργα, καθώς, όπως είπε, για τη θωράκιση μόνο της Αττικής απαιτούνται περίπου 1,5 με 2 δισ. ευρώ, σημειώνοντας ότι το διάστημα 2003-2014 διατέθηκαν από την Περιφέρεια μόλις 450 ευρώ. Πάντως, ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι έπειτα και από σχετική εντολή του πρωθυπουργού, θα προχωρήσουν με ταχύτατους ρυθμούς τα αντιπλημμυρικά έργα, μέσα από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης τόνισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών με την Περιφέρεια Αττικής.

«Η Περιφέρεια δεν ανήκει σε κόμματα. Έπρεπε στο πρωθυπουργικό μέγαρο, να είχαν κληθεί και η περιφέρεια και οι δήμαρχοι, γιατί αυτοί συνδέουν τον πληθυσμό με το κράτος. Πρέπει να υπάρξει συνεργασία» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read more...

Από το 2010 ώς σήμερα Ενάμισι δισ. ευρώ έβγαλαν στο εξωτερικό 5.260 δημόσιοι υπάλληλοι


Ενάμισι δισ. ευρώ έβγαλαν στο εξωτερικό 5.260 δημόσιοι υπάλληλοι
  (Φωτογραφία:  Reuters )

Αθήνα
Ποσά ύψους 1,5 δισ. ευρώ βγήκαν με εμβάσματα σε τράπεζες του εξωτερικού από το 2010 ώς σήμερα από 5.260 δημοσίους υπαλλήλους ή τους συζύγους τους, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σχεδόν οι μισοί εξ αυτών είναι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, ενώ οι υπόλοιποι είναι κυρίως υπάλληλοι των υπουργείων Υγείας (κυρίως γιατροί), Άμυνας, Οικονομικών, Υποδομών και των ΟΤΑ.
Μάλιστα, 415 από τους 5.260 δημοσίους υπαλλήλους με συνολικό ποσό αποστολής εμβασμάτων 117.000.000 ευρώ (μέσος όρος 283.000 ευρώ ανά υπάλληλο) αποχώρησαν πρόσφατα από το Δημόσιο για διάφορους λόγους, μετά την εντολή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη για έλεγχο περιουσιακής κατάστασης.
Ο έλεγχος του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης αφορά το σύνολο σχεδόν των υπαλλήλων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, πλην ορισμένων κατηγοριών δημοσίων λειτουργών και υπαλλήλων που εξαιρούνται από την αρμοδιότητά του, όπως αιρετά όργανα, δικαστές, μετακλητοί υπάλληλοι, αστυνομικοί, λιμενικοί, κ.λπ.
Έκτακτη συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα είχαν σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου.
Το ΣΕΕΔΔ ερευνά τις υποθέσεις των εν ενεργεία δημοσίων υπαλλήλων, ενώ για τις υπόλοιπες υποθέσεις θα επιληφθεί η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Πάντως, η αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό αποτελεί νόμιμη ενέργεια στο πλαίσιο  της ελευθερίας διακίνησης κεφαλαίων που συνιστά θεμελιώδη αρχή της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο έλεγχος αφορά αποκλειστικά και μόνο την περιουσιακή κατάσταση των υπαλλήλων και συγκεκριμένα εάν τα ποσά που έχουν αποσταλεί στο εξωτερικό δικαιολογούνται από νόμιμα εισοδήματα.
Newsroom ΔΟΛ

Read more...