Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Πολίτες ματαίωσαν πλειστηριασμό στη Νέα Ιωνία...



 Δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας χθες, Τετάρτη, με στόχο τη ματαίωση δύο πλειστηριασμών κατοικιών της περιοχής.  
Στην ...
μαζική κινητοποίηση, με σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»,  καλούσαν πολλές συλλογικότητες, πολιτικές οργανώσεις και σωματεία της περιοχής. 

 

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος ekfrasi.net, την προγραμματισμένη ώρα (3.45) δεκάδες πολίτες είχαν γεμίσει τους χώρους μέσα και έξω από το Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας, αριθμός που αυξανόταν όσο πέρναγε η ώρα. Η συγκέντρωση των πολιτών λειτούργησε αποτρεπτικά για τους παράγοντες του πλειστηριασμού, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν καθόλου, πλην μιας συμβολαιογράφου η οποία αποχώρησε μόλις είδε το πλήθος.

 

Οι συγκεντρωμένοι διαδήλωσαν την ετοιμότητά τους να βρίσκονται στο χώρο όποτε έχει πλειστηριασμό. Μεταξύ των συγκεντρωμένων ήταν άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης – η αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Όλγα Κατημερτζή , οι δημοτικοί σύμβουλοι Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Γιώργος Πάνος (πρόεδρος ΔΣ) και Βασίλης Παπακώστας, ο δημοτικός σύμβουλος Μεταμόρφωσης Βασίλης Καραβάκος με ομάδα της “Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση”.

 
Ακόμα ήταν αντιπροσωπεία του κινήματος “Δεν Πληρώνω”, του Ε.ΠΑ.Μ., των ΑΝ.ΕΛΛ με τον γραμματέα νομικής υποστήριξης δανειοληπτών Σωτήρη Αβδελίδη, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από Ν. Ιωνία, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ των πέριξ Δήμων και η Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας «Υδραγωγείο».

Με πληροφορίες από: ekfrasi.net


topontiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: