Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Τσίπρας: Ο Ολάντ γνώριζε για τις πρόωρες εκλογές...


Ο Τσίπρας είχε ενημερώσει τον Ολάντ ότι σχεδιάζει πρόωρες εκλογές από τις 6 Αυγούστου
-Τι νέο ετοιμάζει για τη διαχείριση του Μνημονίου, στην περίπτωση που θα κερδίσει τις εκλογές.
-Σκέψεις για μετεγκατάσταση του πρωθυπουργικού γραφείου, από το Μαξίμου...
 Στον ειδικό ρόλο του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε συνομιλία που είχε κατά της συνάντησής του με μέλη της νεολαίας του κόμματος. Ο κ. Τσίπρας στη συζήτηση αποκάλυψε ότι είχε...
ενημερώσει τον Γάλλο Πρόεδρο για το ότι σκέφτεται να προκηρύξει εκλογές, ήδη από τις αρχές Αυγούστου, καθώς έχανε βουλευτές.

Οι κύριοι Τσιπράς και Ολάντ είχαν βρεθεί στην Αίγυπτο για τα εγκαίνια της νέας διώρυγας του Σουέζ στις 6 Αυγούστου. Στην κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν ο τότε Έλληνας πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Γάλλο πρόεδρο για τις προθέσεις του και ο κ. Ολάντ φέρεται να του είπε πως είναι η μόνη λύση. Επίσης στην συγκεκριμένη συνομιλία ο κ. Τσίπρας φέρεται να αναρωτήθηκε αν η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ φέρει αντίρρηση και ο κ. Ολάντ του απάντησε πως θα φέρει, αλλά παρόλαυτά τον ενθάρρυνε να προχωρήσει στη διεξαγωγή εκλογών.

Στην ίδια συνομιλία ο κ. Τσίπρας ανέφερε στον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας πως στο ενδεχόμενο που θα κερδίσει τις εκλογές θα δημιουργήσει ένα νέο υπουργικό χαρτοφυλάκιο για τη διαχείριση του Μνημονίου, στα πρότυπα της πορτογαλικής κυβέρνησης.

Λίγες μέρες μετά τη συνομιλία με τον Φρανσουά Ολάντ και συγκεκριμένα στις 20 Αυγούστου, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την παραίτηση της κυβέρνησής του με σκοπό τη διενέργεια πρόωρων εκλογών.

Σε ό,τι αφορά στις συνεργασίες για την επόμενη ημέρα ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρξει κυβέρνηση, εντούτοις απέφυγε να απαντήσει με ποιον θα συνεργαστεί εάν είναι πρώτο κόμμα, λέγοντας «κάτσε να δουμε το αποτέλεσμα».

Επίσης στις σκέψεις του πρωθυπουργού βρίσκονται και μια σειρά από αλλαγές στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού ο ίδιος, όπως και πολλοί προκάτοχοί του, κατά πληροφορίες το χαρακτηρίζει καταθλιπτικό και φαίνεται ότι εξετάζει το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης του πρωθυπουργικού γραφείου.

protothema.gr

Read more...

«Πρέπει να πολεμήσουμε για το μέλλον»...


«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Το μέλλον είναι κάτι για το οποίο πρέπει να πολεμήσουμε», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο δίκτυο Sky Italia.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι η προεκλογική εκστρατεία ήταν... πολύ δύσκολη προσθέτοντας ότι «όλα θα εξαρτηθούν από το ποσοστό που θα λάβουμε αύριο, αν θα είμαστε κοντά στην απόλυτη πλειοψηφία και αυτό θα εξαρτηθεί από τα κόμματα τα οποία θα μπούνε στην βουλή με τα οποία θα μπορούμε να συνεργασθούμε. Αυτό είναι το κύριο θέμα».

Ο κύριος Τσίπρας, όταν πληροφορήθηκε ότι ο δημοσιογράφος που του έθετε τις ερωτήσεις, ήταν Ιταλός, πρόσθεσε: «Αν έθετα υποψηφιότητα στις ιταλικές εκλογές μπορεί να πετύχαινα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, εύχομαι ότι καλύτερο στους Ιταλούς συντρόφους μου. Έχουμε ένα κοινό μέλλον για το οποίο πρέπει να πολεμήσουμε, αυτό είναι το μήνυμα».

Read more...

Ο Κουτσούμπας και το ρόλεξ...


ΒΙΝΤΕΟ...
Σε καφενείο, στην αγορά της Καλλιθέας, απόλαυσε ο Κουτσούμπας τα καθιερωμένα ούζα, όπως...
επιτάσσει η ημέρα. 
Εκεί πριν ξεκινήσει το τραπέζι, απευθυνόμενος σε όσους βρίσκονταν στο χώρο, είπε ότι θέλει να κάνει κάποιες δηλώσεις κι αμέσως έβγαλε το ρολόι του λέγοντας: «Αυτό είναι το ρολόι που κάνει χιλιάδες ευρώ. Είναι ρόλεξ. Κάνει μόλις 10 ευρώ».

Δείτε το βίντεο: 

Read more...

Για ψαράκι στον Πειραιά, ο Καμμένος...


Σε ταβέρνα στον Πειραιά ο Καμμένος (φωτό)Με υποψηφίους βουλευτές του Πειραιά συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", Πάνος Καμμένος.

Για την «παραδοσιακή ανάπαυλα» πριν την κάλπη της Κυριακής, η ομήγυρη προτίμησε ένα...
ταβερνάκι στην ψαραγορά του Πειραιά.

Ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" θα ασκήσει, αύριο Κυριακή στις 09:00, το εκλογικό του δικαίωμα στo 72ο Εκλογικό Τμήμα (Δημοτικό Σχολείο Λαρανίου) του Δήμου Γόρτυνας του Νομού Ηρακλείου Κρήτης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Καμμένος είναι υποψήφιος στον νομό Ηρακλείου και στην Β Αθήνας.

newpost.gr

Read more...

Για ούζα στη Νίκαια, ο Παναγιώτης...


Για ούζα στη Νίκαια ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
Ποιοι ήταν παρόντες.
Δείτε τις φωτογραφίες...
Σε ουζερί στην περιοχή της Νίκαιας συναντήθηκε με δημοσιογράφους και υποψήφιους με την Λαϊκή Ενότητα ο πρόεδρος του κόμματος, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Ο Λαφαζάνης έφτασε στο ουζερί επί της Παναγή Τσαλδάρη λίγο πριν τις 14:00, χωρίς... αστυνομική παρουσία συνοδευόμενος από μέλη του κόμματος.
 Ο  Λαφαζάνης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των πρόωρων βουλευτικών εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου, τονίζοντας πως η Λαϊκή Ενότητα θα παραμείνει συνεπής στην αντιμνημονιακή πολιτική και θα υπερασπιστεί το "όχι" του ελληνικού λαού μέχρι το τέλος.

Παρόντες στο γεύμα ήταν ο Μανώλης Γλέζος που έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους παρευρισκομένους, ο επικεφαλής του Επικράτειας, Στάθης Σταυρόπουλος κι οι υποψήφιοι βουλευτές Κώστας Ήσυχος, Στάθης Λεοτσάκος, Δημήτρης Στρατούλης, Μάνια Μπαρσέφσκι και Βασίλης Πριμικύρης..






Ο Κώστας Ήσυχος




Ο Στάθης Λεωτσάκος


Ο Κώστας Ήσυχος και ο Στάθης Σταυρόπουλος

πηγη protothema.gr

Read more...

Ο χαλαρός καφές του Αλέξη Τσίπρα στο Μοναστηράκι...



Με νέους στο Μοναστηράκι ο Τσίπρας την παραμονή των εκλογών
...και το δώρο του δημοσιογράφου της ΕΡΤ (ΦΩΤΟ)... 
Ευδιάθετος έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά τις 13:00 στο καφέ SIX D.O.G.S, στο Μοναστηράκι, όπου τον περίμενε, εκτός από τους νέους, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε...
δηλώσεις προσερχόμενος και λίγο αργότερα σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους σημείωσε ότι η σημερινή ημέρα είναι ημέρα χαλάρωσης. Αστειευόμενος ζήτησε προγνωστικά για το αποτέλεσμα των αυριανών εκλογών, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος.




Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε και ένα δώρο από τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Ρώμη, Δημήτρη Δεληολάνη. Ο γνωστός δημοσιογράφος προσέφερε στον  Τσίπρα το βιβλίο που έχει γράψει. Η Πρόκληση της Αθήνας, σχετικά με την ελληνική Αριστερά, και το οποίο έχει κυκλοφορήσει σε Ιταλία και Γαλλία. 





















Read more...

Που θα ψηφίσει ο Π. Καμμένος...



Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015, στις 09:00, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στo...
72ο Εκλογικό Τμήμα (Δημοτικό Σχολείο Λαρανίου) του Δήμου Γόρτυνας του Νομού Ηρακλείου Κρήτης...

Read more...

Βαγγέλης και Ντόρα, στο (σχεδόν άδειο) εκλογικό περίπτερο της ΝΔ...


ntora3
Δείτε τις φωτογραφίες...
 Μόνο μερικούς ψηφοφόρους συνάντησε το πρωί του Σαββάτου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα.
Λίγα... λεπτά νωρίτερα... εσκασε μύτη και η Ντόρα Μπακογιάννη, για να στηρίξει...
Ιδου μερικές φωτό (σε κοντινά πλάνα πάντα)...meima1ntora1

Read more...

Στην Κυψέλη θα ψηφίσει ο Αλέξης Τσίπρας...


ΤΣΙΠΡΑΣ
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτίριο των...
27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου, στην Κυψέλη.
Ο Tσίπρας θα προσέλθει στο εκλογικό τμήμα στις 10:15 το πρωί...

Read more...

"Η συζήτηση για το χρέος δεν είναι τόσο σημαντική"...



Απίστευτη δήλωση Mεϊμαράκη!
ΒΙΝΤΕΟ...
Αποκαλυπτικός ήταν ο Β.Μειμαράκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, για τον τρόπο που ΔΕΝ θα διαπραγματευτεί το θέμα του χρέους.
Σε ερώτηση της Σίας Κοσιώνη αν θα στηρίξει...
μετεκλογικά μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε σημαντικά θέματα όπως η διαπραγμάτευση του χρέους ο Β.Μεϊμαράκης την διέκοψε για να τονίσει ότι «δεν είναι τόσο σημαντική η συζήτηση για το χρέος».

Σε δεύτερη διευκρινιστική ερώτηση της δημοσιογράφου ο Β.Μεϊμαράκης επέμεινε υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι και τόσο σημαντική. Ο κ. Τσίπρας την  έχει αναγάγει σε τόσο σημαντική. Υπάρχουν χώρες που έχουν μεγαλύτερο  χρέος».

Αργότερα σε νέα ερώτηση για την βιωσιμότητα του χρέους ο Β.Μεϊμαράκης είπε ότι το χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο αλλά δεν πρέπει να το λέμε γιατί δεν θα μας δανείζουν χρήματα. Επιπροσθέτως, διευκρίνισε ότι το χρέος πλέον δεν είναι χρέος ιδιωτών αλλά χρέος κρατών, εννοώντας  τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης που συμμετείχαν στην δανειακή σύμβαση. Και τι θα κάνει με αυτό; Ο Β.Μεϊμαράκης δεν χρησιμοποίησε την λέξη «διαπραγμάτευση» αλλά την λέξη «συζήτηση» και «συνεννόηση».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ...

Πηγή avgi.gr

Read more...

Τι είπαν οι πολιτικοί αρχηγοί λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες Με ποιο μήνυμα έκλεισαν την προεκλογική τους εκστρατεία οι πολιτικοί αρχηγοί


Καθώς απομένουν λίγες ώρες μόνον για να ανοίξουν οι κάλπες, οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων τοποθετούνται για το διακύβευμα των εκλογών.
arxigoi
Στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου οι πολιτικοί αρχηγοί σταχυολογούν τις θέσεις και τις πεποιθήσεις τους, εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα και καλούν τους πολίτες να δώσουν δυναμικό παρών.
Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ
«Την Κυριακή έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα κρίσιμο δημοψήφισμα: το δίλημμα της κάλπης είναι αν θα αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω ή θα συνεχίσουμε μαζί τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε το Γενάρη, να επιστρέψει στη πατρίδα μας η αξιοπρέπεια . Αν θα επιστρέψει το παλιό καθεστώς που κυβέρνησε τη χώρα για 40 χρόνια φορτώνοντας στο λαό χρέη και ελλείμματα, ή θα προχωρήσουμε μπροστά συνεχίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια της απελευθέρωσης του λαού μας από τα δεσμά του παρελθόντος.
Τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και όλων των Ελληνίδων ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν την Κυριακή.»
Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πρόεδρος ΝΔ
«Πρώτος Τσίπρας σημαίνει μη ύπαρξη κυβέρνησης. Το ζητούμενο είναι να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και ιδιωτικοποιήσεις που προβλέπονται στο μνημόνιο που ο κ. Τσίπρας δεν τις πιστεύει και δεν τις θέλει. Ο πολίτης καλείται να επιλέξει μεταξύ κανονικότητας και ευρωπαϊκής πορείας ή αν ο Τσίπρας θα κάνει πάλι λανθασμένες συμφωνίες. Έχουμε διδαχθεί από τα λάθη μας, δεν είμαστε οι ίδιοι.Θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, ως κυβέρνηση δοκιμασμένους και όσους ξέρουν το αντικείμενό τους. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλώς ηλικιακά νέος... Είναι κάτι το παλιό, βρίζει χωρίς λόγο, λέει πάρα πολλά ψέματα, δεν εφάρμοσε παρά πολλά... ακολουθεί παλαιοκομματικές μεθόδους. Διχαστικό σύνθημα το παλιό και το νέο και το παλιό μπορεί να συμπορευτεί με το νέο ο ενθουσιασμός των παλιών με την εμπειρία μπορούν να συνδυαστούν».
Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής «Λαϊκής Ενότητας»
«Το δίλημμα δεν είναι ο εναπομείνας ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, Τσίπρας ή Μεϊμαράκης, γιατί έχουν κοινό μετεκλογικό πρόγραμμα να εφαρμόσουν. Το πραγματικό δίλημμα για τον τόπο είναι αν θα έχουμε μνημόνια που λεηλατούν τη χώρα ή θα τελειώνουμε με τα μνημόνια.
Τον εφιάλτη των μνημονίων μπορεί να τον ανακόψει μόνο η Λαϊκή Ενότητα. Μόνο την Λαϊκή Ενότητα τρέμουν τα ευρωπαϊκά και τα εγχώρια κατεστημένα και μόνο τη δύναμή της φοβούνται. Η Λαϊκή Ενότητα μπορεί να είναι η δύναμη που με το ποσοστό που θα πάρει στις εκλογές να καθορίσει στην κυριολεξία τις μετεκλογικές εξελίξεις. Κι εφόσον εμείς έχουμε μια ισχυρή δύναμη στην Βουλή και στο λαό, τότε είναι βέβαιο ότι την Δευτέρα η μνημονιακή συναίνεση θα πέσει στο κενό. Τα μνημόνια δεν θα εφαρμοστούν και οι συγκυβερνήσεις οι οποίες θα ακολουθήσουν μετεκλογικά θα δοκιμαστούν σκληρότατα»
Σταύρος Θεοδωράκης
Στις δουλειές, το χτύπημα της διαφθοράς και την επανάσταση στην Παιδεία προσδιορίζει τη «νέα μεγάλη ιδέα» ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Με δήλωσή του στο Matrix24.gr, ζητά από τους πολίτες να δώσουν 10% στο Ποτάμι, κάνοντάς το τον ‘τρίτο πόλο’ για Δικαιοσύνη, Εργασία και Παιδεία.
Ολόκληρη η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη έχει ως εξής :
«Τώρα Ποτάμι!
Στις εκλογές της Κυριακής το Ποτάμι ζητάει από τους πολίτες να του δώσουν 10%. Μόνο με ένα δυνατό Ποτάμι δεν θα γυρίσουμε στο παρελθόν. 20 χρόνια κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ, 16 η ΝΔ, 4 και οι δύο μαζί και βέβαια όλοι θυμούνται τους εφτά καταστροφικούς μήνες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τους πληρώσαμε λοιπόν ακριβά. Με ένα δυνατό Ποτάμι το πελατειακό κράτος τελειώνει και οι θέσεις ευθύνης θα πάνε στους ικανούς και όχι ξανά σε κομματικούς υπαλλήλους.
Δουλειές-χτύπημα της διαφθοράς- επανάσταση στην Παιδεία, αυτή είναι η νέα μεγάλη ιδέα. Έχουμε τις λύσεις - έχουμε τα πρόσωπα. Τα ψηφοδέλτια μας δείχνουν τον δρόμο: Νικηφόρος Διαμαντούρος, Λενιώ Μυριβήλη, Ζωή Αποστολοπούλου, Βασίλης Μαρκής, Μάνος Ματσαγγάνης, Χάρης Θεοχάρης, Παναγιώτης Καρκατσούλης, Νίκος Αλιβιζάτος, μαζί με άλλους άξιους ανθρώπους, δοκιμασμένους στην πραγματική ζωή και όχι στα κομματικά γραφεία.
Την Κυριακή ψηφίζουμε για να κάνουμε το Ποτάμι πιο δυνατό. Να το φέρουμε στο 10%. Να κάνουμε το Ποτάμι τον μεγάλο τρίτο πόλο για δικαιοσύνη, εργασία παιδεία».
Δημήτρης Κουτσούμπας, γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ 
«Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ μπορεί να εκφράσει αυτό που κάθε μέρα έχει στο μυαλό του ο λαός μας: τους δοκιμάσαμε όλους, τους είδαμε όλους. Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ είναι η απάντηση στο ερώτημα: Υπάρχει λύση, υπάρχει διέξοδος ή είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε τα μνημόνια, να ζούμε στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, την ανεργία και τη φτώχεια; Και το ΚΚΕ απαντά κατηγορηματικά: Ναι, υπάρχει λύση με το ΚΚΕ στο δρόμο της ανατροπής.  Την Κυριακή με την ψήφο σου, βάλε το λιθαράκι σου σε αυτό το δρόμο. Η ψήφος στα άλλα κόμματα είναι νέο εμπόδιο σε οποιαδήποτε ελπίδα.
Την επόμενη μέρα κυβέρνηση θα υπάρξει, είτε αυτή είναι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με το ΠΟΤΑΜΙ, το ΠΑΣΟΚ και τους ΑΝΕΛ, αν μπουν στη Βουλή, είτε αυτή είναι μία κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού τώρα ή ακόμα και αργότερα. Το ζήτημα είναι ποιος θα είναι αντιπολίτευση απέναντι σε μια τέτοια κυβέρνηση που θα υλοποιεί ένα προς ένα τα προαπαιτούμενα που έχουν ψηφιστεί και θα παίρνει κι άλλα;»
Πάνος Καμμένος, πρόεδρος ΑΝΕΛ
«Ξέρουν να κερδίζουν (σ.σ. οι αντίπαλοι των ΑΝΕΛ) στις δημοσκοπήσεις, ξέρουμε να κερδίζουμε στις εκλογές, και τώρα θα ξανανικήσουμε. Την Κυριακή ο ελληνικός λαός θα επιβεβαιώσει την πολιτική της εθνικής συμφιλίωσης. Όχι μόνο δεν θα είμαστε παρένθεση όπως ήθελαν, αλλά εμείς θα τελειώσουμε την Μεταπολίτευση και θα γράψουμε το νέο κεφάλαιο στην Ιστορία. Θέλουν να ενώσουν τα κόμματά τους για να σωθούν οι ίδιοι από την Δικαιοσύνη και τα σίδερα της φυλακής. Δεν θα σωθεί κανείς τους, είδα ένα σποτ που έλεγε “ψηφίστε μας για να μην μιλάμε άλλο για σκάνδαλα”, εγώ σας λέω ψηφίστε μας για να τους τσακίσουμε και να τους στείλουμε εκεί που πρέπει. Λύστε μας τα χέρια για να οδηγήσουμε την Ελλάδα στο αύριο, φέρνοντας το καινούργιο, γιατί αυτό είναι η πρώτη και μόνη μας προτεραιότητα»
Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος ΠΑΣΟΚ
Να επιστρέψουν στο «κοινό τους σπίτι» καλεί τους παλιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά. Με δήλωσή της στο Matrix24.gr, η ίδια δηλώνει πως το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη αξίζει να αναδειχθεί σε τρίτη δύναμη, ώστε να παίξει τον ρόλο του καταλύτη για μία σταθερή κυβέρνηση τετραετίας.
«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΠΑΣΟΚ μπορούν να αναδειχθούν ως Τρίτος Πόλος, ως Τρίτη Δύναμη θετικός καταλύτης για τις πολιτικές εξελίξεις και εγγύηση για μια σταθερή Κυβέρνηση τετραετίας με Δημοκρατικό, Μεταρρυθμιστικό και Προοδευτικό πρόγραμμα. Ένα συνεκτικό, αξιόπιστο και ιεραρχημένο πρόγραμμα Παραγωγής, Ανασυγκρότησης, Ανάπτυξης, Απασχόλησης, Κοινωνικής Συνοχής και Δικαιοσύνης», λέει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Απευθυνόμενη 24 ώρες πριν από το άνοιγμα της κάλπης σε όλους τους πολίτες και δη σε αυτούς που διαχρονικά έχουν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, σημειώνει : «Ας αφήσουμε πίσω μας το χθες. Μετά από έξι χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη το ″Κοινό μας Σπίτι″είναι εδώ, ανοιχτό και πάλι σε όλους. Το «δένδρο» της Δημοκρατικής Παράταξης μπορεί και πάλι να αναγεννηθεί, να δώσει ξανά καρπούς, για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Κόψαμε τα κλαδιά που μας πλήγωσαν, ας μην κόψουμε όμως τις κοινές μας ρίζες».
Η Φώφη Γεννηματά καλεί όλους «να αγωνιστούμε μαζί, με Μνήμες, με Προτάσεις και με Όνειρα. Για το παρόν και το μέλλον, της πατρίδας, της Δημοκρατίας, της Κοινωνίας και της Νέας Γενιάς».
«Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη αξίζει την υποστήριξη σας, την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Πάμε πάλι μαζί, ξανά δυνατοί», λέει, καταλήγοντας πως το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη αξίζει να αναδειχθεί τρίτη δύναμη, κρίσιμη, χρήσιμη, ευρωπαϊκή, «εγγύηση και καταλύτης για μία σταθερή κυβέρνηση τετραετίας, με Δημοκρατικό, Μεταρρυθμιστικό, Προοδευτικό Πρόγραμμα».
http://www.matrix24.gr/

Read more...

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες...


Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδεςΣημαντική μεταβολή των καιρικών συνθηκών αναμένεται να αρχίσει από τα βορειοδυτικά τις βραδινές ώρες της Κυριακής. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με ανέμους και...
χαλαζοπτώσεις. 

Τη Δευτέρα σταδιακά θα επιδεινωθούν οι καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα με τα έντονα φαινόμενα να επηρεάζουν κυρίως τη Δυτικη, τη Βόρεια Ελλάδα καθώς και την ανατολική νησιωτική χώρα. 

Την Τρίτη είναι πιθανό να συνεχιστεί η κακοκαιρία με τα έντονα φαινόμενα να περιορίζονται στο τέλος της ημέρας στη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Αναλυτικές προβλέψεις στο weather.in.gr.

Read more...