Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν την τελευταία ώρα στο διαδίκτυο αναφέρουν πως ο άνθρωπος που φαίνεται να είναι ο υπεύθυνος για το λάθος της λειτουργίας των πέντε γνωστών δαχτυλιδιών των Ολυμπιακών Αγώνων, το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Οπως...
αναφέρουν:
Σύμφωνα με τις τοπικές εκθέσεις στο σώμα του άτυχου Borris Avdeyevο, βρέθηκαν πολλαπλές μαχαιριές.
Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος άνδρας, που ήταν υπάλληλος της τεχνικής Avdeyev, δέχθηκε τα πυρά έπειτα από τη βλάβη που στάθηκε ικανή το βράδυ της Παρασκευής να «εκθέσει» ολόκληρη τη Ρωσία με τις πέντε νιφάδες χιονιού που ενώ έπρεπε να μετατραπούν στους πέντε γνώριμους Ολυμπιακούς κύκλους, δεν έγινε, παρά μόνο στα πρώτα τέσσερα.
Αν και το σώμα του ήταν άσχημα παραμορφωμένο, μέχρι στιγμής αξιωματούχοι αναφέρουν πως δεν υπάρχει υποψία που να οδηγεί κάπου.
«Σίγουρα υπήρχαν μαχαιριά πληγές και μώλωπες σε όλο το σώμα, αλλά ποιος ξέρει τι την προκάλεσε. Ίσως σκόνταψε και έπεσε σε ένα σύνολο μαχαίρια. Αυτή τη στιγμή εμείς αυτό απόφαση ένα τυχαίο θάνατο», σχολιάζει ο αξιωματούχος.
«Είναι τρομερό όταν ατυχήματα όπως αυτό συμβαίνουν. Αλλά και πάλι, ίσως ο κ. Avdeyev θα πρέπει να έχετε σκεφτεί δύο φορές πριν αυτός μαντάρα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ατυχήματα τείνουν να συμβαίνουν σε ανθρώπους που προδίδουν Ρωσία», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.