Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Η δράση της "Κερκετεύς" στην Ηλεία και η υπογραφή του Πέτρου Δούκα...



Από το http://mnodaros.blogspot.com/
Του Μάκη Νοδάρου
(και για την αντιγραφή
Γιάννης Καραγιαννόπουλος)
....Με το πρόσχημα της βοήθειας για τα αντιπλημμυρικά έργα, η εταιρεία ΚΕΡΚΕΤΕΥΣ γεμίζει την περιοχή με φορτηγά και εργοτάξια, διαχειριζόμενη τα φερτά υλικά των ποταμών της Ηλείας και σχηματίζοντας "ντεπώ" για την υλοποίηση της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, η οποία ψηφίζεται να ξεκινήσει λίγες μέρες μετά τις φωτιές, από τον κο Σουφλιά, περνώντας απολύτως προκλητικά μέσα από το προστατευόμενο οικοσύστημα από τη συνθήκη NATURA 2000 της περιοχής του Καϊάφα!!!
Και φυσικά ακολουθούν η απαράδεκτη συμπεριφορά προς τους πληγέντες και τους συγγενείς των θυμάτων από την Δημοτική Αρχή της Ζαχάρως, καθώς και η προκλητικότατη και εξευτελιστική διαχείρηση των χρημάτων των δωρητών από όλο τον κόσμο, που αντί να διατεθούν για την ανακούφιση των πληγέντων, γίνονται Πλατείες, Πεζοδρόμια, και Δημαρχιακά Μέγαρα, παράνομες διαδικασίες, προκειμένου να χτιστούν τα πολιτικά προφίλ των επιτειδίων πάνω στις στάχτες των αδικοχαμένων ανθρώπων!!!
Ένα μόνο θέλω να συμπληρώσω: Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω από απόλυτα αξιόπιστη Κτηματομεσιτική πηγή της Αμερικής, υπάρχει χάρτης οικοπεδοποιημένων εκτάσεων της Ηλείας προς πώληση, από το 1999!!!
Φίλοι μου, μην τα θεωρείται όλα απλές συμπτώσεις!!!
Σίγουρα είναι πάρα πολλά αυτά που δεν γνωρίζουμε ή δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ, κι όμως "κάποιοι" φροντίζουν να...
τα οραματίζονται και τολμούν να τα πραγματοποιούν, προφασιζόμενοι την οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία πλούτου για "το καλό μας"!!!

- ....Στις 27-8-2007 ο κος Πέτρος Δούκας, υπηρεσιακός υφυπουργός λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 16-9-2007, υπέγραψε την παραχώρηση 2.650 στρεμμάτων παραθαλάσσιας έκτασης που ανήκουν στην ΚΕΔ, στον Δήμο Ζαχάρως για τουριστική εκμετάλευση, με αδιαφανείς διαδικασίες!!!
Δύο εβδομάδες μετά τις πυρκαγιές η εταιρεία ΚΕΡΚΕΤΕΥΣ, προφασιζόμενη τη βοήθεια για τα αντιπλημμυρικά έργα, καταφέρνει να ξεκινήσει την αποκομιδή φερτών υλικών από τα ποτάμια της Ηλείας και τη δημιουργία "ντεπώ" με αυτά, προκειμένου να πετύχει την οικονομικότερη και πλέον συμφέρουσα προσφορά για την κατασκευή της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ που ο κος Σουφλιάς υπογράφει, και η οποία περνά μέσα από την καμένη πλέον προστατευόμενη περιοχή του δικτύου NATURA 2000, της λίμνης του Καϊάφα!!!...

press-gr.

Read more...

Ερευνες για την επίθεση κατά διμοιρίας ΜΑΤ

Σε εξέλιξη επιχείρησητης αστυνομίας για τον εντοπισμό του αγνώστου, ο οποίος πυροβόλησε το βράδυ της Παρασκευής προς μία κλούβα των ΜΑΤ, που βρισκόταν στη Χαριλάου Τρικούπη. Από τους πυροβολισμούς έσπασε το παρμπρίζ, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ανδρες των ΜΑΤ καταδίωξαν τον άνδρα, ο οποίος είχε καλύψει το πρόσωπο του με χειρουργική μάσκα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον συλλάβουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την καταδίωξη ο άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα και χάθηκε στα στενά των Εξαρχείων. Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι το όπλο ενδεχομένως να είχε σιγαστήρα, ενώ αξιοσημείωτη είναι η πληροφορία από αστυνομικές πηγές ότι ο δράστης... φορούσε βερμούδα, παντόφλες και μεξικανικό καπέλο.

nooz.

Read more...

Βέβαιη η παράδοση Χριστοφοράκου στην Ελλάδα...


Ανακοίνωση της Εισαγγελίας Μονάχου...
Η Εισαγγελία Μονάχου ανακοίνωσε ότι θεωρείται βέβαιη η παράδοση του Χριστοφοράκου στην Ελλάδα. Το γερμανικό Δίκαιο δεν μπορεί να δεχθεί τα νομικά του τεχνάσματα για να καταστεί...

κατηγορούμενος στη Γερμανία για τα ίδια αδικήματα, για τα οποία κατηγορείται στην Ελλάδα.
Την ανακοίνωση μετέδωσε πριν από λίγο ο έγκυρος δημοσιογράφος, ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Γερμανία, Νίκος Χειλάς...

nonews-news.


Read more...

Αιχμάλωτος...



Αιχμάλωτο του παρακράτους της διαφθοράς, παρουσιάζει τον Καραμανλή η εφημερίδα "Στο Καρφί" . "Επανίδρυσε τη... διαφθορά. Φοβάται νέα καρφώματα από τη συμμορία του Βλαστού" , γράφει στην πρώτη σελίδα ο Κακαουνάκης. Άλλα θέματα: ένα κινητό πρόδωσε τη σπείρα, άδειασαν τραπεζική θυρίδα, από 4-6 μονάδες προηγείται το ΠΑΣΟΚ, "ξεφτίζει" ο μύθος του καταλληλότερου...


nonews-news.

Read more...