Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!!!!!!!!!





Read more...

Το τηλεγράφημα της Ουρουγουάης στον αέρα...


Χαριστική βολή στην Ντόρα. Ο πρέσβης, που ενημέρωσε και το Μαξίμου όπως αποκαλύψαμε, έγραφε ότι τα χρήματα του Καραβέλα έχουν σχέση με την Siemens και ζητούσε να ειδοποιηθεί αμέσως το υπουργείο Δικαιοσύνης. Βαθαίνει ο εμφύλιος "μητσοτακικών"-"καραμανλικών"

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Η αποκάλυψη του περιεχομένου του τηλεγραφήματος από την Ουρουγουάη για τον Χρ. Καραβέλα μπορεί να αποτελέσει τη χαριστική βολή για την Ντόρα Μπακογιάννη. Ο συντάκτης του τηλεγραφήματος ζητά ευθέως την "άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών του υπουργείου Δικαιοσύνης" και τονίζει ότι τα χρήματα που εντοπίστηκαν "αποτελούν ενδεχομένως προϊόν σχετιζόμενο με εν εξελίξει ανακρίσεις σε Ελλάδα για υπόθεση Siemens".
Mε ένα τέτοιο περιεχόμενο, είναι αδιανόητο το να μην μεταβιβάστηκε αστραπιαία το έγγραφο προς την Δικαιοσύνη. Και αυτή η απλή διαπίστωση είναι που θα χρησιμοποιηθεί πλέον ακόμη εντονότερα εναντίον της κ. Μπακογιάννη για να τονιστούν οι ευθύνες της και για να χρεωθεί την διεύρυνση της ήττας της ΝΔ.
Θυμίζουμε ότι πρώτο το Press-gr αποκάλυψε (διαβάστε εδώ) ότι ο Έλληνας πρέσβης στην Ουρουγουάη -και συντάκτης του τηλεγραφήματος- Ν. Δειχτάκης διατηρεί επίσης πολύ καλές σχέσεις με το Διπλωματικό Γραφείο του πρωθυπουργού. Όπως αποκαλύψαμε στη συνέχεια (δείτε εδώ) ότι εκτός από το υπουργείο Εξωτερικών το τηλεγράφημα αυτό πήγε και στα χέρια του Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του κ. Καραμανλή Αλέξανδρου Σάνδη. Πληροφορίες τις οποίες στη συνέχεια αναπαρήγαγαν εφημερίδες και οι οποίες πυροδότησαν ακόμη περισσότερο τον ακήρυκτο εμφύλιο μεταξύ υπουργείου Εξωτερικών και Μεγάρου Μαξίμου και κατ' επέκταση "μητσοτακικών" και "καραμανλικών". Η πλευρά Μπακογιάννη ήδη λέει ότι της την "έστησε" η πλευρά του Μαξίμου για να την εξολοθρεύσει..

http://press-gr.blogspot.com


Read more...

ΧΡΗΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ...





Read more...

Πρέπει να σταματήσει αυτός ο κατήφορος της χώρας μας





Read more...

Γίνε κομμάτι της αλλαγής που θέλεις να δείς!



http://pasok-eretria.blogspot.com/

Read more...

Με το που τον χαιρέτησε τον έστειλε...αδιάβαστο



Ποιον χαιρετάει ο Κώστας Μητσοτάκης και άρα δεν θα έχει καλή τύχη; Καλύτερα να του έλεγε να πάει να πνιγεί παρά αυτό που του κάνει. Με το χαμόγελο και ποιος ξέρει τι λέει από μέσα του.
Ο ....




πρώην πρόεδρος της siemens, Volker Jung. Μετά από 15 χρόνια που να ήξερε ο άνθρωπος τι θα τον περίμενε. Και πάλι καλά να λέει. Θα μπορούσε να ήταν και στον Κορυδαλλό.


http://troktiko.blogspot.com

Read more...

«Θα αναγκαστούν σε εκλογές πριν από τον Μάρτιο» ...


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
Συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στα «ΝΕΑ». Αλλαγή σελίδας από την επομένη των ευρωεκλογών το στοίχημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
Αλλαγή σελίδας για τη χώρα προοιωνίζεται η αυριανή, βέβαιη, νίκη του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές και ο Γιώργος Παπανδρέου προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη ημέρα, καθώς, όπως ουσιαστικά αναγγέλλει μέσω της βαρυσήμαντης συνέντευξης που παραχώρησε στα «ΝΕΑ», ότι προτίθεται να ζητήσει αμέσως προσφυγή στις κάλπες. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που ολοκλήρωσε χθες το βράδυ με ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης μια ιδιαίτερα επιτυχημένη προεκλογική εκστρατεία, προβλέπει ότι η...
κυβέρνηση Καραμανλή δεν θα αντέξει υπό το βάρος των προβλημάτων και θα αναγκαστεί να προκηρύξει εκλογές πριν από τη διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το 2010.

Προαναγγέλλει μάλιστα ότι από την επομένη των εκλογών- και ώς τις εθνικές εκλογές όποτε κι αν αυτές προκηρυχθούν- το ΠΑΣΟΚ θα εντείνει την αντιπολίτευσή του στην κυβέρνηση, πράγμα που θεωρητικά σημαίνει πως εν πολλοίς θα διατηρήσει τους υψηλούς τόνους που σήμερα χρησιμοποιεί.

Ο κ. Παπανδρέου, που καλεί τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά αύριο στις κάλπες, δηλώνει ασυμβίβαστος με τη μετριότητα και το τέλμα και εξηγεί ότι μια νίκη του ΠΑΣΟΚ στις αυριανές εκλογές θα πιστοποιήσει «μια πραγματική ανατροπή» για την πολιτική ζωή της χώρας.

Για το σκάνδαλο της Siemens και το σίριαλ με τη διαφυγή του Χρ.

Καραβέλα τονίζει ότι ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε να είχε ζητήσει ήδη τις παραιτήσεις των υπουργών Εξωτερικών και Δικαιοσύνης και πως, όσο δεν το κάνει, οι ευθύνες επιμερίζονται και στο Μέγαρο Μαξίμου. Ενώ όσον αφορά τις προθέσεις του Πρωθυπουργού για την επιβολή φόρων μετά τις εκλογές, τονίζει ότι οι διαβεβαιώσεις του κ. Καραμανλή πως δεν συντρέχουν λόγοι, έχουν μηδενική αξία, διότι «η αναξιοπιστία του κοντεύει να γίνει παροιμιώδης».

Κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι εκείνη είναι που σκανδαλολογεί και υποστηρίζει ότι το 2007 όταν στην κριτική του στην κυβέρνηση πρόταξε τα σκάνδαλα «η αλήθεια σκεπάστηκε από τους καπνούς των πυρκαγιών»...

Ποιο είναι το κίνητρο που έχουν οι πολίτες για να πάνε αύριο στις κάλπες κι όχι στις παραλίες όπως πολλοί και διάφοροι τους προτρέπουν;
Κύριε Παπαχρήστο, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στη χώρα μας στην παρούσα κρίσιμη περίοδο είναι να κυριαρχήσει η παραίτηση και η μοιρολατρία. Ο συμβιβασμός με το «δεν αλλάζει τίποτα». Κατανοώ την απογοήτευση. Αλλά με σταυρωμένα χέρια τίποτα δεν αλλάζει. Αλίμονο αν συμβιβαστούμε με τη σημερινή ζοφερή πραγματικότητα, με τη μιζέρια, με την έλλειψη ελπίδας στο μέλλον. Δεν υπάρχει τίποτα στραβό που δημιούργησαν οι άνθρωποι και που οι άνθρωποι δεν μπορούν να διορθώσουν. Αυτή είναι η βαθιά μου πεποίθηση. Είναι η βάση των δημοκρατικών αρχών. Είμαστε μια πανέμορφη χώρα, με μεγάλες δυνατότητες, με δημιουργικούς ανθρώπους. Ας θυμηθούμε όλοι τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τι αποδείξαμε στους εαυτούς μας και στη διεθνή κοινότητα πως είμαστε ικανοί να καταφέρουμε. Μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Μπορούμε να ξαναφέρουμε την ελπίδα. Χρειαζόμαστε μια νέα αρχή, με νέα ηγεσία. Με όραμα, φιλοδοξία, σχέδιο, υψηλούς στόχους. Θα αλλάξουμε πορεία για να μη βουλιάξουμε. Δεν θα συμβιβαστούμε με τη μετριότητα και το τέλμα. Το πρώτο βήμα είναι αύριο να καταδικάσουμε τις πολιτικές της Ν.Δ. που οδηγούν σε μια όλο και πιο μίζερη, άδικη, αδιαφανή, ανασφαλή και ανίσχυρη Ελλάδα. Όσο για το μπάνιο μας, την Κυριακή έχουμε όλο τον χρόνο να κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στη χώρα και στη συνέχεια να βουτήξουμε σε μια από τις υπέροχες παραλίες μας. Υποστηρίζετε συχνά ότι αύριο θα γίνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για να μπει τέλος στη βαρβαρότητα
των κυβερνητικών πολιτικών. Προτίθεστε να ζητήσετε εκλογές αμέσως μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος;

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Κάθε μέρα το τοπίο γύρω μας γίνεται πιο ζοφερό. Η κατάσταση στη χώρα μας έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Η κυβέρνηση, όμηρος ανομιών και μιας προβληματικής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, αδύναμη, φοβική, πώς να προσφέρει λύση στα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε; Αναλάβαμε τις ευθύνες μας ζητώντας να δώσει ο λαός τη λύση στο αδιέξοδο. Η καταδίκη των πολιτικών της Ν.Δ. θα καταστήσει το αίτημα αυτό πιο ισχυρό.

Και ποιο μπορεί να είναι αυτό το αποτέλεσμα που θα σας κάνει να απαιτήσετε εκλογές; Γιατί όλοι μιλούν για μια διαφορά της τάξεως του 3% και πως οτιδήποτε κάτω από αυτό το ποσοστό θα θεωρούνταν όχι ικανοποιητικό για το ΠΑΣΟΚ και πολύ περισσότερο δεν θα επιτάχυνε τις πολιτικές εξελίξεις.

Η ηττοπάθεια της Ν.Δ. είναι κακός σύμβουλος και την οδηγεί σε πρωτοφανείς θεωρίες που μόνο ειρωνικά χαμόγελα μπορούν να προκαλέσουν. Προσπαθούν να βαφτίσουν τη νίκη ήττα και την ήττα νίκη! Αναρωτιέμαι ειλικρινά τι άλλο θα ακούσουμε. Αναπτύσσουν τις θεωρίες αυτές γιατί ξέρουν πως μια πρωτιά του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές θα σημαίνει μια συντριπτική ήττα για τις πολιτικές τους. Ας θυμηθούμε πως είχαν κερδίσει τις προηγούμενες ευρωεκλογές με 9 μονάδες διαφορά. Μια πρωτιά και νίκη του ΠΑΣΟΚ θα πιστοποιήσει στην κάλπη, όχι σε δημοσκόπηση, μια πρωτοφανή αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων, μια πραγματική ανατροπή θα είναι αδύνατον να αγνοηθεί.

Πόσο χρόνο ζωής δίνετε στην κυβέρνηση, δεδομένου ότι από τις αρχές του χρόνου αρχίζει η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας;

Οι εκλογές δεν μπορούν να καθυστερήσουν για πολύ ακόμη είτε το θέλει είτε δεν το θέλει ο κ. Καραμανλής. Η χώρα μας αντιμετωπίζει πρωτοφανή αδιέξοδα. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. αδυνατεί να υπερασπιστεί το κύρος μας. Με ποια αξιοπιστία θα διαπραγματεύεται ο Πρωθυπουργός και η υπουργός Εξωτερικών τα συμφέροντα της χώρας στην Ευρώπη και αλλού; Εκτιμώ πως οι εκλογές θα έχουν πραγματοποιηθεί πριν από τον προσεχή Μάρτιο.

Και τι εννοείτε ότι δεν θα αντέξει; Εξαιτίας της πίεσης της αντιπολίτευσης ή λόγω του όγκου των προβλημάτων;

Χρειάζεται άμεσο σχέδιο ανάταξης της οικονομίας, του κύρους μας διεθνώς και της εμπιστοσύνης του πολίτη στην Πολιτεία. Χωρίς αυτό είναι αδύνατον να αντιμετωπίσουμε τα τεράστια προβλήματα στα οποία έχουμε βυθιστεί- όπως και τη διεθνή οικονομική κρίση. Αυτή η κυβέρνηση πολύ απλά δεν έχει ούτε σχέδιο, ούτε τη δυναμική, ούτε την εμπιστοσύνη να αναλάβει το έργο αυτό. Είναι η ίδια υπεύθυνη με τις αντιλήψεις της για τη σημερινή κατάσταση. Η απαίτηση της κοινωνίας για ελπίδα και αλλαγή θα επιβάλει αργά ή γρήγορα την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. Την επομένη των εκλογών και για τους προσεχείς μήνες έως τις εκλογές, εμείς θα εντείνουμε την τεκμηριωμένη και υπεύθυνη προγραμματική αντιπολίτευση που ασκούμε, πείθοντας όλο και περισσότερους πολίτες πως υπάρχει διέξοδος, δύσκολη αλλά εφικτή, πως υπάρχουν λύσεις και επιλογές. Συγκροτούμε μια όλο και ευρύτερη πλειοψηφία, μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία που θα φέρει την αλλαγή και θα συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση και εφαρμογή των μεγάλων προοδευτικών μεταρρυθμίσεων που θα δρομολογήσουμε ως αυριανή κυβέρνηση.

Η οικονομία ή τα σκάνδαλα είναι σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας;

Τα σκάνδαλα δεν είναι τίποτα άλλο από την κορυφή του παγόβουνου- των αντιλήψεων και τρόπου διακυβέρνησης. Κυβερνούν οι φίλοι, οι συγγενείς, οι κουμπάροι, οι κομματικοί και τα συμφέροντα. Η πελατειακή διαχείριση έχει διαλύσει το κράτος. Και χωρίς ευνομούμενο κράτος ούτε οικονομία ούτε εκπαίδευση ούτε κράτος πρόνοιας ούτε πράσινη ανάπτυξη ούτε σοβαρή παρουσία στο εξωτερικό θα έχουμε.

Τα δύο θέματα κάθε άλλο παρά ασύνδετα μεταξύ τους είναι. Η δημοσιονομική κατάρρευση συνδέεται άμεσα με την αύξηση της αδιαφάνειας στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος. Το χρέος διογκώθηκε κατά 100 δισ. ευρώ, ενώ ταυτόχρονα αυξήθηκαν οι φόροι για τους πολλούς, επιβλήθηκε σκληρή λιτότητα, περιορίστηκαν οι δαπάνες για την παιδεία, για την υγεία, για δημόσιες επενδύσεις και μειώθηκαν τα έργα. Συνεπώς, το ερώτημα «πού πήγαν τα λεφτά;» δεν είναι ρητορικό. Η πρώτη προτεραιότητα της αυριανής μας κυβέρνησης αφορά ακριβώς την ταυτόχρονη αντιμετώπιση των δύο αυτών θεμάτων. Με μέτρα που αποκαθιστούν την εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα, στους θεσμούς της χώρας και δρομολογούν κανόνες διαφάνειας παντού. Και με ένα έκτακτο σχέδιο διάσωσης και αναθέρμανσης της οικονομίας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
TA NEA

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

Ολα τα πρωτοσέλιδα Απογευματινών-- Πρωινών-Οικονομικών και Αθλητικών εφημερίδων


6-6-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν


ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ













ΠΡΩΙΝΕΣ








ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ









ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ

















ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ














http://kafeneio-gr.blogspot.com/


Read more...

Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ
ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

http://kerkhora.blogspot.com/

Read more...

Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου στο Ηράκλειο

Το βούλιαξε το Ηράκλειο ο Γιώργος!






Read more...

Στις 7 Ιουνίου λέμε Τέρμα τα Ψέματα, απαντάμε με την αλήθεια της ψήφου μας




Read more...

Το βούλιαξε το Ηράκλειο ο Γιώργος!

Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου στο Ηράκλειο




Read more...

Ο Γιώργος στον ΣΚΑΪ





Read more...

Οι ...προβολείς στη συγκέντρωση Καραμανλή και ο κίνδυνος ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ......


.
Συγχαρητήρια στο σκηνοθέτη και στους ηλεκτρολόγους της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, απλά έχω μια απορία: Με τόσο ρεύμα που καταναλώνουν οι προβολείς, προκειμένου να κρύψουν την αποτυχία της συγκεντρώσης του Καραμανλή , μήπως πάθουμε κανένα μπλακάουτ…. καλοκαιριάτικα….

Dikolodas

http://press-gr.blogspot.com

Read more...

"Βατερλό" η συγκέντρωση της ΝΔ...



Μεγάλη αποτυχία στο Πεδίο του Άρεως.

Έξαλλοι οι βουλευτές με τον Ζαγορίτη που δεν τους άφησε να κάνουν κινητοποίηση...

.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο (press-gr)
.
Παρά την καλή τηλεοπτική σκηνοθεσία, η συγκέντρωση της ΝΔ στο Πεδίο του Άρεως με ομιλητή τον Κ. Καραμανλή ήταν μια αποτυχία. Είχε λίγο κόσμο, η ηττοπάθεια ήταν διάχυτη και δεν είχε καθόλου πάθος. Ορισμένοι μιλούσαν και για "βατερλό" που σφραγίζει την εκλογική ήττα της Κυριακής.

Δημιουργήθηκε επίσης κι ένα άλλο θέμα. Οι βουλευτές, εκτός από απογοητευμένοι, ήταν και έξαλλοι με την Ρηγίλλης διότι δεν τους άφησαν να κάνουν κινητοποίηση για τη συγκέντρωση λέγοντας ότι "τα έχει αναλάβει όλα τα κόμμα". Φυσικά την ευθύνη επωμίζεται ο -υπηρεσιακός πλέον- γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Λευτέρης Ζαγορίτης εναντίον του οποίου το κόμμα βράζει.
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/


Read more...

Την Κυριακή, συμμετέχουμε, ψηφίζουμε, αποφασίζουμε



Το πολιτικό δίλημμα των ευρωεκλογών που αφορά την πορεία της χώρας έθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση του Κινήματος στο Ηράκλειο και κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές της 7ης Ιουνίου και να αποφασίσουν οι ίδιοι για την σιγουριά, την προοπτική και την ελπίδα των παιδιών τους και των οικογενειών τους.

«Ψήφος στη ΝΔ, είναι ψήφος σε αυτούς που βύθισαν την Ελλάδα σε κρίση οικονομική, θεσμική, πολιτική, κρίση αξιών. Είναι ψήφος σε μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που μας εμπαίζουν όταν λένε ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη

ενώ στην πραγματικότητα οργανώνουν την συγκάλυψη» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξαπολύοντας τα βέλη του εναντίον της κυβέρνησης.

«Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, είναι ψήφος για να αλλάξουμε ρότα και να μπούμε στο δρόμο της πράσινης ανάπτυξης, για την δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, για κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή, για μια πολιτεία που βάζει πρώτα τον πολίτη, που ανοίγει τον δρόμο για να αποκτήσει η χώρα σοβαρή και αξιόπιστη κυβέρνηση για να έχουμε επιτέλους μια ευνομούμενη πολιτεία» υπογράμμισε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου.

Απευθυνόμενος σε όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμη και σε όσους αν και ψήφισαν Ν.Δ έχουν απογοητευτεί είπε: «Η ψήφος είναι επιλογή, είναι δύναμη. Εμείς δεν σας βάζουμε απέναντί μας.. Σας θέλουμε μαζί μας! Ο αγώνας μας είναι και δικός σας. Η πατρίδα μας έχει δικαίωμα στο μέλλον! Εμείς ενώνουμε και δεν πολώνουμε».

Έθεσε πέντε εθνικούς στόχους ως προτεραιότητες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ:

Εξωτερική πολιτική που ξαναδίνει φωνή στην Ελλάδα.

Πράσινη ανάπτυξη με δίκαιη αναδιανομή πλούτου και εισοδήματος.

Δημόσια, δωρεάν και υψηλής ποιότητας παιδεία για όλους.

Κοινωνικό κράτος που διασφαλίζει δικαιώματα.

Δημοκρατική αναδόμηση του κράτους ώστε να λειτουργεί υπέρ του πολίτη.

Με πρώτη προτεραιότητα την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του πολίτη στην Πολιτεία και στην πολιτική.

Με τον πολίτη, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο της πολιτικής μας.

«Δεσμεύομαι ότι κάθε πράξη, κάθε σκέψη, κάθε απόφασή μου, θα υπηρετεί μόνον το δημόσιο συμφέρον. Πάνω και πέρα, από όλα και από όλους» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκφράζοντας την απόφαση του να συγκρουστεί με μικρά και μεγάλα συμφέροντα και να βάλει ένα τέλος στις πελατειακές λογικές, στην ανομία και στην ατιμωρησία.

Στόχος των Ευρωπαίων σοσιαλιστών είναι να διεκδικήσουν:

Μια Ευρώπη που θα αναθεωρήσει το Σύμφωνο Σταθερότητας για να έχουμε δυνατότητες για μεγαλύτερες επενδύσεις στην παιδεία, στο κράτος πρόνοιας, στην πράσινη ανάπτυξη. Για να δημιουργήσουμε και εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε όλη την Ευρώπη.

Ένα Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Κοινωνικής Προόδου, που εγγυάται την ποιότητα στην κοινωνική πολιτική, την εκπαίδευση, τη δημόσια υγεία και ασφάλιση, για κάθε χώρα της Ευρώπης.

Την ενίσχυση της διαφάνειας στη διαχείριση των αποθεματικών των ασφαλιστικών Ταμείων.

Την ενίσχυση της πρόσβασης των μικρομεσαίων στις πιστώσεις.

Μια Ευρωπαϊκή Χάρτα ένταξης των μεταναστών και των προσφύγων και τη διασφάλιση και των συνόρων μας.

Ένα Σύμφωνο Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, παράλληλα με το Σύμφωνο του Μάαστριχτ.

Μια Ευρωπαϊκή Ένωση σε ρυθμιστικό πόλο στην παγκόσμια σκακιέρα.

Τέλος απηύθυνε προσκλητήριο πανστρατιάς προς όλους τους πολίτες:

«ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑΣ! Απ' αυτό το προσκλητήριο της Δημοκρατίας .ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. Με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο χέρι

και με το χαμόγελο της Νίκης και της Ελπίδας στο πρόσωπο».

Οι 22 υποψήφιοι Ευρωβουλευτές


Read more...

Συνέντευξη τύπου Χάρη Καστανίδη


Οι μουσουλμάνοι της Ροδόπης είναι ελεύθεροι πολίτες και έχουν την συνείδηση τους καθαρή, ξέρουν τι θα ψηφίσουν την Κυριακή
Ο Χάρης Καστανίδης στην Κομοτηνή
Μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές και αλλαγή του πολιτικού σκηνικού έστειλε σήμερα από την Κομοτηνή ο βουλευτής της Α’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης Χάρης Καστανίδης, όπου παραβρέθηκε για να μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος. Στο πλαίσιο αυτής, ο βουλευτής παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μέσα από την οποία έκανε ακόμη μία φορά κάλεσμα στον κόσμο της Ροδόπης, χριστιανούς και μουσουλμάνους, να ψηφίσουν και να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ.
  • Ακούστε όλη την συνέντευξη τύπου στο Web Radio, εδώ…
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/


Read more...

Χειρότερος και από τη Βούλτεψη...


"Έχουν και τα παιδιά ευθύνη" ...
Ποιος μας κυβερνάει! Ένας κουρασμένος πρωθυπουργός, που δε διδάσκεται από τίποτα. Τον ακούσατε πως απάντησε στην ερώτηση του Λιάτσου για τη σύλληψη των παιδιών του Καραβέλα; "Τι πάει...

να πει παιδιά; Όταν είναι ενήλικα έχουν ευθύνη, βάσει του νόμου" !!!
Το ακούσατε καλά; Ψηφίστε τον! ...

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ


Ο Καραμανλής την Κυριακή το βράδυ θα υποστεί μεγάλη ήττα μετά από τρεις συνεχόμενες νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις. Εμείς τα λέγαμε και τα γράφαμε εδώ και πολύ καιρό. Στην πραγματικότητα οι πολίτες την Κυριακή αποδοκιμάζουν τον ίδιο τον Καραμανλή. Από την Δευτέρα βέβαια θα παραμείνει πρωθυπουργός. Θα έχει όμως ελάχιστα περιθώρια κινήσεων. Μέχρι να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια (όταν θα συντριβεί και στις εθνικές εκλογές) θα κυβερνήσει μερικούς μήνες ακόμα. Το πολύ μέχρι τον Απρίλιο του 2010 όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Μέχρι τότε το μόνο που μας απομένει είναι να ελπίζουμε ότι η συντριβή της Κυριακής θα τους αναγκάσει (μέχρι να πέσουν) να κυβερνήσουν με λιγότερη αλαζονεία Το χαστούκι που έρχεται ίσως τους μαζέψει λιγάκι. Εκτός κι αν βρουν ευκαιρία ενόψει της αναχώρησής τους από το Μαξίμου να κατακλέψουν ότι έχει απομείνει στα δημόσια Ταμεία!...
pressmme



Read more...