Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009

Δήλωση Γιώργου Α. Παπανδρέου μετά την επιμνημόσυνη δέηση για τους Σφαγιασθέντες του Διστόμου

[%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%95%CE%9F%CE%A5+%CE%93..jpg]


Read more...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!!!!!

[pasok.jpg]


Read more...

Επεισόδια στην Ευελπίδων...‏ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!
Πριν λίγο τα ΜΑΤ συγκρούστηκαν με "αντιεξουσιαστές" που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων και φώναζαν συνθήματα αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες της χτεσινής διαδήλωσης-συμπλοκής στον Αγ. Παντελεήμονα. Τα επεισόδια λαμβάνουν χώρα έξω από το κτίριο του αυτοφώρου όπου έχουν προσαχθεί οι πέντε συλληφθέντες. Οι "αναρχικοί" παραμένουν στα δικαστήρια, και φωνάζουν συνθήματα ενάντια στην αστυνομία, ενώ η συγκέντρωση συνεχίζεται.Read more...

Ετοιμάζουν στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλοδαπών...


Στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά και περιφρούρηση με σκοπιές τον περιοχών που χαρακτηρίζονται γκέτο στο κέντρο της Αθήνας είναι το νέο σχέδιο δράσης της κυβέρνησης απέναντι στο πρόβλημα των ξένων που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα.

Το...

...εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής και οι απώλειες της Ν.Δ. προς το ΛΑΟΣ έκαναν τον Παυλόπουλο και άλλους συνεργάτες του Πρωθυπουργού να του προτείνουν σαν πρώτο άμεσο μέτρο τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Οι περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα και της Ομόνοιας, ιδιαίτερα στις οδούς Σωκράτους και Γερανίου, είναι οι πρώτες που τις επόμενες ώρες ή μέρες θα βρεθούν κάτω από μεγάλη αστυνομική επιτήρηση...

http://www.nonews-news.blogspot.com/

Read more...

ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...
Τον έβαλε στη θέση του. Ο Μπ. Παπαδημητρίου απάντησε στον Γ. Πρετεντέρη μέσα από την ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΚΑΪ για όλα όσα έγραψε σήμερα στο Βήμα. "Ο Πρετεντέρης του αρέσει να γράφει πάντα στην... πίσω σελίδα(!), αλλά δεν κατάλαβε ότι η δημοσκόπηση της Public Issue στην οποία αναφέρεται αφορούσε εθνικές εκλογές". Αυτό γράψαμε και εμείς. Η δημοσκόπηση φορούσε εθνικές εκλογές. Κάτι του ξέφυγε το Πρετεντέρη...
http://pressmme.blogspot.com

Read more...

Προσωπικός άθλος του Γιώργου, όχι του ΠΑΣΟΚ!..


.
Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
(από το Newstime)

Την φορά αυτή οι έλληνες δεν ψήφισαν με τα πόδια αλλά με το κεφάλι τους. Η καθαρή καταδίκη της κυβέρνησης δεν προέκυψε σαν αποτέλεσμα απογοητεύσεων από συγκεκριμένες πολιτικές. Αλλά σαν προιόν αγωνίας για το που ακριβώς οδηγείται ο τόπος. Χειρισμοί επικίνδυνοι, ανακόλουθοι αλλά και θεσμικά επικίνδυνοι επέβαλαν στον μέσο έλληνα να θεωρήσει από διαφορετική οπτική γωνία τα προβλήματα του τόπου.
Γι αυτό και οι πολίτες ψήφισαν. Εστω και απέχοντας. Διότι δεν ήθελαν πιθανότατα να καταψηφίσουν τους υπονομευτές των προσδοκιών τους. Κάνοντας ακόμη μεγαλύτερη την συντριβή των κυβερνητικών επιλογών και μεθοδεύσεων. Διότι μεγαλύτερη εκλογική συμμετοχή θα διεύρυνε παραπέρα το μέγεθος της κυβερνητικής ήττας. Αυξάνοντας παράλληλα και το συναίσθημα κυριαρχίας αλλά και τις πιθανές εκρήξεις αλαζονίας από την πλευρά ορισμένων στελεχών της αντιπολίτευσης.
Ο κόσμος είναι οργισμένος. Από την έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας και κοινής λογικής. Τιμώρησε την κυβέρνηση για την κατάφωρη παραβίαση υποσχέσεων και την προδοσία προσδοκιών και ονείρων. Η εκλογική απαξίωση των κυβερνητικών πρακτικών υπήρξε περίπου εκκωφαντική. Ο σχηματισμός ενός ευρωψηφοδελτίου εσωκομματικών ισορροπιών και διάφανης αναξιοκρατίας, η άθλια κομματική συμπεριφορά απέναντι στην πρώην Υπουργό Παιδείας, η αήθης κίνηση υπονόμευσης της Υπουργού Εξωτερικών για δήθεν ευθύνες της στην δραπέτευση υπόλογων για το σκάνδαλο Siemens επιχειρηματικών στελεχών, η πλήρης αποσιώπηση του γεγονότος πως το υπό διερεύνηση σκάνδαλο αφορούσε τις ενέργειες της τότε κοινοπραξίας Siemens – Intracom (ένας μάλιστα εκ των υπόπτων υπήρξε στέλεχος και των δύο εταιριών) αλλά και...
η ενοχλητική κάλυψη έκδηλα εκτός ηθικής κινούμενων κυβερνητικών στελεχών συνέβαλαν αποφασιστικά στην πρόσθετη καχυποψία της κοινής γνώμης. Χώρια βέβαια από τα ζητήματα πολιτικής αναποτελεσματικότητας και έλλειψης πολιτικού στίγματος που σημάδεψαν την κυβερνητική πορεία.
Δεν επιβράβευσε βέβαια ο λαός εντυπωσιακά και κανέναν άλλο. Διότι οι εναλλακτικές λύσεις είναι χλωμές και δίχως φόρτιση αισιοδοξίας και υποσχέσεων. Ο μεγάλος πολιτειολόγος Paul Lazarsfeld έχει γράψει πως τις εκλογές δεν τις κερδίζουν οι αντιπολιτεύσεις. Αλλά πως τις χάνουν οι κυβερνήσεις. Το πρόβλημα στην χώρα μας είναι πως δεν εμπνέει κανένας. Με αποτέλεσμα ο κόσμος να αγωνιά για το αύριο δίχως να μπορεί να ακουμπήσει με σιγουριά πουθενά. Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποπνέει ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Αλλά ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τον πολιτικό του περίγυρο. Υπήρξε πραγματικός άθλος η προσωπική του επιτυχία (διότι ουσιαστικά πολέμησε μόνος) να εξασφαλίσει αυτό το εκλογικό ποσοστό για το κόμμα του. Διότι οι εκλογείς ακόμη αποστρέφονται την παράταξη της οποίας προίσταται και, ιδίως οι νεότεροι, χλευάζουν τις τυμπανοκρουσίες περί …σοσιαλισμού!!
Ο ίδιος για να εμπνεύσει οφείλει να μεταβάλει το εταιρικό σήμα του πολιτικού χώρου που καθοδηγεί και να υιοθετήσει θέσεις μετριοπαθείς, σύγχρονες, αδογμάτιστες και ρεαλιστικές. Και να απαγκιστρωθεί, όπως έχει ήδη αρχίσει βαθμιαία να το κάνει, από κυκλώματα εργολαβικά και προμηθευτικά – αλλά και από τους πολιτικούς τους εκπροσώπους και διεκπεραιωτές – ώστε να εξασφαλίσει ισχυρή και σταθερή αξιοπιστία και λαική εμπιστοσύνη.
Στα μικρότερα κόμματα είναι ολοφάνερο πως λαική στήριξη δεν υπάρχει. Στις σημερινές συνθήκες απαξίωσης των κεντρικών κομματικών οργανισμών θα έπρεπε να είχαν κυριαρχήσει σαρωτικά. Είναι όμως ολοφάνερο πως μετέχουν αντί να οδηγούν σε έξοδο από την κρίση. Η στροφή προς τα αριστερά του ΣΥΝ και η στήριξη των αθλιοτήτων των λογής κουκουλοφόρων σε πόλεις και πανεπιστημιακούς χώρους δεν απέδωσε. Ακρα υπάρχουν ήδη στον τόπο. Δεν αποδίδει ο εναγκαλισμός τέτοιων θέσεων από την παλιά μετριοπαθή παράταξη του Κύρκου, του Κωνσταντόπουλου, του Κουβέλη και του αξέχαστου Μ. Παπαγιαννάκη. Οι οικολόγοι απλά μετατράπηκαν σε όχημα μεταφοράς δυσαρέσκειας (κι αξιοποίησης βέβαια των περιβαλλοντικών διακηρύξεων όλων των άλλων) δίχως όμως την μεταμόρφωσή τους σε ολοκληρωμένο πολιτικό κίνημα.
Και κάτι τελευταίο. Πολλοί με επικρίνουν διότι σχολιάζω υποτίθεται τα γεγονότα από απόσταση. Δίχως να μετέχω σε διαδικασίες που, όπως ισχυρίζονται, έχω ευθύνες για τα αδιέξοδά τους. Λησμονούν όμως όλοι αυτοί πως μετέχοντας στην πολιτική πάλευα για πολιτικές που και σήμερα υποστηρίζω πως είναι απαραίτητες για τον τόπο. Και πως σχεδόν όλοι τότε αντιδρούσαν καταγγέλλοντάς τες σαν νεοφιλελεύθερες. Δίχως αντιπροτάσεις και εναλλακτικές λύσεις. Πόσοι θυμούνται πως εγκατέλειψα την πολιτική εξ αιτίας της διακομματικής τότε σιωπής για τις σκανδαλώδεις προμήθειες του ΟΤΕ; Αλλά και λόγω της εξοργιστικής απάθειας απέναντι σε όλα αυτά της κοινής γνώμης;
Εγώ είμαι συνεπής σε θέσεις κι αρχές. Οι επικριτές μου όμως;

http://press-gr.blogspot.com


Read more...

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΕΚΤΟΣ ΟΙ "ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΙ"


Να μην συμπεριληφθούν στους συνδυασμούς της Νέας Δημοκρατίας όλοι οι "Βατοπαιδινοί" ζήτησε πριν από λίγο ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος μετέφερε το ρεπορτάζ για τη δυσαρέσκεια του πρώην υπουργού σχετικά με τις διαρροές που αφορούν τον αποκλεισμό του Ρουσόπουλου από τις λίστες. Το έχει ξαναπεί ο Ν. Χατζηνικολάου για τους "Βατοπαιδινούς". Και το ρώτησε με σκληρή ερώτηση τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στην πρόσφατη συνέντευξη στο Alter.

http://pressmme.blogspot.com


Read more...

Το μετέωρο βήμα της ΝΔ...


.
Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
.


http://press-gr.blogspot.com/

Read more...

Κλικ στην επικαιρότητα...
Χωρίς σχόλια...


Από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


http://www.nonews-news.blogspot.com/

Read more...

Tρέμουν το... άλμπουμ της Μάρθας...


Το φωτογραφικό άλμπουμ της κ. Μάρθας Καραβέλα τρομάζει την κυβέρνηση, καθώς ο εφιάλτης των «κουμπάρων» σκιάζει και την υπόθεση της Siemens. Τρανταχτά γαλάζια ονόματα συνδαιτυμόνες του κατηγορουμένου από την περίοδο 1990-'93.

Ο εφιάλτης των... «κουμπάρων» φαίνεται να επιστρέφει για την κυβέρνηση! Αυτή τη φορά για την υπόθεση της Siemens και τις σχέσεις του καταζητούμενου και βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων», Χρήστου Καραβέλα, με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη. Πόσοι άραγε πρωτοκλασάτοι υπουργοί χωράνε στο...

...κάδρο της οικογενειακής φωτογραφίας της οικογένειας Καραβέλα;

Είναι το ερώτημα που βασανίζει τις τελευταίες μέρες κυβερνητικά στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου, που τρέμουν τις αποκαλύψεις για τις στενές φιλικές σχέσεις του καταζητούμενου και βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση της Siemens Χρήστου Καραβέλα με κορυφαίους υπουργούς.

Εκτός από την επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου, που είναι κουμπάρα του ζεύγους Καραβέλα, καθώς η σύζυγος του πρώην στελέχους της Siemens, Μάρθα, αποδεικνύεται (στον... απόηχο των ευρωεκλογών) ότι έχει παντρέψει την πρώην υπουργό το 1983, δύο ακόμη πρωτοκλασάτοι υπουργοί, ένας νυν και ένας πρώην, συγκαταλέγονται -σύμφωνα με πληροφορίες- στον στενό κύκλο του ζεύγους Καραβέλα.

Η κουμπαριά της κ. Γιαννάκου με τον διαφυγόντα στο εξωτερικό στο παρά πέντε της απολογίας του Χρήστο Καραβέλα δεν αποκαλύφτηκε (για λόγους ευνόητου πολιτικού τακτ), πριν από τις ευρωεκλογές, παρά το γεγονός ότι ήταν σε γνώση κομματικών και δημοσιογραφικών γραφείων.

Αλλωστε μια κοινωνική σχέση -όσο στενή και αν είναι- δεν στοιχειοθετεί αδίκημα, ωστόσο αυτό που προκαλεί πανικό στο Μέγαρο Μαξίμου είναι οι στενές σχέσεις φιλίας του ζεύγους Καραβέλα με δύο ακόμη κυβερνητικά στελέχη.

Σχέσεις με δύο
Πληροφορίες λένε ότι ο Χρήστος Καραβέλας είχε στενές φιλικές σχέσεις με έναν από τους κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή, με τον οποίον είχε κοινωνικά πάρε- δώσε, καθώς και με έναν πρώην υπουργό, από το περιβάλλον της οικογένειας Καραμανλή.

Και με τους δύο το πρώην στέλεχος της Siemens φέρεται να διατηρούσε στενές σχέσεις, τόσο κατά την περίοδο διακυβέρνησης Μητσοτάκη, όπου ο κατηγορούμενος Καραβέλας «έλυνε και έδενε» τότε στην εταιρεία, αλλά και μέχρι σήμερα.

Ο Χρήστος Καραβέλας δεν έχει ανοίξει ακόμη τα «χαρτιά του», αλλά, από το εξωτερικό όπου βρίσκεται, δηλώνει ότι θα το παλέψει νομικά για να δικαστεί στη Γερμανία.

Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη τρέμουν ότι, εάν ο Χρήστος Καραβέλας αποφασίσει να ανοίξει το στόμα του και τα χαρτιά του, θα πάρει... φωτιά το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Εξάλλου, αυτό που -κατά πληροφορίες- διαπραγματεύεται το πρώην στέλεχος της Siemens, μέσω του γερμανικού γραφείου στο οποίο έχει αποταθεί, είναι στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι έγιναν πληρωμές από τη Siemens όχι μόνον το χρονικό διάστημα μέχρι το 1998, κατά το οποίο ήταν οικονομικός διευθυντής, αλλά και μετά τη συνταξιοδότησή του και κυρίως το χρονικό διάστημα 2004- 2005.

Η κυβέρνηση φοβάται ιδιαίτερα τη σύζυγο του Χρήστου Καραβέλα, Μάρθα, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, και τις αποκαλύψεις που ενδεχομένως να κάνει για τις στενές φιλικές οικογενειακές τους σχέσεις, για τις οποίες ενδεχομένως να υπάρχουν και ντοκουμέντα...

Η κ. Καραβέλα, που βρέθηκε ξαφνικά στις φυλακές Κορυδαλλού να βιώνει με ιδιαίτερη ψυχραιμία και αξιοπρέπεια μια οικογενειακή τραγωδία, με τις εκβιαστικές διώξεις και προφυλακίσεις της ίδιας και των παιδιών της, μέχρι τώρα δεν έχει μιλήσει. Προφανώς κρατάει στάση αναμονής...

Μ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΣΤΟ «Ε»
«Με πάντρεψε η Μάρθα Καραβέλα, αλλά δεν έχω σχέση μαζί της εδώ και 20 χρόνια»

Εκτός πολιτικής αντιπαράθεσης κράτησε και κρατά το ΠΑΣΟΚ τις πληροφορίες που είχε για την κουμπαριά της Μ. Γιαννάκου με την οικογένεια του Χρ. Καραβέλα. Η ίδια η ευρωβουλευτής, πλέον, της ΝΔ, με δήλωσή της στο «Εθνος» επιβεβαιώνει τη σχέση της με τη σύζυγο του πρώην στελέχους της γερμανικής εταιρείας:

«Η Μ. Καραβέλα ήταν συμφοιτήτριά μου στην Ιατρική Σχολή και από εκεί τη γνώριζα. Πράγματι, το 1983 με πάντρεψε, αλλά εδώ και μία εικοσαετία -λόγω της ενασχόλησής μου με την πολιτική και με την Ευρωβουλή- δεν έχω καμία σχέση μαζί της και με την οικογένειά της».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιπποκράτους έγινε κοινωνός των σχετικών ειδήσεων από την πρώτη στιγμή που το όνομα του Χρ. Καραβέλα ήρθε στο προσκήνιο και ενώ είχε ανακοινωθεί το όνομα της πρώην υπουργού για τη θέση του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ. Παρ' όλα αυτά, η εντολή ήταν το θέμα να μην αναδειχθεί.

«Για εμάς δεν ενοχοποιούνται αυτόματα οι συγγενικές σχέσεις, ούτε οι φιλικές. Για το ΠΑΣΟΚ δεν ισχύει η οικογενειακή ευθύνη, εμείς σεβόμαστε τις αρχές του κράτους δικαίου» επεσήμανε στο «Εθνος» ανώτερος παράγοντας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα ο βουλευτής του κόμματος Γ. Πεταλωτής, που είχε τις πληροφορίες για τη γνωριμία στα φοιτητικά αμφιθέατρα που κατέληξε στην κουμπαριά.

«Δεν έχω κάτι περισσότερο και δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω στην πολιτική αντιπαράθεση» επαναλαμβάνει, απαντώντας στα ερωτήματα των δημοσιογράφων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου.
ΜΑΙΡΗ ΜΠΕΝΕΑ - ΕΘΝΟΣ

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

Ταπεινωτικό το αποτέλεσμα...


της Βούλας Κεχαγιά
«Ο ΣΥΡΙΖΑ λεηλάτησε τον ΣΥΝ» .
Ταπεινωτικό χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Λεωνίδας Κύρκος, ζητώντας άμεσα-μέσω των «ΝΕΩΝ»- αλλαγή πλεύσης για το κόμμα του. Ο ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς, ο οποίος καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου διαφοροποίησε τη θέση του για την πορεία του ΣΥΝ επιλέγοντας ως προσωπική του στάση την αφωνία, δεν κρύβει πλέον την απογοήτευση αλλά και...

...την οργή του.

Την ίδια ώρα ο Φώτης Κουβέλης καταλογίζει ευθέως στο πολιτικό στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ τον εκλογικό καταποντισμό και ζητάει επαναπροσδιορισμό των σχέσεων ΣΥΝ και συμμάχων.

Ο Λεωνίδας Κύρκος με δήλωσή του στα «ΝΕΑ» αποδίδει το «ταπεινωτικό αποτέλεσμα» σε λάθη που όπως λέει βάρυναν το κόμμα και κυρίως «σε συμβολικά λάθη που οφείλονται στην κατάργηση της γραμμής του κόμματος». Ο ηγέτης της ανανεωτικής Αριστεράς αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «λεηλατήθηκε η γραμμή του Συνασπισμού» και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου με την επισήμανση ότι «πρέπει να προχωρήσουμε και να διορθώσουμε ό,τι διορθώνεται γιατί ο κόσμος μας που πολέμησε τόσα χρόνια δεν πολέμησε ώστε να υπάρχει ένα τέτοιο μόνιμο αποτέλεσμα».

«Να γίνει έντιμη συζήτηση»
Ο κ. Κύρκος θεωρεί ότι αμέσως πρέπει να γίνει βαθιά συζήτηση μέσα στον Συνασπισμό για τα αίτια του αποτελέσματος των ευρωεκλογών και εκφράζει την ελπίδα «να γίνει μία έντιμη συζήτηση που δεν θα έχει φανφάρες αλλά θα προχωρήσει σε βάθος». Ο ηγέτης της Αριστεράς αναφέρεται και στις σχέσεις του διδύμου Αλαβάνος- Τσίπρας από τους οποίους ζητάει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την έξοδο από την κρίση. Όσο για τις μεταξύ τους σχέσεις, οι οποίες το τελευταίο διάστημα έχουν κλονιστεί, επισημαίνει ότι «χρειάζεται από τη μεριά τους γενναιότητα που δεν ξέρω αν την έχουν».


http://www.nonews-news.blogspot.com/

Read more...

Ολα τα Πρωτοσέλιδα Απογευματινών,Πρωινών, Οικονομικών , Αθλητικών και Θεσσαλονίκης


10-6-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ
ΠΡΩΙΝΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

http://kafeneio-gr.blogspot.com/


Read more...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ (ΣΑΝ ΦΑΡΣΑ);


Υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ πάμε σε πρόωρες εκλογές ακόμα και εάν το ΠΑΣΟΚ πει όχι στην εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο; Υπάρχει! Εάν η Ν.Δ. ο ΛΑ.Ο.Σ. και το ΚΚΕ (183 έδρες και οι τρεις μαζί) ψηφίσουν υπέρ του Κάρολου Παπούλια ή οποιουδήποτε άλλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας! Απίθανο σενάριο; Απίθανο αλλά πολύ βολικό για τον Καραμανλή... Η ιστορία επαναλαμβάνεται; Επαναλαμβάνεται. Σαν φάρσα!
http://pressmme.blogspot.com/

Read more...

Γιώργου Α. Παπανδρέου την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα παραστεί αύριο, Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 10:30 π.μ., στην επιμνημόσυνη δέηση για τους Σφαγιασθέντες του Διστόμου από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στην κατάθεση στεφάνων στο Μαυσωλείο.

Ακολούθως, θα μεταβεί στο Δημαρχείο, για την ανακήρυξη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ως Επίτιμου Δημότη Διστόμου.
Read more...