Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

http://pressmme.blogspot.com/
Πολύ άσχημα τα πράγματα για τη Νέα Δημοκρατία. Ο Θανάσης Γιαννόπουλος δεν αποκλείει ήττα στις ευρωεκλογές πάνω από 5 μονάδες! Επιβεβαιώνει με την συνέντευξή του στον Κόσμο του Επενδυτή ότι η διαφορά αυτή συζητιέται μεταξύ των βουλευτών και στελεχών της Ν.Δ. Με τη μόνη διαφορά ότι είναι για πρώτη φορά που το παραδέχεται κάποιος με συνέντευξή του σε εφημερίδα.

Read more...

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Π. Παναγιωτόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ περιφρονεί τους θεσμούς»
«Προβοκάτσια, εκτροπή, πραξικόπημα. Αυτό είναι το διαχρονικό τρίπτυχο των θέσεων του ΠΑΣΟΚ απέναντι στη Δικαιοσύνη. Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν αλλάζει με τίποτε. Ήταν και παραμένει το ίδιο», δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Ν. Δένδιας: Επικίνδυνη για τη δημοκρατία η τακτική του ΠΑΣΟΚ
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ για τη δικογραφία που αφορά την υπόθεση του Βατοπεδίου. Απαντώντας στις νέες αιτιάσεις βουλευτών του κόμματος της αντιπολίτευσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για απόπειρα εκφοβισμού της Δικαιοσύνης.

Read more...

Λ. Κατσέλη: Στα ύψη οι δανειακές ανάγκες του Δημοσίου




Η πλήρης αποτυχία της Κυβέρνησης Καραμανλή να εξυγιάνει τα δημόσια οικονομικά μέχρι σήμερα, έχει εκτοξεύσει στα ύψη τις δανειακές ανάγκες του Ελληνικού Δημοσίου το 2009, δήλωσε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ...

Λ. Κατσέλη: Στα ύψη οι δανειακές ανάγκες του Δημοσίου Ναυτεμπορική



Read more...

Στις 7 Ιουνίου του 2009 ας οδηγήσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση σε μια νέα προοδευτική κατεύθυνση

http://www.pasok.gr

Συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος

Πρώτα ο πολίτης: Μια νέα προοδευτική κατεύθυνση της Ευρώπης για την διασφάλιση της εργασίας και της κοινωνικής συνοχής


Read more...

Δήλωση Γιώργου Α. Παπανδρέου στην Τουλούζη

http://www.pasok.gr

ΔΗΛΩΣΗ

ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ

ΣΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΖΗ

Εμείς, οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές, παλεύουμε για ένα άλλο πρότυπο ανάπτυξης, αυτό της «πράσινης ανάπτυξης», που εγγυάται δουλειές για τους νέους, ευημερία και κοινωνική δικαιοσύνη για όλους.

Παλεύουμε για ένα άλλο κράτος, ένα άλλο πολιτικό σύστημα, Δημοκρατίας και διαφάνειας, που δεν εγκλωβίζεται, δεν αιχμαλωτίζεται από τα μεγάλα συμφέροντα, από την διαφθορά. Καταπολεμά την διαφθορά και υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και μόνον.

Εμείς εγγυόμαστε μια ευνομούμενη Πολιτεία, που βάζει το κράτος και την αγορά να υπηρετούν μόνο τον άνθρωπο.


Read more...

Στος φως η τρίτη δικογραφία Παυλίδη...

http://press-gr.blogspot.com/

Έπρεπε και αυτή η καταγγελία
.
να βρίσκεται στην Προανακριτική...
..
Από το http://aegaio.blogspot.com/

Έγγραφα που έπρεπε να βρίσκονται στην προανακριτική επιτροπή για την τρίτη υπόθεση Παυλίδη... (Κάντε κλικ στο έγγραφο για να μεγαλώσει και να το διαβάσετε)
Κατά τη προεκλογική περίοδο του 2007 οι υπηρεσίες του υπό την ευθύνη, του τότε Υπουργού έλεγξαν τη νομιμότητα μεταβίβασης του εν λόγω πλοίου που εκτελούσε τη συγκεκριμένη άγονη γραμμή δυνάμει της σύμβασης 13-14/01-03-2007; (Πατήστε πάνω να δείτε την καταγγελία, ακόμα εκκρεμεί !!!!!!!!!)
Το πλοίο εκτελούσε άγονη γραμμή από την 02/03/2007 με σύμβαση την οποία είχε υπογράψει το Υπουργείο Αιγαίου αφ' ενός με τον κ. Παυλίδη και αφετέρου με τους πέντε διαχειριστές της εταιρείας.
Οι δύο από τους πέντε συνεταίρους, προσέφυγαν στην...
εισαγγελία της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, όπου και το 2007 κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για υπεξαίρεση και για απάτη σχετικά με τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Την αναφορά κατέθεσε ένας εκ των συνεταίρων εν αγνοία του οποίου έγινε η πώληση.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Read more...

Εμμένει στην απόφασή του ο Γ. Σανιδάς

Εμμένει στην απόφασή του ο Γ. Σανιδάς



http://www.zougla.gr

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Γιώργος Σανιδάς, με την οποία απαντά στο πυρ ομαδόν που δέχεται από νομικούς και πολιτικούς κύκλους για την απόφασή του να μην στείλει τη δικογραφία για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου στη Βουλή.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σανιδάς εμμένει στην απόφασή του, επαναλαμβάνοντας ότι δεν έχει προκύψει κανένα νεότερο στοιχείο για να έλθει εκ νέου ο φάκελος στη Βουλή, επικαλούμενος τους δικαστικούς λειτουργούς που έκαναν τη σχετική έρευνα.

Βάσει των στοιχείων, δηλώνει ο κ. Σανιδάς, η μεταβίβαση του φακέλου στη Βουλή θα συνιστούσε κατάχρηση εξουσίας ή σαφή ένδειξη ότι ο δικαστικός λειτουργός υποκύπτει σε πιέσεις πολιτικών προσώπων ή ΜΜΕ.


Read more...

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου στην Τουλούζη, στη συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES)



Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μεταβαίνει σήμερα στη Γαλλία, όπου θα συμμετάσχει και θα απευθύνει χαιρετισμό στη συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES).

Η συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στην Τουλούζη, αποτελεί και την επίσημη έναρξη της καμπάνιας του Ευρωπαϊκού Κόμματος για τις Ευρωεκλογές.


Read more...

Το ΙΣΤΑΜΕ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σε συνεργασία με την εφημερίδα "Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ" σας προσκαλεί σε εκδήλωση ανοικτού διαλόγου :

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το ΙΣΤΑΜΕ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σε συνεργασία με την εφημερίδα "Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ" σας προσκαλεί σε εκδήλωση ανοικτού διαλόγου με θέμα:

"Οι εξελίξεις στο χώρο των Μέσων Επικοινωνίας: Νέα Φαινόμενα και Κοινωνική Δυναμική".

18:00-19:30 Θεματική Ενότητα Ι: "Αποτίμηση Εξελίξεων - Νέα Πρότυπα Επικοινωνίας"
20:00-21:30 Θεματική Ενότητα ΙΙ: "Τα ΜΜΕ φορέας δημοκρατικής κριτικής ή πολιτικής και κοινωνικής αυθαιρεσίας"

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο το Σάββατο 25 Απριλίου 2009 και ώρα 18:00μμ στην αίθουσα "Γ. Κορδάτου" του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Αργοναυτών και Φιλελλήνων).

Δείτε την πρόσκληση - πρόγραμμα


Read more...

To ΠΑΣΟΚ ζήτησε εκ νέου Προανακριτική για το Βατοπέδι.

Eπιβεβαιώθηκε (πάλι) το Press-gr...

http://press-gr.blogspot.com/
Τι θα κάνουν τώρα οι βουλευτές της ΝΔ;
..
Του Στάθη Παλαιολόγου

Επιβεβαιώθηκαν για άλλη μια φορά οι πληροφορίες του Press-gr (διαβάστε εδώ). Το ΠΑΣΟΚ επανενεργοποιεί την πρότασή του για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και ζητά να εγγραφεί η πρόταση αυτή στην ημερήσια διάταξη της Βουλής κατά την ερχόμενη εβδομάδα.
Με τον τρόπο αυτό, θα πρέπει να σταλεί η δικογραφία για την υπόθεση, που επιμένει να την κρατά στο συρτάρι του ο Γ. Σανιδάς, στη Βουλή.
Το αίτημα αυτό του ΠΑΣΟΚ μετέφερε πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του Ευ. Βενιζέλος στον πρόεδρο της Βουλής Δημ. Σιούφα ο οποίος απάντησε ότι θα το θέσει στην Ολομέλεια της Βουλής μόλις επαναλάβει τις εργασίες της την ερχόμενη εβδομάδα.
Δια του κ. Βενιζέλου το ΠΑΣΟΚ ζήτησε δημοσίως και από τον κ. Σανιδά να στείλει τη δικογραφία στη Βουλή αλλά εκείνος, με έγγραφη ανακοίνωση, επιμένει στις θέσεις του και δεν την στέλνει.
Εναπόκειται δηλαδή τώρα...
στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία της ΝΔ - και στον κάθε βουλευτή της ΝΔ χωριστά- να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Θα θελήσουν να έρθουν όλα στο φως ή θα συνεργήσουν στη συγκάλυψη; Τι θα κάνουν όσο κόπτονται για τη διαφάνεια και την εντιμότητα; Ιδού η Ρόδος...

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Read more...

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ της ..25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ 5η Λεωφόρο τη

http://www.greekamericannewsagency.com
synostismos_ellhnwn_politikwn_gia_thn_parelash.png
Διαβάστε περισσότερα...

Read more...

Αποκαλύψεων συνέχεια... Βόλεψε και το σύζυγό της...

http://press-gr.blogspot.com/
η γεν. γραμματέας του υπ. Παιδείας!
,
Τον διόρισε εκπρόσωπο του υπουργείου σε οργανισμό για την επαγγελματική κατάρτιση των φυλακισμένων και το έκαναν ...οικογενειακή υπόθεση!
Πνέει μένεα με τον Αρη ο Στυλιανίδης...
. .
Γράψατε ότι η γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Νίκη Γκοτσοπούλου - Μπαμπασίδη έδωσε κι αυτή ...εξετάσεις και προσλήφθηκε, μέσα στους 55, ως επιστημονικό προσωπικό στον φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Άμυνας. (Διαβάζω σχετικά εδώ). Και νομίζετε ότι κάτι αποκαλύψατε...
Εγώ, ως Τρυποκάρυδος, έχω καλύτερο θέμα!
Λοιπόν, κατά την ίδια περίοδο που η κυρία γενική γραμματέας έδινε ...εξετάσεις για να ...μπεί στο δημόσιο, έκανε και κάτι άλλο. Φρόντιζε και για τον σύζυγό της.
Ναι, την 1η Απριλίου ο Κυριάκος Μπαμπασίδης, ο συζύγος της, οριζόταν ως εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας (στο οποίο εκείνη είναι γενική γραμματέας) στο Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα "Επάνοδος" του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Η «ΕΠΑΝΟΔΟΣ» είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με σκοπό "την επαγγελματική κατάρτιση και στήριξη των κρατουμένων, την αποκατάσταση και την εν γένει ομαλή κοινωνική επανένταξη των αποφυλακιζομένων".
Κι επειδή ξέρω πόσο καχύποπτοι είσαστε, σας βρήκα και τη σχετική υπουργική απόφαση διορισμού του...
Το έκαναν δηλαδή ...οικογενειακή υπόθεση!
Σημειώνω κι εγώ ότι ο Κυριάκος Μπαμπασίδης είναι ο θανάσιμος τοπικός εσωκομματικός αντίπαλος του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Ροδόπη (για διαβάστε κι εδώ). Ήταν υποψήφιος βουλευτής και το 2007 και τώρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη φθορά του για να εκλεγεί αυτός. Η πολιτική βοήθεια που έχει λοιπόν, μέσω της συζύγου του, από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο -τον άλλο νεοδελφίνο της καραμανλικής πτέρυγας- είναι σημαντική προς αυτή την κατεύθυνση. Γι' αυτό και ο Ευριπίδης πνέει μένεα με τον Άρη...


Read more...

Γιατί ο υπουργός Δικαιοσύνης ΟΦΕΙΛΕΙ, αν ήταν υπουργός δικαιοσύνης κι όχι του Καραμανλή, να ασκήσει ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ στον επίορκο «δικαστή» Σανιδά!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Νόμος 1756/1988
ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
Άρθρο 91, παράγραφος 3, εδάφιο β΄
Πειθαρχικά παραπτώματα του δικαστικού λειτουργού συνιστούν ιδίως:
α). Πράξεις που μαρτυρούν έλλειψη πίστης και αφοσίωσης προς την πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα της Χώρας ή υπονομεύουν τη δημοκρατική νομιμότητα και η συμμετοχή του σε πράξεις που οδηγούν στην κατάλυση της δημοκρατικής νομιμότητας,
β) Η συμμετοχή του σε οργάνωση της οποίας οι σκοποί είναι κρυφοί ή επιβάλλει στα μέλη της μυστικότητα,
γ) Η χρησιμοποίηση της ιδιότητάς του για επιδίωξη ιδιοτελών σκοπών,
δ) Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην εκτέλεση των καθηκόντων του...

Read more...

Ολα τα Πρωτοσέλιδα Απογευματινών, Πρωινών, Οικονομικών , Αθλητικών και Θεσσαλονίκης


http://kafeneio-gr.blogspot.com/24-4-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ














ΠΡΩΙΝΕΣ
















ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ











ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ














ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ












Σε λίγο και οι υπόλοιπες



Διάβασε τη συνέχεια εδώ...
Read more...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ




Read more...

Παλεύουμε για μια Ευρώπη, που δίνει λόγο στους πολίτες

Παλεύουμε για μια Ευρώπη, που δίνει λόγο στους πολίτες


Απαιτούμε να θωρακίσουμε την κοινωνική συνοχή, που σημαίνει και πάλι ουσιαστική σύγκλιση των φτωχότερων περιοχών της Ευρώπης με τις πλουσιότερες περιοχές. Και βεβαίως, τη στροφή της Ευρώπης στην «Πράσινη Ανάπτυξη».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , Εξωτερική πολιτική, Ευρωεκλογές 2009, Ομιλία, Πρόεδρος
  • Συνεχής ενημέρωση και επικοινωνία για τις ευρωεκλογές

    Ειδήσεις και νέα καθώς συμβαίνουν. Προτάσεις και θέσεις για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εγγράψου για τακτική και συνεχή ενημέρωση. περισσότερα
  • Το ΠΑΣΟΚ και οι πολίτες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

    Ενημερώσου για την δραστηριότητα των Ευρωβουλευτών μας, για μια νέα προοδευτική κατεύθυνση της Ευρώπης με προτεραιότητα τον άνθρωπο περισσότερα



Read more...