Σάββατο, 4 Απριλίου 2009

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:Στους διαδρόμους οι φάκελοι των ασθενών!!!

Εργαζόμενοι και φάκελοι……
Αυτό συμβαίνει μπροστά από το γραφείο Νοσηλίων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Όπου σε όλον τον διάδρομο υπάρχουν φάκελοι πολιτών που νοσηλευτήκαν στο Νοσοκομείο. Είναι φάκελοι που περιέχουν προσωπικά δεδομένα ασθενών, όπου ο καθένας μπορεί να δει ή και να πάρει , αφού είναι εκτεθειμένοι στους διάδρομους και μάλιστα μετά τις 14:30 που οι υπάλληλοι φεύγουν και δεν υπάρχει καμία ασφάλεια.

Εργαζόμενοι και σκουλήκια……


Οι εργαζόμενοι που δουλεύουν σ αυτό το τμήμα εργάζονται κάτω από απαράδεκτες συνθήκες εργασίες, που εκτός από την εργασία τους, έχουν να κάνουν και με τα σκουλήκια που υπάρχουν κατά εκατοντάδες μέσα στους φακέλους.

Αλήθεια η Διοίκηση του Νοσοκομείου τι κάνει;


Κάνει αυτό που κάνει και ο Υπουργός τους;και ο Πρωθυπουργός τους;

Ε ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Read more...

Η αυριανή δημοσκόπηση της ALCOΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση της ALCO δείχνει το ΠΑΣΟΚ να πηγαίνει για αυτοδυναμία. H αναγωγή των εκλογικών ποσοστών δείχνει ότι το ΠAΣOK θα συγκέντρωνε 149 βουλευτές αν... οι εκλογές γίνονταν σήμερα. Zήτημα χρόνου να ξεπεράσει τους 151.

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)Read more...

Συρρικνώνεται το εισόδημα των αγροτών

http://www.e-tipos.com

Συρρικνώνεται το εισόδημα των αγροτών

Τη μεγαλύτερη μείωση εισοδήματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση γνώρισαν οι Ελληνες και Βέλγοι αγρότες την περίοδο 2000-2008, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat. Η πτωτική πορεία του εισοδήματος για τους Ελληνες παραγωγούς συνεχίστηκε και πέρυσι και ήταν υπερδιπλάσια από το μέσο όρο της Κοινότητας.

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία της Eurostat, το πραγματικό (αποπληθωρισμένο) εισόδημα μειώθηκε την περίοδο 2000-2008 κατά 19,9% στην Ελλάδα, ενώ στο σύνολο της Κοινότητας καταγράφηκε μια μέση αύξηση της τάξης του 15,5%. Το 2008 γενικά δεν ήταν καλή χρονιά για τους Ευρωπαίους αγρότες, δεδομένου ότι η αύξηση της παραγωγής δεν στάθηκε ικανή να αντισταθμίσει τη σημαντική πτώση των τιμών σε βασικά φυτικά προϊόντα, όπως τα σιτηρά, τα λαχανικά και το ελαιόλαδο.

Στην Ελλάδα το πραγματικό εισόδημα μειώθηκε πέρυσι 8%, με μέση μείωση στην Ε.Ε. 3,5%. Η μεγαλύτερη μείωση καταγράφηκε στη Δανία με 24,7% και στη συνέχεια στην Εσθονία με 23% και στο Βέλγιο με 22,6%. Αντίθετα, οι μεγαλύτερες αυξήσεις σημειώθηκαν στη Βουλγαρία με 28,9%, στη Ρουμανία με 28,4% και στην Ουγγαρία με 18,6%.

Αναφορικά με την εξέλιξη των τιμών παραγωγού βασικών φυτικών προϊόντων, το 2008 η μεγαλύτερη μείωση καταγράφηκε στα σιτηρά (12%)


Βρυξέλλες, του Νίκου Μπέλλου
Read more...

Ενόργανη Γυμναστική-Ευρωπαϊκό-Αύριο οι τελικοί με τη συμμετοχή τεσσάρων Ελλήνων
Ημέρα γιορτής είναι η αυριανή για την ελληνική γυμναστική καθώς τρεις αθλητές και μια αθλήτρια μας έχουν προκριθεί σε τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης, που διεξάγεται στο Μιλάνο...

Ο Δημοσθένης Ταμπάκος θα αγωνιστεί στους κρίκους, ο Βλάσης Μάρας στο μονόζυγο, ο Λευτέρης Κοσμίδης στο έδαφος και η Βασιλική Μιλλούση στο δοκό ισορροπίας. Μάλιστα, ο Κοσμίδης κιαι η Μιλλούση έχουν πάρει το εισιτήριο με την υψηλότερη βαθμολογία.

"Το επίπεδο του αγώνα είναι υψηλό. Οι αθλητές προσαρμόζονται στον καινούριο κώδικα. Είναι σίγουρα πιο δύσκολα αλλά το ίδιο ισχύει για όλους. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια μου. Βέβαια, έγινε ένα λάθος στην αξιολόγηση του προγράμματος μου, κάτι που ελπίζω να διορθωθεί στον τελικό. Θα προσπαθήσω αύριο να εκτελέσω καλύτερα το πρόγραμμα", δήλωσε ο Δημοσθένης Ταμπάκος, ο οποίος στο Μιλάνο συμπλήρωσε τις οκτώ συμμετοχές σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας βαθμολογήθηκε με 15,125 και πέρασε ως 7ος.

Οι σπουδές στο Πανεπιστήμιο έχουν προτεραιότητα αυτή τη χρονιά για τον Βλάση Μάρα αλλά, παρόλα αυτά προκρίθηκε στον τελικό ως 2ος (15,625). "Θα αγωνιστώ με οδηγό την εμπειρία. Βασικότεροι μου αντίπαλοι είναι ο Ιταλός, Ιγκόρ Κασίνα και ο Ολλανδός, Επκε Ζόντερλαντ", υπογράμμισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μονόζυγου.

Τις καλές εμφανίσεις στις διεθνείς διοργανώσεις συνέχισε και στο στάδιο "Μεντιολάνουμ" ο Λευτέρης Κοσμίδης. Ο μαθητής της Γ' Λυκείου πήρε το εισιτήριο με την υψηλότερη βαθμολογία (15,575) για τον τελικό του εδάφους. "Δεν έχω άγχος. Είμαι καλά. Σε ένα τελικό όλα είναι ανοιχτά. Και μόνο η πρόκριση σε έναν τελικό αποτελεί επιτυχία. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο", τόνισε ο πρωταθλητής Ευρώπης στους έφηβους.

Read more...

ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΕΣ

http://anopetra-eleos.blogspot.com/
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ
ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Read more...

O Ομπάμα είπε Μακεδονία τα Σκόπια -Αλλά που να βρεθούν τα κότσια να ακυρώσει το ραντεβού ο Καραμανλής;ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ...ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...

"Σε εξέλιξη είναι στο Στρασβούργο οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. Βασικά θέματα συζήτησης είναι οι νατοϊκές επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν, τόσο σε στρατιωτικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, καθώς και η συμφωνία για τη συμμαχική ασφάλεια, η οποία αφορά θέματα όπως η ενεργειακή ασφάλεια, οι...

νέες μορφές τρομοκρατίας και η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.
Επίσης, η Συμμαχία καλωσόρισε και τα δύο νέα μέλη της, την Αλβανία και την Κροατία. Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Πρόεδρος των Η.Π.Α χωρίς κανέναν ενδοιασμό αποκάλεσε τα Σκόπια με το όνομα "MACEDONIA" λέγοντας ότι περιμένει να έχει ευτυχή κατάληξη και η ένταξη της χώρας στη συμμαχία, πέραν των άλλων 2 δηλαδή που εντάχθηκαν σήμερα. Αυτό και μόνο το γεγονός θα πρέπει τουλάχιστον να το θέσει στη συζήτηση που θα ακολουθήσει ο κ. Καραμανλής, στον κ. Ομπάμα
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Read more...

Παίρνει αυτοδυναμία ο Γιώργος (+5 ποσοστιαίες μονάδες)!
Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο του
"Πρώτου Θέματος".
Τώρα σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, οι Πασόκοι, είναι αποφασισμένοι να στείλουν όλους τους εμπλεκόμενους σε γαλάζια σκάνδαλα στη φυλακή. Ακόμη και πολιτικούς η δικαστές, που τα συγκάλυψαν.
Θα χυθεί "μαύρο" δάκρυ...

Read more...

Ο Γεωργιάδης δίνει στήριξη στην Ν.Δ.Κατά των εκλογών είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως είπε πριν από λίγο στον ARRENA 89.2 και άρα πολύ απλά ο ΛΑΟΣ θα στηρίξει την κυβέρνηση και θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης αν δεν την κοπανήσει ο Παυλίδης και γίνει ανεξάρτητος.
"Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, ο τόπος θέλει...

την ηρεμία και όποια κυβέρνηση και αν έρθει το ίδιο θα κάνει. Άρα θέλει προσοχή".

Άρα καταλάβαμε...Read more...

Το ΠΑΣΟΚ εκπροσώπησε ο Π. Μπεγλίτης στις εργασίες του Συνεδρίου του Σοσιαλιστικού Κόμματος Κύπρου


Ο Βουλευτής Κορινθίας και Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης, εκπροσώπησε, επικεφαλής αντιπροσωπείας, το ΠΑΣΟΚ στις εργασίες του Συνεδρίου του Σοσιαλιστικού Κόμματος Κύπρου (ΕΔΕΚ), στη Λευκωσία (28-29/03/2009).

Στο περιθώριο του Συνεδρίου ο κ. Μπεγλίτης είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κ. Γ. Ομήρου, τον Επίτιμο πρόεδρο κ. Β. Λυσσαρήδη, καθώς και με τον Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άνδρο Κυπριανού


Read more...

Ολα τα πρωτοσέλιδα Απογευματινών εφημερίδων

http://kafeneio-gr.blogspot.com/
4-4-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ


Read more...

"ΓΑΛΑΖΙΟΣ" ΑΝΤ1 ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ...

http://pressmme.blogspot.com/
Ένα πολύ περίεργο ρεπορτάζ (περίεργο γιατί δεν το είχε κανένας άλλος από το πολιτικό ρεπορτάζ) έπαιξε πριν από λίγο ο ΑΝΤ1, ο οποίος έκανε μια εμφανή φιλο-κυβερνητική στροφή. Το ρεπορτάζ το έδωσε ο συνήθως καλά πληροφορημένος Αντώνης Δελλατόλας. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ο Α. Παυλίδης θα παραιτηθεί την Δευτέρα το βράδυ(!) και η κυβέρνηση θα έχει 151 βουλευτές με τον αντικαταστάτη του πρώην υπουργού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κυβέρνηση δεν θα πάει σε πρόωρες εκλογές επειδή θα υπάρξει παραίτηση! Περίεργα πράγματα (που μπορεί και να επιβεβαιωθούν).
Read more...

Ολα τα πρωτοσέλιδα - Πρωινών- Οικονομικών , Αθλητικών, Θεσσαλονίκης, εφημερίδων


4-4-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν

ΠΡΩΙΝΕΣ


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ


ΑΘΛΗΤΙΚΕΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Διάβασε τη συνέχεια εδώ...

Read more...