Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ο μοιραίος άνθρωπος…


του άλλοτε κραταιού κόμματος, που το ‘λέγαν ΠΑΣΟΚ…

Στο 3,4% κατρακυλά το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με σημερινή δημοσκόπηση της Metron Analysis, επιβεβαιώνοντας ότι το ενδεχόμενο να...
μείνει εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ, ακολουθώντας την κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας, δεν αποτελεί πια σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

H πλάκα είναι ότι το πρώτο μέλημα της Χαριλάου Τρικούπη είναι να μην ασκεί κανείς κριτική στον ηγέτη Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς προέχει το καλό της χώρας ενώ φυσικά η γραμμή είναι ότι για όλα φταίει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Βέβαια, υπάρχει και το κόλπο που έγινε με την Ελιά στις Ευρωεκλογές όταν πήρε 8% έναντι του 5% που έδειχναν οι δημοσκοπήσεις και θεωρήθηκε θρίαμβος. Μπορεί δηλαδή να δούμε κανένα 4% να βαφτίζεται «νίκη Βενιζέλου»...

parapolitiki.com

Read more...

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας (με άλλο Πρωθυπουργό)...


oikonomou p
...  θέλει και ο Π.Οικονόμου...

"Ναι" στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας με συγκεκριμένους σκοπούς, λέει ο πρώην υπουργός Παντελής Οικονόμου, προσθέτοντας τη δική του φωνή σε εκείνες που υποστηρίζουν...την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας από την παρούσα Βουλή με άλλο Πρωθυπουργό.

"Διατύπωσα την πρόταση αυτή πριν από ένα και περισσότερο χρόνο και εξακολουθώ να την υποστηρίζω", λέει, προσδιορίζοντας τους σκοπούς της ως εξής:

-να αυξηθεί η διαπραγματευτική δύναμή μας ώστε να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη δυνατή ελάφρυνση του δημοσίου χρέους μας, όπως έχει συμφωνηθεί και δικαιούμαστε, όσο πιο γρήγορα γίνεται
-να εργαστεί για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας της ευρύτερης δυνατής αποδοχής
-να οδηγήσει, αμέσως μετά, σε εθνικές εκλογές με θέμα την «μετά μνημόνιο εποχή».

"Είναι ώρα εθνικής και όλοι κρινόμαστε από τους λόγους και τα έργα μας", σημειώνει...
matrix24.gr

Read more...

«Μα δεν είστε λίγοι;»...


Προαναγγελία κόμματος από τον Γιάννη Ραγκούση!
Ετσι ξεκινάει την ανάρτησή του στο Facebook, ο  Γιάννης Ραγκούσης, αποκαλύπτοντας πως ...
ενα νέο κόμμα, είναι στα σκαριά.

Οπως αναφέρει:

"Μα, δεν είστε λίγοι;" θα ρωτήσει εύλογα κάποιος.

Δεν ξέρω αν είμαστε λίγοι, γνωρίζω πως είμαστε αρκετοί από όλο το φάσμα της δημοκρατικής Ελλάδας, κομματικής και κοινωνικής, για να ξεκινήσουμε να "βάζουμε φωτιά" σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε κοινωνικό κι επαγγελματικό χώρο.

Άλλωστε, δεν είναι ιστορικά τυχαίο πως στην Ελλάδα το Σύνταγμα ήταν πάντοτε θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων.

Μόνον η μεγάλη "σιωπηλή, μέχρι τώρα, πλειοψηφία" των Ελλήνων και ιδίως των νέων μπορεί να επιφέρει μια τέτοια ριζική Συνταγματική μεταρρύθμιση γεννώντας ένα αυθεντικό κοινωνικό και πολιτικό κίνημα που δεν θα κοιτά "ούτε πίσω, ούτε κάτω". Θα κοιτά "μόνο μπροστά και ψηλά
".

Read more...

"Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ 5,9 μονάδες" ...



 Την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της metron analysis, για τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, η οποία παρουσιάστηκε πριν από λίγο στον...
αέρα του ραδιοφώνου και στην εκπομπή 901 Κεντροαριστερά στα FM, με τους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Γρηγόρη Ψαριανό.
Ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis Στράτος Φαναράς παρουσίασε και ανέλυσε τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης, τονίζοντας ότι η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, καθώς η στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς τα μεσαία κόμματα αλλάζουν το πολιτικό τοπίο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης στην Πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστά 25,7%, έναντι της Ν.Δ. που συγκέντρωσε 19,8%. Ακολουθούν το Ποτάμι με 6,9%, η Χρυσή Αυγή με5,3%, το ΚΚΕ με 4% και το ΠΑΣΟΚ με 3,4%.
Παράλληλα, στο ερώτημα για το ποιόν θεωρούν καταλληλότερο για Πρωθυπουργό, το 30% συγκεντρώνει ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ μόλις το 23% συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας. Μεγάλη είναι η διαφορά ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ερώτημα για το ποιός μπορεί να διαχειριστεί το δημόσιο χρέος καλύτερα, με τον Σαμαρά να συγκεντρώνει το 35% και τον Αλέξη Τσίπρα το 28%
 To 49% εκτιμά πως η παρούσα Βουλή πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενώ το 45% να προηγηθούν εκλογές…
 Στο ερώτημα αν η ψήφος εμπιστοσύνης που ζήτησε ο πρωθυπουργός είναι μια θετική ή μια αρνητική επιλογή το 47% την κρίνει θετικά και το 40% πως είναι λάθος.
 Ο Αλέξης Τσίπρας με 41% είναι πρώτος σε δημοφιλία έναντι 40% τουΑντώνη Σαμαρά και του Σταύρου Θεοδωράκη.
Ακολουθούν ο Πάνος Καμμένος με 29%, οι Φώτης Κουβέλης και Δημήτρης Κουτσούμπας με 26%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 23% και ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 11%.
parapolitika.gr

Read more...

Ο σιωπηλός Μητσάρας σίγησε...






Ο Μητσάρας έφυγε και μαζί η γραφικότητά του, η αυθεντικότητά του - η πιο πολυφωτογραφημένη φιγούρα των γηπέδων, και όχι μόνο! Τον...
γνωρίσαμε μέσα από τις φωτογραφίες και βίντεο, με το κεφάλι του να προβάλει πίσω από πλάτες διασήμων που έκαναν δηλώσεις. Ήταν το αμίλητο πρόσωπο πίσω από τα πρόσωπα που μιλούσαν. Και μετά, όντας πια αναγνωρίσιμος, έγινε εκφραστής συναισθημάτων - και όχι μόνο ποδοσφαιρικών - με τις επιγραφές αποδοκιμασίας. Πάντα εκφραστικός μέσα από τη σιωπή του. (Καταπληκτική η φωτογραφία των νιάτων του αριστερά: οι αστυνομικοί τον σέρνουν και ο Μητσάρας ποζάρει στο φακό με ένα χαμόγελο τριαντάφυλλο. Χωρίς φωνές, πάντα σιωπηλός!)
 +/- Δείτε μερικές φωτογραφίες του







Τέλος

Read more...

Πρόβλεψη: 35,5% ο ΣΥΡΙΖΑ...





 Τα σενάρια αυτοδυναμίας.
Nεα  δημοσκόπηση της "Palmos Analysis"...
Στις 10,5 μονάδες ανοίγει η ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής, με βάση την νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysisγια το...
tvxs.gr, το πρώτο μέρος της οποίας δημοσιεύθηκε χθες. Στην προηγούμενη δημοσκόπηση ένα μήνα πριν, η διαφορά ήταν στις 10 μονάδες. Με το ποσοστό αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αισιοδοξεί για οριακή κοινοβουλευτική αυτοδυναμία. Η Χρυσή Αυγή σημειώνει πτώση υποχωρώντας στην πέμπτη θέση. Πέρα από την παράσταση νίκης όπουεπικρατεί με μεγάλη διαφορά, ο ΣΥΡΙΖΑ υπερέχει και σε ποιοτικές ερωτήσεις, από το αν είναι θετικό γεγονός μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ, μέχρι την ερώτηση για το ποια θα είναι η καλύτερη κυβέρνηση για την χώρα.
Εκλογική επιρροή 

Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 35,5%. Στη δεύτερη θέση η ΝΔ με ποσοστό 25% ενώ τρίτο βρίσκεται το Ποτάμι με 7,5%. Στο 6% η εκλογική επιρροή της Χρυσής Αυγής (Πίνακας - Κεντρική Φωτογραφία).


Στο 6,5% κυμαίνεται η εκλογική επιρροή του ΠΑΣΟΚ, στο 5% του ΚΚΕ, στο 3% των ΑΝΕΛ και στο 1% της ΔΗΜΑΡ.
Τα σενάρια αυτοδυναμίας
Με  βάση τα παραπάνω αποτελέσματα, οι έδρες κατανέμονται ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ:            35,5%        150 
ΝΔ:                     25,0%           71
ΠΟΤΑΜΙ:           7,5%           21
ΠΑΣΟΚ:             6,5%           18
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:  6,0%           17
ΚΚΕ:                   5,0%           14
ΑΝΕΛ:                3,0%             9

ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ: 11,5%

Σημείωση: Ο υπολογισμός των εδρών, με βάση τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, βασίζεται αφενός στο ποσοστό που λαμβάνει κάθε κόμμα που εισέρχεται στο Κοινοβούλιο (που ξεπερνάει δηλαδή το όριο του 3%), αφετέρου στο συνολικό ποσοστό των κομμάτων που μένουν εκτός Κοινοβουλίου (που δεν ξεπερνούν δηλαδή το όριο του 3%). 
Πιο συγκεκριμένα, σε σχέση με τις έδρες του πρώτου κόμματος και το ποσοστό που χρειάζεται για την επίτευξη της αυτοδυναμίας (151 έδρες), αυτό εξαρτάται τόσο από το ποσοστό του κόμματος αυτού, όσο και από το συνολικό ποσοστό των κομμάτων εκτός Κοινοβουλίου. Συνεπώς, ανάλογα με το συνολικό ποσοστό των κομμάτων εκτός Κοινοβουλίου, το ποσοστό του πρώτου κόμματος για την επίτευξη της αυτοδυναμίας μπορεί να πέσει στο 35% ή και να ανέβει πάνω από το 40%.

Καλύτερη κυβέρνηση


Στην ερώτηση αν μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα ήταν θετική εξέλιξη το 39% απαντά θετικά. Μικρότερο το αντίστοιχο ποσοστό για τη ΝΔ, με το 30% να θεωρεί μια νίκη του κυβερνώντος κόμματος θετική εξέλιξη. Το 39% θεωρεί αρνητική εξέλιξη μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ενώ για τη ΝΔ το ποσοστό φτάνει το 48%.


Το 44% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, είτε συνεργασίας (28%) ή αυτοδύναμη (16%)  θα ήταν η καλύτερη εξέλιξη  για τη χώρα. Μια κυβέρνηση της ΝΔ συγκεντρώνει το 32%.  (Με κορμό τη ΝΔ  22%, αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ  10%)

Αντιφατικές απαντήσεις για εκλογή Προέδρου και πρόωρες εκλογές


Σε σχέση με την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας το 48% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι αυτή πρέπει να γίνει από νέα Βουλή αφού πρώτα γίνουν βουλευτικές εκλογές. Το 37% απαντά ότι η εκλογή του Προέδρου πρέπει να γίνει από τη σημερινή βουλή χωρίς να γίνουν εκλογές.

Την ίδια ώρα όμως το 54% απαντά ότι η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία, ενώ αντίθετα το 43% πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές.
  • Διαβάστε επίσης την ανάλυση του Διευθυντή Ερευνών της Palmos Analysis, Πασχάλη – Αλέξανδρου Τεμεκενίδη για τα ευρήματα της δημοσκόπησης: «Ένα βήμα πριν την αλλαγή (;)»
  • Mε δημοσκοπήσεις κάθε μήνα το Tvxs καταγράφει συστηματικά τις εξελίξεις συνεχίζοντας την συνεργασία του με την Palmos Analysis, που προσέγγισε καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία δημοσκοπήσεων τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου.
  • Δείτε αύριο, στο τρίτο μέρος της έρευνας: Θα βγάλει η κυβέρνηση την χώρα από το μνημόνιο; Θα υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις υποσχέσεις Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη;

Η ταυτότητα της έρευνας

tvxs.gr

Read more...

Αηδόνης: Άρνηση στην ψήφο εμπιστοσύνης...



BINTEO...
Άρνηση και από τον Χρήστο Αηδόνη στην ψήφο εμπιστοσύνης, που πιστεύει όμως στην ...
εθνική συνεννόηση και ξορκίζει τις εκλογές.

«Πιστεύω ότι είμαστε στη στιγμή της απαιτούμενης εθνικής συνεννόησης», είπε, ζητώντας με την ευκαιρία της αναθεώρησης του Συντάγματος, σταθερό κύκλο διακυβέρνησης.

«Δεν πιστεύω στις εκλογές. Δεν πιστεύω ότι η μακρά προεκλογική περίοδος θα βοηθήσει την χώρα. Θα συμβάλλω στην σταθερότητα», συνέχισε, τονίζοντας:

«Η άρνησή μου στην ψήφο εμπιστοσύνης δεν συνιστά αποσταθεροποίηση, αλλά πρέπει να ιδωθεί ως ανάγκη συνεννόησης και ριζοσπαστικών αλλαγών».

Read more...

Κρεμαστινός: Πρόταση για κυβέρνηση συνεργασίας, με άλλο πρωθυπουργό...



Πρόταση για κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας κοινού στόχου, με πρωθυπουργό κοινή αποδοχής, έκανε από το βήμα της Βουλής, πριν από λίγο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός.

Ο Κρεμαστινός τόνισε ότι αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και με...
εναλλακτική πρωθυπουργία.

Επισήμανε πως μόνο μία τέτοια κυβέρνηση μπορεί να διεκδικήσει έναν στόχο όπως είναι μία μεγάλη επιμήκυνση ή το πάγωμα του χρέους...

Read more...

Συνεχίζονται οι ανασκαφές Βρέθηκαν τα τμήματα της θύρας του τρίτου θαλάμου στην Αμφίπολη


Βρέθηκαν τα τμήματα της θύρας του τρίτου θαλάμου στην Αμφίπολη
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Συνεχίζονται οι ανασκαφές του τύμβου στο λόφο Καστά της Αμφίπολης, όπου πλέον έχουν συγκεντρωθεί ένα - ένα τα κομμάτια της μαρμάρινης πόρτας στην τρίτη πύλη, φτάνοντας έτσι τα πέντε στο σύνολο.

Παράλληλα, αναζητούνται τμήματα του οικοδομήματος που υπήρχαν και δεν έχουν βρεθεί ακόμη.

Το χώμα είναι γύρω στο ενάμισι μέτρο μπροστά από την τρίτη πύλη και περισσότερο πίσω, στον τρίτο θάλαμο.

Το χαμήλωμα του χώματος στον δεύτερο θάλαμο αναμένεται να φέρει στο φως και τις δύο μαρμάρινες πλάκες, της οροφής, που ακόμη αναζητούνται, ενώ στο τρίτο θα αποκαλύψει την σκάλα και την μικρή πύλη, στο τέλος των σκαλοπατιών.

Όπως αναφέρει το Mega, ερωτήματα προκαλεί η σπασμένη μαρμάρινη θύρα και τα κομμάτια της που έχουν εντοπιστεί μπροστά της.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η επικεφαλής της ανασκαφής Κατερίνα Περιστέρη, δεν έχει αποκλείσει η καταστροφή της μαρμάρινης πόρτας να οφείλεται σε έκρηξη οβίδας αφού η περιοχή ήταν πεδίο μάχης το 1913 ή σε κάποιο ισχυρό σεισμό, όμως ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι είναι έργο τυμβωρύχων.
Πρωταρχικός στόχος της ανασκαφικής ομάδας είναι να φτάσουν στο μικρό θύρωμα που εντοπίστηκε στο τέλος του τρίτου θαλάμου προσπαθώντας να βρουν υλικά που θα τους επιτρέψουν να κάνουν ακριβέστερη χρονολόγηση του μνημείου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δείγμα από χώμα και άμμο έχει σταλεί σε ειδικά εργαστήρια της Ελβετίας. Τα αποτελέσματα αναμένονται εντός δύο μηνών.
Newsroom ΔΟΛ

Read more...

«Απαιτείται αλλαγή πολιτικής» Κουβέλης: Εθνική συνεννόηση για την αναδιάρθρωση του χρέους και την ανάπτυξη


Κουβέλης: Εθνική συνεννόηση για την αναδιάρθρωση του χρέους και την ανάπτυξη
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στο βήμα της Βουλής   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Η φυγή προς τα εμπρός που επιχειρεί η κυβέρνηση με την διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης και με ανοικτά μέτωπα είναι ομολογία αδυναμίας, τόνισε ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε την ανάγκη εθνικής συνεννόησης για την αναδιάρθρωση του χρέους και την εφαρμογή πολιτικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανάπτυξη.

Μάλιστα ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ταυτίζεται με το Βερολίνο, όταν χώρες όπως η Γαλλία και η Ιταλία ζητούν πλέον ανοικτά άλλες πολιτικές για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρωζώνη.

«Αν στο παρελθόν είχατε ελπίδες για μια εύνοια από τη γερμανική κυβέρνηση στη βάση της τυπικής επίτευξης κάποιων στόχων, τώρα δεν βλέπετε ότι η πολιτική αυτή δεν δίνει λύσεις στο ελληνικό πρόβλημα;

» Δεν βλέπετε ότι δεν σταματούν να πιέζουν για απορρυθμίσεις και λήψη νέων επιβαρυντικών μέτρων; Δεν σας λέει τίποτα ότι ο διοικητής της Deutche Bank ζήτησε να εξαιρεθεί η Ελλάδα από την αγορά καλυμμένων ομολογιών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα;» αναρωτήθηκε.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναρωτήθηκε πού πήγε το εθνικό σχέδιο που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση: «Περιοριστήκατε σε μια έκθεση ιδεών και τίποτα πέραν αυτού» συνέχισε, τονίζοντας την ανάγκη διαφορετικής στάσης προς τους εταίρους.

«Χρειάζεται η επιδίωξη μιας νέας συμφωνίας που θα θέτει ρεαλιστικούς στόχους δημοσιονομικής προσαρμογής και θα δίνει πραγματική αυτονομία στην ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει τα μέτρα πολιτικής για την επίτευξη των στόχων. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλες μειώσεις κοινωνικών δαπανών. Δεν αντέχει άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Δεν αντέχει άλλη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων. Δεν αντέχει άλλες αυξήσεις φόρων. Κάθε μήνα πολίτες και επιχειρήσεις χρωστούν ακόμη περισσότερα στην εφορία. Δεν αντέχει άλλο την ανεργία» τόνισε.

Ξεκαθάρισε, παράλληλα, ότι δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στο 2009: «Τώρα είναι η ευκαιρία για τον μετασχηματισμό της χώρας σε μια θεσμικά συγκροτημένη δημοκρατία, με μια οικονομία ανοικτών αγορών, με ρύθμιση και εποπτεία, με ισχυρή επιχειρηματικότητα και ίσες ευκαιρίες για όλους.

»Δεν πρέπει να σπαταληθεί μια τέτοια ευκαιρία. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος που να οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα. Με πλεονάσματα υποσχέσεων δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες» εξήγησε.

Εκτίμησε όμως ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί και δεν θέλει, φέρνοντας ως παράδειγμα τη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος, η οποία παραπέμφθηκε στο μέλλον.

«Ακόμη και στα πεδία που δεν υπάρχει πίεση από τους δανειστές, ο τρόπος που προωθεί τις μεταρρυθμίσεις είναι συντηρητικός. Οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης απορρυθμίζουν τις δομές του κράτους. Οι μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες, αλλά όπως εφαρμόζονται από την κυβέρνηση οδηγούν στην απορρύθμιση των δικαιωμάτων και των συνθηκών ζωής των πολιτών» υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι χρειάζεται αλλαγή πολιτικής σε προοδευτική κατεύθυνση, γεγονός που σημαίνει αλλαγή της κυβέρνησης.

«Δεν συναινούμε στη συνέχιση της ίδιας πολιτικής.  Είμαστε υπεύθυνη πολιτική δύναμη. Δεν επενδύουμε στην αποτυχία της χώρας, δεν επενδύουμε στον λαϊκισμό, αλλά ταυτόχρονα δεν αποδεχόμαστε την πολιτική που καθηλώνει την κοινωνία στη φτώχεια και τη στασιμότητα. Η  Δημοκρατική Αριστερά δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» κατέληξε.
Newsroom ΔΟΛ

Read more...