Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΚΛΙΜΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ...

http://pressmme.blogspot.com
Τις εκτιμήσεις των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας μετέφερε πριν από λίγο από την Βουλή ο δημοσιογράφος Γιώργος Βλάχος. Το κλίμα αυτό που περίπου που περιγράφουμε και εμείς. Σε μια προσπάθεια να κλείσει την ψαλίδα της διαφοράς στις Ευρωεκλογές ανακοινώνει οικονομικά μέτρα ανάσα για συγκεκριμένες οικονομικές ομάδες. Η διαφορά παρ'όλαυτά δεν κλείνει στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τα ίδια περίπου ίσως και ακόμα χειρότερα στην μέτρηση της GPO για το Mega
Read more...

ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 4,6% ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 3,7% ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

http://pressmme.blogspot.com/
Στο 4,6% βρίσκεται η διαφορά στην πρόθεση ψήφου υπέρ του ΠΑΣΟΚ στη δημοσκόπηση που θα παρουσιάσει το βράδυ η GPO στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη "Ανατροπή". Στις εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ παίρνει 32,6% και η ΝΔ 28%. Στις Ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ παίρνει 30,7% και η ΝΔ 27%. Στα ενδιαφέροντα στοιχεία η παράσταση νίκης, η οποία διευρύνεται εντυπωσιακά υπέρ του ΠΑΣΟΚ και η καταλληλότητα για την πρωθυπουργία στην οποία η διαφορά κλείνει στα όρια του στατιστικού λάθους. Στα αρνητικά για τα δυο κόμματα η πολύ μεγάλη απογοήτευση και δυσφορία των ερωτηθέντων για το πολιτικό σύστημα και την σκανδαλολογία.
Read more...

Ο κουμπάρος τα golden Boys και η ΑΤΕ...

http://troktiko.blogspot.com/


"Καζάνι που βράζει είναι η Αγροτική Τράπεζα με όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο με πρωταγωνιστή το διοικητή –γαλάζιο κουμπάρο Δ. Μηλιάκο.
Τώρα που θα πάει σπίτι του την πτώση της κυβέρνησης της Ν.Δ., ο γαλάζιος διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας Δ. Μηλιάκος απαξιώνει την περιουσία της τράπεζας και μεθοδεύει βολέματα της τελευταίας στιγμής σε μια στρατιά από golden boys. Αυτά και πολλά άλλα καταλογίζουν άνθρωποι της Αγροτικής στο διοικητή- κουμπάρο του Πρωθυπουργού αλλά και κυβερνητικά στελέχη (και από το στρατόπεδο της Ντόρας) που δε βλέπουν με καλό μάτι αυτά που γίνονται τον...
τελευταίο καιρό.
Ο γαλάζιος διοικητής στο παρελθόν είχε προκαλέσει οργή στο Μαξίμου όταν αποκαλύφθηκε ότι έκανε αγορές προσωπικών ειδών και τις χρέωνε σε πιστωτική κάρτα της αγροτικής. Αγόραζε ρούχα, καλλυντικά, ηλεκτρονικά ακόμη και πίτσες και τα πλήρωνε η Αγροτική τράπεζα. Μάλιστα το ποσό που αποκαλύφθηκε για τα ψώνια του γαλάζιου κουμπάρου ανερχόταν στις 24.000 ευρώ μέσα σε μερικούς μήνες!
Πριν από λίγο καιρό προκάλεσε θύελλα αλλά και μεγάλη αναταραχή στους μετόχους της τράπεζας η αποκάλυψη ότι Αγροτική αγόρασε τοξικά ομόλογα 50 εκατομμυρίων ευρώ από τη χρεοκοπημένη Lehman Brothers. Ιστορία με μεσίτες, μεσιτείες προβλεπόμενες σε συμβόλαιο και off shore εταιρία που παρέπεμπαν σε σκοτεινή μίζα. Ταυτόχρονα με την ιστορία αυτή ήρθαν να προστεθούν επίσημες εκτιμήσεις για ζημιές 75 εκατ. ευρώ από τρία δομημένα ομόλογα(Lehman Brothers, HBOS, Societe General) και προβλέψεις για απώλειες 188 εκατ. ευρώ σε 31 χρηματοοικονομικά προϊόντα της ΑΤΕ μέχρι το 2015.
Τα ποσά είναι τεράστια και για πολλούς το σκηνικό αυτό αποτελεί πλήρη απαξίωση των περιουσιακών στοιχείων της τράπεζας. Το τελευταίο μέτωπο του Δ. Μηλιάκου είναι με την Τράπεζα της Ελλάδος και την FBB στην οποία η Αγροτική είναι μέτοχος. Παρά το γεγονός ότι η Τράπεζα της Ελλάδος του ζητάει να συμφωνήσει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ο Δ. Μηλιάκος αρνείται παζαρεύοντας το βόλεμα τριών GOLDEN BOYS στο διοικητικό συμβούλιο της FΒB. Ένας ιδιώτης ζητάει να βάλει τα λεφτά του με όλα τα ρίσκα, το κράτος συμφωνεί και o Μηλιάκος αρνείται. Είναι μόνο τα golden boys ή και κάτι άλλο που ζητάει ο κ. Μηλιάκος; Στο παρασκήνιο λέγονται πολλά. Όπως και στο παρασκήνιο υπάρχει ορισμένες φορές γόνιμο έδαφος για εκβιασμούς, ώσπου να τους αποκαλύψουν τα γεγονότα".

ANAΓΝΩΣΤΗΣ


Διαβάστε Περισσότερα
Read more...

Η βραδιά της ψηφοφορίας για Παυλίδη...

http://press-gr.blogspot.com/

"Nύκτα των Mαγισσών"...

..
Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Υπάρχουν και κάποιοι παλαβοί
που λένε ότι είναι καλύτερα να μη γίνει η ψηφοφορία στη Βουλή, για την παραπομπή ή μη του βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ Αριστοτέλη Παυλίδη, τη νύχτα της 30ης Απριλίου προς 1η Μαΐου, διότι λέει ...η μεγαλύτερη εορτή των σατανιστών είναι η νύχτα της 30ης Απριλίου προς 1η Μαΐου, η "Nύκτα των Mαγισσών", η "Βαλπούργειος Νύκτα".
Μα, τι άλλο θα ακούσουμε !!!
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Read more...

Αγονη ...βόμβα στη Βουλή!

http://press-gr.blogspot.com/

"Γιατί εκκρεμεί επί μήνες η τρίτη δικογραφία Παυλίδη;"
Ερώτηση από τη βουλευτή Ελπ. Τσουρή

Από το http://aegaio.blogspot.com/

ΑΓΟΝΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ....
Eρώτηση κατέθεσε πριν λίγο η Βουλευτής Ελπίδα Τσουρή, αφορά την τρίτη δικογραφία της υπόθεσης Παυλίδη.
Το κείμενο:
.
Ερώτηση Και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων
Προς 1.Τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής
2. Τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών
3.Τον Υπουργό Δικαιοσύνης
Θέμα: ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Μεταβίβαση Σύμβασης Ανάθεσης Δημόσιας Υπηρεσίας
Με την υπ.αρ. 13-14/01-03-2007 σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας μεταξύ του Υπουργείου Αιγαίου και της εταιρείας Σαμιακές Πλόες Ν.Ε., το πλοίο «ΣΑΜΟΣ ΣΑΝ» εκτελούσε, από την 1η Μαρτίου 2007 και μέχρι τις 31-10-2008, επιδοτούμενα δρομολόγια.
Τον Αύγουστο του 2007, οι τρεις από τους πέντε συνολικά μετόχους της εταιρείας, μεταξύ των οποίων και...
ο τότε Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου, συν-πλοιοκτήτης και ναυτιλιακός πράκτορας στην περιοχή ευθύνης του, προχώρησαν στην πώληση του πλοίου «ΣΑΜΟΣ ΣΑΝ»,του μοναδικού περιουσιακού στοιχείου της εταιρείας, στην εταιρεία «Γραμμές Λουτράρη Ν.Ε.», του ενός εκ των τριών μετόχων.
Οι άλλοι δύο από τους μετόχους, οι οποίοι ισχυρίζονται και καταγγέλουν ότι η πώληση έγινε παράνομα και εν αγνοία τους, έχουν καταθέσει και σχετική αναφορά από τις από 27-12-2007 στις αρμόδιες εισαγγελικές υπηρεσίες της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία της Σάμου για περαιτέρω ενέργειες.
Την 1η Οκτωβρίου 2007, ο υπουργός Αιγαίου υπογράφει την υπ.αρ.82/2007 σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας με τη νέα πλοιοκτησία, για τη συνέχιση των δρομολογίων και για τη μεταβίβαση, πλέον, στη νέα ιδιοκτησία, του συνόλου των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων, που απέρρεαν από τη προηγούμενη, για το ίδιο πλοίο.
Η συγκεκριμένη ανάθεση στηρίχθηκε στις υπεύθυνες δηλώσεις των τριών μετόχων, οι οποίοι δήλωσαν νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρείας ΣΑΜΙΑΚΕΣ ΠΛΟΕΣ ΝΕ, παρόλο που:
Τα ονόματα αυτού ή αυτών που υπογράφουν το πωλητήριο και τις υπεύθυνες δηλώσεις, δεν συμπίπτουν, στο επίμαχο χρονικό διάστημα, με τα ονόματα αυτών που νόμιμα εκπροσωπούν και δεσμεύουν την εταιρεία, σύμφωνα με το τηρούμενο στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας μητρώο ναυτικών εταιρειών.
Σύμφωνα με έγγραφα της ΔΟΥ Σάμου, αναγνωρίζεται, μέχρι και το Μάιο του 2008, ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας ο ένας από τους καταγγέλοντες, το πλοίο φαίνεται να εξακολουθεί να ανήκει στην Ν.Ε. Σαμιακές Πλόες, ενώ δεν έχει υποβληθεί δήλωση φόρου μεταβίβασης, για το εν λόγω πλοίο.
Tο Υπουργείο Αιγαίου είχε ενημερωθεί για τις καταγγελίες.
Βάσει των παραπάνω
Ερωτώνται οι κύριοι Υπουργοί
Κατά τη διαδικασία μεταβίβασης της υπάρχουσας σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας στη νέα πλοιοκτησία, πραγματοποιήθηκε ενδελεχής έλεγχος για τη νομιμότητα πώλησης του πλοίου; Είναι νόμιμη η ανάθεση στη νέα εταιρεία, εφόσον στηρίχθηκε μόνο σε υπεύθυνες δηλώσεις τριών μετόχων; Προσκομίστηκαν όλα τα απαιτούμενα, κατά Νόμο, έγγραφα, για τη μεταβίβαση; Παρακαλώ για την κατάθεση τους.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της νέας σύμβασης, και για τις επιμέρους πληρωμές των μισθωμάτων, κατατέθηκαν από τη νέα πλοιοκτησία, όλα τα προβλεπόμενα εκ του νόμου δικαιολογητικά, όπως για παράδειγμα η βεβαίωση της αρμόδιας ΔΟΥ; Παρακαλώ για την κατάθεση τους.
Ποιος, και με εντολή ποιου, εισέπραττε τα τιμήματα της συγκεκριμένης άγονης γραμμής από τον Αύγουστο του 2007 μέχρι και το Μάιο του 2008; Παρακαλώ για την κατάθεση των σχετικών εντολών πληρωμής.
Παρακαλώ για την κατάθεση του πορίσματος που εξεδόθη, μετά από τον έλεγχο των αρμοδίων υπηρεσιών της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, τον Ιανουάριο του 2009, στις εμπλεκόμενες ναυτιλιακές εταιρείες.
Η ολοκλήρωση της εξέτασης της από 27-12-2007 σχετικής αναφοράς, ακόμη εκκρεμεί στην Εισαγγελία της Σάμου. Ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της πολύμηνης καθυστέρησης και ποια είναι η εξέλιξη της υπόθεσης;
27.04.2009
Η ερωτώσα βουλευτής
Ελπίδα Τσουρή

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Read more...

Μια φωτογραφία από την Σάμο με τον ...σκανδαλιάρη κοντά στον Καραμανλή...

http://press-gr.blogspot.com/


Από τον Γιάννη Νέγρη
.
H φωτογραφία είναι από την άφιξη του κ. Καραμανλή στη Σάμο. Πσω από τον υπουργό Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλο, με μαύρα γυαλιά ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Κατρακάζος, ο εμπλεκόμενος στην τρίτη υπόθεση Παυλίδη και για τον οποίο κατατέθηκε Ερώτηση από την βουλευτή Ελπ. Τσουρή στη Βουλή (διαβάστε λεπτομέρειες εδώ). Είναι νυν νομαρχιακός σύμβουλος και πρωην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου τον οποίο προχθες έστειλε στον εισαγγελέα ο Παπαληγούρας...

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Read more...

Ο πρωθυπουργός της Χούντας, και ο "υπουργός" του Καραμανλή...

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Με αφορμή την περίπτωση του Σανιδά, πρώτο το nonews-News θυμήθηκε μεγάλες εκτροπές δικαστικών λειτουργών με κορυφαίο παράδειγμα τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνο Κόλλια, που κατάντησε να γίνει πρωθυπουργός της Χούντας.
Αλλά και πριν (ακούσαμε τον Απόστολο Κακλαμάνη να το λέει χθες. Έχει πάρει φόρα αυτός...)οι...

παρεμβάσεις του Κόλλια ως δικαστικού λειτουργού ήταν απαράδεκτες. Ήταν ο άνθρωπος που έβαζε εμπόδια στην έρευνα του ανακριτή Σαρτζετάκη (μετέπειτα προέδρου της Δημοκρατίας) στην υπόθεση της δολοφονίας του Γρηγορίου Λαμπράκη.
Αυτά για την ιστορία...

Περισσότερα...
Read more...

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ!

http://pressmme.blogspot.com
Περίεργες καταθέσεις ποσών έως και 14.000 ευρώ την ημέρα, βρέθηκαν στον λογαριασμό του Αριστοτέλη Παυλίδη στην Εθνική Τράπεζα της Βουλής, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega. Όλες οι περίεργες καταθέσεις αφορούσαν σπαστά ποσά τα οποία συνολικά ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ. Το Mega και ο δημοσιογράφος κοινοβουλευτικός συντάκτης Δ. Τάκης μετέδωσε επίσης ότι τα ποσά κατέθετε κάποιος Κλέαρχος Ρούτσης. Αυτό, όμως που δεν είπε και αποκαλύπτει το pressmme είναι ότι ο Κλέαρχος Ρούτσης είναι εργολάβος Δημοσίων έργων με εξειδίκευση στις λιμενικές κατασκευές! Επειδή είστε έξυπνοι αναγνώστες, πιστεύουμε ότι έχετε καταλάβατε τι έχει γίνει.
Read more...

ΠΕΡΙ "ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΩΝ"

http://pressmme.blogspot.com/
Δεν θα συμπεριλαμβάνει στοιχεία που αφορούν τους λεγόμενους "Βατοπεδινούς" η δημοσκόπηση που θα παρουσιάσει απόψε η εταιρεία GPO στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, "Ανατροπή". Ούτως ή άλλως τρέχει η δημοσκόπηση της MRB, την οποία έχει παραγγείλει το Μεγαρο Μαξίμου με το ερώτημα "εάν συμφωνείτε με την υποψηφιότητα του Ρουσόπουλου (Δούκα, Μπασιάκου κλπ) στις λίστες της Ν.Δ.". Τα αποτελέσματα της μέτρησης θα έχουν ολοκληρωθεί στα μέσα της εβδομάδας και από αυτά θα εξαρτηθούν πολλά για το μέλλον των Βατοπεδινών.
Read more...

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ...



Read more...

Ολα τα Πρωτοσέλιδα Απογευματινών, Πρωινών, Οικονομικών , Αθλητικών και Θεσσαλονίκης

27-4-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ
















ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ








ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ















ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ















Σε λίγο και οι υπόλοιπες


http://kafeneio-gr.blogspot.com/
Διάβασε τη συνέχεια εδώ...
Read more...

103 ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ...ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ...

http://prezatv.blogspot.com/

Ο αριθμός των νεκρών από τη γρίπη των χοίρων στο Μεξικό έχει ανέβει πλέον στους 103, ανακοίνωσε χθες βράδυ ο υπουργός Υγείας της χώρας Χοσέ 'νχελ Κόρδοβα.

Ο Κόρδοβα τόνισε πως από τα συνολικά 1.600 ύποπτα κρούσματα 400 άνθρωποι βρίσκονται στο νοσοκομείο
«Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για 1.614 κρούσματα, με 103 θανάτους, ενώ ακόμη βρίσκονται υπό νοσηλεία 400 ασθενείς», τόνισε ο Κόρδοβα, εξηγώντας πως τα δύο τρίτα των ασθενών έχουν αναρρώσει.

Εκατομμύρια Μεξικανοί παρέμειναν στα σπίτια τους, ή κυκλοφορούσαν με χειρουργικές μάσκες, ιδίως στην πρωτεύουσα, όπου η κυβέρνηση ματαίωσε κάθε δημόσια εκδήλωση, έκλεισε τα μουσεία, τα μπαρ, ενώ δύο ποδοσφαιρικοί αγώνες διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών, σε μία προσπάθεια να περιορίσει τη διάδοση του ιού.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΤΑΔΩΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ...ΔΗΛΑΔΗ...ΑΡΡΩΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ...




Read more...

Επιστρατεύει την πόλωση...

http://www.nonews-news.blogspot.com/


ΕΘΝΟΣ:Επιστρατεύει την πόλωση
Εκβιασμός Καραμανλή στους βουλευτές της ΝΔ με διπλές κάλπες, που θέλει να αποφύγει. Απειλές και κατά ΠΑΣΟΚ με όχημα τη Siemens, για να κρύψει τα σκάνδαλα



Απειλές και κατά ΠΑΣΟΚ με όχημα τη Siemens, για να κρύψει τα σκάνδαλα...
Με μια διπλή πολιτική απειλή προς το εσωτερικό του κόμματός του, αλλά και προς το ΠΑΣΟΚ ο κ. Καραμανλής επιχειρεί να περιορίσει -όσο αυτό είναι δυνατόν- το κόστος από τα σκάνδαλα, που «πνίγουν» την κυβέρνησή του και να «φύγει» γρήγορα από τη δίνη, στην οποία βρίσκεται τους τελευταίος μήνες.
Η απειλή αυτή αφορά τόσο τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, στην περίπτωση που παραπεμφθεί ο κ. Α. Παυλίδης και δεν παραιτηθεί αμέσως μετά και την επαναφορά της υπόθεσης της Siemens, στην οποία ο κ. Καραμανλής ποντάρει πολιτικά και επικοινωνιακά.
Με τη δημόσια παρέμβαση που έκανε χθες στην...
Καστοριά, ο πρωθυπουργός πιστοποίησε ότι:

1. Η τακτική της πόλωσης αποτελεί συνειδητή πολιτική του επιλογή, η οποία έχει ως στόχο τη συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ εν όψει κατ αρχάς των ευρωεκλογών.

2. Τα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση θα κατατείνουν στο ότι «όλοι το ίδιο είναι» σε ό,τι αφορά τα σκάνδαλα.

3. Η υπόθεση της Siemens θα προβληθεί από την πλευρά της κυβέρνησης το αμέσως προσεχές διάστημα.

4. Η κυβέρνηση θα στηρίξει τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γ. Σανιδά, στην αντιπαράθεση με το ΠΑΣΟΚ.

5. Η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών τον Ιούνιο εξαρτάται από τους βουλευτές του κόμματός του και τη στάση που θα τηρήσουν στην επικείμενη ψηφοφορία για τον κ. Παυλίδη.

Ο πρωθυπουργός εγκαινίασε τη νέα αυτή τακτική που οδηγεί στην πόλωση, με την ομιλία που έκανε χθες στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καστοριά. Ο κ. Καραμανλής εξαπέλυσε ευθείες βολές προσωπικά κατά του κ. Γ. Παπανδρέου, έκανε λόγο για θεσμική εκτροπή από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε για πρώτη φορά -έστω και εμμέσως- στην υπόθεση της Siemens και κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

«Το ΠΑΣΟΚ», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην υπόθεση του Βατοπεδίου και στην παρέμβαση Σανιδά, «κατρακυλά σε πρακτικές που συνιστούν θεσμική εκτροπή. Κάνει περίεργες και ανεύθυνες προαναγγελίες για υποτιθέμενες προθέσεις δικαστικών. Επιδίδεται σε παρεμβάσεις με αντισυνταγματικά αιτήματα. Επιδίδεται σε διαστρέβλωση του περιεχομένου δικαστικών εγγράφων. Επιδίδεται σε μια απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης».

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε ευθέως τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην υπευθυνότητα που απαιτούν τα μεγάλα οικονομικά και εθνικά μας ζητήματα», και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ τη χώρα σε Κολοσσαίο. Ας ψάξει λοιπόν στο παρελθόν του. Ας ψάξει το σύστημα που εκείνο ανέθρεψε και εκείνο συντήρησε.

Την αλήθεια την ξέρουν πολύ καλά οι πολίτες. Ας μην προσποιείται το ΠΑΣΟΚ τον κήρυκα της διαφάνειας». «Δεν είναι αμέτοχο ευθυνών, ούτε για τις υποθέσεις που έρχονται από το χθες, ούτε για τη συγκάλυψή τους στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ», κατέληξε αναφερόμενος προφανώς στην υπόθεση της Siemens.

Τέλος, επανέφερε το προεκλογικό δίλημμα περί «ανευθυνότητας και υπευθυνότητας» και άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι η ατζέντα της κυβέρνησης κατά την προεκλογική περίοδο δεν θα είναι τα σκάνδαλα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΕΘΝΟΣ

Περισσότερα...
Read more...

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

http://pressmme.blogspot.com/?zx=d84138351f35e166
Τα είπε όλα και στην συνέχεια ο Απόστολος Κακλαμάνης : "Μας δείξατε την σούπα του Καραμανλή και προσβάλλετε εμάς! Ελπίζω ότι ο Χρ. Παναγόπουλος που περνάει την κομματική γραμμή της ΕΡΤ με εσάς και άλλους, θα κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών στη Βουλή για να μας πει εάν συνεχίσει η ΕΡΤ να είναι το κομματικό μποστάνι της Ν.Δ.". Δεν ήξεραν τι να πουν οι δυο παρουσιαστές της εκπομπής στην κρατική τηλεόραση. Κατάπιαν την γλώσσα τους. Φοβερές καταγγελίες για τον ρόλο της ΕΡΤ.
Read more...

ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ...

http://pressmme.blogspot.com/2009/04/blog-post_2777.html

Τους κατακεραύνωσε. Τους έκανε ρόμπα. Μέσα από το κρατικό μαγαζί μίλησε για "κωμωδία της ΕΡΤ". Αφού τον προσέβαλαν με τα χειρότερα λόγια, ο Απ. Κακλαμάνης κατήγγειλε στον αέρα τον ρόλο του προέδρου της ΕΡΤ επειδή διέκοψαν την εκπομπή για να μεταδώσουν τις δηλώσεις του Καραμανλή με τον Μπαρόζο. Προσβλητικός οικοδεσπότης. Ο Οικονόμου είχε δίπλα του τον ανεκδιήγητο Τραγάκη κι όμως, οι ερωτήσεις είχαν όλες στόχο τον Απόστολο Κακλαμάνη. "Είστε 60 χρόνια στη Βουλή, πως θα ανανεωθεί το πολιτικό σύστημα με εσάς;", ρώτησε ο δημοσιογράφος τον πρώην πρόεδρο του Κοινοβουλίου. Εξευτελιστική και άστοχη ερώτηση. Αφενός γιατί είναι πολύ λιγότερα χρόνια στη Βουλή ο Απόστολος Κακλαμάνης και αφετέρου γιατί οι κρατικοδίαιτοι δεινόσαυροι της δημοσιογραφίας μιλούν εκ του ασφαλούς. Παραείναι ευπρεπής ο Κακλαμάνης. Έπρεπε να σηκωθεί να φύγει...


Read more...

Ο Καραμανλής μειώνει τη φορολογία!

http://pasok-eretria.blogspot.com/
Αυτό θα μπορούσε να αποτελεί ένα σύντομο ανέκδοτο σήμερα, αλλά όχι πριν ενάμισι χρόνο. Μπορεί να τα έχουμε πει και παλαιότερα(δείτε εδώ και εδώ), για το πόσο βάναυσα φορολογήθηκαν τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα τα τελευταία 5 χρόνια, αλλά το παρακάτω βιντεάκι είναι πραγματικά αποστομωτικό για όσους ισχυρίζονται ακόμη από την πλευρά της κυβερνητικής παράταξης πως μειώθηκαν οι φόροι. Σίγουρα μειώθηκαν οι έλεγχοι, σίγουρα μειώθηκαν οι φοροεισπρακτικές δυνατότητες, σίγουρα μειώθηκαν οι φόροι των μεγάλων επιχειρήσεων και τραπεζών (οι οποίες παρεμπιπτόντως το πρώτο τρίμηνο καταγράφουν κέρδη μισό δισ.). Αλλά οι φόροι προς τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες αυξήθηκαν και σε ότι έχει να κάνει με την άμεση φορολόγηση αλλά και με την έμμεση φορολόγηση...

Δείτε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα:

Read more...

Η ΑΝΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ.



Read more...

Ρε ποιός χρησιμοποιεί τον Ηλιο της Βεργίνας !!!!!!!!!!!

http://taxalia.blogspot.com/

Μια δυσάρεστη έκπληξη, μας περίμενε, διαβάζοντας την Τουρκική Hurriyet.
Η φωτογραφία είναι από τη συνάντηση του Τούρκου Προέδρου, Αμπντουλάχ Γκιούλ, με τον Αζερμπαϊζανό Υπουργό Άμυνας Σαφάρ Αμπίγιεφ.
Δείτε το διάκοσμο του Προεδρικού Μεγάρου της Άγκυρας !!!!!!

Περισσότερα/More...

Read more...

30 ΑΠΡΙΛΗ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ «ΑΠΟΧΗ», ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ;
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ…
Στο «Χίλτον» γιορτάζουν (30 Απρίλη) οι εγκληματίες ναζί, τη σφαγή του Παλαιστινιακού Λαού! Ποιοι Έλληνες βουλευτές θα τιμήσουν τους εγκληματίες;

Read more...