Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Αρχίζουν τα βάσανα με την εφορία ξεκινάνε με το φόρο στα ακίνητα

Αρχίζουν τα βάσανα με την εφορία ξεκινάνε με το φόρο στα ακίνητα
Τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει η αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων για την πληρωμή του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων σε 5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες.
Συγκεκριμένα, η πρώτη δόση θα καταβληθεί έως τις 31 Ιουλίου και οι υπόλοιπες πέντε δόσεις τους μήνες που ακολουθούν, ενώ η τελευταία θα καταβληθεί την 31η Δεκεμβρίου του 2014. Υπενθυμίζεται ότι με τον νέο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων φορολογούνται για πρώτη φορά τα αγροτεμάχια, οι «τακτοποιημένοι» αυθαίρετοι χώροι, ενώ αντίθετα απαλλάσσονται τα γεωργικά και κτηνοτροφικά κτίσματα (αποθήκες, μαντριά κ.λπ.). Ωστόσο, ο ενιαίος φόρος περιλαμβάνει μειώσεις για όσους έχουν στην κατοχή τους μόνο ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα σε σχέση με τους φόρους που πλήρωναν τα τελευταία τρία χρόνια.
Από την άλλη, όσοι έχουν στην κατοχή τους έστω και ένα αγροτεμάχιο θα επιβαρυνθούν καταβάλλοντας περισσότερους φόρους στο ελληνικό Δημόσιο.
Οσοι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν μεταβολές στην ακίνητη περιουσία θα πρέπει να υποβάλουν και το έντυπο Ε9 προκειμένου να υπολογιστεί ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων. Σημειώνεται ότι το Ε9 υποβάλλεται ηλεκτρονικά από κάθε φυσικό πρόσωπο. Μόνο στην περίπτωση που ο υπόχρεος σε δήλωση στοιχείων ακινήτων έτους 2014 έχει αποβιώσει, η δήλωση υποβάλλεται χειρόγραφα στον αρμόδιο προϊστάμενο ΔΟΥ από όλους τους κληρονόμους ή από πληρεξούσιο. Οι μεταβολές της περιόδου από 1/1/2014 έως 31/5/2014 θα υποβληθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014. Από την 1η Ιουλίου 2014 θα αρχίσει η διαρκής ενημέρωση του Ε9. Δηλαδή, η προθεσμία ενημέρωσης κάθε μεταβολής ακινήτου θα γίνεται μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία μεταβολής στο ακίνητο.
Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων. Ο κύριος φόρος θα επιβαρύνει όλες τις κατηγορίες ακινήτων και θα επιβάλλεται αυτοτελώς σε κάθε ακίνητο και θα υπολογίζεται επί των επιφανειών ως εξής:
1. Κτίσματα: Ο συντελεστής του βασικού φόρου θα κυμαίνεται από 2 έως 13 ευρώ ανά τ.μ. ανάλογα με την τιμή ζώνης στην οποία βρίσκεται κάθε ακίνητο. Συνολικά προβλέπονται 12 φορολογικά κλιμάκια. Με την εφαρμογή του νέου φόρου, όλοι όσοι έχουν στην κατοχή τους μόνο κατοικίες χωρίς οικόπεδα, ανεξαρτήτως αξίας, θα πληρώσουν το 2014 χαμηλότερο φόρο σε σχέση με φέτος.
2. Οικόπεδα: Ο βασικός φόρος θα κυμαίνεται από 3 έως 9.000 ευρώ το στρέμμα, σε 25 κλιμάκια.
3. Αγροτεμάχια και λοιπές εκτάσεις γης εκτός σχεδίου ή οικισμών: Ο βασικός φόρος ορίζεται στο 1 ευρώ ανά στρέμμα.
Συμπληρωματικός φόρος (πρώην ΦΑΠ). Ο συμπληρωματικός φόρος θα επιβάλλεται στο σύνολο της αξίας των κτισμάτων και των οικοπέδων εντός σχεδίου ή οικισμών που κατέχουν τα φυσικά πρόσωπα, με αφορολόγητο όριο και προοδευτική φορολογική κλίμακα. Το αφορολόγητο όριο ανέρχεται σε 300.000 ευρώ. Οι συντελεστές του συμπληρωματικού φόρου θα ξεκινούν από 0,1% για ακίνητες περιουσίες συνολικής αξίας πάνω από το αφορολόγητο όριο των 300.000 ευρώ και θα φθάνουν το 1% για περιουσίες αξίας άνω του 1.000.000 ευρώ. Στη συνέχεια παρατίθενται παραδείγματα:
Κατοικίες
1. Διαμέρισμα 90 τ.μ. στο Αιγάλεω με τιμή ζώνης 1.050 ευρώ/τ.μ., στον δεύτερο όροφο, καινούργιο, με δύο προσόψεις. • ΕΝΦΙΑ 2014: 428,82 ευρώ.
2. Διαμέρισμα 100 τ.μ. στον Αλιμο με τιμή ζώνης 1.450 ευρώ ανά τ.μ., 8ετίας, στον πρώτο όροφο, με μία πρόσοψη. • ΕΝΦΙΑ 2014: 448 ευρώ. 3. Μονοκατοικία 200 τ.μ. στην Εκάλη με τιμή ζώνης 2.050 ευρώ, 10 ετών, με πρόσοψη σε ένα δρόμο και με κάλυψη του συντελεστή δόμησης. • ΕΝΦΙΑ 2014: 1.421,67 ευρώ. • Συμπληρωματικός φόρος 2014: 120 ευρώ. • Σύνολο φόρων 2014: 1.541,67 ευρώ.
Αγροτεμάχια
1. Αγροτεμάχιο 40 στρεμμάτων, αρδευόμενο, με μονοετή καλλιέργεια, σε περιοχή του νομού Λαρίσης. • ΕΝΦΙΑ 2014: 96,80 ευρώ.
2. Αγροτεμάχιο 2,5 στρεμμάτων, αρδευόμενο, με μονοετή καλλιέργεια, σε περιοχή του Δήμου Μυκόνου. Εντός αυτού υπάρχει εξοχική κατοικία 150 τ.μ. • ΕΝΦΙΑ 82,50 ευρώ.

Read more...

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση...


Μάχη στήθος με στήθος δείχνει το τελευταίο γκάλοπ
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 1,4% στην πρόθεση ψήφου των ευρωεκλογών δείχνει νέα δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρία Alco για λογαριασμό του...
«protothema.gr» και στην οποία επιβεβαιώνεται η σταθερή υπεροχή που διατηρεί ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς έναντι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα.

Στην τελευταία στροφή, ωστόσο, πριν από την τελική ευθεία προς τις κάλπες της 25ης Μαΐου, η κοινή γνώμη εμφανίζεται διχασμένη για το κριτήριο με βάση το οποίο θα σταθμιστεί η ψήφος των Ελλήνων ψηφοφόρων στην αναμέτρηση της μεθεπόμενης Κυριακής, ενώ σε εντυπωσιακά υψηλά επίπεδα για τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία παραμένει η αδιευκρίνιστη ψήφος και πολύ περισσότερο το ποσοστό των αναποφάσιστων ψηφοφόρων που βρίσκεται στο 12%.
Όπως προκύπτει από τα ευρήματα της έρευνας, η οποία διεξήχθη το διάστημα από 10 μέχρι 14 Μαΐου, το 41% των πολιτών απαντούν ότι στις ευρωεκλογές θα κάνουν την επιλογή τους με βάση, κυρίως, την επιθυμία για ανατροπή της κυβέρνησης, την ίδια ώρα που το 37% δηλώνει ως βασική επιδίωξη της ψήφου την εμπέδωση της πολιτικής σταθερότητας.



Πλειοψηφικά, πάντως, οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση έχουν σε ποσοστό 41% την πεποίθηση ότι η Ελλάδα έχει μπει σε τροχιά ανάκαμψης, ενώ σχεδόν εξίσου ισχυρή είναι η αντίθετη άποψη την οποία ενστερνίζεται το 37% των πολιτών. Αντιθέτως, στο χαμηλό ποσοστό του 23% περιορίζονται όσοι πιστεύουν ότι η κατάσταση στην οικονομία είναι σήμερα καλύτερη σε σχέση με πριν από έξι μήνες, την ίδια ώρα που σχεδόν ένας στους επτά πολίτες απαντούν αρνητικά στο ίδιο ερώτημα.   





Πρόθεση ψήφου με μάχες για πρωτιά και τρίτη θέση
Στην πρόθεση ψήφου, τα περισσότερα κοινοβουλευτικά κόμματα φαίνεται να βελτιώνουν τη θέση τους, καθώς θερμαίνεται το πολιτικό κλίμα, λίγες μέρες από τις ευρωπαϊκές κάλπες. Στη διαχρονική εξέλιξη των ερευνών της Αlco, η ψαλίδα που χωρίζει τα δύο μεγαλύτερα κόμματα είναι, όπως φαίνεται και στον σχετικό πίνακα, η υψηλότερη από τον περασμένο Οκτώβριο. Τα ποσοστά, ωστόσο, που συγκεντρώνουν είναι χαμηλά, παρόλο που αθροιστικά οι επιδόσεις της ΝΔ και της ΣΥΡΙΖΑ είναι οι μεγαλύτερες της τελευταίας περιόδου.



Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την κούρσα με 23,4%, καθώς αυξάνει τη συσπείρωση των ψηφοφόρων του κεδρίζει 1,1% σε σχέση με την ανάλογη επίδοση που είχε στην αμέσως προηγούμενη έρευνα της Alco. Η Νέα Δημοκρατία κατατάσσεται δεύτερη με 22% (+0,2%) ενώ στην τρίτη θέση επανέρχεται με 7,3% (+0,3%) η Χρυσή Αυγή, αφήνοντας οριακά τέταρτο «Το Ποτάμι» που σταθεροποιείται στο 7%. Η «Ελιά», με 5,1%, βελτιώνει κάπως τη θέση της (+0,3%), το ΚΚΕ είναι σταθερό στο 5%, ενώ ανοδικά κινούνται με 4,6% (+1,2%) οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και κάτω από τον οριακό πήχη του 3% κινείται η ΔΗΜΑΡ με 2,4% (+0,2%).





Από τα μικρότερα κόμματα που συμμετέχουν στις ευρωκάλπες, ψηλότερα βρίσκονται με το ισχνό 1% ο ΛΑΟΣ, η Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό και οι Οικολόγοι, ενώ 0,9% συγκεντρώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, 0,5% το Εθνικό Μέτωπο, ενώ στο 1,9% περιορίζονται όσοι δηλώνουν ότι προτίθενται να κάνουν την επιλογή άλλου κόμματος.

Οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, φθάνοντας στο 11,4% (+0,3%), ενώ αντιθέτως μειωμένες εμφανίζονται οι τάσεις για αποχή, που περιορίζεται στο 3,4% (-1,8%), καθώς και για την προτίμηση του λευκού ψηφοδελτίου, που γίνεται από το 1,9% του δείγματος (-1,4%).



Στην αναγωγή των αποτελεσμάτων επί των εγκύρων, οι αναλυτές της Alco υπολογίζουν τη δύναμη των κομμάτων ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 24,7%, Νέα Δημοκρατία 23,2%, Χ.Α. 7,7%, «Ποτάμι» 7,6%, «Ελιά» 5,4%, ΚΚΕ 5,3%, ΑΝ.ΕΛ. 4,9%, ΔΗΜΑΡ 2.5%, άλλο κόμμα 7,6% και αναποφάσιστοι 12%.     

Δεύτερος στη δημοφιλία των αρχηγών ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών προηγείται ο κ. Σαμαράς με ποσοστό 34% στις θετικές γνώμες για το πρόσωπό του. Στη δεύτερη θέση είναι με 29% βρίσκεται ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης που είναι μια μονάδα πάνω από τον κ. Τσίπρα που φθάνει στο 28%. Ακολουθούν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης με 23%, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτοσύμπας 20%, ο πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με 16%, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με 13% και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος με 8%.



Στο ερώτημα για το ποιον εμπιστεύεστε περισσότερο ως πρωθυπουργό, ο κ. Σαμαράς με 37% διευρύνει την απόσταση που τον χωρίζει από τον κ. Τσίπρα, ο οποίος προτιμάται από το 26% των πολιτών.



protothema.gr

Read more...

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γιούνκερ ξαναβρήκε τη γλώσσα του...


 "Ό,τι έγινε στις Κάννες δεν θα ξαναγίνει . Η φωνή της Ελλάδας θα ακούγεται πλέον παντού"...
Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στη δήλωση του υποψήφιου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ότι ο Αλ. Τσίπρας δεν είναι αυτήν τη στιγμή κατάλληλος για...
πρωθυπουργός της Ελλάδας - «Ό,τι έγινε στις  Κάννες δεν θα ξαναγίνει, η φωνή της Ελλάδας θα ακούγεται πλέον παντού», υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση .

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του κ. Γιούνκερ και την επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα:

«Όταν ο κ. Γιούνκερ στο χτεσινό ντιμπέιτ ρωτήθηκε δύο φορές από τον Αλέξη Τσίπρα για τα γεγονότα των Καννών και το πρωτοφανές δημοκρατικό έλλειμμα στην Ευρώπη, κατάπιε τη γλώσσα του. Δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη για τις ωμές παρεμβάσεις και τους εκβιασμούς σε βάρος της Ελλάδας όταν διόριζαν κυβερνήσεις με βάση τα συμφέροντα των δανειστών. Σήμερα όμως ξαναβρήκε τη γλώσσα του για να επιτεθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου που ο κ. Γιούνκερ δεν θεωρεί κατάλληλο για πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα (σσ διαβάστε παρακάτω). Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, που έχουν συνηθίσει Έλληνες πρωθυπουργούς υποτακτικούς στα σχέδιά τους, πρέπει τώρα να καταλάβουν ότι αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ό,τι έγινε στις Κάννες δεν θα ξαναγίνει . Η φωνή της Ελλάδας θα ακούγεται πλέον παντού.

Στις 25 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα εμπιστευτεί τον ΣΥΡΙΖΑ, την πολιτική δύναμη που υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας και προτείνει τη μοναδική ρεαλιστική πρόταση εξόδου από την κρίση».

Η συνέντευξη Γιούνκερ στο Euro2day.gr:

O Αλέξης Τσίπρας δεν είναι αυτήν τη στιγμή κατάλληλος για πρωθυπουργός της Ελλάδας υποστηρίζει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εκφράζοντας την εκτίμηση ότι σε περίπτωση που εκλεγεί δεν θα συνεργαστεί αποτελεσματικά με την Ε.Ε. και αυτό «θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για την Ελλάδα».

O πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και τέως επικεφαλής του Eurogroup, υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) για την προεδρία της Κομισιόν, κάνει απολογισμό της ιστορικής πλέον συνάντησης των Καννών κι αποκαλύπτει τι είπε σε Παπανδρέου και Βενιζέλο και με ποιον τρόπο μπήκε στο συρτάρι η ιδέα για το δημοψήφισμα.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος μιλώντας στο Euro2day.gr τον Ιούνιο του 2013 είχε αποκαλύψει ότι υπήρχε σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και ότι αρκετές χώρες πίεζαν προς αυτήν την κατεύθυνση, όχι μόνο η Γερμανία.

Ο κ. Γιούνκερ (ο οποίος έρχεται τη Δευτέρα στην Αθήνα) υπογραμμίζει ότι η λειτουργία της τρόικας είναι αντιδημοκρατική, καθώς οι εκπρόσωποί της δεν είναι άμεσα εκλεγμένοι και ότι πρέπει να αλλάξει μορφή και να δοθεί ηγετικός ρόλος στους (εκλεγμένους) υπουργούς Οικονομικών και στον πρόεδρο του Εurogroup.

Όσο για την Ελλάδα, μιλάει για τις σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά και παραδέχεται ότι κανείς δεν ήταν έτοιμος για την κρίση που έπληξε τη χώρα μας. Υπογραμμίζει, όμως, ότι η Ελλάδα κατάφερε το ακατόρθωτο, τήρησε τις δεσμεύσεις και τώρα ήρθε η ώρα των δανειστών να υλοποιήσουν τις αποφάσεις που ελήφθησαν το 2012. Αναφέρει, ωστόσο, ότι η κρίση δεν έχει τελειώσει και η δημοσιονομική προσαρμογή πρέπει να συνεχιστεί.

Θεωρεί όμως ότι δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για τρίτο δάνειο προς την Ελλάδα και ότι -επιτέλους- τα δημοσιονομικά μέτρα πρέπει να αγγίξουν και τους πλούσιους Έλληνες ώστε να σταματήσει η επιβολή λιτότητας στον μέσο πολίτη.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη.

left.gr

Read more...

Η στιγμή που ο Ερντογάν γρονθοκοπά συγγενή νεκρού ανθρακωρύχου...


Νέα βίντεο -Η στιγμή που ο Ερντογάν γρονθοκοπά συγγενή νεκρού ανθρακωρύχου [βίντεο]
Nεα BINTEO...
Σοκ προκαλούν δύο νέα βίντεο από την επίθεση του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συγγενή ανθρακωρύχου που σκοτώθηκε στο ορυχείο της Σόμα.
Οπως φαίνεται από το βίντεο ο εκτός εαυτού Ερντογάν πιάνει από...
το λαιμό τον συγγενή του ανθρακωρύχου, τον τραβά προς το μέρος του και του φωνάζει, σύμφωνα με μαρτυρίες, «γιατί φεύγεις σπέρμα του Ισραήλ». Αμέσως μετά οι άνδρες της ασφάλειάς του προσπάθησαν να τους χωρίσουν, ενώ προς το τέλος του βίντεο διακρίνονται να χτυπούν βάναυσα πολίτες.

Στο δεύτερο βίντεο που ξεκινά με τις ηχηρές αποδοκιμασίες του οργισμένου πλήθους στη Σόμα κατά του Ερντογάν, στα τελευταία λεπτά φαίνεται ξεκάθαρα και η επίθεση που δέχεται ο πολίτης που ουρλιάζει από δυο άνδρες που φορούν κοστούμια και πιθανότατα είναι άνδρες της ασφάλειας του Ερντογάν.



iefimerida.gr

Read more...

Για «κοσμογονία έργων σε όλη την Ελλάδα», μιλάει ο Σαμαράς...



ΦΩΤΟ-Σαμαράς: Η επανεκκίνηση της χώρας μας ξεκίνησε
Πιστός στο «success story» που καλλιεργείται συστηματικά, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εμφανίστηκε υπεραισιόδοξος για την ανάπτυξη στη χώρα επισκεπτόμενος τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε αυτοκινητόδρομο στο Μεσολόγγι .
Στο...
έργο κατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Μεσολογγίου, βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αναφέροντας πως χιλιάδες εργαζόμενοι απασχολούνται στο έργο και τονίζοντας πως «μια κοσμογονία έργων γίνεται σε όλη την Ελλάδα».

«Είμαστε στο έργο που συνδέει το Μεσολόγγι με την Ιονία Οδό. Ιονία Οδός σημαίνει η σύνδεση της Ελλάδας με τη νοτιοανατολική Ευρώπη. Σημαίνει ανάπτυξη ιδιαίτερα σε μια περιοχή που ήταν, μέχρι τώρα, ξεχασμένη Ελλάδα. Μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζουμε ότι πάνω από 4,5 χιλιάδες άτομα θα δουλεύουν σε αυτό το δρόμο. Είναι το έργο πολύ μεγάλο και ταυτόχρονα αναδεικνύει και αρχαιολογικούς θησαυρούς τους οποίους τους σεβόμαστε και αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 60 χιλιάδες στρέμματα ο χώρος στον οποίο γίνονται ανασκαφές», σημείωσε αρχικά ο κ . Σαμαράς.

«Μια πραγματική κοσμογονία έργων γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε στενά κάθε μέρα των έργων αυτών, γιατί είναι πολυσήμαντα και για την Ανάπτυξη και για τον πολιτισμό μας.

Και ταυτόχρονα σηματοδοτείται αυτό που βλέπουμε παντού. Η επανεκκίνηση της Χώρας μας ξεκίνησε και εμείς προχωράμε μπροστά με σταθερά βήματα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.



Read more...

Το νέο Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς...


Το νέο Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας Πειραιώς.
 Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τις ...
οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2013 και εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας.

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι:

1. Σάλλας Μιχάλης

2. Λεκκάκος Σταύρος

3. Θωμόπουλος Άνθιμος

4. Γεωργάνας Ιάκωβος

5. Ρουμελιώτης Παναγιώτης

6. Απαλαγάκη Χαρούλα

7. Φουρλής Βασίλης

8. Βασιλάκης Ευτύχης

9. Γκολέμης Στυλιανός

10.
 Κυριαζής Χαρίτων

11.
 Αλεξανδρίδης Γιώργος

12. Αθανασίου Ηρώ

13. Αθανασόπουλος Παναγιώτης

Εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο Δ.Σ. έχει οριστεί η κ. Μπερίτση Αικατερίνη και εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου ο κ. Τσούμας Αθανάσιος. 
newsbeast.gr

Read more...

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Οι νέοι άνθρωποι θα βγάλουν τον Πειραιά νικητή»...


«Οι νέοι άνθρωποι θα βγάλουν τον Πειραιά νικητή»
HXHTIKO...
Τις σκέψεις και τα σχέδια του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» με επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στις...
θέσεις στις οποίες οι ερυθρόλευκοι επιδιώκουν να κάνουν τις «καλές» μεταγραφικές κινήσεις τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

«Η μία θέση είναι ο σέντερ φορ, η άλλη στην επίθεση και η τρίτη στο κέντρο», ανέφερε –χαρακτηριστικά- ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 επιβεβαιώνοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο τις θέσεις που θα ενισχυθεί η ομάδα και πρόσθεσε:

«Δεν θα μπω σε ονόματα, αλλά αυτές οι τρεις μεταγραφές θα είναι πολύ καλές, θα βοηθήσουν την ομάδα και ειδικά στο Champions League, όπου είναι όνειρό μας να ανέβουμε ακόμη ψηλότερα», τόνισε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, για τις δημοτικές εκλογές τόνισε ότι τον προβληματίζει το ενδεχόμενο αποχής και κάλεσε τους νέους να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία:

«Δεν μου αρέσει η αποχή. Θέλω τα νέα παιδιά να πάνε να ψηφίσουν. Να συμμετέχουν σε ένα καλύτερο αύριο του Πειραιά. Αυτά τα παιδιά έχουν μπουχτίσει από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια», τόνισε και πρόσθεσε:

«Πρέπει να πάνε να ψηφίσουν και να δουν ότι κάτι καινούριο γίνεται στην πόλη τους, ένα νέο μοντέλο διοίκησης χωρίς υποσχέσεις, αλλά με σχέδιο και πράξεις». 

Ένας από τους κύριους στόχους του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους 94.6 είναι υπάρξουν οι νέοι αθλητικοί χώροι σε όλες τις περιοχές του Δήμου για να μπορούν αθληθούν οι νέοι…

«Είμαστε μια παρέα από ανθρώπους που έχουν προβληματιστεί έντονα με ό,τι έχει συμβεί στον Πειραιά τα τελευταία χρόνια και ειδικά με τον τομέα του αθλητισμού, με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τα άλλα σωματεία», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συνέχισε:

«Θέλουμε τα φυτώρια να έχουν εγκαταστάσεις και τα παιδιά να γίνονται αθλητές και καλύτεροι άνθρωποι. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστεί σε τόσα αθλήματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη και να μην έχει εγκαταστάσεις για να γυμνάζονται τα νέα παιδιά. Αυτός ο προβληματισμός μεγάλωνε μέρα με τη μέρα και για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αλλά και τα άλλα σωματεία του Πειραιά», υποστήριξε και συνέχισε:

«Αυτή η αδιαφορία και άρνηση πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Δεν είναι δυνατό όλα αυτά τα ιστορικά σωματεία με τις τόσες διακρίσεις σε όλα αυτά τα σπορ να μην μπορούν να βρίσκουν χώρους για να γυμνάζονται τα παιδιά». 

Τέλος, αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους σκοπεύει ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» με επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη, να εκμεταλλευτεί το λιμάνι του Πειραιά.

«Ο Πειραιάς είναι μια ευλογημένη πόλη, που έχει το λιμάνι, φυσικές ομορφιές κι ένα από τα ωραιότερα αρχαιολογικά μουσεία. Έρχονται εκατομμύρια τουρίστες και το μόνο που κάνουν είναι να πηγαίνουν κατευθείαν από τα πλοία στα πούλμαν για την Ακρόπολη, χωρίς να περπατήσουν ένα λεπτό τον Πειραιά», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει με σωστή συνεργασία με τα πλοία να μαθαίνουν οι τουρίστες τον Πειραιά και όταν φτάνουν στο λιμάνι να υπάρχουν άνθρωποι που να τους υποδέχονται. Αν περπατήσουν έστω και μια ώρα στον Πειραιά θα αλλάξουν την τοπική οικονομία. Χρειάζονται άνθρωποι που έχουν δουλέψει στη ζωή τους, που ξέρουν από διοίκηση και διαχείριση».


Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρόεδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», Βαγγέλης Μαρινάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Μπάμπη Χριστόγλου και Γιώργο Χελάκη. 

-τις μεταγραφές του Ολυμπιακού:

«Είμαστε κοντά σε δύο Ελληνόπουλα, γιατί έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στους Έλληνες παίκτες και θέλω να βλέπω όσους περισσότερους γίνεται στην ενδεκάδα και την πρώτη ομάδα. Σας εξήγησα τι έχει γίνει με τον Πουλίδο. Στις επόμενες 10-15 μέρες, μετά τον τελικό του Champions League, θα ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα και θα κινηθούμε σε τρεις πολύ καλές μεταγραφές. Η μία θέση είναι ο σέντερ φορ, η άλλη στην επίθεση και η τρίτη στο κέντρο. Δεν θα μπω σε ονόματα, αλλά αυτές οι τρεις μεταγραφές θα είναι πολύ καλές, θα βοηθήσουν την ομάδα και ειδικά στο Champions League, όπου είναι όνειρό μας να ανέβουμε ακόμη ψηλότερα. Φέτος είχαμε μια πολύ καλή πορεία, στις λεπτομέρειες αποκλειστήκαμε από τη Μαν. Γιουνάιτεντ, ελπίζουμε του χρόνου να πάμε καλύτερα». 

-την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές: 

«Είμαστε μια παρέα από ανθρώπους που έχουν προβληματιστεί έντονα με ό,τι έχει συμβεί στον Πειραιά τα τελευταία χρόνια και ειδικά με τον τομέα του αθλητισμού, με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τα άλλα σωματεία. Θέλουμε τα φυτώρια να έχουν εγκαταστάσεις και τα παιδιά να γίνονται αθλητές και καλύτεροι άνθρωποι. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστεί σε τόσα αθλήματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη και να μην έχει εγκαταστάσεις για να γυμνάζονται τα νέα παιδιά. Αυτός ο προβληματισμός μεγάλωνε μέρα με τη μέρα και για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αλλά και τα άλλα σωματεία του Πειραιά». 

-τη στάση της προηγούμενης δημοτικής αρχής:

«Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχει πάει και έχει ζητήσει χώρους που είναι αναξιοποίητοι και έχει ζητήσει ο Ολυμπιακός να τους φτιάξει χωρίς κόστος για το Δήμο, ώστε να εγκατασταθούν τμήματα του Ολυμπιακού όπως το πινγκ πονγκ, το τάε-κβο-ντο, η πυγμαχία. Παρ’ όλα αυτά το μόνο που έχουν εισπράξει είναι αδιαφορία. Το ίδιο έχει γίνει και με άλλα σωματεία στα Καμίνια, αλλά και τον Εθνικό. Αυτή η αδιαφορία και άρνηση πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Δεν είναι δυνατό όλα αυτά τα ιστορικά σωματεία με τις τόσες διακρίσεις σε όλα αυτά τα σπορ να μην μπορούν να βρίσκουν χώρους για να γυμνάζονται τα παιδιά». 

-το πρόγραμμα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» για τον αθλητισμό: 

«Τον τελευταίο μήνα έχουμε δουλέψει σκληρά νύχτα-μέρα, πάνω στο πρόγραμμά μας. Το φτιάξαμε με γνώμονα να μπορεί να είναι πρακτικό και να μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα. Υπάρχουν πάρα πολλοί χώροι. Σε κάθε γωνιά του Πειραιά μπορούν να γίνουν αθλητικοί χώροι για τα παιδιά μας. Όταν έχεις ανθρώπους που έχουν δουλέψει στον αθλητισμό, ξέρουν από διαχείριση και διοίκηση, αυτό το πράγμα μπορεί να προχωρήσει σε πολύ λίγο χρόνο. Αυτό είναι όνειρο ζωής για μένα και για τον Ολυμπιακό. Όνειρό μου είναι να βλέπω μια ομάδα με πάρα πολλά ελληνόπουλα. Αν αυτά είναι και από τον Πειραιά, ακόμη καλύτερα». 

-την κατάργηση των διεθνών ιστιοπλοϊκών αγώνων: 

«Είναι κατάντια για τον Πειραιά να έχει καταργηθεί ακόμη και η ναυτική εβδομάδα. Όλα αυτά θέλουν έναν σωστό προγραμματισμό. Πρέπει να ξέρεις και να σε ξέρουν στο εξωτερικό, ότι μπορείς με ένα σχέδιο σωστό κι έναν προγραμματισμό να μπορείς να φιλοξενήσεις τέτοιες διοργανώσεις. Εμείς έχουμε το κατάλληλο περιβάλλον, αλλά πάμε και καταργούμε τους αγώνες κι έτσι μαραζώνει η αγορά του Πειραιά». 

-την τουριστική αξιοποίηση του Πειραιά:

«Ο Πειραιάς είναι μια ευλογημένη πόλη, που έχει το λιμάνι, φυσικές ομορφιές κι ένα από τα ωραιότερα αρχαιολογικά μουσεία. Έρχονται εκατομμύρια τουρίστες και το μόνο που κάνουν είναι να πηγαίνουν κατευθείαν από τα πλοία στα πούλμαν για την Ακρόπολη, χωρίς να περπατήσουν ένα λεπτό τον Πειραιά. Θα πρέπει με σωστή συνεργασία με τα πλοία να μαθαίνουν οι τουρίστες τον Πειραιά και όταν φτάνουν στο λιμάνι να υπάρχουν άνθρωποι που να τους υποδέχονται. Αν περπατήσουν έστω και μια ώρα στον Πειραιά θα αλλάξουν την τοπική οικονομία. Χρειάζονται άνθρωποι που έχουν δουλέψει στη ζωή τους, που ξέρουν από διοίκηση και διαχείριση». 

-τις μονοδρομήσεις στους δρόμους του Πειραιά:

«Οι μονοδρομήσεις έγιναν χωρίς σχέδιο. Ήταν ένα πυροτέχνημα πριν τις εκλογές χωρίς να έχει γίνει μια σωστή μελέτη. Ρωτήστε τους ανθρώπους στον Πειραιά να δείτε τι αγανάκτηση υπάρχει. Δεν μπορείς πριν τις εκλογές για να δείξεις ότι κάνεις κάτι να καταστρέφεις καταστηματάρχες».

-τα κτίρια-«φαντάσματα» στον Πειραιά: 

«Ο πύργος έχει τεράστια στατικά προβλήματα. Για να επισκευαστεί και να ανακαινιστεί αυτό το κτίριο τα ποσά που απαιτούνται είναι υπέρογκα. Θέλουμε να το κατεδαφίσουμε και να χτίσουμε ένα καινούριο κτίριο, που θα μπορεί να στεγάσει συλλόγους και σωματεία. Να μπορούν να το βλέπουν οι Πειραιώτες, να μην είναι στοιχειωμένο, αλλά χρήσιμο. Τώρα που χτίζεται η Ράλλειος στην Πειραιώς, έχουμε πει εκεί να στεγαστεί το δικαστικό μέγαρο. Είναι σημαντικό να μείνουν τα δικαστήρια στον Πειραιά. Ο Δήμος δεν είχε κάνει τίποτα να εμποδίσει τη μετακίνησή τους. Για μας αυτό είναι στα πρώτα τρία έργα που έχουμε στο πρόγραμμά μας. Είμαι σίγουρος όταν υπάρχει βούληση και πίστη γι’ αυτό που θες να κάνεις, θα το πετύχεις». 

-τα συσσίτια για τους άπορους:

«Το θέμα δεν είναι πώς θα αυξήσουμε τα συσσίτια, αλλά πώς δεν θα υπάρξουν συσσίτια. Πώς θα δημιουργήσουμε δουλειές και δεν θα υπάρχει φτώχεια. Όταν έρχονται λεφτά από τους τουρίστες, θα ενισχυθεί η τοπική οικονομία». 

-τις κατηγορίες πως θέλει να γίνει ο Έλληνας Μπερλουσκόνι και πως έθεσε υποψηφιότητα για να εκμεταλλευτεί το λιμάνι του Πειραιά:

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η επιχείρησή του δεν έχουν καμία σχέση με το κράτος, το ελληνικό δημόσιο ή το λιμάνι του Πειραιά. Δεν έχουμε τίποτα να πάρουμε από το λιμάνι του Πειραιά, ούτε να μας δώσει ένα πρωτάθλημα στην αγαπημένη μας ομάδα. Όταν έχεις γεννηθεί στον Πειραιά, έχεις ζήσει εκεί κι έχεις ένα πάθος γι’ αυτόν, όταν περνάς 20 ώρες τη μέρα στον Πειραιά, θες να αφήσεις κάτι στον Πειραιά. Θέλω ο κόσμος να είμαι περήφανος για τον Πειραιά, όπως μεγάλωσα κι εγώ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καμία δουλειά με το ελληνικό δημόσιο ή στην Ελλάδα. Η μόνη δουλειά μου δουλειά στην Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός και το μόνο που κάνει είναι να κοστίζει χρήματα και χρόνο. Θέλω να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση για να αφήσουμε πίσω μας, κάποια πράγματα για τα παιδιά του Πειραιά». 

-το αν η υποψηφιότητα είναι… ολυμπιακή όπως αυτή του παρελθόντος από τον Παναγιώτη Φασούλα:

«Ο Γιάννης Μώραλης είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει τα τελευταία 25 χρόνια στον Πειραιά για τον Ολυμπιακό και τη δική του επιχείρηση. Είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, είναι ένα τίμιο παιδί, τεχνοκράτης και του έχουμε εμπιστοσύνη. Είναι μια επιλογή νίκης, ένας άνθρωπος που θα αφιερώσει το χρόνο του για τον Πειραιά. Δίπλα του είναι μια πολύ δυναμική ομάδα. Ο κ. Φασούλας δεν το έχει αυτό. Ο κ. Φασούλας δεν έχει δουλέψει όπως ο κ. Μώραλης και είχε να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την προσπάθεια που κάνουμε στον Πειραιά τώρα». 

-το πού θα βρεθούν οι πόροι για τα έργα που είναι στο πρόγραμμα:

«Η σωστή διαχείριση είναι πολύ σημαντική. Υπάρχουν πολλά κονδύλια και δεν τα έχουμε αντλήσει. Υπάρχουν πολλοί ιδιώτες και σύλλογοι που με δωρεές θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη, αλλά θέλουν να δουν ότι κάτι γίνεται, ότι έχει ξεκινήσει ένα έργο και πως ό,τι λεφτά θα δώσουν θα πιάσουν τόπο. Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις με πολύ χαμηλό κόστος, αρκεί να έχεις τη γνώση να τα κάνεις και την εμπειρία για να τα καταφέρεις. Εμείς και γνώση έχουμε και εμπειρία και πρόγραμμα. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα όλα μπορούμε να τα κάνουμε». 

-την άνοδο της παράταξης «Πειραιάς Νικητής» στις τελευταίες δημοσκοπήσεις:

«Το έχω εισπράξει από τους Πειραιώτες. Μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πώς οι Πειραιώτες έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια και αυτό σου δίνει κουράγιο να συνεχίσεις. Θέλουν να δουν να αλλάζει κάτι, είναι απελπισμένοι, γι’ αυτό μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι αγκαλιάζουν την προσπάθεια. Γι’ αυτό είμαι αισιόδοξος πως οι Πειραιώτες θα μας επιλέξουν». 

-την αποψινή συγκέντρωση στο Πασαλιμάνι και το μήνυμα στους νέους: 

«Στις 19:30 θα μιλήσει ο Γιάννης Μώραλης στο Πασαλιμάνι και θα είμαστε όλοι εκεί. Είναι σημαντικό για όλη τη νεολαία να πάει να ψηφίσει. Δεν μου αρέσει η αποχή. Θέλω τα νέα παιδιά να πάνε να ψηφίσουν. Να συμμετέχουν σε ένα καλύτερο αύριο του Πειραιά. Αυτά τα παιδιά έχουν μπουχτίσει από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Πρέπει να πάνε να ψηφίσουν και να δουν ότι κάτι καινούριο γίνεται στην πόλη τους, ένα νέο μοντέλο διοίκησης χωρίς υποσχέσεις, αλλά με σχέδιο και πράξεις».

sport-fm.gr

Read more...

Απίστευτο: Έδωσαν επτά μέρες αναρρωτική άδεια...



...στο νταή σύμβουλο του Ερντογάν!...

"Βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα", λέει προκλητικά ο εκπρόσωπος του Ερντογάν δικαιολογώντας το απίθανο golden boy του Ερντογάν που κλώτσησε...
αναίτια συγγενή νεκρού ανθρακωρύχου – Έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι η εικόνα του Ερντογάν να χαστουκίζει διαδηλωτή "δεν υπάρχει"!

Δεν έχει τέλος η προκλητικότητα και ο αυταρχισμός που επιδεικνύει η κυβέρνηση της Τουρκίας, αρχής γενομένης του Ταγίπ Ερντογάν, όσον αφορά τις αντιδράσεις της για το τραγικό δυστύχημα στην πόλη Σόμα όπου 284 ανθρακωρύχοι έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους.

Δεν φτάνει που υπάρχουν οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν από τη μια τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας να χειροδικεί και να κάνει κεφαλοκλείδωμα κατά διαδηλωτή και από την άλλη σύμβουλό του να κλωτσάει ανηλεώς έναν πεσμένο στο έδαφος συγγενή ενός εκ των νεκρών ανθρακωρύχων, τώρα ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν επιχειρεί να βγάλει τους πάντες τρελούς κάνοντας το άσπρο-μαύρο.

Κατά τον Χουσεΐν Τσελίκ οι εικόνες που δείχνουν τον Ερντογάν μαινόμενο κατά διαδηλωτή τον οποίο όχι μόνο χτυπάει αλλά και βρίζει με εκφράσεις πεζοδρομίου απλά… δεν υπάρχουν. «Δεν υπάρχουν εικόνες που να δείχνουν χαστούκι» υποστήριξε μιλώντας σε δημοσιογράφους αποφεύγοντας κάθε περαιτέρω ερώτηση για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν την ώρα που ο Τούρκος πρωθυπουργός προσπάθησε να κρυφτεί μέσα σε σούπερ μάρκετ μετά τις αποδοκιμασίες των διαδηλωτών που τον υποδέχθηκαν στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας.


Και οι προκλήσεις που υπερβαίνουν κάθε έννοια λογικής και αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι έχουν δίκιο όσοι αποκαλούν «Σουλτάνο του Βοσπόρου» τον Ερντογάν δεν σταμάτησαν μόνο εκεί. Όπως είπε, λοιπόν, ο Τσελίκ ο σύμβουλος του Ερντογάν ο οποίος καταγράφηκε από το φωτογραφικό φακό να χτυπάει με μένος έναν πεσμένο στο έδαφος διαδηλωτή την ώρα που τον έχουν σχεδόν ακινητοποιήσει άνδρες της τοπικής αστυνομίας «ήταν σε νόμιμη άμυνα».

Κορυφώνοντας δε το κρεσέντο παραλογισμού και συμπεριφοράς που παραπέμπουν σε εποχές σουλτάνων και πασάδων, ο εκπρόσωπος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης ανακοίνωσε με στόμφο ότι ο σύμβουλος του Ερντογάν και δέχθηκε επίθεση από τον διαδηλωτή (σ.σ. ο ίδιος σε δηλώσεις του ποτέ δεν μίλησε για επίθεση σε βάρος του) και «θα πάρει αναρρωτική άδεια επτά ημερών για τα τραύματά του».

Παραμένει άγνωστο, πάντως, αν η άδεια αυτή θεωρείται τιμητική γιατί «θυσιάστηκε» για να σώσει τον πρωθυπουργό του. ..
protothema.gr

Read more...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ...

Τρία εικοσιτετράωρα απομένουν για να ανοίξουν οι κάλπες σε όλη τη χώρα για την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στις εκλογές για την Tοπική Aυτοδιοίκηση συμμετέχουν 1.438 δημοτικούς συνδυασμοί...
και 105 περιφερειακοί συνδυασμοί.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Εσωτερικών, οι πολίτες με δικαίωμα ψήφου είναι 9.871.733, εκ των οποίων 4.779.471 είναι άντρες και 5.092.262 είναι γυναίκες.
Στις εκλογές δικαίωμα συμμετοχής έχουν 19.121 πολίτες άλλων χωρών της ΕΕ, εκ των οποίων 7.429 είναι άνδρες και 11.692 είναι γυναίκες.
Αυτοί μπορούν να ψηφίσουν μόνο για τις δημοτικές εκλογές


Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
 Έβρου
 Αλεξανδρούπολης Διδυμοτείχου
 Ορεστιάδας Σαμοθράκης
 Σουφλίου
 Ροδόπης
 Αρριανών Ιάσμου
 Κομοτηνής Μαρωνείας - Σαπών
 Ξάνθης
 Αβδήρων Μύκης
 Ξάνθης Τοπείρου
 Δράμας
 Δοξάτου Δράμας
 Κάτω Νευροκοπίου Παρανεστίου
 Προσοτσάνης
 Καβάλας
 Καβάλας Νέστου
 Παγγαίου Θάσου
 Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
 Α' Θεσσαλονίκης
 Αμπελοκήπων - Μενεμένης Θεσσαλονίκης
 Καλαμαριάς Κορδελιού - Ευόσμου
 Νεάπολης - Συκεών Παύλου Μελά
 Β' Θεσσαλονίκης
 Βόλβης Δέλτα
 Θερμαϊκού Θέρμης
 Λαγκαδά Πυλαίας - Χορτιάτη
 Χαλκηδόνος Ωραιοκάστρου
 Σερρών
 Αμφίπολης Βισαλτίας
 Εμμανουήλ Παππά Ηρακλείας
 Νέας Ζίχνης Σερρών
 Σιντικής
 Χαλκιδικής
 Αριστοτέλη Κασσάνδρας
 Νέας Προποντίδας Πολυγύρου
 Σιθωνίας
 Κιλκίς
 Κιλκίς Παιονίας
 Πέλλας
 Αλμωπίας Έδεσσας
 Πέλλας Σκύδρας
 Ημαθίας
 Αλεξάνδρειας Βέροιας
 Νάουσας
 Πιερίας
 Δίου - Ολύμπου Κατερίνης
 Πύδνας - Κολινδρού
 Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
 Φλώρινας
 Αμυνταίου Πρεσπών
 Φλώρινας
 Κοζάνης
 Βοΐου Εορδαίας
 Κοζάνης Σερβίων - Βελβεντού
 Καστοριάς
 Καστοριάς Νεστορίου
 Ορεστίδος
 Γρεβενών
 Γρεβενών Δεσκάτης
 Περιφέρεια Ηπείρου
 Ιωαννίνων
 Βορείων Τζουμέρκων Δωδώνης
 Ζαγορίου Ζίτσας
 Ιωαννιτών Κόνιτσας
 Μετσόβου Πωγωνίου
 Άρτας
 Αρταίων Γεωργίου Καραϊσκάκη
 Κεντρικών Τζουμέρκων Νικολάου Σκουφά
 Θεσπρωτίας
 Ηγουμενίτσας Σουλίου
 Φιλιατών
 Πρέβεζας
 Ζηρού Πάργας
 Πρεβέζης
 Περιφέρεια Θεσσαλίας
 Λάρισας
 Αγιάς Ελασσόνας
 Κιλελέρ Λαρισαίων
 Τεμπών Τυρνάβου
 Φαρσάλων
 Μαγνησίας
 Αλμυρού Βόλου
 Ζαγοράς - Μουρεσίου Νοτίου Πηλίου
 Ρήγα Φεραίου Αλοννήσου
 Σκιάθου Σκοπέλου
 Τρικάλων
 Καλαμπάκας Πύλης
 Τρικκαίων Φαρκαδόνας
 Καρδίτσας
 Αργιθέας Καρδίτσας
 Λίμνης Πλαστήρα Μουζακίου
 Παλαμά Σοφάδων
 Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
 Κέρκυρας
 Κέρκυρας Παξών
 Λευκάδας
 Λευκάδος Μεγανησίου
 Κεφαλληνίας
 Ιθάκης Κεφαλονιάς
 Ζακύνθου
 Ζακύνθου
 Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
 Αιτωλοακαρνανίας
 Αγρινίου Ακτίου - Βόνιτσας
 Αμφιλοχίας Θέρμου
 Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Ναυπακτίας
 Ξηρομέρου
 Αχαΐας
 Αιγιαλείας Δυτικής Αχαΐας
 Ερυμάνθου Καλαβρύτων
 Πατρέων
 Ηλείας
 Ανδραβίδας - Κυλλήνης Ανδρίτσαινας - Κρεστένων
 Αρχαίας Ολυμπίας Ζαχάρως
 Ήλιδας Πηνειού
 Πύργου
 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
 Φθιώτιδας
 Αμφίκλειας - Ελάτειας Δομοκού
 Λαμιέων Λοκρών
 Μακρακώμης Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου
 Στυλίδας
 Ευρυτανίας
 Αγράφων Καρπενησίου
 Φωκίδας
 Δελφών Δωρίδος
 Βοιωτίας
 Αλιάρτου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας
 Θηβαίων Λεβαδέων
 Ορχομενού Τανάγρας
 Εύβοιας
 Διρφύων - Μεσσαπίων Ερέτριας
 Ιστιαίας - Αιδηψού Καρύστου
 Κύμης - Αλιβερίου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας
 Σκύρου Χαλκιδέων
 Περιφέρεια Αττικής
 Α' Αθηνών
 Αθηναίων
 Β' Αθηνών
 Αγίας Παρασκευής Αμαρουσίου
 Βριλησσίων Ηρακλείου
 Κηφισιάς Λυκόβρυσης - Πεύκης
 Μεταμορφώσεως Νέας Ιωνίας
 Παπάγου - Χολαργού Πεντέλης
 Φιλοθέης - Ψυχικού Χαλανδρίου
 Αγίας Βαρβάρας Αγίων Αναργύρων - Καματερού
 Αιγάλεω Ιλίου
 Περιστερίου Πετρουπόλεως
 Χαϊδαρίου
 Βύρωνος Γαλατσίου
 Δάφνης - Υμηττού Ζωγράφου
 Ηλιουπόλεως Καισαριανής
 Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος
 Αγίου Δημητρίου Αλίμου
 Γλυφάδας Ελληνικού - Αργυρούπολης
 Καλλιθέας Μοσχάτου - Ταύρου
 Νέας Σμύρνης Παλαιού Φαλήρου
 Α' Πειραιώς
 Πειραιώς Αγκιστρίου
 Αίγινας Κυθήρων
 Πόρου Σπετσών
 Τροιζηνίας- Μεθάνων Ύδρας
 Β' Πειραιώς
 Κερατσισνίου - Δραπετσώνας Κορυδαλλού
 Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη Περάματος
 Σαλαμίνας
 Αττικής
 Αχαρνών Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
 Διονύσου Κρωπίας
 Λαυρεωτικής Μαραθώνος
 Μαρκοπούλου Μεσογαίας Παιανίας
 Παλλήνης Ραφήνας - Πικερμίου
 Σαρωνικού Σπάτων - Αρτέμιδος
 Ωρωπού
 Ασπροπύργου Ελευσίνας
 Μάνδρας - Ειδυλλίας Μεγαρέων
 Φυλής
 Περιφέρεια Πελοποννήσου
 Κορινθίας
 Βέλου - Βόχας Κορινθίων
 Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων Νεμέας
 Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Σικυωνίων
 Αργολίδος
 Άργους - Μυκηνών Επιδαύρου
 Ερμιονίδας Ναυπλιέων
 Αρκαδίας
 Βόρειας Κυνουρίας Γορτυνίας
 Μεγαλόπολης Νότιας Κυνουρίας
 Τρίπολης
 Μεσσηνίας
 Δυτικής Μάνης Καλαμάτας
 Μεσσήνης Οιχαλίας
 Πύλου - Νέστορος Τριφυλλίας
 Λακωνίας
 Ανατολικής Μάνης Ελαφονήσου
 Ευρώτα Μονεμβασίας
 Σπάρτης
 Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
 Λέσβου
 Λέσβου Αγίου Ευστρατίου
 Λήμνου
 Χίου
 Οινουσσών Χίου
 Ψαρών
 Σάμου
 Ικαρίας Φούρνων Κορσεών
 Σάμου
 Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
 Κυκλάδων
 Άνδρου Ανάφης
 Θήρας Ιητών
 Σικίνου Φολεγάνδρου
 Κέας Κύθνου
 Κιμώλου Μήλου
 Σερίφου Σίφνου
 Μυκόνου Αμοργού
 Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Αντιπάρου
 Πάρου Σύρου - Ερμούπολης
 Τήνου
 Δωδεκανήσου
 Αγαθονησίου Αστυπάλαιας
 Καλυμνίων Λειψών
 Λέρου Πάτμου
 Καρπάθου Κάσου
 Κω Νισύρου

 Ρόδου Μεγίστης
 ΣύμηςΤήλου 
 Χάλκης
 Περιφέρεια Κρήτης
 Χανίων
 Αποκορώνου Γαύδου
 Καντάνου - Σελίνου Κισσάμου
 Πλατανιά Σφακίων
 Χανίων
 Ρεθύμνης
 Αγίου Βασιλείου Αμαρίου
 Ανωγείων Μυλοποτάμου
 Ρεθύμνης
 Ηρακλείου
 Αρχανών - Αστερουσίων Βιάννου
 Γόρτυνας Ηρακλείου
 Μαλεβιζίου Μινώα Πεδιάδος
 Φαιστού Χερσονήσου
 Λασιθίου
 Αγίου Νικολάου Ιεράπετρας
 Οροπεδίου Λασιθίου Σητείας

http://fimotro.blogspot.gr/2014/05/blog-post_2745.html

Read more...