Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Για «κοσμογονία έργων σε όλη την Ελλάδα», μιλάει ο Σαμαράς...



ΦΩΤΟ-Σαμαράς: Η επανεκκίνηση της χώρας μας ξεκίνησε
Πιστός στο «success story» που καλλιεργείται συστηματικά, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εμφανίστηκε υπεραισιόδοξος για την ανάπτυξη στη χώρα επισκεπτόμενος τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε αυτοκινητόδρομο στο Μεσολόγγι .
Στο...
έργο κατασκευής του Ανισόπεδου Κόμβου Μεσολογγίου, βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αναφέροντας πως χιλιάδες εργαζόμενοι απασχολούνται στο έργο και τονίζοντας πως «μια κοσμογονία έργων γίνεται σε όλη την Ελλάδα».

«Είμαστε στο έργο που συνδέει το Μεσολόγγι με την Ιονία Οδό. Ιονία Οδός σημαίνει η σύνδεση της Ελλάδας με τη νοτιοανατολική Ευρώπη. Σημαίνει ανάπτυξη ιδιαίτερα σε μια περιοχή που ήταν, μέχρι τώρα, ξεχασμένη Ελλάδα. Μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζουμε ότι πάνω από 4,5 χιλιάδες άτομα θα δουλεύουν σε αυτό το δρόμο. Είναι το έργο πολύ μεγάλο και ταυτόχρονα αναδεικνύει και αρχαιολογικούς θησαυρούς τους οποίους τους σεβόμαστε και αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 60 χιλιάδες στρέμματα ο χώρος στον οποίο γίνονται ανασκαφές», σημείωσε αρχικά ο κ . Σαμαράς.

«Μια πραγματική κοσμογονία έργων γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε στενά κάθε μέρα των έργων αυτών, γιατί είναι πολυσήμαντα και για την Ανάπτυξη και για τον πολιτισμό μας.

Και ταυτόχρονα σηματοδοτείται αυτό που βλέπουμε παντού. Η επανεκκίνηση της Χώρας μας ξεκίνησε και εμείς προχωράμε μπροστά με σταθερά βήματα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.


Δεν υπάρχουν σχόλια: