Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη





Η Ελλάδα την Κυριακή μπαίνει σε μια νέα πορεία


Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη




Θεσσαλονίκη, 02.06.2009

Η αγανάκτηση για την κυβέρνηση των μεγάλων συμφερόντων και της ατιμωρησίας γίνεται ψήφος στο ΠΑΣΟΚ




Read more...

ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ: Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ με 3,5%



Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ με 3,5% στις ευρωεκλογές καταγράφεται στο έκτο κύμα του Βαρόμετρου της Public Issue για λογαριασμό του "ΣΚΑΪ" και της "Καθημερινής" που παρουσιάστηκε πριν από λίγη ώρα στον "ΣΚΑΙ" και θα δημοσιευτεί αύριο στην "Καθημερινή". Στην πρόθεση ψήφου, που δεν περιλαμβάνει την αποχή και τις αρνήσεις, το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 32%, και ακολουθεί η Ν.Δ. με 28,5%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το... ΚΚΕ με 7% Οικολόγοι Πράσινοι και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει 6% και ακολουθεί το ΛΑΟΣ με 5%.Το υπόλοιπα κόμματα συγκεντρώνουν το 6% και οι αναποφάσιστοι 9,5%. Σε σχέση με το πέμπτο κύμα ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν σταθεροί, ΚΚΕ και ΛΑΟΣ κερδίζουν 0,5%, ενώ πτώση 2% καταγράφεται για τους Οικολόγους Πράσινους και 1 μονάδα κερδίζουν τα λοιπά κόμματα Σχολιάζοντας τα ευρήματα του Βαρόμετρου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Public Issue Γιάννης Μαυρής τόνισε ότι η μείωση των ποσοστών των Οικολόγων Πρασίνων οφείλεται αφενός στις αυξημένες επιθέσεις που δέχονται τις τελευταίες ημέρες, αφετέρου στο γεγονός ότι η ψήφος προς αυτούς είναι ασταθής και οι διακυμάνσεις θα συνεχιστούν ως τις κάλπες. Πάντως, στις διαρρο! ές ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ προς τους Οικολόγους Πράσινους εμφανίζεται αυξητική τάση.

Το τελευταίο δεκαήμερο από 8% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που δήλωναν πως θα ψηφίσουν Οικολόγους φτάσαμε στο έκτο κύμα του Βαρόμετρου στο 10%.

Χαμηλή συσπείρωση παρουσιάζουν όλα τα κόμματα εκτός του ΚΚΕ. Έτσι η συσπείρωση για το ΚΚΕ φτάνει το 68%, 67% για το ΠΑΣΟΚ, 56,5% για τη ΝΔ και 47,5% για το ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρόθεση ψήφου σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με βάση τις ηλικίες.

Το ΠΑΣΟΚ προηγείται με μεγάλη διαφορά στους ψηφοφόρους από 18 έως 54.Η ΝΔ μειώνει τη διαφορά στις ηλικίες 55 64 και ξεπερνά κατά πολύ το ΠΑΣΟΚ στις ηλικίες άνω των 65.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως και τις 29 Μαίου σε δείγμα 1002 πολιτών.

http://troktiko.blogspot.com

Read more...

Νέα κίνηση! Οι Γ. Μαντζουράνης και Βασ. Χειρδάρης προσφεύγουν...


....στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και καταθέτουν "ασφαλιστικά μέτρα" για να τους δοθούν όλα τα έγγραφα της δικογραφίας για την Siemens που αποκρύπτονται!

.
Kαταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την άρνηση των ελληνικών ανακριτικών αρχών να τους χορηγήσουν όλα τα έγγραφα της σχετικής δικογραφίας οι δικηγόροι Γιάννης Μαντζουράνης και Βασίλης Χειρδάρης (ο οποίος είναι ειδικός σε θέματα Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου) προσφεύγουν για λογαριασμό του κατηγορούμενου Γ. Σκαρπέλη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να τους παραδοθούν "όλα ανεξαιρέτως τα έγγραφα".
Στη σχετική δήλωση, οι δύο έγκριτοι νομικοί τονίζουν:
"Η πεισματική άρνηση των ελληνικών ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών να χορηγήσουν όλα τα έγγραφα της δικογραφίας ακόμα και μετά την έκδοση Βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών κατέστησε αναπόφευκτη την κατάθεση Αίτησης του Γ. Σκαρπέλη, δια των δικηγόρων Ιωάννη Κ. Μαντζουράνη και Βασιλείου Κ. Χειρδάρη, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με την ελπίδα ότι μέσω Στρασβούργου θα αποκαλυφθεί ό,τι πάση θυσία επιδιώκεται να αποκρυβεί στην Αθήνα".
Η υπόθεση παίρνει ευρωπαϊκές διαστάσεις και αναμένεται να έχει ακόμη πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις...

http://press-gr.blogspot.com

Read more...

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...


Μιλάμε ο άνθρωπος, ο Ζήσης ντε, έχει ξεσαλώσει. Δεν κρατιέται πια, δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα.

Βεβαίως ποτέ δεν έκρυψε τη φιλία του με τον Ρουσόπουλο. Τώρα όμως πάει ένα βήμα παραπέρα. Φιλοξενεί και δημοσιεύει το ποστ δικαιολόγησης των πράξεων Ζαγοριανού από το blog-πλυντήριο του Ρουσόπουλου, το NONPAPER 300.

(Αξίζει τον κόπο να πάτε και να διαβάσετε ειδικότερα το άρθρο που παρουσιάζει τους βουλευτές της Ν.Δ να κλαίνε γιατί διασύρεται «άδικα» ο Ρουσόπουλος… Το γέλιο της αρκούδας δηλαδή.)

Από την άλλη ωστόσο έχει την αξία του το γεγονός ότι όσα αναφέρει ο NONPAPER300 τα μετέδωσε ως ρεπορτάζ από την Κυβέρνηση η κ. Σπυράκη στο μεσημεριανό δελτίο του MEGA.
Μήπως και στο βραδινό δελτίο σε λίγο ειπωθούν τα ίδια;

Όσο για τον Ζήση, άξιος ο μισθός του…
http://alekos.blogspot.com/

Read more...

live.pasok.gr


live.pasok.gr


Read more...

Τέσσερις μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ, μάχη για την τρίτη θέση










Λίγες ημέρες πριν τις κάλπες το πολιτικό περιβάλλον εξακολουθεί να παραμένει ρευστό και η εικόνα των κομμάτων ευμετάβλητη. Οι τελευταίες ημέρες θα κρίνουν εν πολλοίς τόσο το ύψος της διαφοράς μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ όσο και τα ποσοστά ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγων-Πράσινων που παλεύουν στήθος με στήθος για την τρίτη θέση. Αναλύει ο Χριστόφορος Βερναρδάκης της Vprc.

Το ενδιαφέρον για τις ευρωεκλογές αυξήθηκε θεαματικά από το 43% στο 53% της κοινής γνώμης. Εξακολουθεί να παραμένει χαμηλό, είναι ωστόσο δεδομένο ότι το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει.


Δημοσκόπηση TVXS - VPRC


Η αύξηση του ενδιαφέροντος έχει ως συνέπεια την τάση μείωσης της αποχής. Η «σίγουρη αποχή» καταγράφεται στο 11% του εκλογικού σώματος και η δυνητική αποχή μπορεί να φτάσει έως και το 18%, έναντι του 24% που καταγραφόταν λίγες ημέρες πριν.


Δημοσκόπηση TVXS - VPRC


Η βεβαιότητα ψήφου καταγράφεται αυτή τη στιγμή στο 74% του εκλογικού σώματος, ποσοστό αρκετά «κανονικό» για δεδομένα ευρωεκλογών. Ομως, το ένα τέταρτο περίπου του εκλογικού σώματος δηλώνει ότι θα ψηφίσει διαφορετικά σε σχέση με τις Βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007.


Δημοσκόπηση TVXS - VPRC


Η ΝΔ αναδεικνύεται έως τώρα το κόμμα με την πιο αισθητή επικοινωνιακή καμπάνια, σε ένα περιβάλλον ωστόσο που το το 33% του εκλογικού σώματος δεν έχει έρθει έως τώρα σε επαφή με τα δεδομένα των προεκλογικών στρατηγικών.


Δημοσκόπηση TVXS - VPRC


Η εκτίμηση της διαφοράς μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ καταγράφεται στις τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες (ΠΑΣΟΚ 37% - ΝΔ 33%). Το ανώτατο όριο εκλογικής επιρροής της ΝΔ είναι το 35% περίπου, κάτι που αν επιτευχθεί θα μειώσει κατά τι την επιρροή του ΛΑΟΣ και των Οικολόγων-Πρασίνων.

Η μάχη για την τρίτη θέση είναι απολύτως αμφίρροπη. Θεωρητικά οι Οικολόγοι-Πράσινοι έχουν περισσότερες πιθανότητες ακόμα να βρεθούν στην τρίτη θέση, λόγω του διευρυμένου δυνητικού εκλογικού περίγυρου που διαθέτουν. Ωστόσο, η τάση τους σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα είναι πτωτική. Επίσης πτωτική υπήρξε η καμπύλη του ΚΚΕ, με αστάθμιστη αυτή τη στιγμή εξέλιξη. Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ, αύξησε σημαντικά την εσωτερική του «συσπείρωση», η οποία ακόμα είναι χαμηλή και το ύψος της οποίας θα κρίνει εντέλει το τελικό του ποσοστό.

Χριστόφορος Βερναρδάκης

http://www.tvxs.gr


Read more...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Στο πλαίσιο των επισκέψεων κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ σε χώρους δουλειάς, ενόψει των Ευρωεκλογών 2009, σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα των επισκέψεων σε υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ, με επικεφαλής του κλιμακίου τον Βουλευτή Επικρατείας και Πολιτικό Εκπρόσωπο Περιβάλλοντος και Χωροταξίας του ΠΑΣΟΚ Σπύρο Κουβέλη.

    1. Στις 3-6-2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00μ.μ. στο κτίριο της Πατησίων 147.
    2. Στις 4-6-2009, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 πμ. στο Κεντρικό Κτίριο του ΥΠΕΧΩΔΕ, Αμαλιάδος 17.
    3. Την ίδια μέρα στις 12μμ στο κτίριο της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (Ε.Υ.Ε.Π.), Λ. Κηφισίας 1 – 3 και στις 13.00μμ στο κτίριο της Τρικάλων 36 και Μεσογείων.


    Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΕΧΩΔΕ - ΠΑΣΟΚ




    Read more...

    Κόλαφος για τη Ντόρα


    By Factorx | June 2, 2009

    Κόλαφο για την Ντόρα Μπακογιάννη και τις προσπάθειές της να μεταφέρει τις ευθύνες για το περίφημο σήμα για τον Καραβέλλα, αποτελεί σημερινή ανακοίνωση της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων. Μεταξύ των άλλων τονίζει ότι το απόρρητο τηλεγράφημα πήγε αμέσως στο γραφείο της κ. Μπακογιάννη δηλαδή το Σάββατο 23 Μαΐου και όχι την Τρίτη 26 Μαΐου όπως δήλωσε δημοσίως η υπουργός Εξωτερικών.

    Η ανακοίνωση:

    Έντονη ανησυχία και έκπληξη προκαλεί στην Διπλωματική Υπηρεσία η προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΞ να επιρρίψει ευθύνες σε Έλληνες διπλωμάτες για δήθεν ολιγωρία τους , σε ό,τι αφορά την έγκαιρη ενημέρωση των αρμόδιων Αρχών για την διαφυγή στο εξωτερικό υποδίκου στην υπόθεση Siemens.

    Η ΕΔΥ απευθύνεται στην Κοινή Γνώμη της χώρας για να διαβεβαιώσει ότι κανένας διπλωματικός υπάλληλος δεν ολιγώρησε, όπως έσπευσε να προεξοφλήσει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών. Αντίθετα, λόγω της δομής του συστήματος διακίνησης των απορρήτων τηλεγραφημάτων στο ΥΠΕΞ, το Διπλωματικό Γραφείο Υπουργού είχε στη διάθεσή του το απόρρητο και εξαιρετικά επείγον τηλεγράφημα του Έλληνα Πρέσβυ στο Μοντεβιδέο από την πρώτη, κυριολεκτικά, στιγμή που έφθασε στην Κρυπτογραφική Υπηρεσία του Υπουργείου.

    Έκτοτε, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΞ ήταν αυτή που επέλεξε τους ρυθμούς ανταπόκρισής της στο τηλεγράφημα του Έλληνα Πρέσβυ στο Μοντεβιδέο αλλά και τον τρόπο ενημέρωσης του αρμοδίου Υπουργείου Δικαιοσύνης. Υπενθυμίζουμε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν τηλέφωνα, κρυπτο - fax, ενώ επί δεκαετίες μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου λαμβάνουν ανά χείρας κατεπείγοντα απόρρητα τηλεγραφήματα του ΥΠΕΞ από αγγελιαφόρους αστυνομικούς.

    Η ΕΔΥ συμπαραστέκεται με όλες τις δυνάμεις της στους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν ανυπόστατες κατηγορίες, δίκην αποδιοπομπαίων τράγων, για αποφάσεις, χειρισμούς και ευθύνες των πολιτικών τους προϊσταμένων.

    Το Δ.Σ. της ΕΔΥ




    Read more...

    Η νέα δημοσκόπηση της VPRC... ... 4% η διαφορά. Στο 37% το ΠΑΣΟΚ και στο 33% η ΝΔ



    Στο 4% κειμένεται το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC που δημοσιοποιείται απόψε από το tvxs.gr του Στέλιου Κούλογλου.
    Στην τελική εκτίμηση για την πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 37% , η ΝΔ 33%, από 7% οι Οικολόγοι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, 4,5% ο ΛΑΟΣ και 4,5% τα υπόλοιπα κόμματα.
    Σε σχέση με την περασμένη βδομάδα η ΝΔ έχει ενισχύσει την συσπείρωσή της γεγονός που οδήγησε στην αύξηση του ποσοστού της από το 32 στο 33%.
    Εκτιμάται ότι η όποια πιθανή περαιτέρω αύξηση της συσπείρωσης της ΝΔ μέχρι την Κυριακή θα προέλθει από μείωση των ποσοσστών των Οικολόγων και του ΛΑΟΣ.

    http://press-gr.blogspot.com/


    Read more...

    ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - ΑΠΟ 4%-5,5% Η ΔΙΑΦΟΡΑ


    Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τη Νέα Δημοκρατία τις τελευταίες δυο ημέρες. Ενώ μέχρι την Κυριακή εμφάνιζε άνοδο στην συσπείρωσή της, από την Δευτέρα έχει αλλάξει η εικόνα. Παρά την αισιοδοξία που προσπαθούν να βγάλουν προς τα έξω τα στελέχη της Ν.Δ. τις τελευταίες ημέρες στις κυλιόμενες μετρήσεις παρατηρείται κάμψη στην συσπείρωσή της. Οι αποκαλύψεις για την Siemens σε συνδυασμό με τις τελευταίες συλλήψεις έχουν δημιουργήσει ανάχωμα στην επιστροφή των απογοητευμένων ψηφοφόρων στη Ν.Δ. Η διαφορά στις κυλιόμενες που παίρνει το Μαξίμου με την αναγωγή των αναποφασίστων κινείται από 4% έως 5,5%. Δύσκολα θα υπάρξει αλλαγή των συσχετισμών μέχρι την Κυριακή.
    http://pressmme.blogspot.com

    Read more...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!


    Η σημερινή συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον Ελεύθερο Τύπο.



    Read more...

    Ο "ΚΡΗΤΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΑΠΑΓΩΓΕΑ


    Η είδηση έσκασε σήμερα το μεσημέρι. Συνελήφθη ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος κατηγορούμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Για όσους δεν θυμούνται το θυμηθήκαμε εμείς. Ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος είχε κάνει στις φυλακές του Βόλου γιατί είχε αναμιχθεί στην υπόθεση των ομολόγων της ΕΤΒΑ το 1992-93. Τότε κατηγορήθηκε για ξύπλυμα βρώμικου χρήματος και όχι μόνο. Ωστόσο το ζητούμενο για την ΕΛ.ΑΣ. είναι η σύλληψη του σωματοφύλακα υψηλών προσώπων, που είχε την υψηλή εποπτεία του εκτελεστικού σκέλους της απαγωγής. Είναι το πρόσωπο από την Κρήτη που μιλούσε με πολύ βαριά προφορά. Θα έχει πολλά επεισόδια το σήριαλ.
    http://pressmme.blogspot.com

    Read more...

    "ΠΥΡΙΝΟΣ" ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!



    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

    Οι καθημερινές πράξεις της κυβέρνησης δείχνουν ξεκάθαρα την ανάγκη να αποχωρήσει από το τιμόνι της χώρας το συντομότερο δυνατό, πριν βουλιάξουμε τελείως.

    Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

    * Ότι αποχώρησαν ατιμωτικά 3 φορές από τη Βουλή, πράγμα πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά για κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για να μην διερευνηθούν ποινικές ευθύνες υπουργών τους;
    * Ότι έκλεισαν τη Βουλή νύχτα, εσπευσμένα και απροειδοποίητα, παραγράφοντας τις ευθύνες υπουργών τους για το Βατοπέδι, την Siemens, τα δομημένα ομόλογα, τις υποκλοπές, τις άγονες γραμμές, την εξαγορά της εταιρείας «Γερμανός» από την Cosmote;
    * Ότι άφησαν τους δύο βασικούς κατηγορούμενους για την υπόθεση Siemens να διαφύγουν ανενόχλητοι στο εξωτερικό;
    * Ότι έχουν το θράσος να μιλάνε, για «ανάληψη πολιτικής ευθύνης», χωρίς να παραιτείται ποτέ κανείς; Ότι λίγα δευτερόλεπτα μετά την ανάληψη (στα λόγια) της πολιτικής ευθύνης ρίχνουν όλες τις ευθύνες σε υπαλλήλους των υπουργείων τους;
    * Ότι συλλαμβάνουν τώρα -αν είναι δυνατόν- για συνέργεια στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος (!) τις οικογένειες των κατηγορούμενων που διέφυγαν;
    * Ότι δίνουν γραμμή σε εφημερίδες να αναπαράγουν τις αθλιότητες τους εναντίον του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου και εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, επιχειρώντας με φτηνούς αντιπερισπασμούς να καλύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους για το κουκούλωμα της υπόθεσης Siemens;

    Ξεχειλίζει από αθλιότητα η ηγεσία της σημερινής κυβέρνησης. Πέρασαν από τη συναίνεση, στην πόλωση και τώρα στον ευτελισμό της δημόσιας ζωής. Αν τώρα, ενόψει ευρωεκλογών, χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους για να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία, που θα φτάσουν στις εθνικές εκλογές;

    Δηλητηριάζουν τη χώρα. Είναι ανάγκη να φύγουν. Με τη ψήφο μας στις ευρωεκλογές, τούς δείχνουμε την πόρτα της εξόδου. Όσο μεγαλύτερη η διαφορά, τόσο ισχυρότερο το μήνυμα.

    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    Τι είπε ο κ. Καραμανλής στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2009 στη Βουλή, στις 20/12/2009: «Είπαμε και επιμένουμε: Νέοι φόροι δεν πρόκειται να επιβληθούν».

    Δύο μήνες μετά…
    * Επέβαλε κεφαλικό φόρο σε χιλιάδες ειλικρινείς φορολογούμενους, αλλά άφησε στο απυρόβλητο τις τράπεζες και τα υπερκέρδη δισεκατομμυρίων.
    * Επέβαλε πάγωμα μισθών και συντάξεων σε εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους και συνταξιούχους, την ώρα που χαρίζει 1 δις ευρώ κάθε χρόνο στους μεγαλομετόχους.
    Ταυτόχρονα…
    * Εξακολουθεί να επιβάλλει το χαράτσι του ΕΤΑΚ σε εκατοντάδες χιλιάδες μικροϊδιοκτήτες, ενώ κατήργησε το φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας.

    Μετά τις εκλογές, τι;
    * Νέα αύξηση του ΦΠΑ, όπως το 2005;
    * Νέοι φόροι στα κινητά, όπως το 2006;
    * Νέοι φόροι στα ακίνητα, όπως το 2008;
    * Νέοι φόροι σε ποτά και τσιγάρα, όπως το 2009;

    Ως πότε οι πολλοί θα πληρώνουν τα δωράκια στους λίγους; Ως πότε τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα θα πληρώνουν τα σπασμένα της ανικανότητας και της φαυλότητας της σημερινής κυβέρνησης;

    Με τη ψήφο μας στις ευρωεκλογές μπορούμε να σταματήσουμε τη νέα φοροεπιδρομή στην μέση ελληνική οικογένεια. Όσο μεγαλύτερη η διαφορά τόσο δυσκολότερο θα είναι να επιβάλουν μέτρα που σήμερα μας κρύβουν.




    Read more...

    Ποιος δίδαξε τα "παπαγαλάκια" στα σποτάκια της Ν.Δ.;



    Από το euroekloges09


    http://krogias.blogspot.com/

    Read more...

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


    ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΤΣΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ





    http://laikoyra.blogspot.com/




    Read more...

    "Δώρο" στο ΠΑΣΟΚ το παιδομάζωμα...


    Η επαναφορά της θεωρίας της "οικογενειακής ευθύνης" δεν αφήνει πολλά περιθώρια σε κάθε σκεπτόμενο πολίτη για τις εκλογές!
    .
    Από τον Μενέλαο Πετράκο

    Μέχρι τώρα ήμουν αναποφάσιστος. Για την ακρίβεια, θα ψήφιζα ένα από τα μικρά κόμματα. Τώρα που βλέπω ότι τίθεται σε εφαρμογή η θεωρία της "συλλογικής και οικογενειακής ευθύνης" με τις συλλήψεις συγγενών και παιδιών, αναγκάζομαι να αντιδράσω.
    Ναι, καταλαβαίνω ότι το κάνουν για εκλογικούς λόγους. Γι' αυτό και εγώ ανταποκρίνομαι. Θα ψηφίσω, όσο κι αν δεν μου αρέσει, ΠΑΣΟΚ. Δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή. Η ίδια η κυβέρνηση κατάφερε να μου περάσει το δίλημμα. Η ήττα τους πρέπει να είναι μεγάλη γιατί πλέον γίνονται πραγματικά επικίνδυνοι. Θα ψηφίσω το ΠΑΣΟΚ γιατί μέσα σε αυτές τις συνθήκες είναι η πιο αποτελεσματική τιμωρία τους.
    Χωρίς να το καταλαβαίνει ίσως η κυβέρνηση με τις ενέργειες των οργάνων της κάνει ένα πολύ μεγάλο "δώρο" στον Γ. Παπανδρέου...
    Μαζί με μένα είμαι σίγουρος ότι έτσι σκέπτονται και πολύ άλλοι. Ανθρωποι που ανεξαρτήτως κομματικής ένταξης αντιλαμβάνονται και προβληματίζονται, θέλουν να ζουν χωρίς τον φόβο και αντιδρούν όταν βλέπουν ότι οι θεσμοί λειτουργούν με όρους Μεσαίωνα και Γκεστάπο.
    Και μια απορία: Δηλαδή, αν δεν παραδοθεί και τώρα ο (κατά πάσα πιθανότητα ένοχος για τα αδικήματα που του προσάπτουν) Χρ. Καραβέλας, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της εξουσίας; Θα αρχίσουν να εκτελούν ένα ένα τα μέλη της οικογένειάς του μέχρι να παραδοθεί;
    Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τον 21ο αιώνα τέτοια πράγματα;


    http://press-gr.blogspot.com

    Read more...

    Έκαναν μπλόκο στον Παπανδρέου



    Έχουμε πολλά προβλήματα είπαν οι ροδακινοπαραγογοι στον Παπανδρέου την ώρα που ερχόταν στην Βεργίνα,είμαστε σε απόγνωση θέλουμε να πιέσετε και εσείς την κατάσταση σύντομα,δεν θα μείνει κάνεις στα χωριά μας...
    http://laikoyra.blogspot.com

    http://troktiko.blogspot.com

    Read more...

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!




    Read more...

    Γιατί να μην συλληφθεί και η κόρη του Παυλίδη;..



    Η Βάσω Παπανδρέου έκανε το πρωί στους Λυριτζήδες τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Θόδωρο Κασσίμη να παραμιλάει. "Αφού πιάσανε την κόρη του Καραβέλα γιατί να μην πιάσουν με τον ίδιο τρόπο και την κόρη του Παυλίδη; Αυτός τη γλίτωσε, αλλά η κατηγορία για τα μη πολιτικά πρόσωπα υπάρχει. Εγκεφαλικό πήγε...

    να πάθει ο προστατευόμενος της Ντόρας. Παραμιλούσε, τον έπιασε υστερία.
    Μεταξύ μας, δεν έχει
    άδικο η Βάσω...
    http://www.nonews-news.blogspot.com/

    Read more...

    Ο Καραμανλής παραδέχεται ότι τελεί υπό καθεστώς ομηρίας!!!




    Ο ανίσχυρος πρωθυπουργός, γαντζωμένος στην εξουσία, που ναι μεν δε θα παραβίαζε τις αρχές του, αλλά δεν ξέρει τι θα έκανε στα σκάνδαλα Βατοπεδίου - Παυλίδη, εάν είχε ισχυρότερη πλειοψηφία στη Βουλή...

    Ομολογεί ότι είναι όμηρος των Βατοπεδινών, του Παυλίδη και άλλων υπουργών που ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα, γιατί έχει ισχνή πλειοψηφία!
    Και ουσιαστικά ομολογεί και την -έστω πολιτική- ενοχή των υπουργών του!!!

    Μην ξεχνάμε ότι, το 2004 είχε 160 Βουλευτές. Το 2007 προκήρυξε εκλογές δήθεν για να έχει ισχυρότερη κυβέρνηση για να περάσει τον προϋπολογισμό του 2008 (του οποίου τα αποτελέσματα είδαμε ποια ήταν..) και κατέληξε με την ισχνή πλειοψηφία των 152-151...

    Λοιπόν; Έχει άδικο ο Γιώργος Παπανδρέου που είπε χθες στο MEGA ότι: "Ο πρωθυπουργός τελεί υπό καθεστώς ομηρίας";


    http://krogias.blogspot.com/

    Read more...

    ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΖΟΡΜΠΑ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


    Χαμός πριν από λίγο στον αέρα του Alpha 98,9. Βγήκε στην εκπομπή του Μπ. Παπαπαναγιώτου ο πρώην εισαγγελέας Γ. Ζορμπάς ο οποίος αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του από την Αρχή για την Προστασία κατά του Μαύρου Χρήματος. Ο Γ. Ζορμπάς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και για την υπόθεση της Siemens. Σε λίγο θα αναρτήσουμε όλο το απομαγνητοφωνημένο κείμενο.

    ΒΟΜΒΑ ΖΟΡΜΠΑ ΓΙΑ SIEMENS

    "ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
    ΟΤΑΝ ΕΡΕΥΝΟΥΣΑ ΤΗ SIEMENS"!!!

    http://pressmme.blogspot.com

    Read more...

    ΑΓΩΓΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ


    Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση, στα ύψη και η σκληρή κόντρα ΜΜΕ με πολιτικούς . Σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατέθεσε αγωγή κατά της εφημερίδας Αυριανή για δημοσίευμα το οποίο χαρακτηρίζει συκοφαντικό.
    «Παίρνοντας απευθείας "γραμμή" από τις χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, η εφημερίδα "Αυριανή" δημοσιεύει ένα απολύτως ψευδές και συκοφαντικό άρθρο, το οποίο αναφέρεται σε εμένα», αναφέρει σε δήλωση που διένειμε σήμερα. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα απαντήσει αύριο η εφημερίδα...
    http://pressmme.blogspot.com

    Read more...

    ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΑ


    Συνελήφθησαν πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η σύζυγος και η κόρη του Χρ. Καραβέλα. Μητέρα και κόρη...

    επέστρεψαν με προγραμματισμένη πτήση από την Ρόδο και αυτή την ώρα οδηγούνται στην Ευελπίδων, όπου απολογείται στον 4ο ειδικό ανακριτή, Νίκο Ζαγοριανό, από το πρωί η άλλη κόρη του Χρήστου Καραβέλα, η οποία συνελήφθη αιφνιδιαστικά χθες το βράδυ έξω από το σπίτι της οικογένειας στα βόρεια προάστια.
    Η σύζυγος και τα παιδιά του Χρήστου Καραβέλα κατηγορούνται για συνέργια σε «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος». Η σύζυγος του Χρήστου Καραβέλα, Μάρθα, και τα τέσσερα παιδιά (Αλεξία, Χρυσάνθη-Βαλεντίνη, Φοίβη, από 22 έως 26 ετών) καθώς και ο ανήλικος Ρ. εμφανίζονται ως συνδικαιούχοι στον λογαριασμό του Χρ. Καραβέλα στην HSBC Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίμαχος λογαριασμός ανοίχτηκε το 2004, όταν δηλαδή η κόρη του Χρήστου Καραβέλα ήταν μόλις 17 ετών, και φέρονται να παρουσιάζουν κίνηση το 2008.
    http://pressmme.blogspot.com


    Read more...

    Nτόρα, γιατί δεν παραιτείσαι;...


    Αυτό κάνει ένας υπουργός που έχει το θάρρος
    και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη...
    .
    Από το http://atimoulis.blogspot.com
    .
    Όταν κάποιος υπουργός έχει το θάρρος και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για σοβαρότατο λάθος του υπουργείου του, που συνετέλεσε στο να γίνει μια ακόμα μεγάλη ΠΑΤΑΤΑ από την ελληνική Δικαιοσύνη (ο Καραβέλας πρόλαβε και διέφυγε στο εξωτερικό), τότε... ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ και από το αξίωμά του (στην Ιαπωνία κάνουν και κάνα χαρακίρι ενίοτε!).
    Έτσι είναι τα πράγματα, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, και δεν θα μας τα μάθεις σε... δόσεις.
    Ανέλαβες την ευθύνη στα λόγια; Οφείλεις να παραιτηθείς! Τελεία και παύλα. Ειδάλλως, είσαι κοινή απατεών και μας δουλεύεις ψιλό γαζί, όπως και το παχύδερμο της Ραφήνας που είχε αναλάβει, αν το θυμάσαι, την πολιτική ευθύνη για το Βατοπέδι, ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΑΣΦΑΛΩΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!




    Read more...

    Παπατζής...


    "Πας μη ΠΑΣΟΚ βάρβαρος"...
    Παπατζής και μεγάλος προβοκάτορας ο Αυτιάς.
    Παράφρασε το "Σοσιαλισμός η Βαρβαρότητα" σε "Πας μη ΠΑΣΟΚ Βάρβαρος".
    Το έκανε το πρωί ο...
    ελεεινός στην εκπομπή του, για να πλήξει το ΠΑΣΟΚ και το Γ. Παπανδρέου
    Σε μια στιγμή μάλιστα που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (στις συνεντεύξεις του χθες στο MEGA και στον ΑΝΤ-1), διευκρίνισε πως αυτό που είπε, δεν έχει καμία σχέση με τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. ...

    http://www.nonews-news.blogspot.com/


    Read more...

    Ολα τα πρωτοσέλιδα Απογευματινών-- Πρωινών-Οικονομικών και Αθλητικών εφημερίδων


    2-6-09

    Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ













    ΠΡΩΙΝΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ







    ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ












    Σε λίγο και οι υπόλοιπες
    http://kafeneio-gr.blogspot.com/

    Read more...