Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΣΤΡΟΦΗ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ


Αλλαγή πλεύσης από το Βήμα της Κυριακής. Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν με το γκάλοπ μαϊμού και την απόσυρση της συνέντευξης του Γιώργου Παπανδρέου (απόσυρση την οποία διαψεύδει το Βήμα) σήμερα η ναυαρχίδα του ΔΟΛ κινείται πιο υποστηρικτικά προς το ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες. Η στροφή του Βήματος έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο και δεν είναι άσχετη με το φόβο απώλειας και άλλων αναγνωστών της λεγόμενης Δημοκρατικής παράταξης.
http://pressmme.blogspot.com

Read more...

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ...


Νέα χυδαία και ποταπή επίθεση κατά της Άννας Διαμαντοπούλου εξαπολύει το Βήμα της Κυριακής μέσα από την στήλη "Βηματοδότης". Η επίθεση είναι πρωτοφανής με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και σεξουαλικά υπονοούμενα κατά της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Αντί να την επαινούν που επέλεξε την ηλεκτρονική ενημέρωση και επαφή με τους πολίτες, δεν έχασαν την ευκαιρία οι δεινόσαυροι της έντυπης δημοσιογραφίας, να βγάλουν τα συμπλέγματά τους απέναντι στη νέα εποχή του διαδικτύου. Διαβάστε και θα καταλάβετε (πατήστε κλικ)...

http://pressmme.blogspot.com/

Read more...

H ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



http://pressmme.blogspot.com/

Read more...

Επίσκεψη Γιώργου Α. Παπανδρέου στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού και στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Φαλήρου - Δηλώσεις




Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού, και στην συνέχεια μετέβη στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Φαλήρου (Στάδιο του Ταε - Κβο - Ντο), όπου ενημερώθηκε από τους τοπικούς φορείς για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, πέντε χρόνια μετά την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:


Έχουμε έναν τεράστιο πλούτο, έχουμε ίσως την πιο όμορφη παραλία της Μεσογείου, αν όχι του κόσμου. Και επενδύσαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Ελληνικός λαός επένδυσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να έχει επιτέλους πρόσβαση ο πολίτης στην παραλία, στη θάλασσα, για να ανοίξει η Αττική στη θάλασσα.

Πέντε χρόνια με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, έχουμε πλήρη εγκατάλειψη, έχουμε πελατειακή και κερδοσκοπική διαχείριση των Ολυμπιακών Ακινήτων, αλλά και ολόκληρης της παραλίας. Υπάρχει κατακερματισμός και αδυναμία πρόσβασης του πολίτη σε αυτή την όμορφη παραλία, σε αυτή την όμορφη θάλασσα.

Αυτά πρέπει να τελειώσουν και θα τελειώσουν με το ΠΑΣΟΚ, γιατί θα έχουμε έναν ενιαίο σχεδιασμό, από τη Δραπετσώνα στο Μοσχάτο, από το Ελληνικό που θα γίνει πράσινο πάρκο, μέχρι και τη Γλυφάδα. Έναν ενιαίο σχεδιασμό, που θα ανοίξει την παραλία στον πολίτη, θα συνδέσει τον πράσινο χώρο ολόκληρης της Αττικής, τα δάση μας, τα πάρκα μας με την παραλία, για να μπορεί πραγματικά ο Έλληνας πολίτης να έχει αυτή τη δυνατότητα της πρόσβασης, της υγείας, του οξυγόνου, της ψυχαγωγίας, του πολιτισμού, του αθλητισμού.

Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτή είναι η δέσμευσή μας, για κάθε πολίτη, με επίκεντρο πάντα τον πολίτη.

Εμείς θα αντιμετωπίσουμε όλα τα μεγαλύτερα ή μικρότερα συμφέροντα, που αυτή τη στιγμή μπλοκάρουν μια τέτοια ενιαία προοπτική για την Αττική, και θα μπορέσουμε να παραδώσουμε έναν όμορφο τόπο στους Έλληνες πολίτες.




Read more...

"ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ"





@ Αύτες δεν είναι θέσεις αγαπητέ μου Αντώνη που εκφράζουν την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού πως να το κάνουμε.Μας ενδιαφέρει η οικολογία άλλα μας ενδιαφέρουν και τα εθνικά θέματα αυτή την δύσκολη ώρα για την πατρίδα μας. Και έσείς οι (ΟΙ.ΠΡ.) δεν μας έχετε πει τις θέσεις σας,και πως θα τα χειριστήτε στο ευρωπαίκο κοινοβούλιο.Θα περιμένουμε να τις ακούσουμε έχουμε χρόνο ακόμα.(πιστεύουμε να μην είναι σαν και αύτες που μας είπες στο βίντεο)
http://citypress-gr.blogspot.com/



Read more...

Πρόεδρε, και πολύ άργησες!!




Είχε παραγίνει το "κακό" με το βήμα αλλά και το Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος δε χάνει ευκαιρία να βγάλει την κακία του και την εμμονική του διάθεση στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου.

Παράλληλα παραμένει ο σημαντικότερος και (δήθεν) σοβαρότερος υποστηρικτής του Καραμανλή και της κυβέρνησης. Λάδι την έβγαλε για το κλείσιμο της βουλής, λάδι για το σκάνδαλο Παυλίδη, λάδι για το Βατοπέδι, λάδι ακόμα και για τη δεύτερη απόδραση με τον ίδιο τρόπο του Παλαιοκώστα, λάδι και για τη δεύτερη διαφυγή υπόπτου για το σκάνδαλο της Siemens (αυτό μόλις πριν λίγες ώρες...). Επίσης επιχειρηματολογεί σα να γράφει ο ίδιος τα non-paper της Φεβρωνίας, ή τουλάχιστον σα να τα αποστηθίζει...

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Βήμα των Πρετεντέρη και Ψυχάρη... γωνία! Επιθέσεις (άμεσες ή έμμεσες) ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ρε παιδί μου, για να μη ξεχνιόμαστε..

Προχθές βράδυ όμως (και πριν καν τελειώσει το debate) βγήκε μία δημοσκόπηση αμφιβόλου ποιότητας από την εν λόγω εφημερίδα(που τείνει να εξελιχθεί σε φυλλάδα ανάλογης ποιότητας με την αυριανή...) που εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε λανθασμένη σύμφωνα με έρευνες άλλων εταιρειών.

Τότε αφού είδε ο πρόεδρος πως όντως είχε παραγίνει το "κακό" με το βήμα (πάντα με μικρό "β") αποφάσισε να αποσύρει τη συνέντευξή που είχε παραχωρήσει και θα δημοσιευόταν στο κυριακάτικο φύλλο! (edit: Τελικά δεν απέσυρε, απλά αρνήθηκε να παραχωρήσει)

Μία τέτοια κίνηση έρχεται για άλλη μία φορά σε απόλυτη αντιστοιχία με τα λόγια του Γ Παπανδρέου! Γιατί όταν λέει πως δεν τον κρατάει κανένας, το εννοεί!!!

Συνεπής πάντα στα λεγόμενά του:


"Αν δυσαρεστώ -και σίγουρα δυσαρεστώ- κάποιους, αρκετούς που θα με περίμεναν του χεριού τους, τους ενημερώνω πως θα εξακολουθώ να τους ΔΥ-ΣΑ-ΡΕ-ΣΤΩ!"
http://pasok-eretria.blogspot.com/



Read more...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ...


... προς τον Ψυχάρη. Για λόγους ασφαλείας εστάλη μέσω YOUTUBE.


http://alekos.blogspot.com

Read more...

Το ΠΑΣΟΚ απαντά στο "ΒΗΜΑ"!




Ανακοίνωση
"Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με ερωτήματα δημοσιογράφων για «απόσυρση» συνέντευξης του Προέδρου του Κινήματος, από την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» είχε ζητήσει ενόψει των ευρωεκλογών από το ΠΑΣΟΚ, συνέντευξη του Προέδρου του Κινήματος.

Στις αρχές της εβδομάδας, το ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε στην εφημερίδα ότι, η συνέντευξη δεν εντάχθηκε στον προγραμματισμό των συνεντεύξεων του Προέδρου του Κινήματος."

Παρατήρηση: Κάτι μου λέει ότι αυτό το "στις αρχές της εβδομάδας" έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία...



Read more...

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!


Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει το αυτονόητο κυριαρχικό δικαίωμα να εκμεταλλεύεται τους φυσικούς πόρους της

Nέο κόμμα στα Σκόπια με την ονομασία «Ενωμένοι για την Μακεδονία».

ΗΠΑ: Χάθηκε σκληρός δίσκος με απόρρητα αρχεία επί Κλίντον

Τις συνομιλίες Αμπάς-Ομπάμα επέκρινε η Χαμάς

«Τουρκικές οι θάλασσες δυτικά του Μεσημβρινού»

Η πρώτη εξαγωγή πετρελαίου από το Ιράκ προέρχεται από το Κουρδιστάν

«Αιχμάλωτοι» της διπλωματικής ήττας με το ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο

Ανανεώθηκε για άλλους έξι μήνες από το Σ.Α. η θητεία της UNFICYP


Ο Σαρκοζί ακύρωσε το ταξίδι του στην Σουηδία λόγω του φιλοτουρκισμού του Σουηδού ΥΠΕΞ

Δεν πήγε για να μην συγκρουστεί

kostasxan
infognomonpolitics.


Read more...

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ!


Ούτε ο συγχωρεμένος Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ένα τέτοιο πλάνο και ένα τέτοιο σκηνικό για τις ανάγκες της ταινίας "ο Μαυρογυαλούρος". Σήμερα στα Γρεβενά τα σαίνια του Μαξίμου και της ΕΡΤ στήσανε μια εξέδρα πάνω στην Εγνατία Οδό(!) για να μιλήσει ο πρωθυπουργός με φόντο το ολοκληρωμένο έργο! Βάλανε μάλιστα και δυο τεράστιες ταμπέλες που έγραφαν "ΥΠΕΧΩΔΕ" προφανώς για να μην οικειοποιηθεί κανείς άλλος το έργο! Δεν γίνονται πουθενά αυτά τα πράγματα. Ή μάλλον γίνονται. Στην Ψωροκώσταινα των Μαυρογυαλούρων που περνάνε τους πολίτες για βλήματα!
http://pressmme.blogspot.com

Read more...

ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΟΛ ΣΤΑ BLOGS


"Τρίτης ποιότητας πειρατικά ιστολόγια" αποκαλεί σήμερα Σάββατο, το Βήμα τα blogs τα οποία ο κυρ Σταύρος δεν συμπαθεί καθόλου. Τι λέτε ρε παιδιά; Σοβαρά; Μιλάτε για πειρατεία, εσείς που μείνατε στην ιστορία ως η πρώτη μεταπολιτευτικά εφημερίδα από την οποία πολιτικός αρχηγός απέσυρε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει; Έχετε μεγάλη πλάκα...


Read more...

ΛΑΔΩΝΑΝ (ΚΑΙ) "ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ"...


Νέα αποκάλυψη η οποία σχετίζεται με την υπόθεση της Siemens και σύμφωνα με την οποία δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα. Η εφημερίδα κάνει λόγο για έξι εμβάσματα 20 εκ μάρκων από τη Siemens προς τη Νέα Δημοκρατία και συνδέει τις δυο... αποδράσεις των βασικών κατηγορουμένων για την υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens.



Read more...

Πρόγραμμα Γιώργου Α. Παπανδρέου για το Σάββατο 30 Μαϊου



Ημ. Δημοσίευσης : 29/05/2009 20:53

  • Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα επισκεφθεί αύριο, Σάββατο 30 Μαΐου, στις 11:00 π.μ., τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού, όπου θα ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, πέντε χρόνια μετά την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Φαλήρου (Στάδιο του Ταε - Κβο - Ντο).
  • Στις 6:30 μ.μ., ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα μιλήσει σε ειδική πολιτική εκδήλωση, για το Κοινωνικό Κράτος. (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας - Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη)
  • Στις 9:00 μ.μ., ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα επισκεφθεί το Περιστέρι, όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με νέους της πόλης και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει μουσική εκδήλωση. (Πεζόδρομος Αγίας Παρασκευής)




Read more...

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!


Ατελείωτο γέλιο με το Βήμα. Πριν από λίγο η εφημερίδα μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της διαψεύδει ότι ο Παπανδρέου έδωσε συνέντευξη την οποία απέσυρε! Ρε παιδιά, δουλεύετε που δουλεύετε τον κόσμο, πάτε να δουλέψετε κι εμάς; Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ δίνει την πληροφορία και το ξέρουν πολύ καλά εκεί στον ΔΟΛ.
Για τους λόγου το αληθές, χθες αργά το βράδυ, ο Γ. Παπανδρέου έδωσε αιφνιδίως αποκλειστική δήλωση στην Real fm η οποία θα κυκλοφορήσει αύριο και με την οποία απευθύνεται στους απογοητευμένους Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους. Την ερχόμενη εβδομάδα ο Γ. Παπανδρέου παραχωρεί συνέντευξη στον Ελεύθερο Τύπο.
Στον ΔΟΛ πάντως, υπάρχει έντονος προβληματισμός και συγκρούσεις. Χθες ο Στ. Ψυχάρης πίεζε τον Μ. Καψή να δημοσιεύσει το γκάλοπ μαϊμού και στα ΝΕΑ. Ο διευθυντής της εφημερίδας όμως το αρνήθηκε!



Read more...

Η Metron Analysis κατέρριψε τη μαϊμουδιά της Kappa Research. Ο Παπανδρέου κέρδισε τον Καραμανλή...


Τρίτος στις προτιμήσεις του κοινού ο πρωθυπουργός. Δεύτερος ο Καρατζαφέρης...

Ο Παπανδρέου, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis, είχε τις περισσότερες θετικές γνώμες, από το κοινό που παρακολούθησε το Debate. Οι θετικές ήταν 39% και οι αρνητικές 30% . Αντίθετα ο Καραμανλής βρισκόταν 4 μονάδες κάτω από...

τον Παπανδρέου στις θετικές, ενώ και οι αρνητικές γνώμες για το πρόσωπό του ήταν πολύ μεγαλύτερες και φτάναν στο 43% ... Δεύτερος στις προτιμήσεις του κόσμου και πολύ κοντά στον Παπανδρέου ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης με 38%, ενώ πίσω απ' αυτόν ήταν ο Αλαβάνος με 28% και η Παπαρήγα με 25% .
Μετά απ' αυτό εύκολα καταλαβαίνει κανείς τι μεγάλη και ταχύρρυθμη μαϊμουδιά ήταν αυτό που έκανε χθες τη νύχτα με τις τηλεφωνικές συνεντεύξεις η Kappa Research...


http://krogias.blogspot.com/

Read more...

Θάρρος και γενναιότητα


Το ταπεινό αυτό βίντεο είναι αφιερωμένο στον Γιώργο Α. Παπανδρέου, που αποφάσισε να μην παραχωρήσει συνέντευξη στο ΒΗΜΑ του Ψυχάρη και του Πρετεντέρη...


http://krogias.blogspot.com/

Read more...

ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΟ "ΒΗΜΑ" ΤΩΡΑ!



Τέρμα τα αστεία.

Η χθεσινή κίνηση του Προέδρου να αποσύρει τη συνέντευξή του από την Πρετεντεροφυλλάδα στέλνει για μένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Μετά και την αθλιότητα (θυμηθείτε και το κατάπτυστο άρθρο της Κέζα πριν 2 μήνες) της δημοσκόπησης - μαϊμού, που στήθηκε σε χρόνο μηδέν για να διασώσει τον Κουρασμένο, και τη δημοσιοποίησή της στην Πρετεντεροφυλλαδα,

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ: ότι Ψυχάρης-Πρετεντέρης και δεν ξέρω ποιοι άλλοι μπροστά στην οργή τους που δεν ελέγχουν τον Παπανδρέου δεν λογαριάζουν τίποτα. Είναι ικανοί να πλήξουν τη Δημοκρατική Παράταξη στις εκλογές.


ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ:
ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.


Όχι να γλύφουν το Γιώργο. Δεν το έχει ανάγκη. Αλλά να σεβαστούν τη νοημοσύνη των εκατοντάδων χιλιάδων της Δημοκρατικής Παράταξης που τόσα χρόνια τους στηρίζουν με το υστέρημά τους!

Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ:
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ!!
http://krogias.blogspot.com/


Read more...

Ολα τα Πρωτοσέλιδα Απογευματινών,Πρωινων Οικονομικών , Αθλητικών και Θεσσαλονίκης

30-5-2009
Ξεκινάμε σήμερα την παρουσίαση των πρωτοσέλιδων με νέο τρόπο. Περιμένουμε τα σχόλια σας αν συμφωνείτε ή να ξαναγυρίσουμε στον παραδοσιακό τρόπο
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ









ΠΡΩΙΝΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ









ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ





ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ



http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Read more...