Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Πρόεδρε, και πολύ άργησες!!




Είχε παραγίνει το "κακό" με το βήμα αλλά και το Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος δε χάνει ευκαιρία να βγάλει την κακία του και την εμμονική του διάθεση στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου.

Παράλληλα παραμένει ο σημαντικότερος και (δήθεν) σοβαρότερος υποστηρικτής του Καραμανλή και της κυβέρνησης. Λάδι την έβγαλε για το κλείσιμο της βουλής, λάδι για το σκάνδαλο Παυλίδη, λάδι για το Βατοπέδι, λάδι ακόμα και για τη δεύτερη απόδραση με τον ίδιο τρόπο του Παλαιοκώστα, λάδι και για τη δεύτερη διαφυγή υπόπτου για το σκάνδαλο της Siemens (αυτό μόλις πριν λίγες ώρες...). Επίσης επιχειρηματολογεί σα να γράφει ο ίδιος τα non-paper της Φεβρωνίας, ή τουλάχιστον σα να τα αποστηθίζει...

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Βήμα των Πρετεντέρη και Ψυχάρη... γωνία! Επιθέσεις (άμεσες ή έμμεσες) ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ρε παιδί μου, για να μη ξεχνιόμαστε..

Προχθές βράδυ όμως (και πριν καν τελειώσει το debate) βγήκε μία δημοσκόπηση αμφιβόλου ποιότητας από την εν λόγω εφημερίδα(που τείνει να εξελιχθεί σε φυλλάδα ανάλογης ποιότητας με την αυριανή...) που εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε λανθασμένη σύμφωνα με έρευνες άλλων εταιρειών.

Τότε αφού είδε ο πρόεδρος πως όντως είχε παραγίνει το "κακό" με το βήμα (πάντα με μικρό "β") αποφάσισε να αποσύρει τη συνέντευξή που είχε παραχωρήσει και θα δημοσιευόταν στο κυριακάτικο φύλλο! (edit: Τελικά δεν απέσυρε, απλά αρνήθηκε να παραχωρήσει)

Μία τέτοια κίνηση έρχεται για άλλη μία φορά σε απόλυτη αντιστοιχία με τα λόγια του Γ Παπανδρέου! Γιατί όταν λέει πως δεν τον κρατάει κανένας, το εννοεί!!!

Συνεπής πάντα στα λεγόμενά του:


"Αν δυσαρεστώ -και σίγουρα δυσαρεστώ- κάποιους, αρκετούς που θα με περίμεναν του χεριού τους, τους ενημερώνω πως θα εξακολουθώ να τους ΔΥ-ΣΑ-ΡΕ-ΣΤΩ!"
http://pasok-eretria.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: