Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Η Αντζελίνα Τζολί στο Μαξίμου -

Η Αντζελίνα Τζολί στο Μαξίμου - ΤΩΡΑ - ΦΩΤΟ
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε πριν από λίγο η Αντζελίνα Τζολί η οποία σε λίγο θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
http://www.enikos.gr/

Read more...

Μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Καμμένος: Εμμένουμε στην παραίτηση Μουζάλα


Εμμένει στην παραίτηση Μουζάλα, «έστω και για λόγους ευθιξίας», ο Πάνος Καμμένος ακόμα και μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
kammenosmaximou
«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό και είχαμε συζήτηση για την αυριανή κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής. Φυσικά συζητήσαμε και το θέμα με Μουζάλα. Εμμένω στις θέσεις μας και ζητώ παραίτηση Μουζάλα, παρότι είπε ότι επρόκειτο για λάθος. Ο πρωθυπουργός είπε ότι κατανοεί τις θέσεις τις οποίες εκφράζουμε» είπε κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Καμμένος.
O υπουργός Άμυνας είπε ότι ο πρωθυπουργός θα πάρει τις αποφάσεις του μετά την επιστροφή του αναπληρωτή υπουργού από τις Βρυξέλλες.
Σε ερώτηση για το τι θα πράξουν οι ΑΝΕΛ, αν τελικά ο πρωθυπουργός δεν ζητήσει την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, ο κ. Καμμένος είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά όχι τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής. Χαρακτηριστικά είπε: «Ο Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη των ΑΝΕΛ»
http://www.matrix24.gr/

Read more...

Βολές κατά Καμμένου Μπουτάρης: Ένας άνθρωπος σαν τον Μουζάλα έχει γίνει κομμάτια για το προσφυγικό


Μπουτάρης: Ένας άνθρωπος σαν τον Μουζάλα έχει γίνει κομμάτια για το προσφυγικό
Κι εγώ έχω πει πολλές φορές τα Σκόπια «Μακεδονία», αλλά μετά λέω πως έκανα λάθος, είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Θεσσαλονίκη
«Και εγώ έχω πει πολλές φορές τα Σκόπια, 'Μακεδονία', αλλά μετά λέω πως έκανα λάθος. Επί Σαμαρά ξεκίνησε το μεγάλο πρόβλημα για τη χώρα» ανέφερε ο Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή την αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, στην ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία».

Οι τόνοι ανέβηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη να στέκεται στο πλευρό του Γιάννη Μουζάλα και να ασκεί δριμύτατη κριτική στον Πάνο Καμμένο.

Όπως είπε ο δήμαρχος, «ενώ η επίσημη θέση της κυβέρνησης είναι ένα σύνθετο όνομα, ακούμε τον Καμμένο που είναι εθνικοπατριώτης να δημιουργεί θέμα επειδή έκανε ένα λάθος ο Μουζάλας».

«Να ντρέπεστε που φέρνετε ένα τέτοιο θέμα για συζήτηση. Όταν όλοι οι σύροι και οι ιρακινοί σου λένε πρέπει να περάσουμε από τη 'Μακεδονία', όταν παγκοσμίως από δικό μας λάθος τη λένε 'Μακεδονία' κι εμείς τη λέμε FYROM, είναι ντροπή να το συζητάμε. Είναι ντροπή γιατί ένας άνθρωπος σαν τον Μουζάλα έχει γίνει κομμάτια για το προσφυγικό» προσέθεσε ο κ. Μπουτάρης.

Η συζήτηση για την αναφορά του κ. Μουζάλα στην ΠΓΔΜ ως Μακεδονία ξεκίνησε όταν ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Κούβελας, ανέγνωσε στο Σώμα ανακοίνωση της παράταξης «Εντάξει», με επικεφαλής τον Σταύρο Καλαφάτη.

«Πρόκειται για εθνικό και πολιτικό ολίσθημα. Και τα πολιτικά ολισθήματα πληρώνονται ακριβά. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι Έλληνας υπουργός εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο κι ότι εννοεί τα λεγόμενά του, αλλά ούτε μπορεί να δεχτεί μια ετεροχρονισμένη συγνώμη και να αφεθούν τέτοιες συμπεριφορές να περάσουν χωρίς πολιτικές συνέπειες» ανέφερε η ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης.

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Κούβελα δημιούργησε ένταση στην αίθουσα με το Γιάννη Μπουτάρη και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτη Αβραμόπουλο, να καταφέρονται με προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά του δημοτικού συμβούλου των «Εντάξει».

«Ζεις στον κόσμο σου» του είπε ο κ. Μπουτάρης, ενώ ο κ. Αβραμόπουλος προσέθεσε: «Είσαι ανιστόρητος και εκτός τόπου και χρόνου» με τον κ. Κούβελα να ζητά το λόγο επί προσωπικού.

Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί για λίγα λεπτά η συνεδρίαση και στη συνέχεια να αποχωρήσουν από την αίθουσα οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Εντάξει», καθώς ο επικεφαλής, Σταύρος Καλαφάτης, απουσίαζε στην Αθήνα.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read more...

«Υπόψη όλες οι παράμετροι» Μετά τη Σύνοδο οι αποφάσεις για Μουζάλα, λέει η κυβέρνηση


Μετά τη Σύνοδο οι αποφάσεις για Μουζάλα, λέει η κυβέρνηση
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Αθήνα
Ο πρωθυπουργός κατανοεί τις ευαισθησίες του Πάνου Καμμένου και η κυβερνητική θέση είναι ξεκάθαρη στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Η ίδια επανέλαβε ότι το «Μακεδονία» ήταν γλωσσικό ολίσθημα του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και ότι οι αποφάσεις του πρωθυπουργού θα ληφθούν μετά τη Σύνοδο της 17ης -18ης Μαρτίου.

Η Όλγα Γεροβασίλη δεν επιβεβαίωσε ότι ο κ. Μουζάλας έχει υποβάλει την παραίτησή του.

Για το αν υπάρχει ζήτημα στη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αφορμή τη θέση του κ. Καμμένου μετά τη δήλωση του κ. Μουζάλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε ότι δεν μπαίνει ζήτημα καλής πίστης, αλλά είναι μία άλλη αντίληψη και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι πρόκειται για ένα λεκτικό λάθος.

«Για τους ΑΝΕΛ κάποια ζητήματα είναι σε προτεραιότητα και εμείς αυτό το κατανοούμε. Είναι ζήτημα ιεράρχησης του άλλου πολιτικού χώρου που από εμάς είναι σεβαστό. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε να δημιουργήσουμε σενάρια εκ του μη όντως. Η απόφαση που θα ληφθεί θα λάβει υπόψη της όλες τις παραμέτρους» συμπλήρωσε.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο κ. Καμμένος είχε βγει από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό- επαναλαμβάνοντας ότι ο κ. Μουζάλας πρέπει να παραιτηθεί, «έστω και για λόγους ευθιξίας».

Σε ερώτηση για το τι θα πράξει αν τελικά ο πρωθυπουργός δεν ζητήσει την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, ο κ. Καμμένος είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά όχι τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Οι άξονες στη Σύνοδο Κορυφής

Η κυβερνητική εκπρόσωπος παρουσίασε τους άξονες, στους οποίους θα κινηθεί η κυβέρνηση στη Σύνοδο Κορυφής:

  • Αξιόπιστη συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας που θα εξασφαλίζει τη δραστική μείωση των προσφυγικών ροών από τις τουρκικές ακτές στα ελληνικά νησιά.
  • Εξουδετέρωση των κυκλωμάτων παράνομης διακίνησης στο Αιγαίο, μέσω της υλοποίησης της επανεγκατάστασης προσφύγων από την Τουρκία.
  • Αύξηση των ρυθμών μετεγκατάστασης από την Ελλάδα προς τις χώρες της ΕΕ.
  • Κατοχύρωση έκτακτης χρηματοδότησης προς τη χώρα μας για τις ανάγκες διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης.
  • Ενίσχυση των υπηρεσιών ασύλου με συνδρομή και προσωπικού των ευρωπαϊκών οργανισμών, όπως η Frontex και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο.
  • Άμεση εφαρμογή της συμφωνίας που υπεγράφη στη Σμύρνη για επείγουσα επιστροφή παράτυπων μεταναστών, καθώς και η εφαρμογή της αντίστοιχης συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας από 1ης Ιουνίου 2016.
Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι για την επίτευξη αυτών των στόχων, η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

Σε ό,τι αφορά την εσωτερική κατάσταση και σύμφωνα με σημερινά στοιχεία του Συντονιστικού Κέντρου για τη Διαχείριση του Προσφυγικού, αυτήν τη στιγμή, σε 30 χώρους υποδοχής και φιλοξενίας στην Ελλάδα «φιλοξενούνται, σιτίζονται καί έχουν πρόσβαση σε περίθαλψη περίπου 30.000 πρόσφυγες».

Για την Ειδομένη, η κ. Γεροβασίλη υπογράμμισε: «Θα χρειαστεί να τονίσουμε, εκ νέου, ότι κατόπιν συνεννόησης της κυβέρνησης με τους μηχανισμούς της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες δεν προβλέπεται η εγκατάσταση δομών φιλοξενίας στα σύνορα, προκειμένου να μη λειτουργήσουν αυτά τα σημεία ως πόλος έλξης απελπισμένων ανθρώπων, την ώρα μάλιστα που τα σύνορα είναι κλειστά».

«Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την Ειδομένη προβλέπει τη σταδιακή εθελούσια απομάκρυνση των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί και τη μεταφορά τους σε κέντρα φιλοξενίας, χωρίς, φυσικά, τη χρήση βίας. Κατόπιν αυτού, όποιος έχει διαφορετική άποψη για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί το θέμα της Ειδομένης, οφείλει να την καταθέσει δημόσια. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στην κριτική, αλλά φυσικά δεν δέχεται μαθήματα ευαισθησίας από κανέναν» κατέληξε.
Newsroom ΔΟΛ

Read more...

«Αδειάζει» τον Μητσοτάκη ο Peter Spiegel...


Κυρ. Μητσοτάκης

Ο αρθρογράφος των Financial Times χαρακτηρίζει τον Γιάννη Μουζάλα ως τον υπουργό που απολαμβάνει τον μεγαλύτερο σεβασμό διεθνώς και αναρωτιέται αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπέπεσε στο πρώτο του ατόπημα ζητώντας την παραίτησή του.

Χαρακτηριστικά...
είναι τα tweets του Peter Spiegel, τα οποία -όπως φαίνεται παρακάτω- τράβηξαν την προσοχή της Νέας Δημοκρατίας.

«Ένας από τους υπουργούς της Ελλάδας που απολαμβάνει τον μεγαλύτερο σεβασμό διεθνώς εξαναγκάζεται σε παραίτηση επειδή ανέφερε τη λέξη “Μακεδονία”;»

«Το πρώτο ατόπημα του Κυριάκου Μητσοτάκη;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια για την «επιβεβλημένη» παραίτηση Μουζάλα κατά τον κύριο Μητσοτάκη.


Στη συνέχεια και ενώ είχε ανοίξει διάλογος στο twitter ο Peter Spiegel σχολίασε ότι τράβηξε την προσοχή της Ν.Δ.

Read more...

Γεροβασίλη: Μετά τη Σύνοδο οι αποφάσεις για τον Μουζάλα...


Γεροβασίλη: Μετά τη Σύνοδο η απόφαση Τσίπρα για Μουζάλα

Η υπόθεση με τον Γιάννη Μουζάλα που ξέσπαασε χθες το βράδυ αφού αποκάλεσε τα Σκόπια Μακεδονία  μονοπώλησε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη. 

Η...
κ. Γεροβασίλη επι της ουσίας ανακοίνωσε πως οι αποφάσεις του πρωθυπουργού για τον Γιάννη Μουζάλα θα παρθούν μετά την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής. 

Αναφορικά με την υπόθεση Μουζάλα είπε: 

««Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής παραδέχθηκε δημόσια το λεκτικό του σφάλμα. Ο πρωθυπουργός κατανοεί την ευαισθησία του κ. Καμμένου και του ελληνικού λαού για το ονοματολογικό. Η κυβέρνηση είναι σταθερή στην εθνική θέση για το θέμα της ονομασίας. Αυτήν την ώρα προέχει η επιτυχής έκβαση της αυριανής συνόδου για το προσφυγικό. Ο κ. Καμμένος επέμεινε στη θέση του για τον κ. Μουζάλα. Οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη σύνοδο κορυφής». 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής συνοχής καθώς και ο κ. Καμμένος είπε πως στηρίζει την κυβέρνηση πλην του κ. Μουζάλα. Ως προς την απόφαση να ξεκαθαρίσει η υπόθεση μετά τη Σύνοδο είπε πως ο κ. Καμμένος είναι ενήμερος για αυτό και πως δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Σε ερώτημα για το ότι ο κ. Μουζάλας τελεί υπό προθεσμία: 

Ο κ. Μουζάλας στήριξε τη θέση και τα ζητήματα του προσφυγικού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από πλευρά μας έχει την πλήρη στήριξη. Σε συγκυβερνήσεις όμως κάποιες φορές οι εταίροι μπορεί να εκφράσουν ζητήματα κάτι που είναι θεμιτό. Άκαιρο να πάρουμε απόφαση σήμερα και να κάνουμε πρόχειρη εκτίμηση. 

«Ο όρος Μακεδονία δεν εκφράζει ούτε την κυβέρνηση ούτε τον ίδιο τον κ. Μουζάλα» , είπε η κ. Γεροβασίλη.

Read more...

Στην Αθήνα η Τζολί...


Στην Αθήνα η Αντζελίνα Τζολί - Ποιους καταυλισμούς προσφύγων θα επισκεφθεί


Στην Αθήνα βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, η οποία τελικά άλλαξε τα σχέδιά της και τελικά θα επισκεφθεί...
καταυλισμούς προσφύγων στην Αττική, στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής της δράσης για τους πρόσφυγες. Νωρίτερα, επικράτησε αλαλούμ σχετικά με την άφιξή της στη χώρα, καθώς λίγο μετά τις 7 το πρωί ματαιώθηκε η επίσκεψή της στη Λέσβο.

Το μικρό VIP αεροσκάφος της Πρέσβειρας Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο πριν από τις 11 το πρωί, προερχόμενο από τον Λίβανο. 

Αυτή την ώρα, η Αντζελίνα βρίσκεται σε VIP χώρο αναμονής και ξεκουράζεται, προκειμένου να προγραμματίσει με τους συνεργάτες της τον προορισμό, που θα ακολουθήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφθεί καταυλισμούς προσφύγων στον Ελαιώνα και τον Πειραιά, όπου ήδη γίνονται προετοιμασίες και έχουν κατακλυστεί από έλληνες και ξένους φωτορεπόρτερ.

Υπενθυμίζεται ότι η διάσημη ηθοποιός είχε προγραμματιστεί να επισκεφθεί τη Λέσβο χθες. Μάλιστα, είχε υποβληθεί σχετικό σχέδιο πτήσης, το οποίο ακυρώθηκε στις 6 το απόγευμα της Τρίτης. Η πτήση επανασχεδιάστηκε, με ώρα άφιξης στη Μυτιλήνη στις 9 σήμερα το πρωί.

Τελικά, περί τις 7.30 σήμερα το πρωί, πηγές της ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έκαναν γνωστό ότι η επίσκεψη της γνωστής ηθοποιού σε ότι αφορά το σκέλος της στη Μυτιλήνη ματαιώνεται. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από πηγή του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς στελέχη του θα συνόδευαν την κ. Τζολί, κατά την επίσκεψη της στους καταυλισμούς μεταναστών και προσφύγων στο νησί.

Την ίδια ώρα ΜΜΕ της βόρειας Ελλάδας μετέδιδαν ότι η Αντζελίνα Τζολί θα επισκεφθεί το απόγευμα το Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας στα Διαβατά, ενώ αν το επιτρέψει το πρόγραμμα της, θα επισκεφθεί και την Ειδομένη. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται.

Read more...

Η Τζολί κοντά στους πρόσφυγες του Πειραιά...




ΦΩΤΟ...

Στον Πειραιά βρίσκεται αυτήν την ώρα η δημοφιλής ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ, Αντζελίνα Τζολί, στο πλαίσιο επίσκεψης που...
πραγματοποιεί στην Ελλάδα. 

Η κ. Τζολί έφτασε πριν από λίγη ώρα στην πύλη Ε1 και σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεφθεί και άλλους χώρους φιλοξενίας προσφύγων στην Αθήνα.



Η διάσημη ηθοποιός είχε αναχωρήσει οδικώς, πριν από 20 λεπτά, από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου έφτασε στις 10:15 με ιδιωτική πτήση, η οποία προσγειώθηκε στον χώρο των VIP και φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτίριο της Γενικής Αεροπορίας.

Read more...

Έρχεται νέος ΚΟΚ με μειωμένα πρόστιμα...


Έρχεται νέος ΚΟΚ με μειωμένα πρόστιμα

Μείωση προστίμων που ενδέχεται να φτάνουν και το 50% για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αναμένεται να επιφέρει η έκθεση που θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο από την...
επιτροπή αναθεώρησης του ΚΟΚ.

Ο νέος ΚΟΚ, ωστόσο, θα «τιμωρεί» με κλιμακούμενα προς τα πάνω πρόστιμα τους καθ΄ έξιν παραβάτες, ενώ εξετάζεται και η δυνατότητα επί τόπου πληρωμής με έκπτωση μέσω πιστωτικής κάρτας. Την ίδια στιγμή έως το τέλος του Μαρτίου αναμένεται να αναρτηθούν στο taxisnet τα πρόστιμα των 150 ευρώ που θα επιβληθούν σε χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν περάσει τα IX ή τα δίκυκλά τους από τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ).
Τα πρόστιμα του ΚΟΚ
Η έκθεση της Επιτροπής Αναθεώρησης του ΚΟΚ αναμένεται να επιφέρει μείωση προστίμων ή εξορθολογισμό για χαμηλής όχλησης παραβάσεις, με βάση και τις νέες οικονομικές συνθήκες, ώστε να καταστεί πιο ρεαλιστική η είσπραξή τους. Ωστόσο θα διατηρηθεί η υφιστάμενη αυστηρότητα των ποινών για παραβάσεις που προκαλούν υψηλό κίνδυνο στην οδική ασφάλεια. Στόχος είναι να καταστήσουν πιο... φιλικό τον ΚΟΚ με λιγότερο «τσουχτερά» πρόστιμα, τα οποία, όπως τονίζουν οι αρμόδιοι, δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα το προηγούμενο διάστημα.
Παράλληλα εξετάζεται και η μείωση των παραβάσεων που προβλέπει αφαίρεση πινακίδων για ΙΧ και δίκυκλα.
Έτσι αναμένεται να υπάρχει εξορθολογισμός για παραβάσεις, οι οποίες δεν σχετίζονται με την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων, ενώ για τις σοβαρότερες εξετάζεται η θέσπιση κλιμακούμενων προστίμων. Ως αποτέλεσμα ακόμα και για τις σοβαρές παραβάσεις όπως, μεταξύ άλλων, η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη ή STOP, το αντικανονικό προσπέρασμα που σήμερα επισείουν πρόστιμα 700 ευρώ, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ με πρόστιμα έως 2.000 ευρώ ή η χρήση ζώνης και κράνους (πρόστιμο 300 ευρώ), εξετάζεται το ενδεχόμενο μείωσής τους για την πρώτη φορά της βεβαίωσης. Ωστόσο σε περίπτωση υποτροπής τα πρόστιμα θα βαίνουν αυξανόμενα.

ethnos.gr

Read more...