Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Στην Αθήνα η Τζολί...


Στην Αθήνα η Αντζελίνα Τζολί - Ποιους καταυλισμούς προσφύγων θα επισκεφθεί


Στην Αθήνα βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, η οποία τελικά άλλαξε τα σχέδιά της και τελικά θα επισκεφθεί...
καταυλισμούς προσφύγων στην Αττική, στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής της δράσης για τους πρόσφυγες. Νωρίτερα, επικράτησε αλαλούμ σχετικά με την άφιξή της στη χώρα, καθώς λίγο μετά τις 7 το πρωί ματαιώθηκε η επίσκεψή της στη Λέσβο.

Το μικρό VIP αεροσκάφος της Πρέσβειρας Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο πριν από τις 11 το πρωί, προερχόμενο από τον Λίβανο. 

Αυτή την ώρα, η Αντζελίνα βρίσκεται σε VIP χώρο αναμονής και ξεκουράζεται, προκειμένου να προγραμματίσει με τους συνεργάτες της τον προορισμό, που θα ακολουθήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφθεί καταυλισμούς προσφύγων στον Ελαιώνα και τον Πειραιά, όπου ήδη γίνονται προετοιμασίες και έχουν κατακλυστεί από έλληνες και ξένους φωτορεπόρτερ.

Υπενθυμίζεται ότι η διάσημη ηθοποιός είχε προγραμματιστεί να επισκεφθεί τη Λέσβο χθες. Μάλιστα, είχε υποβληθεί σχετικό σχέδιο πτήσης, το οποίο ακυρώθηκε στις 6 το απόγευμα της Τρίτης. Η πτήση επανασχεδιάστηκε, με ώρα άφιξης στη Μυτιλήνη στις 9 σήμερα το πρωί.

Τελικά, περί τις 7.30 σήμερα το πρωί, πηγές της ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έκαναν γνωστό ότι η επίσκεψη της γνωστής ηθοποιού σε ότι αφορά το σκέλος της στη Μυτιλήνη ματαιώνεται. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από πηγή του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς στελέχη του θα συνόδευαν την κ. Τζολί, κατά την επίσκεψη της στους καταυλισμούς μεταναστών και προσφύγων στο νησί.

Την ίδια ώρα ΜΜΕ της βόρειας Ελλάδας μετέδιδαν ότι η Αντζελίνα Τζολί θα επισκεφθεί το απόγευμα το Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας στα Διαβατά, ενώ αν το επιτρέψει το πρόγραμμα της, θα επισκεφθεί και την Ειδομένη. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: